- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.641
Aynen biliyorum biz her şeye karşı çıkarız halk olarak farkındayım. İşte çok kararsız kaldım en son yaptırmayım dedim. Eşime sordum o bana bırakıyor karışmıyor. Evet kreş anaokulu bakıcı hep öyle geçecek hayatı malesefDevlet karşılamadığı bir aşıyı nasıl zorunlu tutabilir ki zorunlu tutuyorsa o zaman karşılayın demez mi halk... ayrıca hiçbir aşı zorunlu değil ki isteyen yaptırmıyor.. çevremde aşı karşıtı birçok tanıdığım var hiçbirini yaptırmadı... Ama ben kesinlikle tüm aşıların yapılması taraftarıyım.... Senin bebek özellikle kreşe gidecekse bence yaptırmalısın çünkü kreşte bağışıklık kazanana kadar aşırı hasta oluyorlar her mikrobu kapiyorlar en azından hafif atlatır
Canım devlwtın cok mu umurunda allah aşkına bizim evlatlarımızKendimce diyorum madem bu kadar önemli neden devlet bunu karşılamasa da yapılmasını zorunlu tutmuyor neden riski kabul etmiyor. Böyle düşününce bnde yaptırmak istemedim. Bakarsan aslında çocuğum kreş çocuğu olacak çalıştığım için, o yüzden çevremdekiler yaptır diyor lakin bu sebepten istemedim
Beş saat uyusa ben özler uyandiririmGece uyandırma bmce öyle alışmasın. Kendi acıkınca uyanır. Şahsen çok tok olmadıkları için daha rahat uyuyorlar bnce. Çünkü bn yatırınca 5 saat felan uyuyup sonra uyanıyor bn emziriyorum uyuyor biraz zorda olsa sonra 2 saat bile olmadan geri uyanıyor. Tabi yine de siz bilirsiniz.
Senınkı degıl canımSadece eve gelince ağladı huysuzlandi ama her zamanki gibiydi .Ben 1 kaşık calpol verdim .vermesem bile olurdu .atesi hiç çıkmadı. Sadece 1.5 gün az emdi .Yani o da normal .rota virüs olmasa da verem aşısı da canlı virüs. Her türlü olacak
Ne biliyimmm ben seneye yaz için 12-18 aldım hep inşallah dar olmaz12-18 almısım. Kışın anca olur zaten kız
Darmış sanırım olması lazım mış çok önemli değil ama yaptırın dedi, küçükken anlamadan yapıyım diyorummm büyüyünce bilmez acısınıDr neden sünnet yaptırın dedi? Bizimki derse ben de yaptıracagim mecbur
750tl vercem döker fln mundar edersem eşim laf yapar ben gider sağlık ocağında yaptırıcam zaten illa kilo için gidicemEvet ben. Yavas yavas verırim ne olacak ki ?
Dönmeyi öğrenmeden yaptırmak istiyorım bendeCanım uyustuyorlar ben de iğne yaparken çok ağlar nasıl sustururum diye düşündüm durdum hep yine de sadece bir kere ağladı bir dakika bile sürmedi hemen sustu... Sünnet yapılırken de sadece deriyi çektiklerinde bir ağladı ben de o anda korktum keşke yaptırmasaydım diye düşündüm ama bir daha ağlamadı sonrası da çok kolay geçti bence yaptırın �ünkü sonra İyi ki yaptırmışım diyeceksiniz
Kendıme güvenıyorum750tl vercem döker fln mundar edersem eşim laf yapar ben gider sağlık ocağında yaptırıcam zaten illa kilo için gidicem
inşallah kolay bir şekilde atlatırız ya bana bir dert oldu ki hep tasa içimde olsa da bitse kurtulsak diye valla bana kalsa daha erken yaptırırdım ki hiç bilmezdi. İğneden önce sprey sıkacakmış umarım iğne de çok aglatmazDönmeyi öğrenmeden yaptırmak istiyorım bendePeki ağrısı bi kaç gün sürdümü nasıl baktın bazıları 2 gğn ağlıyo fln diyo
Seneye yaz ıcın 18-24 alNe biliyimmm ben seneye yaz için 12-18 aldım hep inşallah dar olmaz
Koşa koşa aldırırım giderim ona eczaneden o ilacııııKendıme güvenıyorumxunku benım bebek bazen tükürük yutamıyor. Hemsıre boca eder agzına yutamaz falan. Ilkınde doktor veremedı yahu
Cocugun agzından cıktı hepsı .
Yandım aldımmmSeneye yaz ıcın 18-24 al
Aptal olma sen bıhter zıyagilsin
Netten baktım bıraz. 2 damla bile gıtse agzına kârmış güyaKoşa koşa aldırırım giderim ona eczaneden o ilacıııı
Bizimki genelde iğnelerde ağlamıyo ama bakalım belki yakar ağlar fln, ben iğnedende değilim sonradan çiş yapınca yakıyomuş eşimin arkadaşı 2 gün uyuyamadık fln demiş yakıyo yaa ağlamış hepinşallah kolay bir şekilde atlatırız ya bana bir dert oldu ki hep tasa içimde olsa da bitse kurtulsak diye valla bana kalsa daha erken yaptırırdım ki hiç bilmezdi. İğneden önce sprey sıkacakmış umarım iğne de çok aglatmaz
750 tlyi 2 damla içinmi vercez yani püffff şununda devlet karşılasaydı bariNetten baktım bıraz. 2 damla bile gıtse agzına kârmış güya
O gün eve gelince bir çay kaşığı calpol verdik sonrasında 5-6 saat sonra bir çay kaşığı daha verdik o kadar yani 1-2 gece huysuzluk yaptı ama gazdan diye düşünüyorum ben çünkü ondan önceki geceler de yine huysuzluk yapıyordu öyle bir ağrısı olmadı canım hem de estetik dikiş yapıldı 3-4 gün sonra dikişler düştü o anda ağlayınca sünnet olurken korktum acaba acıyor mu diye ama sonra inan pişman olmadım iki üç güne hepsini unuttu gitti atlattık kolaylıkla çok şükürDönmeyi öğrenmeden yaptırmak istiyorım bendePeki ağrısı bi kaç gün sürdümü nasıl baktın bazıları 2 gğn ağlıyo fln diyo
Bizimki ilk çiş yapışında ağladı aslında ona da tam emin değiliz ama büyük ihtimalle öyle oldu sonra bir daha calpol verdik zaten öyle şiddetli bir ağlaması olmadı arada ağladığı zamanda gaz sancısı diye düşündük hepBizimki genelde iğnelerde ağlamıyo ama bakalım belki yakar ağlar fln, ben iğnedende değilim sonradan çiş yapınca yakıyomuş eşimin arkadaşı 2 gün uyuyamadık fln demiş yakıyo yaa ağlamış hep
Bende calpol veriyim geldiğimde ozman , ayyy inşallah çok stres yaptım atlatalım gitsin, kız olsa bi kulağını deldiricektim olucaktı biticektiO gün eve gelince bir çay kaşığı calpol verdik sonrasında 5-6 saat sonra bir çay kaşığı daha verdik o kadar yani 1-2 gece huysuzluk yaptı ama gazdan diye düşünüyorum ben çünkü ondan önceki geceler de yine huysuzluk yapıyordu öyle bir ağrısı olmadı canım hem de estetik dikiş yapıldı 3-4 gün sonra dikişler düştü o anda ağlayınca sünnet olurken korktum acaba acıyor mu diye ama sonra inan pişman olmadım iki üç güne hepsini unuttu gitti atlattık kolaylıkla çok şükür
Canim hic şiringaya gerek yok damla gibi veriyorsun şu D vitamini gibi küçük pilastik biseyin icinde kontrollu verebilirsinBugun eczacıma soyledım. Yarın haber verıcem getırecek. Kendım vermeyı dusunuyorum. Kızımdayken hatırlıyorum
Doktor cocugun agzına boca etmıstı. Saglık ocagına ugrayıp enjektorle verebılır mıyım dıye soracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?