Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen biliyorum biz her şeye karşı çıkarız halk olarak farkındayım. İşte çok kararsız kaldım en son yaptırmayım dedim. Eşime sordum o bana bırakıyor karışmıyor. Evet kreş anaokulu bakıcı hep öyle geçecek hayatı malesef bir arkadaşta demişti burada eczacıya sorunca bn yaptırmadım sende yaptırma zararlı diye ondan da bi aceba ya düşmedim değil

Canım devlwtın cok mu umurunda allah aşkına bizim evlatlarımız
Eger korona ve onun yan sanayileri peydah olmasaydı dusunmezdım.
O yuzden kafam karısık .

Beş saat uyusa ben özler uyandiririm öyle manyaklik

Senınkı degıl canım
Arkadasının kızı rotayı hafıf mı atlattı ?

Hıcbır aşı %100 koruma saglamaz
Ama amac hafıf atlatmasıdır zaten.
Aşılı dedın ya o yuzden sordum

Dönmeyi öğrenmeden yaptırmak istiyorım bende Peki ağrısı bi kaç gün sürdümü nasıl baktın bazıları 2 gğn ağlıyo fln diyo

750tl vercem döker fln mundar edersem eşim laf yapar ben gider sağlık ocağında yaptırıcam zaten illa kilo için gidicem
Kendıme güvenıyorum xunku benım bebek bazen tükürük yutamıyor. Hemsıre boca eder agzına yutamaz falan. Ilkınde doktor veremedı yahu
Cocugun agzından cıktı hepsı .

Dönmeyi öğrenmeden yaptırmak istiyorım bende Peki ağrısı bi kaç gün sürdümü nasıl baktın bazıları 2 gğn ağlıyo fln diyo
inşallah kolay bir şekilde atlatırız ya bana bir dert oldu ki hep tasa içimde olsa da bitse kurtulsak diye valla bana kalsa daha erken yaptırırdım ki hiç bilmezdi. İğneden önce sprey sıkacakmış umarım iğne de çok aglatmaz

Bizimki genelde iğnelerde ağlamıyo ama bakalım belki yakar ağlar fln, ben iğnedende değilim sonradan çiş yapınca yakıyomuş eşimin arkadaşı 2 gün uyuyamadık fln demiş yakıyo yaa ağlamış hep

O gün eve gelince bir çay kaşığı calpol verdik sonrasında 5-6 saat sonra bir çay kaşığı daha verdik o kadar yani 1-2 gece huysuzluk yaptı ama gazdan diye düşünüyorum ben çünkü ondan önceki geceler de yine huysuzluk yapıyordu öyle bir ağrısı olmadı canım hem de estetik dikiş yapıldı 3-4 gün sonra dikişler düştü o anda ağlayınca sünnet olurken korktum acaba acıyor mu diye ama sonra inan pişman olmadım iki üç güne hepsini unuttu gitti atlattık kolaylıkla çok şükür

Bizimki ilk çiş yapışında ağladı aslında ona da tam emin değiliz ama büyük ihtimalle öyle oldu sonra bir daha calpol verdik zaten öyle şiddetli bir ağlaması olmadı arada ağladığı zamanda gaz sancısı diye düşündük hep

Bende calpol veriyim geldiğimde ozman , ayyy inşallah çok stres yaptım atlatalım gitsin, kız olsa bi kulağını deldiricektim olucaktı biticekti
Allahdan küçüklen bişi anlamadan olup bitiyo büyüdüğünde bilmicek bile hiç bişi

Canim hic şiringaya gerek yok damla gibi veriyorsun şu D vitamini gibi küçük pilastik biseyin icinde kontrollu verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…