Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canim hic şiringaya gerek yok damla gibi veriyorsun şu D vitamini gibi küçük pilastik biseyin icinde kontrollu verebilirsin
Iste onu ılk cocukta becerıksız doktor yaptı
Yatısından fazlası gıtti zaten.
Cocuk 1 saat ıcınde hastanelık oldu zaten alerjiden

Kontrollu vermek ıcın duşündüm

Onlar şuan bilmesede bizim içimiz gidiyor ya

Iste onu ılk cocukta becerıksız doktor yaptı
Yatısından fazlası gıtti zaten.
Cocuk 1 saat ıcınde hastanelık oldu zaten alerjiden

Kontrollu vermek ıcın duşündüm
Doktor bide daha valla pahali bisey oyle birden şip diye verilmemili cocuk kusadabilir oksuredebilir buna sen ver bence , bizede saglik ocagindaki hemsire yavas yavas damlatarak verdi geri cikarmasin yuttugundan emin olalim dedi iyi verdi

Hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşallah

Doktor bide daha valla pahali bisey oyle birden şip diye verilmemili cocuk kusadabilir oksuredebilir buna sen ver bence , bizede saglik ocagindaki hemsire yavas yavas damlatarak verdi geri cikarmasin yuttugundan emin olalim dedi iyi verdi
Evet, oyle yapıcam inşallah.
Kizlar yildizsavasci sizce neden yazmiyor olabilir , hayir hic mi telefonu eline almiyor bu kiz ,normalde burayi aktif kullanan bir kizdi bebegi de iyidir insalalh
yorumsuz

Canım büyük ihtimalle doktor calpol ver diyecektir sizede.. iki çeşit merhem ve calpol yazdı reçeteye kremleri sadece üç gün sabah akşam karistirip sürdük birde bardak olayı var burada sanırım merveydi yada melek onlarda bardak koymuştu bizim doktorda bardak koydu çok rahat oldu evde de iki gün biz devam ettik doktor bugünü atlatsin gerek yok dedi ama biz yine de karton bardak koyduk

Kizlar yildizsavasci sizce neden yazmiyor olabilir , hayir hic mi telefonu eline almiyor bu kiz ,normalde burayi aktif kullanan bir kizdi bebegi de iyidir insalalh
Canım aynen yani Allah korusun çok kötü birşey olsa amenna ama kazene yazmış hastanedeyiz diye en azından ozaman bir iki cümle burayada yazabilirdi gerçekten günde bir çok kez aklıma geliyor burada hepimizden aktifti sürekli araştırma yapıyor soru soruyordu pinpirikliydi

Allah korusun bebegin durumu kötüyse belki kendini suçlamıştır burdan okuduklariyla kendini rahatlatıp daha erken doktora gitmedi diye ne bileyim. Belki bu yüzden eşi bir şey dedi. Ya da daha masum bir şey düşünelim belki telefonu düştü kırıldı anolog bir telefonla idare ediyor nete giremiyor.

Canım evet bende çok geniş düşünmeye çalışıyorum ama kaç gün oldu ya başlarda ya şimdilerde birinin telefonundan bile bağlanabilir.. kk bende yüklü değil Google giriyorum sayfa sürekli açık olduğu için de şifre girmeme gerek kalmıyor oda esininkinde de olsa girebilir bence inşallah iyidirler de biz Merak etmiş olalım

Aynen o bardak olayını bende doktora sorup yapıcamm en azından beze deymez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…