- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.681
Yok bugün uyandirmadim .kendi benim uyandırdığıma göre +15 dakika uyudu.biraz hareket edip uyandiyssa hemen aklına ac olduğu geliyor.sonraa da ihh ihh diyor. Uyanamiyor tam Ama ağzı hareket ediyor. Ben de öyle bırakamıyorumGece uyandırma bmce öyle alışmasın. Kendi acıkınca uyanır. Şahsen çok tok olmadıkları için daha rahat uyuyorlar bnce. Çünkü bn yatırınca 5 saat felan uyuyup sonra uyanıyor bn emziriyorum uyuyor biraz zorda olsa sonra 2 saat bile olmadan geri uyanıyor. Tabi yine de siz bilirsiniz.
Ya hani 6 ay biz adet gormeyecektikSanki adet sancım vardur bakalım
Ama küçük bir sey değil o aşı .Bayağı iciyor çocuk. Biz hastanede yaptırdık. Kadın hepsini içsin diye yavaş yavaş verdi .ağzına falan dokundu yutsun diyeBenim de eşim yapacakdokmez ins. Çocuk aşıdan sonra kusarsa sorun olmazmış. Ben de ondan korkuyordum
Ama kendisi şekerli su vermedi mi ?burda kimse ona şekerli su ver dedi mi ?hem devlettekilerin suçu. Biz bir şey demedik kiAllah korusun bebegin durumu kötüyse belki kendini suçlamıştır burdan okuduklariyla kendini rahatlatıp daha erken doktora gitmedi diye ne bileyim. Belki bu yüzden eşi bir şey dedi. Ya da daha masum bir şey düşünelim belki telefonu düştü kırıldı anolog bir telefonla idare ediyor nete giremiyor.
Bizim bebiş sanki idrarını yaparken zorlanıyor gibi düşünüyorum. Bezini değiştirirken farkediyorum yapacak ama yapamıyor gibi. 4 saat, 6 saat falan idrar yapmadığı oldu. Bu yüzden ben de acaba dar mı diye düşünüyorum. Sizde de böyle şeyler oldu mu? İdrar yolu enfeksiyonu desem başka bir belirti yok.Darmış sanırım olması lazım mış çok önemli değil ama yaptırın dedi, küçükken anlamadan yapıyım diyorummm büyüyünce bilmez acısını
Bugun eczacıma soyledım. Yarın haber verıcem getırecek. Kendım vermeyı dusunuyorum. Kızımdayken hatırlıyorum
Doktor cocugun agzına boca etmıstı. Saglık ocagına ugrayıp enjektorle verebılır mıyım dıye soracagım
Aynen biliyorum biz her şeye karşı çıkarız halk olarak farkındayım. İşte çok kararsız kaldım en son yaptırmayım dedim. Eşime sordum o bana bırakıyor karışmıyor. Evet kreş anaokulu bakıcı hep öyle geçecek hayatı malesefbir arkadaşta demişti burada eczacıya sorunca bn yaptırmadım sende yaptırma zararlı diye ondan da bi aceba ya düşmedim değil
Yok hatta bizimki bezini baya dolduruyo her yıkadığımda rahatlıklaaa üstüme işiyoBizim bebiş sanki idrarını yaparken zorlanıyor gibi düşünüyorum. Bezini değiştirirken farkediyorum yapacak ama yapamıyor gibi. 4 saat, 6 saat falan idrar yapmadığı oldu. Bu yüzden ben de acaba dar mı diye düşünüyorum. Sizde de böyle şeyler oldu mu? İdrar yolu enfeksiyonu desem başka bir belirti yok.
Öyle haklısın, bizim evlatlara gelene kadar sıra..Canım devlwtın cok mu umurunda allah aşkına bizim evlatlarımız
Eger korona ve onun yan sanayileri peydah olmasaydı dusunmezdım.
O yuzden kafam karısık .
Ayy özlemez olır mu insan yaaBeş saat uyusa ben özler uyandiririmöyle manyaklik
Annelik ne güzel bir duygu. Bn hep sola meyilli yatırıyorım, en sonnonu sırt üstü buluyorum o esnada sizin dediğiniz gibi yapıyor ama gözler açık bnde.Yok bugün uyandirmadim .kendi benim uyandırdığıma göre +15 dakika uyudu.biraz hareket edip uyandiyssa hemen aklına ac olduğu geliyor.sonraa da ihh ihh diyor. Uyanamiyor tam Ama ağzı hareket ediyor. Ben de öyle bırakamıyorum
Ama normal uyuyorsa hiç kaldırmam.
Ki bi süre hastanede yatmış bir bebişi olarak daha iyi anlamam gerekirken haklısınız. Sizlerle sohbet ettikten sonra düşünmedim değil. Şimdi bir kez daha.Benim eşime demişti eczacı "yaptırma ben yaptırmadım" diye. Ama ben ciddiye almadım açıkcası. Oğluma yaptırdım kızıma da yaptırıcam yarın.
Oğlum ilkokula başladı. 4-5 ay önce okullar açıkken rota virüs salgını vardı. Bu sene de olmayacağının garantisi yok.
Allah korusun hastanede bir bebeğin/çocuğun günlerce yatması fikri bile yetiyor önlem almam için..
Bnmki de bazen işerken üşümüş gibi bir ses çıkarıyor diyorum ne yapıyor. Aon zamanda yapmadı ama bi ara çok sıktı bu durumu.Yok hatta bizimki bezini baya dolduruyo her yıkadığımda rahatlıklaaa üstüme işiyoama bende şeyi farkettim geçen altını değiştirdim yeni bez taktım onsıra işedi sesini duyuyorum ama suratı böyle sanki zorlanır gibi ıkınır gibiydi çişi bitti rahatladı. Belkide zorlanıyodur ben farketmemişimdir ilk defa ozman farkettim
Alerjisi olunca nasıl belirtiler veriyor?Iste onu ılk cocukta becerıksız doktor yaptı
Yatısından fazlası gıtti zaten.
Cocuk 1 saat ıcınde hastanelık oldu zaten alerjiden
Kontrollu vermek ıcın duşündüm
Doğduğun ev kaderindir atesssSizin yüzünüzde oioi kaşığını aldım sadece o biraz uygunnn bebeğin bi yerini acıtmasın diye tabak normal alıcam 250 bitabağa verememkusura bakma ateş
Keşke uyusa da ben de uyusam. Geceden beri hasatim çıktı. İki saatte uyanıyor ama emzir tekrar uyut derken 1 saat geçiyorAyy özlemez olır mu insan yaaama genelde bnde uyuyorum ki gece bu sayede hem sütüm birikiyor hemde daha dinç oluyorum. Öyle olunca da onunla daha iyi ilgileniyorum. Artık ev işini yemeği saldım zaten onlar eşim gelince devir teslim oluyor öyle.
Büyükse hiç riske girmem alt komşu Dr ona giderimAma küçük bir sey değil o aşı .Bayağı iciyor çocuk. Biz hastanede yaptırdık. Kadın hepsini içsin diye yavaş yavaş verdi .ağzına falan dokundu yutsun diye
Bizimki baş parmak kalınlığında ve serum fizyolojikten buyuktuBüyükse hiç riske girmem alt komşu Dr ona giderimyeter ki kalabalık yere gitmeyeyim
Bnm gündüz o şekilde. Geceyi az çok bi rutine koyduk unutmazsantabi ama sabah 5 6 gibi ayakta taki akşam 10 a kadar. Evlat yatınca doğru bnmde gözler yatağa bakıyor ve uyuyorumKeşke uyusa da ben de uyusam. Geceden beri hasatim çıktı. İki saatte uyanıyor ama emzir tekrar uyut derken 1 saat geçiyor
Suratı dahıl her yerı kabarıyor.Alerjisi olunca nasıl belirtiler veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?