Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok bugün uyandirmadim .kendi benim uyandırdığıma göre +15 dakika uyudu.biraz hareket edip uyandiyssa hemen aklına ac olduğu geliyor.sonraa da ihh ihh diyor. Uyanamiyor tam Ama ağzı hareket ediyor. Ben de öyle bırakamıyorum
Ama normal uyuyorsa hiç kaldırmam.

Benim de eşim yapacak dokmez ins. Çocuk aşıdan sonra kusarsa sorun olmazmış. Ben de ondan korkuyordum
Ama küçük bir sey değil o aşı .Bayağı iciyor çocuk. Biz hastanede yaptırdık. Kadın hepsini içsin diye yavaş yavaş verdi .ağzına falan dokundu yutsun diye

Ama kendisi şekerli su vermedi mi ?burda kimse ona şekerli su ver dedi mi ?hem devlettekilerin suçu. Biz bir şey demedik ki

Darmış sanırım olması lazım mış çok önemli değil ama yaptırın dedi, küçükken anlamadan yapıyım diyorummm büyüyünce bilmez acısını
Bizim bebiş sanki idrarını yaparken zorlanıyor gibi düşünüyorum. Bezini değiştirirken farkediyorum yapacak ama yapamıyor gibi. 4 saat, 6 saat falan idrar yapmadığı oldu. Bu yüzden ben de acaba dar mı diye düşünüyorum. Sizde de böyle şeyler oldu mu? İdrar yolu enfeksiyonu desem başka bir belirti yok.

Ben de yarın aşıyı alıp sağlık ocağına gideceğim. Cuma günüydü ama ilkokul telaşından yarına kaldı..

Ebe gün verirken yarı aç yarı tok getir dedi. Yani iki türlü de çok olursa ilacı kusma ihtimali var diye.
Oğlumda hiç problem olmamıştı. Ama kızımın neden ne zaman kusacağını kestiremiyorum bazen
Evde emzirip gazını iyice çıkarttırıp öyle götüreceğim..

Bir de evde kendin verirsen aşı defterine ilacın bandrolunu yapıştırman gerekiyormuş..

Son düzenleme:

Benim eşime demişti eczacı "yaptırma ben yaptırmadım" diye. Ama ben ciddiye almadım açıkcası. Oğluma yaptırdım kızıma da yaptırıcam yarın.

Oğlum ilkokula başladı. 4-5 ay önce okullar açıkken rota virüs salgını vardı. Bu sene de olmayacağının garantisi yok.

Allah korusun hastanede bir bebeğin/çocuğun günlerce yatması fikri bile yetiyor önlem almam için..

Yok hatta bizimki bezini baya dolduruyo her yıkadığımda rahatlıklaaa üstüme işiyo ama bende şeyi farkettim geçen altını değiştirdim yeni bez taktım onsıra işedi sesini duyuyorum ama suratı böyle sanki zorlanır gibi ıkınır gibiydi çişi bitti rahatladı. Belkide zorlanıyodur ben farketmemişimdir ilk defa ozman farkettim

Beş saat uyusa ben özler uyandiririm öyle manyaklik
Ayy özlemez olır mu insan yaa ama genelde bnde uyuyorum ki gece bu sayede hem sütüm birikiyor hemde daha dinç oluyorum. Öyle olunca da onunla daha iyi ilgileniyorum. Artık ev işini yemeği saldım zaten onlar eşim gelince devir teslim oluyor öyle.

Annelik ne güzel bir duygu. Bn hep sola meyilli yatırıyorım, en sonnonu sırt üstü buluyorum o esnada sizin dediğiniz gibi yapıyor ama gözler açık bnde. Sonra emiyor bi part gaz ve sonra yatış yine sola meyilli şekilde.

Ki bi süre hastanede yatmış bir bebişi olarak daha iyi anlamam gerekirken haklısınız. Sizlerle sohbet ettikten sonra düşünmedim değil. Şimdi bir kez daha.
Bnmki de bazen işerken üşümüş gibi bir ses çıkarıyor diyorum ne yapıyor. Aon zamanda yapmadı ama bi ara çok sıktı bu durumu.

Keşke uyusa da ben de uyusam. Geceden beri hasatim çıktı. İki saatte uyanıyor ama emzir tekrar uyut derken 1 saat geçiyor

Ama küçük bir sey değil o aşı .Bayağı iciyor çocuk. Biz hastanede yaptırdık. Kadın hepsini içsin diye yavaş yavaş verdi .ağzına falan dokundu yutsun diye
Büyükse hiç riske girmem alt komşu Dr ona giderim yeter ki kalabalık yere gitmeyeyim

Keşke uyusa da ben de uyusam. Geceden beri hasatim çıktı. İki saatte uyanıyor ama emzir tekrar uyut derken 1 saat geçiyor
Bnm gündüz o şekilde. Geceyi az çok bi rutine koyduk unutmazsantabi ama sabah 5 6 gibi ayakta taki akşam 10 a kadar. Evlat yatınca doğru bnmde gözler yatağa bakıyor ve uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…