- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.701
Amnesi demiş sekerli suyuAma kendisi şekerli su vermedi mi ?burda kimse ona şekerli su ver dedi mi ?hem devlettekilerin suçu. Biz bir şey demedik ki
GunaydinnKeşke uyusa da ben de uyusam. Geceden beri hasatim çıktı. İki saatte uyanıyor ama emzir tekrar uyut derken 1 saat geçiyor
Gece uzun uyumasını nasil sağladınız acaba ? Yoksa kendi mi uyanmiyorBnm gündüz o şekilde. Geceyi az çok bi rutine koyduk unutmazsantabi ama sabah 5 6 gibi ayakta taki akşam 10 a kadar. Evlat yatınca doğru bnmde gözler yatağa bakıyor ve uyuyorum
Hamilelikte n kalma karnımda iken de öyle idiGunaydinnya bizim kızın rutini bu malesef ,acaba bir yolu var mı uzatmanin . Alarm gibi 2.saate ağzını şipirdatarak mizirdanarak uyanıyor dediğin gibi 1-1.5 saat geciyor aradan da
Gece uzun uyumasını nasil sağladınız acaba ? Yoksa kendi mi
Bu detaylar benimde aklima geliyor ama bir anda girmemeyi bıçak gibi kesti o meraklandiriyorAllah korusun bebegin durumu kötüyse belki kendini suçlamıştır burdan okuduklariyla kendini rahatlatıp daha erken doktora gitmedi diye ne bileyim. Belki bu yüzden eşi bir şey dedi. Ya da daha masum bir şey düşünelim belki telefonu düştü kırıldı anolog bir telefonla idare ediyor nete giremiyor.
Valla dogum sonrasinda 3 kez oldu iliski 4. De yogun bir kanama yasadim simdi cesaret edemiyorum agri yoktu ama kanama korkuttu dikisler acilmistir diye korkuyorum40 muayenesine gitmemistim nerdeyse 2 aylik olduk. Ama sanrm gitmem gerekiyor. Yarina randevu aldm. Bebekle gitmek durumundayim eşim işte olacak. Bırakcak kimse de yok. Bi de arabayla gitcem diger ilçeye. Inş bebiş durur sorun olmaz.
Bu arada sezeryan olaydim keske diyorum.
@M-elek37 vajinadaki görüntüden rahatsz olan sendin galiba agrı var mı ilişki esnasinda?
İnşallah canım. Haklısın bir anda kesti. Ama bebeği hastanedeyse hala bu bir tepki olabilir. Ne bileyim coccugum bu haldeyken kendimi eglendirmem rahatlatmam gibi.... Bilemedim ki ya da cocucgum iyi olsun bir daha şunu yapmıucam gibi... Bilemedim kiBu detaylar benimde aklima geliyor ama bir anda girmemeyi bıçak gibi kesti o meraklandiriyor
Umarim hersey yolundadir bebişi iyidir ve yazar buraya en kisa zamanda.
Bu sorularin.cevabini gelip verir insallah valla aklimaza herseyi getirdi bu kiz allah affetsinİnşallah canım. Haklısın bir anda kesti. Ama bebeği hastanedeyse hala bu bir tepki olabilir. Ne bileyim coccugum bu haldeyken kendimi eglendirmem rahatlatmam gibi.... Bilemedim ki ya da cocucgum iyi olsun bir daha şunu yapmıucam gibi... Bilemedim ki
Kaka değil di mi ?çiş. Yani 8 e kadar isememesi tuhaf .nerede tutuyor acaba?mama yiyordu değil mi ?acaba susuz mu kalıyorKizlar oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor
oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor
Sadece anne sütü aliyor , gece 12 den sabah 8 e kadar 3 kere besliyorum bazen 2 kere kalkiyor yani gelişimi falanda iyi ama niye gece uykusunda işemiyor anlamiyorum bu iyi biseymi kötümü kestiremedimKaka değil di mi ?çiş. Yani 8 e kadar isememesi tuhaf .nerede tutuyor acaba?mama yiyordu değil mi ?acaba susuz mu kalıyor
Cok agirda uyumuyor aslinda , mesele 11 de uyudu gece 2 de kalkti sonra 4.30 sa kalkti ve 7 de tam uyandi bezi hala kuruydu biraz uykusu açıldı b3z dolmaya başladı işediBenimkide bir dönem öyleydi doktora sordum gece ağır uyuyordur dedi
Bez bomboş sonraki 2 bez 3 saat içinde feci dolu oluyordu sen tabi doktoruna danis canim
Cok agirda uyumuyor aslinda , mesele 11 de uyudu gece 2 de kalkti sonra 4.30 sa kalkti ve 7 de tam uyandi bezi hala kuruydu biraz uykusu açıldı b3z dolmaya başladı işedi
Bence normal degıl . Yanı beslenmesı de belkı yetersızdır . Bebek bu cunku işemesi gerek o kadar zamandırKizlar oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor
Dedigin olabilir. Bi ara ben burdan okuyorum diye eşimle aramizda skntı olmuştu. Bakma oraya falan dediydi bi süre girmemiştim. Sonra o evde yokken falan yine girdim suan biliyor bişey demiyorAllah korusun bebegin durumu kötüyse belki kendini suçlamıştır burdan okuduklariyla kendini rahatlatıp daha erken doktora gitmedi diye ne bileyim. Belki bu yüzden eşi bir şey dedi. Ya da daha masum bir şey düşünelim belki telefonu düştü kırıldı anolog bir telefonla idare ediyor nete giremiyor.
N3 güzel devir teslim oluyorsa. Ben elimden geleni yapıyorum yemek ev işi konusunda aslında eşim de tolere ediyor gibi ama içten içe de bi beklentisi var. Az eksik savsak yapılsa bi kac gün adama batıyor hareketlerinden hissediyorumAyy özlemez olır mu insan yaaama genelde bnde uyuyorum ki gece bu sayede hem sütüm birikiyor hemde daha dinç oluyorum. Öyle olunca da onunla daha iyi ilgileniyorum. Artık ev işini yemeği saldım zaten onlar eşim gelince devir teslim oluyor öyle.
Bende de öyle bi lekelenme bisiyler geldi gitti aslinda hamile kalmadan onceki adet döngüsune göre ayın 9 10 u gibiydi. Yine o ara geldi gitti. Belki olcaktim da vucut direniyor kafasi karışık olablrKızlar dün bi lekelenmem oldu daha da hasta falan olmadım normal mi açana adet mi oldum ne oldum bilmiyorum ki bi görünüp kayboldu gebelikten öncede bi düzensizlik vardı
Vallaha eşimin hakkını yemeyim öyle hissettirmrdi hiç.N3 güzel devir teslim oluyorsa. Ben elimden geleni yapıyorum yemek ev işi konusunda aslında eşim de tolere ediyor gibi ama içten içe de bi beklentisi var. Az eksik savsak yapılsa bi kac gün adama batıyor hareketlerinden hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?