Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar dün bi lekelenmem oldu daha da hasta falan olmadım normal mi açana adet mi oldum ne oldum bilmiyorum ki bi görünüp kayboldu gebelikten öncede bi düzensizlik vardı

Keşke uyusa da ben de uyusam. Geceden beri hasatim çıktı. İki saatte uyanıyor ama emzir tekrar uyut derken 1 saat geçiyor
Gunaydinn ya bizim kızın rutini bu malesef ,acaba bir yolu var mı uzatmanin . Alarm gibi 2.saate ağzını şipirdatarak mizirdanarak uyanıyor dediğin gibi 1-1.5 saat geciyor aradan da
Bnm gündüz o şekilde. Geceyi az çok bi rutine koyduk unutmazsantabi ama sabah 5 6 gibi ayakta taki akşam 10 a kadar. Evlat yatınca doğru bnmde gözler yatağa bakıyor ve uyuyorum
Gece uzun uyumasını nasil sağladınız acaba ? Yoksa kendi mi uyanmiyor

Hamilelikte n kalma karnımda iken de öyle idi

Bu detaylar benimde aklima geliyor ama bir anda girmemeyi bıçak gibi kesti o meraklandiriyor
Umarim hersey yolundadir bebişi iyidir ve yazar buraya en kisa zamanda.

Valla dogum sonrasinda 3 kez oldu iliski 4. De yogun bir kanama yasadim simdi cesaret edemiyorum agri yoktu ama kanama korkuttu dikisler acilmistir diye korkuyorum

Bu detaylar benimde aklima geliyor ama bir anda girmemeyi bıçak gibi kesti o meraklandiriyor
Umarim hersey yolundadir bebişi iyidir ve yazar buraya en kisa zamanda.
İnşallah canım. Haklısın bir anda kesti. Ama bebeği hastanedeyse hala bu bir tepki olabilir. Ne bileyim coccugum bu haldeyken kendimi eglendirmem rahatlatmam gibi.... Bilemedim ki ya da cocucgum iyi olsun bir daha şunu yapmıucam gibi... Bilemedim ki

Bu sorularin.cevabini gelip verir insallah valla aklimaza herseyi getirdi bu kiz allah affetsin

Kizlar oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor
Kaka değil di mi ?çiş. Yani 8 e kadar isememesi tuhaf .nerede tutuyor acaba?mama yiyordu değil mi ?acaba susuz mu kalıyor

oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor

Benimkide bir dönem öyleydi doktora sordum gece ağır uyuyordur dedi
Bez bomboş sonraki 2 bez 3 saat içinde feci dolu oluyordu sen tabi doktoruna danis canim

Kaka değil di mi ?çiş. Yani 8 e kadar isememesi tuhaf .nerede tutuyor acaba?mama yiyordu değil mi ?acaba susuz mu kalıyor
Sadece anne sütü aliyor , gece 12 den sabah 8 e kadar 3 kere besliyorum bazen 2 kere kalkiyor yani gelişimi falanda iyi ama niye gece uykusunda işemiyor anlamiyorum bu iyi biseymi kötümü kestiremedim

Benimkide bir dönem öyleydi doktora sordum gece ağır uyuyordur dedi
Bez bomboş sonraki 2 bez 3 saat içinde feci dolu oluyordu sen tabi doktoruna danis canim
Cok agirda uyumuyor aslinda , mesele 11 de uyudu gece 2 de kalkti sonra 4.30 sa kalkti ve 7 de tam uyandi bezi hala kuruydu biraz uykusu açıldı b3z dolmaya başladı işedi

Cok agirda uyumuyor aslinda , mesele 11 de uyudu gece 2 de kalkti sonra 4.30 sa kalkti ve 7 de tam uyandi bezi hala kuruydu biraz uykusu açıldı b3z dolmaya başladı işedi

Bende emziriyordum hatta en az 40 dk fln kalıyordu
2 saatte bir emiyordu
Bende beslenemiyor bosmu emiyor diye korktum
Bide şey dedi kaslari kuvvetli tutma becerisi

Kizlar oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor
Bence normal degıl . Yanı beslenmesı de belkı yetersızdır . Bebek bu cunku işemesi gerek o kadar zamandır

Dedigin olabilir. Bi ara ben burdan okuyorum diye eşimle aramizda skntı olmuştu. Bakma oraya falan dediydi bi süre girmemiştim. Sonra o evde yokken falan yine girdim suan biliyor bişey demiyor

N3 güzel devir teslim oluyorsa. Ben elimden geleni yapıyorum yemek ev işi konusunda aslında eşim de tolere ediyor gibi ama içten içe de bi beklentisi var. Az eksik savsak yapılsa bi kac gün adama batıyor hareketlerinden hissediyorum

Kızlar dün bi lekelenmem oldu daha da hasta falan olmadım normal mi açana adet mi oldum ne oldum bilmiyorum ki bi görünüp kayboldu gebelikten öncede bi düzensizlik vardı
Bende de öyle bi lekelenme bisiyler geldi gitti aslinda hamile kalmadan onceki adet döngüsune göre ayın 9 10 u gibiydi. Yine o ara geldi gitti. Belki olcaktim da vucut direniyor kafasi karışık olablr

Vallaha eşimin hakkını yemeyim öyle hissettirmrdi hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…