- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.721
Allah korusun bebegin durumu kötüyse belki kendini suçlamıştır burdan okuduklariyla kendini rahatlatıp daha erken doktora gitmedi diye ne bileyim. Belki bu yüzden eşi bir şey dedi. Ya da daha masum bir şey düşünelim belki telefonu düştü kırıldı anolog bir telefonla idare ediyor nete giremiyor.
İsmiyle arattım da takip ettiği diğer gruplarda da yazmamış. Sadece kazen hastanede yatıyor bilgisi verdi demişler. Umarım sadece etkileniyorum diye girmiyordur o kadar.Bu detaylar benimde aklima geliyor ama bir anda girmemeyi bıçak gibi kesti o meraklandiriyor
Umarim hersey yolundadir bebişi iyidir ve yazar buraya en kisa zamanda.
Benim büyük oğluma rota aşısı yapılmadı alerjik diye, küçükte yaptırdim. İkisi ayni anda rota kaptilar okuldan ikiside evde ayakta atlattı. Bunda da yaptırmayacağız alerjik olunca tetikliyor.Senınkı degıl canım
Arkadasının kızırotayı hafıf mı atlattı ?
Hıcbır aşı %100 koruma saglamaz
Ama amac hafıf atlatmasıdır zaten.
Aşılı dedın ya o yuzden sordum
Hiç ağlamadı sadece huysuzdu. Hatta videosu var bakınıyor yapılırken sünnet. Ertesi gün kizariklik bile geçmişti geç kalmadan yaptır hemde hijyenik oluyor kalıntı kalmıyor.Dönmeyi öğrenmeden yaptırmak istiyorım bendePeki ağrısı bi kaç gün sürdümü nasıl baktın bazıları 2 gğn ağlıyo fln diyo
Biri üzerimize uyku eğitmeni atsın benceGunaydinnya bizim kızın rutini bu malesef ,acaba bir yolu var mı uzatmanin . Alarm gibi 2.saate ağzını şipirdatarak mizirdanarak uyanıyor dediğin gibi 1-1.5 saat geciyor aradan da
Gece uzun uyumasını nasil sağladınız acaba ? Yoksa kendi mi uyanmiyor
Neyse ben de sorayım Dr kontrolünde sünneti de en yakın zamanda yaptırmak istiyorum. Biz de şimdi 2. Ay aşılarını yaptırıp geldik. Üstünü çıkardığımda hemşire cildindeki lekeleri fark etti bunu Dr kontrolünde doktora söyleyin bi baksın dedi. Şimdiye kadar 2 farklı Dr gördü ama ikisi de bşy dememişti. Aklıma takıldı sizde de vardı o lekelerden o zaman dikkatimi çekmişti. Neden oluyor ki acaba siz tekrar kontrol ettirdiniz mi. Adını da unuttum o lekelerinYok hatta bizimki bezini baya dolduruyo her yıkadığımda rahatlıklaaa üstüme işiyoama bende şeyi farkettim geçen altını değiştirdim yeni bez taktım onsıra işedi sesini duyuyorum ama suratı böyle sanki zorlanır gibi ıkınır gibiydi çişi bitti rahatladı. Belkide zorlanıyodur ben farketmemişimdir ilk defa ozman farkettim
İsilik miNeyse ben de sorayım Dr kontrolünde sünneti de en yakın zamanda yaptırmak istiyorum. Biz de şimdi 2. Ay aşılarını yaptırıp geldik. Üstünü çıkardığımda hemşire cildindeki lekeleri fark etti bunu Dr kontrolünde doktora söyleyin bi baksın dedi. Şimdiye kadar 2 farklı Dr gördü ama ikisi de bşy dememişti. Aklıma takıldı sizde de vardı o lekelerden o zaman dikkatimi çekmişti. Neden oluyor ki acaba siz tekrar kontrol ettirdiniz mi. Adını da unuttum o lekelerin
Hayır isilik değil çizgi çizgi bütün vücudunda oluyor. Kendini kasınca daha çok belli oluyor. İnternetten bakmaya çalışıyorum ama bulamıyorum nasıl anlatılır bilemedimİsilik mi
Canim hiç endişe etme bence . Zaten bebekler uyandıklarında çiş yaparlarmış . Mesela benimki gece 1.5 -2 saatte bir uyanıyor ve gözleri açıyor o yüzden hep bez dolu mecbur değiştiriyirum . Okuduğum tuvalet iletişim kitabında öyle diyordu ,bebek tam uykudayken tuvalet ihtiyacını gidermez diye. Ne güzel seninki derin uyuyormusKizlar oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor
Ben de öyle oldum anlamadım ya demek ki normalBende de öyle bi lekelenme bisiyler geldi gitti aslinda hamile kalmadan onceki adet döngüsune göre ayın 9 10 u gibiydi. Yine o ara geldi gitti. Belki olcaktim da vucut direniyor kafasi karışık olablr
Burda konuşulmuştu ,Hayır isilik değil çizgi çizgi bütün vücudunda oluyor. Kendini kasınca daha çok belli oluyor. İnternetten bakmaya çalışıyorum ama bulamıyorum nasıl anlatılır bilemedim
Suan ortalık cesıtlı hastalıklardan kaynıyor. O yuzden kararsızım.Benim büyük oğluma rota aşısı yapılmadı alerjik diye, küçükte yaptırdim. İkisi ayni anda rota kaptilar okuldan ikiside evde ayakta atlattı. Bunda da yaptırmayacağız alerjik olunca tetikliyor.
4.ay sonuna kadar bir düzen olmazsa mecburBiri üzerimize uyku eğitmeni atsın bence
Bizimki kaka yapmiyor mesela .Ne zaman uyanıyor o zaman koyveriyor .Galiba böyle bebekler tuvalet eğitimini kolay aliyormusSadece anne sütü aliyor , gece 12 den sabah 8 e kadar 3 kere besliyorum bazen 2 kere kalkiyor yani gelişimi falanda iyi ama niye gece uykusunda işemiyor anlamiyorum bu iyi biseymi kötümü kestiremedim
Benim de öyle başladı sonra normal adete döndüKızlar dün bi lekelenmem oldu daha da hasta falan olmadım normal mi açana adet mi oldum ne oldum bilmiyorum ki bi görünüp kayboldu gebelikten öncede bi düzensizlik vardı
Benim agri var ya. Baya kas agrisi. Dogum esnasinda kontrolsüz ikinma yaptm hatta benc3 düzgün ikinmayı beceremedim. Muhtemelen pelvik kasım mahvoldu diye dusunuyorum. Gecen afedersn kabız oldum ıkınamadım cok zordu. Ve yine agridi vajina. Sonra hafif kanama lekelenme de oldu. Dün doktora gittim açılma yok dikişte dedi. Dikisin bi yeri sertleşmiş hani yara olur kabuk bağlar et sertleşir öyle olmuş o agriyordur dedi. Zamanla gecer dedi. Ne yalan söyleyim ben de ilişki konusunda isteksizim. Ve bu noktada canım sklmadi degil. Nerdeyse normal dogurduguma pişman olacagim.Valla dogum sonrasinda 3 kez oldu iliski 4. De yogun bir kanama yasadim simdi cesaret edemiyorum agri yoktu ama kanama korkuttu dikisler acilmistir diye korkuyorum
Ben biraz alıştırdım galiba maşallah deyim4.ay sonuna kadar bir düzen olmazsa mecburama biz bugün bir gelişme yaşadık , 1 haftadır sadece kucağımda ve omzumda uyuyordu geceleri (refluden dolayı çok kusunca ben de pekiştirmiş oldum alarak hep) bu gece 1.5-2 saatte bir kalkmış olsa da hep anneyani beşikte yattı . Ben rahatladim en azından sırtım yatağa değdi
Benim bebiş de uyurken az yapmiş oluyor cok cok az bakiyorum normalde baya 5 6 saat gecmis oluyor halbuki. Uyaninca bi kac kez hemen bezi actm ortaliga işedi. Uyandiktan sonra saliyor suratından anliyorum.Kizlar oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor
Evet evet o şekilde. Hatta bebek beyaz tenli ondan olabilir diyen olmuştu yoncaya, bizimki de beyaz tenli olunca tmm ok sorun yok o zaman demiştim kafamda.Burda konuşulmuştu ,yoncambenim e de denmişti . Mozaik desenli gibi mi . Kırmızılık değil de daha çok damar gibi mi
Belkı kıyafet izidir .Hayır isilik değil çizgi çizgi bütün vücudunda oluyor. Kendini kasınca daha çok belli oluyor. İnternetten bakmaya çalışıyorum ama bulamıyorum nasıl anlatılır bilemedim
Yok değil tüm vücudunda oluyor. Foto ekleyemedim nette buldum şimdi mermer cilt deniyormuşBelkı kıyafet izidir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?