- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.741
Bardakla pipiyi korudunmu sende yoksa direk bezmi taktınHiç ağlamadı sadece huysuzdu. Hatta videosu var bakınıyor yapılırken sünnet. Ertesi gün kizariklik bile geçmişti geç kalmadan yaptır hemde hijyenik oluyor kalıntı kalmıyor.
Hayır isilik değil çizgi çizgi bütün vücudunda oluyor. Kendini kasınca daha çok belli oluyor. İnternetten bakmaya çalışıyorum ama bulamıyorum nasıl anlatılır bilemedim
kutis marmaratus diye birşey ciltte değişiklik dediğin gibi kendinş kasınca oluyo yada hava değişikliğinde oluyo üstünü değiştirirke fln, bana şey dediler yaaa genetik sizden fln diye 5-6 ay takip et geçmezse kaç tahlili yapalım dedilerBurda konuşulmuştu ,yoncambenim e de denmişti . Mozaik desenli gibi mi . Kırmızılık değil de daha çok damar gibi mi
Yukarda yazdım canım o dimi.. banada aynısı oldu senin dediğin gibi ben beyaz tenliym genelde bendede oluyo sanırım oyuzden. Diye düşündüm benNeyse ben de sorayım Dr kontrolünde sünneti de en yakın zamanda yaptırmak istiyorum. Biz de şimdi 2. Ay aşılarını yaptırıp geldik. Üstünü çıkardığımda hemşire cildindeki lekeleri fark etti bunu Dr kontrolünde doktora söyleyin bi baksın dedi. Şimdiye kadar 2 farklı Dr gördü ama ikisi de bşy dememişti. Aklıma takıldı sizde de vardı o lekelerden o zaman dikkatimi çekmişti. Neden oluyor ki acaba siz tekrar kontrol ettirdiniz mi. Adını da unuttum o lekelerin
kutis marmaratus diye birşey ciltte değişiklik dediğin gibi kendinş kasınca oluyo yada hava değişikliğinde oluyo üstünü değiştirirke fln, bana şey dediler yaaa genetik sizden fln diye 5-6 ay takip et geçmezse kaç tahlili yapalım dediler
Benim kizdada oluyor böyle , beyaz tenliyiz ondandır muhtemelen. Yine de takipte olalım bakalım. Haftaya doktor kontrolümuz var ona sorayım ne oluyormuş tam olarakEvet evet o şekilde. Hatta bebek beyaz tenli ondan olabilir diyen olmuştu yoncaya, bizimki de beyaz tenli olunca tmm ok sorun yok o zaman demiştim kafamda.
Çok guzel maşallah. Çok şanslısın Rabbim bozmasinVallaha eşimin hakkını yemeyim öyle hissettirmrdi hiç.
MaşallahBen biraz alıştırdım galiba maşallah deyimbiraz uzun sürede dalıyor ama besiginde artık
Bundan sonra olan biçok sey normal canm ben bunu boyle ögrendim.Ben de öyle oldum anlamadım ya demek ki normal
Benim kizdada oluyor böyle , beyaz tenliyiz ondandır muhtemelen. Yine de takipte olalım bakalım. Haftaya doktor kontrolümuz var ona sorayım ne oluyormuş tam olarak
Yukarda yazdım canım o dimi.. banada aynısı oldu senin dediğin gibi ben beyaz tenliym genelde bendede oluyo sanırım oyuzden. Diye düşündüm ben
Evet benimki de böyle. Bizim de yarın Dr kontrolü var sorup yazarım buraya.kutis marmaratus diye birşey ciltte değişiklik dediğin gibi kendinş kasınca oluyo yada hava değişikliğinde oluyo üstünü değiştirirke fln, bana şey dediler yaaa genetik sizden fln diye 5-6 ay takip et geçmezse kaç tahlili yapalım dediler
Kremleyip direk bez taktım doktor öyle tavsiye etti. Diğerlerinde de öyle yapmistimBardakla pipiyi korudunmu sende yoksa direk bezmi taktın
Benim kizdada oluyor böyle , beyaz tenliyiz ondandır muhtemelen. Yine de takipte olalım bakalım. Haftaya doktor kontrolümuz var ona sorayım ne oluyormuş tam olarak
Evet benimki de böyle. Bizim de yarın Dr kontrolü var sorup yazarım buraya.
Heeee tamam ozman bakalım bizde ne dicekler teşekkür ederimmmmKremleyip direk bez taktım doktor öyle tavsiye etti. Diğerlerinde de öyle yapmistim
Amin. Dışardan karışacak kişiler uzakta olduğu için.Çok guzel maşallah. Çok şanslısın Rabbim bozmasin
Eşin titizdir canım. Dagınıklık içinde huzursuzluk yapıyor olabılır.N3 güzel devir teslim oluyorsa. Ben elimden geleni yapıyorum yemek ev işi konusunda aslında eşim de tolere ediyor gibi ama içten içe de bi beklentisi var. Az eksik savsak yapılsa bi kac gün adama batıyor hareketlerinden hissediyorum
Canım bırak allah aşkına o eksık kalsınPrema diye bi bayan var ya hani. Bebegine bez baglamiyordu. Tuvalet iletişimini savunuyor. O bebeklerin aslinda tuvaletlerini tutmayi bilerek dogduklarini, tuvaleti gelince sinyal verdiklerini söylemisti videosunda. biz ise bez baglayip serbest sekilde tuvaletini bırakmalari gerektiklerini ogretiyormuşuz ve hatta sonra da tekrardan tuvaletini tutmayi ve yapmayi ögrettigimizi söylemisti.
Hakliymiş demek.
Benim bebiş de uyurken az yapmiş oluyor cok cok az bakiyorum normalde baya 5 6 saat gecmis oluyor halbuki. Uyaninca bi kac kez hemen bezi actm ortaliga işedi. Uyandiktan sonra saliyor suratından anliyorum.
Canim hiç endişe etme bence . Zaten bebekler uyandıklarında çiş yaparlarmış . Mesela benimki gece 1.5 -2 saatte bir uyanıyor ve gözleri açıyor o yüzden hep bez dolu mecbur değiştiriyirum . Okuduğum tuvalet iletişim kitabında öyle diyordu ,bebek tam uykudayken tuvalet ihtiyacını gidermez diye. Ne güzel seninki derin uyuyormus
Doktoruna yazdim bazi bebekler uykuda uyaran olamayinca yapmayabiliyor normal bir durum yazmış , deidginiz gibi endiselenecek bi durum yokmus kizlarBizimki kaka yapmiyor mesela .Ne zaman uyanıyor o zaman koyveriyor .Galiba böyle bebekler tuvalet eğitimini kolay aliyormus
Gun icinde hoplayip ziplatiyoruz uyanik oldugu icin yapiyor ,ama derin uyku halindeyken uyaran olmadigi icin yapmamasi normalmisBence normal degıl . Yanı beslenmesı de belkı yetersızdır . Bebek bu cunku işemesi gerek o kadar zamandır
Doktora sorsun mu ? Sormadıysan yıne de sorGun icinde hoplayip ziplatiyoruz uyanik oldugu icin yapiyor ,ama derin uyku halindeyken uyaran olmadigi icin yapmamasi normalmis
Sadece anne sütü aliyor , gece 12 den sabah 8 e kadar 3 kere besliyorum bazen 2 kere kalkiyor yani gelişimi falanda iyi ama niye gece uykusunda işemiyor anlamiyorum bu iyi biseymi kötümü kestiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?