Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hiç ağlamadı sadece huysuzdu. Hatta videosu var bakınıyor yapılırken sünnet. Ertesi gün kizariklik bile geçmişti geç kalmadan yaptır hemde hijyenik oluyor kalıntı kalmıyor.
Bardakla pipiyi korudunmu sende yoksa direk bezmi taktın

Hayır isilik değil çizgi çizgi bütün vücudunda oluyor. Kendini kasınca daha çok belli oluyor. İnternetten bakmaya çalışıyorum ama bulamıyorum nasıl anlatılır bilemedim

Burda konuşulmuştu , yoncambenim e de denmişti . Mozaik desenli gibi mi . Kırmızılık değil de daha çok damar gibi mi
kutis marmaratus diye birşey ciltte değişiklik dediğin gibi kendinş kasınca oluyo yada hava değişikliğinde oluyo üstünü değiştirirke fln, bana şey dediler yaaa genetik sizden fln diye 5-6 ay takip et geçmezse kaç tahlili yapalım dediler

Eklentiler

• 73C12C8A-F759-4915-8401-5A91261DF50A.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 44
Yukarda yazdım canım o dimi.. banada aynısı oldu senin dediğin gibi ben beyaz tenliym genelde bendede oluyo sanırım oyuzden. Diye düşündüm ben

Evet evet o şekilde. Hatta bebek beyaz tenli ondan olabilir diyen olmuştu yoncaya, bizimki de beyaz tenli olunca tmm ok sorun yok o zaman demiştim kafamda.
Benim kizdada oluyor böyle , beyaz tenliyiz ondandır muhtemelen. Yine de takipte olalım bakalım. Haftaya doktor kontrolümuz var ona sorayım ne oluyormuş tam olarak

Ben biraz alıştırdım galiba maşallah deyimbiraz uzun sürede dalıyor ama besiginde artık
Maşallah düşündüm de aslında biraz benden kaynakliymis , kucakta hemen uyuyor işime geldi başta ,dediğin gibi beşikte dalması ve geri uyanması daha sık oluyordu .
Sabah eşime verdim biraz uyuyayım diye , baktım beşiğe koyuyor " uyumaz orda" dedim. Bi uyandım 2 saat uyumuşuz

Benim kizdada oluyor böyle , beyaz tenliyiz ondandır muhtemelen. Yine de takipte olalım bakalım. Haftaya doktor kontrolümuz var ona sorayım ne oluyormuş tam olarak
Yukarda yazdım canım o dimi.. banada aynısı oldu senin dediğin gibi ben beyaz tenliym genelde bendede oluyo sanırım oyuzden. Diye düşündüm ben
Evet benimki de böyle. Bizim de yarın Dr kontrolü var sorup yazarım buraya.

Prema diye bi bayan var ya hani. Bebegine bez baglamiyordu. Tuvalet iletişimini savunuyor. O bebeklerin aslinda tuvaletlerini tutmayi bilerek dogduklarini, tuvaleti gelince sinyal verdiklerini söylemisti videosunda. biz ise bez baglayip serbest sekilde tuvaletini bırakmalari gerektiklerini ogretiyormuşuz ve hatta sonra da tekrardan tuvaletini tutmayi ve yapmayi ögrettigimizi söylemisti.

Hakliymiş demek.

Evet benimki de böyle. Bizim de yarın Dr kontrolü var sorup yazarım buraya.

Aynen sorunda yazın burayaaa bakalım neymişşşşş ben 5-6 aya kasar takip edicem bizimde ara ara hala oluyo küçükken hep öyleydi şimdi tombişleşti az oluyo

Kızlar bugün aşı için sağlık ocağına gittim. Boyuna kilosunada bakıldı.15 günde 5 cm uzamış ama 200gr almış sadece. Ebe doktorla konuşmamı mama takviyesi yapmam gerekebileceğini söyledi. Moralim çok bozuldu. Niye böyle oldu anlamadım geçen ay 1200almıştı bir ayda. Sütüm yetersiz olsa huysuz olmaz mı ağlamaz mı sürekli ? Vicdanım çok huzursuz nasıl anlayamadım diye

Çok guzel maşallah. Çok şanslısın Rabbim bozmasin
Amin. Dışardan karışacak kişiler uzakta olduğu için. Yakında olsalar laf ederdiler. Çünkü ziyarete geldiklerinde bnm kızım yapıyor bakıyor da sen mi bakmıyorsun kızımın kocası yardım etmiyorsa oplum sende etme dedi(ama o yardım etmiyorum diyen adam dünyayı ayakları altına serdi kızının lafta öyle diyor). İyi ki uzaktalar, çünkü uzaktan çok iyi herkes.

Eşin titizdir canım. Dagınıklık içinde huzursuzluk yapıyor olabılır.
Benımkı de oyle cunku. Fazla titiz.

Mesela etraf dagınık olsun benım içim huzursuz oluyor. Kendımı rahat hıssetmıyorum

Canım bırak allah aşkına o eksık kalsın
Biz de insanız yani sonucta

Benim bebiş de uyurken az yapmiş oluyor cok cok az bakiyorum normalde baya 5 6 saat gecmis oluyor halbuki. Uyaninca bi kac kez hemen bezi actm ortaliga işedi. Uyandiktan sonra saliyor suratından anliyorum.

Bizimki kaka yapmiyor mesela .Ne zaman uyanıyor o zaman koyveriyor .Galiba böyle bebekler tuvalet eğitimini kolay aliyormus
Doktoruna yazdim bazi bebekler uykuda uyaran olamayinca yapmayabiliyor normal bir durum yazmış , deidginiz gibi endiselenecek bi durum yokmus kizlar

Bence normal degıl . Yanı beslenmesı de belkı yetersızdır . Bebek bu cunku işemesi gerek o kadar zamandır
Gun icinde hoplayip ziplatiyoruz uyanik oldugu icin yapiyor ,ama derin uyku halindeyken uyaran olmadigi icin yapmamasi normalmis

Sadece anne sütü aliyor , gece 12 den sabah 8 e kadar 3 kere besliyorum bazen 2 kere kalkiyor yani gelişimi falanda iyi ama niye gece uykusunda işemiyor anlamiyorum bu iyi biseymi kötümü kestiremedim

Benim kardeşim böyleydi. Hatırlıyorum sabaha kadar bezi kuru olurdu. Annem 6 aylıktan sonra gece hiç bezlememeye başladı. Sabah ilk iş uyandıktan sonra bez bağlardı. Tuvaletini de çabuk söylemişti.

Ben çok duydum gece altı kuru olan bebek. Bence sorun yok. Her bebeğin huyu farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…