Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy insallah sonuda oyle olur cabuk alışır , kizim şuan asla yanaşmıyor bezine dokundurtmuyor ögretemiyorum bir turlu

Kızlar meme terbiyesi dedikleri şey nasıl oluyor? Sağ memen hala dolu dolu ama sağ yumuşak artık ucunu sıkınca sağdan daha sarı yağlı süt geliyor soldan su gibi açık renk ön süt sanırım bu mu meme terbiyesi acaba

Şahsen amacım beze yapmaya öğretmek değil, bez bağlayarak diğer insani ihtiyaçlarımı ve sorumluluklarımı yerine getirebilmek

O Prema boşluktan bebeğinin suratını gözetlesin. Ben bebeyi emzirdim uyuttum şimdi fasulye ayıklıcam. Aradaki kahvaltı, çocuğu okula hazırlama, tekrar emzirme, alt değiştirme detaylarını söylemiyorum bile

Alnından öpülesi yorum

Kızlar rotavirüs asısının 2 dozunu da alıyoeum . 2.olan eczanede kalacak
Bir problem olmaz heralde. Vardır elektrıkler kesılse de sogutucu sıstemlerı. Yarın onlara da soyleyeceğim.
Saglık ocagına ugradım doktora sordum. Kendı cocuguma yaptırdım dedı. Hıcbır sey %100 koruma saglamıyor bılıyoruz hepımız. Önlemı alalım gerısı allaha kalmış artık

Kızlar, ben 3 saate beslemeye calısıyorum . Bazen 2,5 saat. Ama ondan once verdıgımde bıberon alıyor mesela ve ıcıyor hepsını. Belkı de beslenme suresı uzun kalıyor ona.
Bu arada saglık ocagında tartırdım 600 gr almıs sadece . Evet aylar ılerleyınce azalır kılo alımı ama, sankı yetersız beslenıyor gıbı geldı. Cunku 1 hafta ıcınde cc artırdım
Ondan omce hep 60 cc verdım. Ona da baglıyorum

Benimkiler de uzakta canim ama eşinin içinden geliyor demekki. Benimki de yardmci olur da yine de o denli degil ya desem yapar yani. Belki ben nankörluk ediyorum bilmiyorum. Bazen ama can skci konusabiliyor napalm. Oyle böyle idare ediyoruz.

Eşin titizdir canım. Dagınıklık içinde huzursuzluk yapıyor olabılır.
Benımkı de oyle cunku. Fazla titiz.

Mesela etraf dagınık olsun benım içim huzursuz oluyor. Kendımı rahat hıssetmıyorum
Eşimden daha titizim o daha daginik aslinda. Ama bi düzene alıstı ben cevirdim evi o da alisti tabi. bastan beri bunu sagladim saglamasina da artk zaman zaman catırdıyor yetisemiyorum o da sanrm alistıgı düzeni arıyor. Daha çok arar valla geçen nerden estiyse hiç kendini gelistirmiyorsun yemekler hep aynı degisik seyler denemiyorsun dedi. Biraz Elestiriyim de belki yaparsn dedi. Istedgn kadar elestir ben yine bildigimi okurum dedim istedgi kadar carlasın suan geçiş aşamasındayım illa bi düzene gireriz kaldı ki yemek de yapiyorum yani bazen olmuyor disardan söyluyoruz okadar

Benımkı öyle dese
Agzına tava ıle vurup " bunu bulduguna dua et " derım.
Dıyorum da

Canım bırak allah aşkına o eksık kalsın
Biz de insanız yani sonucta
Yok yani bunu deneyecek degilim cidden öyl3 bi iddiam yok ama kadin oyle demisti videoda aklma geldi demekki cidden bebeler dogunca altına yapmamayı biliyor biz rahat rahat yapsın diye bez mi bagliyoruz. Zira benimki de uyurken yapmayabiliyor ya da az yapiyor uyaninca dolduruyor bezi

Aynı durum bizde de var ama ben hiç önemsemedim. Bebek ve cildi çok hassas. Kendini sıkınca ya da üşüyünce oluyor. Normaldir diye düşündüm.

Dötümü yesin o benım

3. Ay da 1 kilo mu alması lazmdı sen suan 3. Aydasin sanrm. 600 gr az mi yani ? Bi süre sonra aylik 500 gr alım deniliyordu ama hangi aydan itibaren old hatrlayamadm

Benim annem hiç bir çocuğunda bez kullanmamış. Sadece her ihtimale karşı çarşafın altına muşambayr benzer bir şey sererdi. Tüm kardeşler doğar doğmaz tuvaletle tanışmış

3. Ay da 1 kilo mu alması lazmdı sen suan 3. Aydasin sanrm. 600 gr az mi yani ? Bi süre sonra aylik 500 gr alım deniliyordu ama hangi aydan itibaren old hatrlayamadm
Aslında yavaslıyor alım. Ama artık yenıdogan degıller ve doyduklarını anlıyorlar .
O yuzden takıldım.
1 hafta oncesıne kadar hep 60 cc verdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…