Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kusuyordu . Ben de beslerken yastıga koyup besledım, heöen kaldırmadım
Gıttı kusmalar. Sonra cc artırdım
O yanılttı belkı
Anladm. Cc artırmissın toparlar inş. 600 gr da az degil. Beslenme sıklıgı bende de 2 saat degil 2 bucuk 3 seklinde esnettim artk. Gundüz uyku süremiz kısa onu uzatmaya calisiyorum. Emzirme vakti gelse de ellemiyorum mesela. Cuma gorcem bakalm kac kg almiş. Her ay 1 kilo aldırmak zorlaşıyor zamanla. Sütumüz yeter mi bilmiyorum

Valla bişi derse cemkırıyorum susuyor
Cunku gercekten bu kadar yapıldıgına dua etmelı erkekler. 15 dk bakamıyor yahu
Benimki baktigi oldu simdi uyuttu hatta. Ama ilk zamanlar daha hevesliydi. Altıni nasil degistircem ben de deneyim falan diyrdu. Sonra kp kafasina sunu soktu. Sana alişmasın işe gidince geline zor olur seni arar biz sende bunu yaşadik bana aliştigindan annene kök sokturdün dedi. Bizimkinin işine geldi yavaştan kaytardı kaytardı. Mevzudan uzaklaştı

Kizlar oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor
Canım gayet normal. Benim bebeğim gün içinde hiç uyumayıp çok yorulduysa, gece çok derin uyuyor. Çişini de tutuyor anladığım kadarıyla.
Sabah uyanınca hemen yapıyor.
Senin de dediğin gibi bol bol yapıp bezleri ardı ardına dolduruyor
Lakin bu her gün olan bir şey değil. Sadece çok yorulduğu günlerde oluyor.

Gastrotuss baby adlı bir şurup kullanıyoruz başta etkisi olmadı doktor 3 gün önce dozu yukseltti , son iki gündür kusmalar azaldı şükür . Kustuktan sonra 1 saat emzirmeme ve emdikten sonra hemen yatmama .
Ayy bana da nssip etsın inşAllah ya .. bızde 9 gun oldu ilaç , azaldı ama yıne de moral bozuluyor .

Günlerimiz aynı degil ama ben gündüz en fazla iki saatte bir, geceleri de uyandırmiyorum ama iki saatte bir gibi uyanıyor yine. İlk ay 1200 almıştı. Şimdi daha gitmedik

Nasıl anlıycaksın ki çocuğun düzeninde herhangi bir değişiklik yoksa

Bişey sorcam kızlar benim bebiş 4100 doğmuştu 5.gun 3750 ye kadar düşmüştü kilosu. 1.ay kontrolünde 4700 du. Şimdi 950 Gr mi almış sayılıyor yokda 600 gr mi ilk ay için.

Bu bende de var oğlumda da adını sizde görünce şaşırdım bi adı olduğuna
Soğuk havalarda daha çok oluyor mesela benim kollarımın iç kısmında felan oluyor bi zararı varsa da ben bilmiyorum, damar yapısı diye düşünüyordum ben

Bence 90 100 cc denemelisin biz öyle veriyoruz içiyor

Aynen bende öyle oluyo bence beyaz tenli bebeklerde daha çok görülüyor sanırım

Doktor hızlı bi şekilde söylemişti anlamamıştım ismini araştırınca googlede buldum bende genetik bencede benim yanaklarımda bileee damarına kadar gözükür beyaz temli olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…