- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.801
Anladm. Cc artırmissın toparlar inş. 600 gr da az degil. Beslenme sıklıgı bende de 2 saat degil 2 bucuk 3 seklinde esnettim artk. Gundüz uyku süremiz kısa onu uzatmaya calisiyorum. Emzirme vakti gelse de ellemiyorum mesela. Cuma gorcem bakalm kac kg almiş. Her ay 1 kilo aldırmak zorlaşıyor zamanla. Sütumüz yeter mi bilmiyorumKusuyordu . Ben de beslerken yastıga koyup besledım, heöen kaldırmadım
Gıttı kusmalar. Sonra cc artırdım
O yanılttı belkı
Benimki baktigi oldu simdi uyuttu hatta. Ama ilk zamanlar daha hevesliydi. Altıni nasil degistircem ben de deneyim falan diyrdu. Sonra kp kafasina sunu soktu. Sana alişmasın işe gidince geline zor olur seni arar biz sende bunu yaşadik bana aliştigindan annene kök sokturdün dedi. Bizimkinin işine geldi yavaştan kaytardı kaytardı. Mevzudan uzaklaştıValla bişi derse cemkırıyorum susuyor
Cunku gercekten bu kadar yapıldıgına dua etmelı erkekler. 15 dk bakamıyor yahu
Canım gayet normal. Benim bebeğim gün içinde hiç uyumayıp çok yorulduysa, gece çok derin uyuyor. Çişini de tutuyor anladığım kadarıyla.Kizlar oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor
Ayy bana da nssip etsın inşAllah ya .. bızde 9 gun oldu ilaç , azaldı ama yıne de moral bozuluyor .Gastrotuss baby adlı bir şurup kullanıyoruz başta etkisi olmadı doktor 3 gün önce dozu yukseltti , son iki gündür kusmalar azaldı şükür . Kustuktan sonra 1 saat emzirmeme ve emdikten sonra hemen yatmama .
Allah korusun ya yaptın mı aşıyı kendim yapıcam dediydin yaSuratı dahıl her yerı kabarıyor.
Yarın alıcamAllah korusun ya yaptın mı aşıyı kendim yapıcam dediydin ya
Günlerimiz aynı degil ama ben gündüz en fazla iki saatte bir, geceleri de uyandırmiyorum ama iki saatte bir gibi uyanıyor yine. İlk ay 1200 almıştı. Şimdi daha gitmedikKızlar, ben 3 saate beslemeye calısıyorum . Bazen 2,5 saat. Ama ondan once verdıgımde bıberon alıyor mesela ve ıcıyor hepsını. Belkı de beslenme suresı uzun kalıyor ona.
Bu arada saglık ocagında tartırdım 600 gr almıs sadece . Evet aylar ılerleyınce azalır kılo alımı ama, sankı yetersız beslenıyor gıbı geldı. Cunku 1 hafta ıcınde cc artırdım
Ondan omce hep 60 cc verdım. Ona da baglıyorum
Tuvalet iletişimi yapılacak bebe gibi sankiKizlar oglumun bezini gece 12 de bağlıyorum sabah 8 e kadar işemiyor ne zamanki tam uyansa işemeye başlıyor mesela 8 de uyande bezi doldurdu cişle ve 2. bezi bagliycam onuda 1 saat icinde dolduruyor
Benımde hep 1 er kilo almıstı.Günlerimiz aynı degil ama ben gündüz en fazla iki saatte bir, geceleri de uyandırmiyorum ama iki saatte bir gibi uyanıyor yine. İlk ay 1200 almıştı. Şimdi daha gitmedik
Nasıl anlıycaksın ki çocuğun düzeninde herhangi bir değişiklik yoksaKızlar bugün aşı için sağlık ocağına gittim. Boyuna kilosunada bakıldı.15 günde 5 cm uzamış ama 200gr almış sadece. Ebe doktorla konuşmamı mama takviyesi yapmam gerekebileceğini söyledi. Moralim çok bozuldu. Niye böyle oldu anlamadım geçen ay 1200almıştı bir ayda. Sütüm yetersiz olsa huysuz olmaz mı ağlamaz mı sürekli ? Vicdanım çok huzursuz nasıl anlayamadım diye
Kaç saate kadar uyandırmıyorsun pekiBenımde hep 1 er kilo almıstı.
Gece beslenmesı çok az bızde. Uyuyor
Ben de uyandırmıuorum
Bu bende de var oğlumda da adını sizde görünce şaşırdım bi adı olduğunakutis marmaratus diye birşey ciltte değişiklik dediğin gibi kendinş kasınca oluyo yada hava değişikliğinde oluyo üstünü değiştirirke fln, bana şey dediler yaaa genetik sizden fln diye 5-6 ay takip et geçmezse kaç tahlili yapalım dediler
Bence 90 100 cc denemelisin biz öyle veriyoruz içiyorKızlar, ben 3 saate beslemeye calısıyorum . Bazen 2,5 saat. Ama ondan once verdıgımde bıberon alıyor mesela ve ıcıyor hepsını. Belkı de beslenme suresı uzun kalıyor ona.
Bu arada saglık ocagında tartırdım 600 gr almıs sadece . Evet aylar ılerleyınce azalır kılo alımı ama, sankı yetersız beslenıyor gıbı geldı. Cunku 1 hafta ıcınde cc artırdım
Ondan omce hep 60 cc verdım. Ona da baglıyorum
Bugün Dr bana 6.ayda doğum kilosunun iki katı olması gerekiyor dedi3. Ay da 1 kilo mu alması lazmdı sen suan 3. Aydasin sanrm. 600 gr az mi yani ? Bi süre sonra aylik 500 gr alım deniliyordu ama hangi aydan itibaren old hatrlayamadm
Aynen bende öyle oluyo bence beyaz tenli bebeklerde daha çok görülüyor sanırımBenim kizimdada oluyoyor hatta dr gidince soydugumuzdada oldu.Derileri ince o yuzden böyle olur dedi dr.bazende kalp problemi olursa dedi.ama kalbinde sorun yok güzel atiyor dedi dinledi.takip ettom genelde uşudugunde oluyor soyup giydirirken
Doktor hızlı bi şekilde söylemişti anlamamıştım ismini araştırınca googlede buldum bendeBu bende de var oğlumda da adını sizde görünce şaşırdım bi adı olduğuna
Soğuk havalarda daha çok oluyor mesela benim kollarımın iç kısmında felan oluyor bi zararı varsa da ben bilmiyorum, damar yapısı diye düşünüyordum ben
Artık oyle yapıyorum canım. 1 haftadır .Bence 90 100 cc denemelisin biz öyle veriyoruz içiyor
Bende ay sonu gidip sorıyım ozman inşallah zam gelmez ben gidene kadarEvet verıcem. Aradım eczaneyı
Yarın almaya gıdıcem
Kendı uyanıyor canım. Gece 11- 12 gibi sütünü verıyorum ben yatıyorum . Artık ne zaman uyanırsa. Bazen 5 saat oluyor .Kaç saate kadar uyandırmıyorsun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?