Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bişey sorcam kızlar benim bebiş 4100 doğmuştu 5.gun 3750 ye kadar düşmüştü kilosu. 1.ay kontrolünde 4700 du. Şimdi 950 Gr mi almış sayılıyor yokda 600 gr mi ilk ay için.
Ben acıkcası doğduğu kilosuyla hesap yapıyorummm
Bizim bebişde 3640 doğdu 5gün sonra 3440 oldu
1 ay sonra 4600 oldu 1 kilo aldı diyorum

Çünkü gittim 4600 yine 5 gün sonea belki yine 200 gr düşmüştür ama ben ayda bi gidiyorum kontrole oyuzden oyle hesaplıuorım

O oluyor malesef herkes için ywni değişik bir ortam, yeni alışkanlıklar derken uyum sağlamak bazen zor olabiliyor. Geçiş süresi olabiliyor.

Kendı uyanıyor canım. Gece 11- 12 gibi sütünü verıyorum ben yatıyorum . Artık ne zaman uyanırsa. Bazen 5 saat oluyor .
Sesıne uyanıp emzıeıyoeum
Ben de bugün Dr sordum 5 saati geçirme dedi gece için gündüz de 3 saatte bir besle dedi 2 saatte bir de sana zor olur dedi

Çok mu hareketli acaba günde kaç kez kaka yapıyor bunlar etkili olmasın
Evet çok hareketli. Günde 2 kez kesin yapıyor bazen daha fazla. Ama doktorumun söylemesiyle iki göğsümden emzirdim peşinden mama verdim onuda bitirdi demekki sütüm yetmiyormuş

Günlerimiz aynı degil ama ben gündüz en fazla iki saatte bir, geceleri de uyandırmiyorum ama iki saatte bir gibi uyanıyor yine. İlk ay 1200 almıştı. Şimdi daha gitmedik
Bizim bebelerin düzeni çok benziyor , gündüzleri genelde 1 saat falan hatta ,2 saat olduğunda mutlu oluyorum. Süreyi Nasil uzatabilirim diye araştırıyorum bugun hep

Bizim zamanımızda böyle daha kolaydı diyor. O zaman hazır bez falan yokmuş pek. O bezleri yıkamak daha külfetliymiş.
Valla dogrudur. Annem bana da kumaş kullanmış onu biliyorum da böyle naylon poşetimsi seyler varmış kumaşin üstune onu sariyorlarmıs kenardan baglama yerleri vardi gormüstüm hatta. Onları baglayip bildigin hazir bez gibi yaparmıs. Sonea da kaynatirdim yıkardim demisti. O zaman merdaneli varmış falan. Ben öyle olsa töbe zor yapamazmışım

Kızlar astronot mont alacak mısınız bu yılı geçirmesi için kaç aylık almalıyız acaba ben bilemedim
Bundan var 9-12 ay . Biz dışarda fazla vakit geçirdiğimiz için bu iyi olur herhalde .

Bu arada bir şey alacaksanız en kısa sürede alın , geçen hafta uyku tulumu aldim 100 lira artmış bugün

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-14-19-15-12-41.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 62
Gündüz beslenmesi ne guzel 2 2 bucuk saatte birdi. Bu aralar ne olduysa gündüz uyuyamadiginda uykusuzluktan gözü memeyi de görmüyor. Yırtınıyor memeyi almıyor. Acaba gundüz uyudugunda uyandirmayip uyku süresi uzasın diye bekledigim için mi boyle oldu. Beslenme saatleri bazen düzgün giderken bazen bozuluyor. Baya bi süre emmeden uyuyakaliyor. Uyuyunca da aç kaldı cocuk diyorum icim rahat etmiyor şuan uyuyor mesela acaba sağdıgım sütü mu veraem uyku semesi icse devam etse uykuya

Bişey sorcam kızlar benim bebiş 4100 doğmuştu 5.gun 3750 ye kadar düşmüştü kilosu. 1.ay kontrolünde 4700 du. Şimdi 950 Gr mi almış sayılıyor yokda 600 gr mi ilk ay için.
Benim bebegimde ayni böyle dedigin gibi dogdu oda 3.900 e düştü 1 ay asisindada 4.600 geldi hemsirede gayet iyi dedi ama bana az gelmisti

Anladım canım 600 Gr o zaman ilk ay için
Benim bebegimde ayni böyle dedigin gibi dogdu oda 3.900 e düştü 1 ay asisindada 4.600 geldi hemsirede gayet iyi dedi ama bana az gelmisti
Benimki çok kilo kaybetti yaa oda kötü oldu ama çok şükür toparladı yani iyi şimdi bugün tarttim ben evde aşağı yukarı yani tabi tam değildir ama 6 kilo çıktı.ilk ay az aldığını bu ay kapattı sanırım bencede iyi canım bu ay toparlamistir belki seninkide gttinmi 2.ay ölçümleri için orda nasıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…