- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.821
Ben acıkcası doğduğu kilosuyla hesap yapıyorummmBişey sorcam kızlar benim bebiş 4100 doğmuştu 5.gun 3750 ye kadar düşmüştü kilosu. 1.ay kontrolünde 4700 du. Şimdi 950 Gr mi almış sayılıyor yokda 600 gr mi ilk ay için.
Bilmiyorum çok üzüldüm kilo almamasına doymuyormuş demekkiNasıl anlıycaksın ki çocuğun düzeninde herhangi bir değişiklik yoksa
O oluyor malesef herkes için ywni değişik bir ortam, yeni alışkanlıklar derken uyum sağlamak bazen zor olabiliyor. Geçiş süresi olabiliyor.Benimkiler de uzakta canim ama eşinin içinden geliyor demekki. Benimki de yardmci olur da yine de o denli degil ya desem yapar yani. Belki ben nankörluk ediyorum bilmiyorum. Bazen ama can skci konusabiliyor napalm. Oyle böyle idare ediyoruz.
Ben de bugün Dr sordum 5 saati geçirme dedi gece için gündüz de 3 saatte bir besle dedi 2 saatte bir de sana zor olur dediKendı uyanıyor canım. Gece 11- 12 gibi sütünü verıyorum ben yatıyorum . Artık ne zaman uyanırsa. Bazen 5 saat oluyor .
Sesıne uyanıp emzıeıyoeum
Çok mu hareketli acaba günde kaç kez kaka yapıyor bunlar etkili olmasınBilmiyorum çok üzüldüm kilo almamasına doymuyormuş demekki
Bizimki “eczanede jeneratör yok. O yüzden riske atmayalım” dedi.Benım eczacı o komuda sıkıntı cıkmayacagını soyledı
Evet çok hareketli. Günde 2 kez kesin yapıyor bazen daha fazla. Ama doktorumun söylemesiyle iki göğsümden emzirdim peşinden mama verdim onuda bitirdi demekki sütüm yetmiyormuşÇok mu hareketli acaba günde kaç kez kaka yapıyor bunlar etkili olmasın
Ben aldımm hm den 6-9 aldım zaten baya büyük duruyo 6-9Kızlar astronot mont alacak mısınız bu yılı geçirmesi için kaç aylık almalıyız acaba ben bilemedim
Sağol canım hemen sipariş vereyimGalactago Neo Damla 100 ml Emziren Anneler için Bitkisel Damla - Trendyol
Galactago Neo Emziren Anneler Için Bitkisel Damla 100 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Buydu canım. Ben de not almıştımgalactago
Bizim bebelerin düzeni çok benziyor , gündüzleri genelde 1 saat falan hatta ,2 saat olduğunda mutlu oluyorum. Süreyi Nasil uzatabilirim diye araştırıyorum bugun hepGünlerimiz aynı degil ama ben gündüz en fazla iki saatte bir, geceleri de uyandırmiyorum ama iki saatte bir gibi uyanıyor yine. İlk ay 1200 almıştı. Şimdi daha gitmedik
Kısa sürede sonlanır insallah. Azaldi ya o bile mutlu etti , her besleme sonrası 3 kez kusuyordu sürekli ağzında kusmuk . Şükür şimdi günde 4-5 kez kusuyor sadeceAyy bana da nssip etsın inşAllah ya .. bızde 9 gun oldu ilaç , azaldı ama yıne de moral bozuluyor .
Valla dogrudur. Annem bana da kumaş kullanmış onu biliyorum da böyle naylon poşetimsi seyler varmış kumaşin üstune onu sariyorlarmıs kenardan baglama yerleri vardi gormüstüm hatta. Onları baglayip bildigin hazir bez gibi yaparmıs. Sonea da kaynatirdim yıkardim demisti. O zaman merdaneli varmış falan. Ben öyle olsa töbe zor yapamazmışımBizim zamanımızda böyle daha kolaydı diyor. O zaman hazır bez falan yokmuş pek. O bezleri yıkamak daha külfetliymiş.
Bundan var 9-12 ay . Biz dışarda fazla vakit geçirdiğimiz için bu iyi olur herhalde .Kızlar astronot mont alacak mısınız bu yılı geçirmesi için kaç aylık almalıyız acaba ben bilemedim
O zamam her ay 1 kilo alsa dogum kilosunun 3 kati falan oluyo. Neyse cuma gitcem ben de bakiyim bizim doktor ne diycek her biri ayrı bisey söylüyor.Bugün Dr bana 6.ayda doğum kilosunun iki katı olması gerekiyor dedi
Benim bebegimde ayni böyle dedigin gibi dogdu oda 3.900 e düştü 1 ay asisindada 4.600 geldiBişey sorcam kızlar benim bebiş 4100 doğmuştu 5.gun 3750 ye kadar düşmüştü kilosu. 1.ay kontrolünde 4700 du. Şimdi 950 Gr mi almış sayılıyor yokda 600 gr mi ilk ay için.
Anladım canım 600 Gr o zaman ilk ay içinBen acıkcası doğduğu kilosuyla hesap yapıyorummm
Bizim bebişde 3640 doğdu 5gün sonra 3440 oldu
1 ay sonra 4600 oldu 1 kilo aldı diyorum
Çünkü gittim 4600 yine 5 gün sonea belki yine 200 gr düşmüştür ama ben ayda bi gidiyorum kontrole oyuzden oyle hesaplıuorım
Benimki çok kilo kaybetti yaa oda kötü oldu ama çok şükür toparladı yani iyi şimdi bugün tarttim ben evde aşağı yukarı yani tabi tam değildir ama 6 kilo çıktı.ilk ay az aldığını bu ay kapattı sanırımBenim bebegimde ayni böyle dedigin gibi dogdu oda 3.900 e düştü 1 ay asisindada 4.600 geldihemsirede gayet iyi dedi ama bana az gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?