Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar regl gördüğünüzde bebeniz memeyle kavgaa etti mi hiç?
Sabahtan beri emiyor ama kavga ederek emiyor resmen
Süt az desem değil, boğazına da kaçıyor asılınca ama bir sinir hali var
Bi baktım simdi regl olmuşum
Sütün tadı mı değişiyor hormonlardan dolayı noluyor

Bence iyi gayet zaten olmuş bebiş 6kilo geçmiş gitmiş

Geçen arkadaş attı regl zamanı az geliyomuş galiba öyle bişiydi

Bundan var 9-12 ay . Biz dışarda fazla vakit geçirdiğimiz için bu iyi olur herhalde .

Bu arada bir şey alacaksanız en kısa sürede alın , geçen hafta uyku tulumu aldim 100 lira artmış bugün
100tl nerden aldım heryerde 300 ben bulamıyorum ucuz

Ben sağdığım sütlerden veriyorum 120-140 arası alıyor, uykuları da daha uzun sürmeye başladı.
Sagdigim sütleri kara günler için saklamistım gel gor ki memlekete gidince şartel atmış buzluktakiler hep küflenmiş bozulmuş. Sütlerim gitti hep. Baya stoklamıstım nasıl agladm üzüldüm ya. Suan sagiyorum ama öyle cok da depolayamam artk.

Çok üzücü gerçekten , bende haftaya eve döndüğümde aynı manzarayla karşılasmam umarım .
2 günde bir bi poşet koysan bile kardir bence .

Kızlar bel.fitigim var benim ,hamilelik şükür rahat geçti ama 2 gündür belim ağrımaya başladı artık bebekler ağırlaştı sürekli kaldır yatır tabi. Krem surmemiz sıkıntı olur değil mi emzirdigimiz için , voltarene falan süte geçer

Kremden ziyade sıcak su torbası yapıp havluyla falan beline koyabilirsin hem süte gececek bir durum yok hem çok daha etkili oluyordu bende.

Kremden ziyade sıcak su torbası yapıp havluyla falan beline koyabilirsin hem süte gececek bir durum yok hem çok daha etkili oluyordu bende.
Kızın kiraz çekirdeği torbasını isitayim hemen netten baktım da kremlere esinlikle kullanılmamalıdır yazıyor , yakı yaparım diye düşünmüştüm ,emzirirken o da kesinlikle olmaz yazıyor

Çok üzüldüm,biberonun dibinde 5 10 cc kaldıgında bile dökmeye kıyamıyorum.

Kızın kiraz çekirdeği torbasını isitayim hemen netten baktım da kremlere esinlikle kullanılmamalıdır yazıyor , yakı yaparım diye düşünmüştüm ,emzirirken o da kesinlikle olmaz yazıyor
Aynen oda olur sıcaklık ver beline yani sıcak tut belini azalır inşallah o şekilde.korsen varsa hatta yün korse onuda giyebilirsin.yaki falanda olmaz doğru.

Ne kadar zamanda 600 almış? 60 az gelebilir gercekten.

Bişey sorcam kızlar benim bebiş 4100 doğmuştu 5.gun 3750 ye kadar düşmüştü kilosu. 1.ay kontrolünde 4700 du. Şimdi 950 Gr mi almış sayılıyor yokda 600 gr mi ilk ay için.
Bence 950 Gr almış. Çünkü ilk doğup ödemi atıyor ve kilo 3750 olmuş kilosu düşmüş. Ama 4700 çıktıysa 950 almış demek.

Ben de bugün Dr sordum 5 saati geçirme dedi gece için gündüz de 3 saatte bir besle dedi 2 saatte bir de sana zor olur dedi
Benim kiz dün 1 de yattı sabah 7.30 da uyandı. O kadar saat emmedi. Ama bir önceki gece sürekli emerek geçirdi hep memede uyudu ortası yok hiç. 5 saati geçirmiş oldu yani. Niye doktor öyle dedi ki. Sonuçta artık gece emmeden uyuması gerekmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…