- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.039
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.841
Bence iyi gayet zaten olmuş bebiş 6kilo geçmiş gitmişAnladım canım 600 Gr o zaman ilk ay için
Benimki çok kilo kaybetti yaa oda kötü oldu ama çok şükür toparladı yani iyi şimdi bugün tarttim ben evde aşağı yukarı yani tabi tam değildir ama 6 kilo çıktı.ilk ay az aldığını bu ay kapattı sanırımbencede iyi canım bu ay toparlamistir belki seninkide gttinmi 2.ay ölçümleri için orda nasıldı.
Geçen arkadaş attı regl zamanı az geliyomuş galiba öyle bişiydiKızlar regl gördüğünüzde bebeniz memeyle kavgaa etti mi hiç?
Sabahtan beri emiyor ama kavga ederek emiyor resmen
Süt az desem değil, boğazına da kaçıyor asılınca ama bir sinir hali var
Bi baktım simdi regl olmuşum
Sütün tadı mı değişiyor hormonlardan dolayı noluyor
100tl nerden aldım heryerde 300 ben bulamıyorum ucuzBundan var 9-12 ay . Biz dışarda fazla vakit geçirdiğimiz için bu iyi olur herhalde .
Bu arada bir şey alacaksanız en kısa sürede alın , geçen hafta uyku tulumu aldim 100 lira artmış bugün
He yok 100 lira zam gelmiş demek istedim . 500 e aldım bende , gerçekten defactonunkiler bile 300 olmuş . Hadi biraz iyisi olsun diyorsun 500 den aşağı yok100tl nerden aldım heryerde 300 ben bulamıyorum ucuz
Ben sağdığım sütlerden veriyorum 120-140 arası alıyor, uykuları da daha uzun sürmeye başladı.60 az degil mi ya. ben mesela dün 80 verdm icti. Onceden 60 veriyrdum da. Bi kere 100 civari verdim kustu mesela. Demekki 80 miş suan kapasite.
Sagdigim sütleri kara günler için saklamistım gel gor ki memlekete gidince şartel atmış buzluktakiler hep küflenmiş bozulmuş. Sütlerim gitti hep. Baya stoklamıstım nasıl agladm üzüldüm ya. Suan sagiyorum ama öyle cok da depolayamam artk.Ben sağdığım sütlerden veriyorum 120-140 arası alıyor, uykuları da daha uzun sürmeye başladı.
Çok üzücü gerçekten , bende haftaya eve döndüğümde aynı manzarayla karşılasmam umarım .Sagdigim sütleri kara günler için saklamistım gel gor ki memlekete gidince şartel atmış buzluktakiler hep küflenmiş bozulmuş. Sütlerim gitti hep. Baya stoklamıstım nasıl agladm üzüldüm ya. Suan sagiyorum ama öyle cok da depolayamam artk.
Kremden ziyade sıcak su torbası yapıp havluyla falan beline koyabilirsin hem süte gececek bir durum yok hem çok daha etkili oluyordu bende.Kızlar bel.fitigim var benim ,hamilelik şükür rahat geçti ama 2 gündür belim ağrımaya başladı artık bebekler ağırlaştı sürekli kaldır yatır tabi. Krem surmemiz sıkıntı olur değil mi emzirdigimiz için , voltarene falan süte geçer
Kızın kiraz çekirdeği torbasını isitayim hemenKremden ziyade sıcak su torbası yapıp havluyla falan beline koyabilirsin hem süte gececek bir durum yok hem çok daha etkili oluyordu bende.
Galactaco kullanıyorum canım.
Çok üzüldüm,biberonun dibinde 5 10 cc kaldıgında bile dökmeye kıyamıyorum.Sagdigim sütleri kara günler için saklamistım gel gor ki memlekete gidince şartel atmış buzluktakiler hep küflenmiş bozulmuş. Sütlerim gitti hep. Baya stoklamıstım nasıl agladm üzüldüm ya. Suan sagiyorum ama öyle cok da depolayamam artk.
Aynen oda olur sıcaklık ver beline yani sıcak tut belini azalır inşallah o şekilde.korsen varsa hatta yün korse onuda giyebilirsin.yaki falanda olmaz doğru.Kızın kiraz çekirdeği torbasını isitayim hemennetten baktım da kremlere esinlikle kullanılmamalıdır yazıyor , yakı yaparım diye düşünmüştüm ,emzirirken o da kesinlikle olmaz yazıyor
Ne kadar zamanda 600 almış? 60 az gelebilir gercekten.Kızlar, ben 3 saate beslemeye calısıyorum . Bazen 2,5 saat. Ama ondan once verdıgımde bıberon alıyor mesela ve ıcıyor hepsını. Belkı de beslenme suresı uzun kalıyor ona.
Bu arada saglık ocagında tartırdım 600 gr almıs sadece . Evet aylar ılerleyınce azalır kılo alımı ama, sankı yetersız beslenıyor gıbı geldı. Cunku 1 hafta ıcınde cc artırdım
Ondan omce hep 60 cc verdım. Ona da baglıyorum
Aslında biraz fazla söylemiş. 4 kilo doğdu bu durumda alirsa 6 ayda 10 kilo yaşında 13 olur.Sağlık ocağındaki hemşire 6. Aya kadar ayda bir kilo, 6. Aydan sonra ayda 500 gram almasını bekleriz dedi.
Bence 950 Gr almış. Çünkü ilk doğup ödemi atıyor ve kilo 3750 olmuş kilosu düşmüş. Ama 4700 çıktıysa 950 almış demek.Bişey sorcam kızlar benim bebiş 4100 doğmuştu 5.gun 3750 ye kadar düşmüştü kilosu. 1.ay kontrolünde 4700 du. Şimdi 950 Gr mi almış sayılıyor yokda 600 gr mi ilk ay için.
Benim kiz dün 1 de yattı sabah 7.30 da uyandı.Ben de bugün Dr sordum 5 saati geçirme dedi gece için gündüz de 3 saatte bir besle dedi 2 saatte bir de sana zor olur dedi
Bana da fazla geldi nasıl tasiycaz o zamanAslında biraz fazla söylemiş. 4 kilo doğdu bu durumda alirsa 6 ayda 10 kilo yaşında 13 olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?