Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

25 gün
Ama durmadı zaten dogru dürüsr tartıda
Benim kız 10 gün önce 80cc içiyordu geceleri. 10 günu geçti artık biberon vermiyorum. Şimdi ne kadar içiyor bilmiyorum ondan. 60 az gibi görünüyor ama sen birden fazla mi biberon veriyordun belki emerken daha fazla emiyordur. Ne bilim 600 az gibi gelmedi bana

Bizim bellı olmuyor canım gündüz. Bazen emmıuor bazen emıyor .

Onu sürme kantoron yağı sür o doğal kas gevşetici

Bilmiyorum canım daha küçük diye heralde belki 3.ayda kaldırma der

Kızlar iki memeden bırakana kadar emzirdim sonra 60cc mama hazırlayıp verdim 20cc falan içti. Sonra kustu baya. Doktorumuz böyle yapıp deneyelim demişti ama mama fazla mı geldi sizce? Normalde kusmuyor çünkü. Sütüm yettimi yani sizce?

Slm herkese günlerim o kadar yoğun geciyorki resmen 24 saat yetmiyor burayı acıyorum bari son sayfayı okuyayım diye onu bile bakamadığım zamanlar oluyor umarım herkesler iyidir
Büyük oğlum anaokuluna başladı biraz olsun dinlenirim diyordum hersey daha fena oldu bizde meğer küçüğünü kreşe göndermem lazimmis

He yok 100 lira zam gelmiş demek istedim . 500 e aldım bende , gerçekten defactonunkiler bile 300 olmuş . Hadi biraz iyisi olsun diyorsun 500 den aşağı yok
Heee bende 100 diyince şaşırdım 3 ay önce vardı 90 tl e bebekde almamıştım pişman oldum şimdi dediğin gibi 300-500 arası

Ay hem de nasıl zoruma gitti. En az 15 poşet vardı belki daha cok. Ilk kolostrum dedigimiz sütümuzden bile duruyordu.
Ahh canım bnm ya çok üzüldüm en az 2 kere bnm başıma da geldi senin gibi değerli anne sütü değildi bozulanlar ama yine iki cekmece dolusu şey coptu sonra kaçak akım i kaldırdık tatile falan giderken rahatladım tatilde acaba sartel attimi diye düşünmekten kafayı yiyordum

Biz de baktircaz ayni sekilde aklma takıldıydı acaba olur mu olur mu dedim. Korktugum başima geldi.

Simdi bu bebe uyuyor hem de 3 saattir. Uyandirsam geri uyumazsa diye korkuyorum. Ama emzirmek de istiyorum. Daha kücük ya demi uyandırayım mi napiyim ? Ne kadar ayarsız bi cocuk. Ya hiç uyumaz uyutasiya burnumdan gelir ya da uyur saatlerce uyanmaz. Aç mı diye kivrandırır

Bence fazla gelmiş gibi. Peki sağlıyor musun saginca ne kadar çıkıyor mesela. Belki kilo almama nedeni süt azlığı değildir. Çok hafektli ya da çok kaka yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…