- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.861
Valla dogrudur. Annem bana da kumaş kullanmış onu biliyorum da böyle naylon poşetimsi seyler varmış kumaşin üstune onu sariyorlarmıs kenardan baglama yerleri vardi gormüstüm hatta. Onları baglayip bildigin hazir bez gibi yaparmıs. Sonea da kaynatirdim yıkardim demisti. O zaman merdaneli varmış falan. Ben öyle olsa töbe zor yapamazmışım
25 günNe kadar zamanda 600 almış? 60 az gelebilir gercekten.
Benim kız 10 gün önce 80cc içiyordu geceleri. 10 günu geçti artık biberon vermiyorum. Şimdi ne kadar içiyor bilmiyorum ondan. 60 az gibi görünüyor ama sen birden fazla mi biberon veriyordun belki emerken daha fazla emiyordur. Ne bilim 600 az gibi gelmedi bana25 gün
Ama durmadı zaten dogru dürüsr tartıda
Bizim bellı olmuyor canım gündüz. Bazen emmıuor bazen emıyor .Benim kız 10 gün önce 80cc içiyordu geceleri. 10 günu geçti artık biberon vermiyorum. Şimdi ne kadar içiyor bilmiyorum ondan. 60 az gibi görünüyor ama sen birden fazla mi biberon veriyordun belki emerken daha fazla emiyordur. Ne bilim 600 az gibi gelmedi bana
Onu sürme kantoron yağı sür o doğal kas gevşeticiKızlar bel.fitigim var benim ,hamilelik şükür rahat geçti ama 2 gündür belim ağrımaya başladı artık bebekler ağırlaştı sürekli kaldır yatır tabi. Krem surmemiz sıkıntı olur değil mi emzirdigimiz için , voltarene falan süte geçer
Bilmiyorum canım daha küçük diye heralde belki 3.ayda kaldırma derBenim kiz dün 1 de yattı sabah 7.30 da uyandı.O kadar saat emmedi. Ama bir önceki gece sürekli emerek geçirdi hep memede uyudu ortası yok hiç. 5 saati geçirmiş oldu yani. Niye doktor öyle dedi ki. Sonuçta artık gece emmeden uyuması gerekmiyor mu
Benim kız da öyle bazen gündüz 5 saat uyuyor bazen de sürekli memedeBizim bellı olmuyor canım gündüz. Bazen emmıuor bazen emıyor .
Gerçi doğru aramıza.nerdeyse 1 ay varBilmiyorum canım daha küçük diye heralde belki 3.ayda kaldırma der
Koymaya calisiyorum inşallah senin başina gelmez ya Allah korusunÇok üzücü gerçekten , bende haftaya eve döndüğümde aynı manzarayla karşılasmam umarım .
2 günde bir bi poşet koysan bile kardir bence .
Ay hem de nasıl zoruma gitti. En az 15 poşet vardı belki daha cok. Ilk kolostrum dedigimiz sütümuzden bile duruyordu.Çok üzüldüm,biberonun dibinde 5 10 cc kaldıgında bile dökmeye kıyamıyorum.
Aynen canım sizin için normaldir bizim daha yolumuz varGerçi doğru aramıza.nerdeyse 1 ay var
Heee bende 100 diyince şaşırdım 3 ay önce vardı 90 tl e bebekde almamıştım pişman oldum şimdi dediğin gibi 300-500 arasıHe yok 100 lira zam gelmiş demek istedim . 500 e aldım bende , gerçekten defactonunkiler bile 300 olmuş . Hadi biraz iyisi olsun diyorsun 500 den aşağı yok
Ahh canım bnm ya çok üzüldüm en az 2 kere bnm başıma da geldi senin gibi değerli anne sütü değildi bozulanlar ama yine iki cekmece dolusu şey coptu sonra kaçak akım i kaldırdık tatile falan giderken rahatladım tatilde acaba sartel attimi diye düşünmekten kafayı yiyordumAy hem de nasıl zoruma gitti. En az 15 poşet vardı belki daha cok. Ilk kolostrum dedigimiz sütümuzden bile duruyordu.
Öylemi, sevindim öyleyse 600 tam sinir sanırım ama neyseki bu ay güzel almış çok şükür.Bence 950 Gr almış. Çünkü ilk doğup ödemi atıyor ve kilo 3750 olmuş kilosu düşmüş. Ama 4700 çıktıysa 950 almış demek.
Biz de baktircaz ayni sekilde aklma takıldıydı acaba olur mu olur mu dedim. Korktugum başima geldi.Ahh canım bnm ya çok üzüldüm en az 2 kere bnm başıma da geldi senin gibi değerli anne sütü değildi bozulanlar ama yine iki cekmece dolusu şey coptu sonra kaçak akım i kaldırdık tatile falan giderken rahatladım tatilde acaba sartel attimi diye düşünmekten kafayı yiyordum
Bence fazla gelmiş gibi. Peki sağlıyor musun saginca ne kadar çıkıyor mesela. Belki kilo almama nedeni süt azlığı değildir. Çok hafektli ya da çok kaka yapıyor muKızlar iki memeden bırakana kadar emzirdim sonra 60cc mama hazırlayıp verdim 20cc falan içti. Sonra kustu baya. Doktorumuz böyle yapıp deneyelim demişti ama mama fazla mı geldi sizce? Normalde kusmuyor çünkü. Sütüm yettimi yani sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?