Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Günaydın kızlar kalça usg+tüm batın usg için doktorumuzun önerdiği birkaç yeri aradım 1250 TL altı fiyat yok . Bana çok geldi , özele çektirenler ne kadara çektirdi acaba ?
Devlette çektirsene canım uzun bir işlem değil basit Bi işlem için o kadar para vermene gerek yok

İlk ay 1200 almıştı 5 cm uzamıştı yine.
Uyuyordu tartılırken hareket falanda etmedi yanlış olmaz diye düşünüyorum
Canım çok hareketliyse kilo almaması çok normal. E Ekbl56 in dediği gibi bence de sen emzirmeye devam et bu ay böyle alır belki diğer ay dsha fazla alır. Robot değil ki bunlar bebek. Aç be ek huzursuz olur. Her bebek tombul ya da kilolu olacak diye kural mi var.

Günaydın kızlar kalça usg+tüm batın usg için doktorumuzun önerdiği birkaç yeri aradım 1250 TL altı fiyat yok . Bana çok geldi , özele çektirenler ne kadara çektirdi acaba ?
Bizim tamamlayıcı sigortamız var ama normalde sadece kalça usg'si Medical park'ta 570 TL dediler sgk'lıya canım oturduğun semte de bağlı �stanbul'da Ümraniye'de bir merkez var en uygun usg'yi orası çekiyor büyük oğlumun böbrek filmlerine hep orada çektirdik doktor da beğendi doktoru Amerikan Hastanesi'nin doktoru sonuçta onlar her yerinkini beğenmiyor eğer sana yakınsa oraya götürebilirsin çektirmeye

Her iki ayda da 1 kg olmuş. Ne eksiği varmış Allah Allah. Bazı doktorlar da garip. Grama takılan Dr da ilk defa görüyorum. Maşallah herşey olması gerektiği gibi. Doğum kilosu ve verilen kilo arasında da 140 gram var. Bunun hesabı yapılmaz.

Ben de yazmıştım buraya kısa içiyor diye. 5 dk da bırakıyor ama alacağını alıyor. Tarttım az buçuk kilo almış yine bir kilo alacak gibiyiz.

Bende öyle düşünüyorum emdikten sonra mama almıyor ki zaten alsada kusuyor. Yani aç olsa içer değil mi?emiyor keyfide yerinde gülücükler saçıyor etrafa hiç bir huzursuzluğu yok. Mamadan ziyade süt arttırıcı şeylere yönelmeyi düşünüyorum gidip vitaminlerime falan baktırıcam en son çare mama olsun diyorum
Bu sefer doktorla ebeyi dinlememeyi düşünüyorum bende

Yok emzikte almadi gereksiz

Aynen dediğin gibiymiş. O yüzden bezleri yıkayacağıma böyle direkt tuvalete alıştırmak daha kolaydı demişti. Zaten bir hafta on günden sonra benek de kendini tutmayı öğreniyormuş.

Ben de deneyecektim ama sonra gerçekten çok zor gözüktü gözüme vazgeçtim. Ama gelecek yıl havalar ısınmaya başladığında hafiften tuvalet eğitimine başlarım.

Ayyy içim gitti valla. Çok üzüldüm

Senin doktorun bence gerizekali .Ekmek mi bu 200 300 gram eksiği var diyor .
Benimki 2900 dogdu 2 gün önce tarttim 5200 çıktı. Daha ne olacak tosun mu ?sen onu degistir .benim doktorum öğretim üyesi .o bana kilo alımı harika dedi

Bi yerde okudum yazin tuvalet egitimine baslanmaz diye nedeni yazmiyordu ama bana kalirsa ben de yazın baslarm daha rahat olur diye dusunuyorum. Bilen var mı böyle tuvalet egitiminin bir donemi olmalı mi?

Bi yerde okudum yazin tuvalet egitimine baslanmaz diye nedeni yazmiyordu ama bana kalirsa ben de yazın baslarm daha rahat olur diye dusunuyorum. Bilen var mı böyle tuvalet egitiminin bir donemi olmalı mi?
Ben yazın altına yapsa veya ıslak kalsa üşütmez diye düşündüm. Kışın çok zor olur. Gelecek yıl Mayıs Haziran gibi başlarım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…