- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.941
Kizlar ben de size bi sey danismak istiyorum.Bebegim 3380 dogdu 1 hafta kuvozde kaldi 3240 la çıktı .
Ilk ay 4200,ikinci ay 5200 cikti kilosu.yani her iki ayda birer kilo almis.Cocuk doktoru dogum kilosuna gore dusunup 200-300 gram eksigi var dedi.az almis biraz sanki dedi
Ben de sutu sagip biberonla vermeyi denedim çünkü cok kisa sureli emiyor 5 dk.60 cc yi bile zar zor iciyor aglayip itiyor biberonu.Acaba midesi mi buyumedi surekli az az emdiği icin.Onun disinda uykusu keyfi fena degil aslinda
[/QUOTE[QUOTE="Ogretmen27, post: 72758747, member: 1078616"
Ayda 1 kilo cok iyi min 500 diyor bizim doktor
Sagarsan süt azalır biberona alisabilir
Banada mama ver dedi son ay 420 gr almış 2 cm uzamis
Benimki n emzik alıyor n biberon haftalık kilo takip ediyorum
Ay sakın doktorun lafıyla panik olup sagma mama verme surekli emsin
Bebekler 5 ayında dogum kilosunun 2 kati oluyorlarmis ben birazda ona bakıyorum
750 tl verdik bizz, sonra gittim devletten aldım randevuGünaydın kızlar kalça usg+tüm batın usg için doktorumuzun önerdiği birkaç yeri aradım 1250 TL altı fiyat yok . Bana çok geldi , özele çektirenler ne kadara çektirdi acaba ?
Bilmiyorum canım doymamayla ilgili bir şey sormak aklıma gelmedi benim kilo alımı yeterliydi doymadığını düşünmedim ama felaket gazı var hep huysuz meme reddi vs işteEe doymuyorsa ne olacak? Doktor ne dıyor bu konuda
Ayyy yine çiş göz ardı edilirde kaka zor beWelcomebizimki de öyle
Keşke sadece cis olsa
Dün 3 kere değiştirdim
Devlette çektirsene canım uzun bir işlem değil basit Bi işlem için o kadar para vermene gerek yokGünaydın kızlar kalça usg+tüm batın usg için doktorumuzun önerdiği birkaç yeri aradım 1250 TL altı fiyat yok . Bana çok geldi , özele çektirenler ne kadara çektirdi acaba ?
Canım çok hareketliyse kilo almaması çok normal. E Ekbl56 in dediği gibi bence de sen emzirmeye devam et bu ay böyle alır belki diğer ay dsha fazla alır. Robot değil ki bunlar bebek. Aç be ek huzursuz olur. Her bebek tombul ya da kilolu olacak diye kural mi var.İlk ay 1200 almıştı 5 cm uzamıştı yine.
Uyuyordu tartılırken hareket falanda etmedi yanlış olmaz diye düşünüyorum
Bizim tamamlayıcı sigortamız var ama normalde sadece kalça usg'si Medical park'ta 570 TL dediler sgk'lıya canım oturduğun semte de bağlı �stanbul'da Ümraniye'de bir merkez var en uygun usg'yi orası çekiyor büyük oğlumun böbrek filmlerine hep orada çektirdik doktor da beğendi doktoru Amerikan Hastanesi'nin doktoru sonuçta onlar her yerinkini beğenmiyor eğer sana yakınsa oraya götürebilirsin çektirmeyeGünaydın kızlar kalça usg+tüm batın usg için doktorumuzun önerdiği birkaç yeri aradım 1250 TL altı fiyat yok . Bana çok geldi , özele çektirenler ne kadara çektirdi acaba ?
Her iki ayda da 1 kg olmuş. Ne eksiği varmış Allah Allah. Bazı doktorlar da garip. Grama takılan Dr da ilk defa görüyorum. Maşallah herşey olması gerektiği gibi. Doğum kilosu ve verilen kilo arasında da 140 gram var. Bunun hesabı yapılmaz.Kizlar ben de size bi sey danismak istiyorum.Bebegim 3380 dogdu 1 hafta kuvozde kaldi 3240 la çıktı .
Ilk ay 4200,ikinci ay 5200 cikti kilosu.yani her iki ayda birer kilo almis.Cocuk doktoru dogum kilosuna gore dusunup 200-300 gram eksigi var dedi.az almis biraz sanki dedi
Ben de sutu sagip biberonla vermeyi denedim çünkü cok kisa sureli emiyor 5 dk.60 cc yi bile zar zor iciyor aglayip itiyor biberonu.Acaba midesi mi buyumedi surekli az az emdiği icin.Onun disinda uykusu keyfi fena degil aslinda
Doğum paketine dahildi, salı çektirdik. Ama fiyatlar ortalama o şekilde diye biliyorum.Günaydın kızlar kalça usg+tüm batın usg için doktorumuzun önerdiği birkaç yeri aradım 1250 TL altı fiyat yok . Bana çok geldi , özele çektirenler ne kadara çektirdi acaba ?
Bende öyle düşünüyorum emdikten sonra mama almıyor ki zaten alsada kusuyor. Yani aç olsa içer değil mi?emiyor keyfide yerinde gülücükler saçıyor etrafa hiç bir huzursuzluğu yok. Mamadan ziyade süt arttırıcı şeylere yönelmeyi düşünüyorum gidip vitaminlerime falan baktırıcam en son çare mama olsun diyorum
Yok emzikte almadi gereksizYetiyorsa bilme aman boşver bilip napcaksinbenimki biberon aldgi için bazen sagip sütun hangi saatlerde ne kadar geldiğini anlamaya çalışıyorum sık emince mesela sut o kadar azaliyorki.ama biberon alsa rahat ederdin gercekden lazım oluyor.
Sütun yetiyorsa yok yere niye mama verceksin kız boşver.emzik alıyor mu peki ?
Aynen dediğin gibiymiş. O yüzden bezleri yıkayacağıma böyle direkt tuvalete alıştırmak daha kolaydı demişti. Zaten bir hafta on günden sonra benek de kendini tutmayı öğreniyormuş.Valla dogrudur. Annem bana da kumaş kullanmış onu biliyorum da böyle naylon poşetimsi seyler varmış kumaşin üstune onu sariyorlarmıs kenardan baglama yerleri vardi gormüstüm hatta. Onları baglayip bildigin hazir bez gibi yaparmıs. Sonea da kaynatirdim yıkardim demisti. O zaman merdaneli varmış falan. Ben öyle olsa töbe zor yapamazmışım
Hmp her şeye muhalefet partisiParti kur oy verelim
Ayyy içim gitti valla. Çok üzüldümSagdigim sütleri kara günler için saklamistım gel gor ki memlekete gidince şartel atmış buzluktakiler hep küflenmiş bozulmuş. Sütlerim gitti hep. Baya stoklamıstım nasıl agladm üzüldüm ya. Suan sagiyorum ama öyle cok da depolayamam artk.
Senin doktorun bence gerizekali .Ekmek mi bu 200 300 gram eksiği var diyor .Kizlar ben de size bi sey danismak istiyorum.Bebegim 3380 dogdu 1 hafta kuvozde kaldi 3240 la çıktı .
Bi yerde okudum yazin tuvalet egitimine baslanmaz diye nedeni yazmiyordu ama bana kalirsa ben de yazın baslarm daha rahat olur diye dusunuyorum. Bilen var mı böyle tuvalet egitiminin bir donemi olmalı mi?Aynen dediğin gibiymiş. O yüzden bezleri yıkayacağıma böyle direkt tuvalete alıştırmak daha kolaydı demişti. Zaten bir hafta on günden sonra benek de kendini tutmayı öğreniyormuş.
Ben de deneyecektim ama sonra gerçekten çok zor gözüktü gözüme vazgeçtim. Ama gelecek yıl havalar ısınmaya başladığında hafiften tuvalet eğitimine başlarım.
Hakikaten kız dogurdun sonra sana güncelleme geldi alayina isyanHmp her şeye muhalefet partisi
Ben yazın altına yapsa veya ıslak kalsa üşütmez diye düşündüm. Kışın çok zor olur. Gelecek yıl Mayıs Haziran gibi başlarım herhalde.Bi yerde okudum yazin tuvalet egitimine baslanmaz diye nedeni yazmiyordu ama bana kalirsa ben de yazın baslarm daha rahat olur diye dusunuyorum. Bilen var mı böyle tuvalet egitiminin bir donemi olmalı mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?