- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.961
Ben de ayni sekilde dusunuyorum giydigi kiyafet de az olucak hemen cikarip yetisir tuvalete. Batsa temizlemesi zor olmaz. Bilmiyorum bi yerde denk geldim sasrdm ama nedeni yazmiyordu. Ben de seneye yaz başlamak istiyorum aslinda erken mi olur bilmiyorum daBen yazın altına yapsa veya ıslak kalsa üşütmez diye düşündüm. Kışın çok zor olur. Gelecek yıl Mayıs Haziran gibi başlarım herhalde.
Ayy o büyük rahatlık aslında tutsa rahatlık olurduYok emzikte almadi gereksiz
Maşallah kız nazar değmesin. Nasıl taşiyorsun yavruyu maşallah maşallah ama nazar degmesinAyy o büyük rahatlık aslında tutsa rahatlık olurduaşıdan geldim biraz önce aşıyı vurdular ağladı emzik verdim sustu mesela 100 Gr fazla çıkmış evde 5900 geldi asm de.
Şimdilik çok sorun olmuyor taşımak ama gittikçe tosunlascaklarMaşallah kız nazar değmesin. Nasıl taşiyorsun yavruyu maşallah maşallah ama nazar degmesinbizim aşi yarin. Tartılcaz da evde 5 kiloya yakın olcmüstüm bakalm yarin asm de ne çıkacak.
Bence doktoru abartmış. 5200 gayet iyi ayrıca ayda 1 kg almış çocuk daha ne yapsın . Bence zorlama cocugu önceki sayfaları oku gece aynen bu konu konuşuldu. Her çocuk standart kg alacak diye bir şey yok 200 Gr min ladini mi ediyor doktor. Hayret bir şey gerçekten.Kizlar ben de size bi sey danismak istiyorum.Bebegim 3380 dogdu 1 hafta kuvozde kaldi 3240 la çıktı .
Ilk ay 4200,ikinci ay 5200 cikti kilosu.yani her iki ayda birer kilo almis.Cocuk doktoru dogum kilosuna gore dusunup 200-300 gram eksigi var dedi.az almis biraz sanki dedi
Ben de sutu sagip biberonla vermeyi denedim çünkü cok kisa sureli emiyor 5 dk.60 cc yi bile zar zor iciyor aglayip itiyor biberonu.Acaba midesi mi buyumedi surekli az az emdiği icin.Onun disinda uykusu keyfi fena degil aslinda
YakışırBen de yakında emzirme danışmanlığı ve sağlık ocağı doktorlugu yapicambu kadar araştırma boşa gitmesin .Ha bir de uyku egitmenligi
Ben bebeğe sigorta yaptırmıştım özelde çektirdim para vermedim.Günaydın kızlar kalça usg+tüm batın usg için doktorumuzun önerdiği birkaç yeri aradım 1250 TL altı fiyat yok . Bana çok geldi , özele çektirenler ne kadara çektirdi acaba ?
Bence de canım. Benim ilk çocuk emmedi sağıp verdim. Süt yetmedi hep mama takviyesi yaptım. Ne denediysem olmadı. Ama bu sefer ama vermemeye kararlıyım. Galactago ve I mom latte kullanıyorum. Başka hiç bir şey kullanmıyorum. Bu ikisi yetiyor. O humanalar filan yalanmış. Oglumda günde 3 bardak humana 3 bardak rezene oooo hurmalar incirler... Her şeyi denedim artmadı artmadı. Şimdi sadece düzenli besleniyorum. Vitaminimi alıyorum. Bir de damla. Başlarda arttırmak için sagdim şimdi bıraktım sagmayi da.Bende öyle düşünüyorum emdikten sonra mama almıyor ki zaten alsada kusuyor. Yani aç olsa içer değil mi?emiyor keyfide yerinde gülücükler saçıyor etrafa hiç bir huzursuzluğu yok. Mamadan ziyade süt arttırıcı şeylere yönelmeyi düşünüyorum gidip vitaminlerime falan baktırıcam en son çare mama olsun diyorum
Bu sefer doktorla ebeyi dinlememeyi düşünüyorum bende
Valla ben kavga edince zorlamadim uyuttum. Uyuyunca verdim@ekeblad kız o zaman şu 50 60 gün sendromunda napam akil ver bana. Memeyle kavgalıyız ama kurt gibi de açız. Emzigi verdm sakinlesti ardina emzigi alip memeyi verdim olur mu öyle başganvalla sizler ne yaptnz da bu isyani bastirdınız zırt pırt kavga ediyo memeyle
Emzirme destek sistemi bu meme ememeyen çocukları memeye alıştırmak için. Tabi bu şeker alabilir ama ugrasmana değer mi onu bilemedim.Kizlar benim oglan meme delisi oldu iyice ve biberon asla almiyor , bende sabah ve gece mama vermek istiyorum boyle bisey buldum nette ise yararmi alsamm
Geçen benimde öyle oldu. Bir paket daha almak zorunda kaldım marketten.Sleepyden aldığım bezler hala gelmedi , antepdem bisiklet sürerek gelse daha hızlı gelirdi kargo yeminleeeeeee sinir oluyorum böyleçocuk büyüdü gelene kadar
Ya meme emerken mamada emmiş olur dedim karni doyar iyice , gece 4 kere kalkti karnini tam doyurmadan emdi emdi yatti ikimizde zombiye döndükEmzirme destek sistemi bu meme ememeyen çocukları memeye alıştırmak için. Tabi bu şeker alabilir ama ugrasmana değer mi onu bilemedim.
Elimde 3 yıllık bez stoğu var. Ogretemen ben bezler bitene kadarBen de ayni sekilde dusunuyorum giydigi kiyafet de az olucak hemen cikarip yetisir tuvalete. Batsa temizlemesi zor olmaz. Bilmiyorum bi yerde denk geldim sasrdm ama nedeni yazmiyordu. Ben de seneye yaz başlamak istiyorum aslinda erken mi olur bilmiyorum da
12, 2, 4, 6 ve 7.15 te kalkti ve genelde de bu şekilde kalkıyor. Zaten emzir tekrar uyut derken en az yarım saat daha geçiyorYa meme emerken mamada emmiş olur dedim karni doyar iyice , gece 4 kere kalkti karnini tam doyurmadan emdi emdi yatti ikimizde zombiye döndük
Gerçekden paket bitmeden önce sipariş vermek gerekiyo onu anladım iyiki önceden sipariş vermişim ama benimd az kaldıGeçen benimde öyle oldu. Bir paket daha almak zorunda kaldım marketten.
Hey maşallahhh nasıl yaptın onuElimde 3 yıllık bez stoğu var. Ogretemen ben bezler bitene kadar
Benim oğlumda dünden beri aynı bende öyle düşünüyorum. Çünkü normalde rahat bşr çocuk emer uyur ama dünden beri kavga halindeyizKızlar regl gördüğünüzde bebeniz memeyle kavgaa etti mi hiç?
Sabahtan beri emiyor ama kavga ederek emiyor resmen
Süt az desem değil, boğazına da kaçıyor asılınca ama bir sinir hali var
Bi baktım simdi regl olmuşum
Sütün tadı mı değişiyor hormonlardan dolayı noluyor
Bebişinle yaşadığın durum bnmkine çok benziyor. Aslında gündüz bi kç saat uyusalarb bizde dolacağız da.İyi iyi masallahbende takviye falan kullanıyorum damla vitamin vs. Günde 1 kere veriyordum doktor kilo alımı iyi onuda verme dedi.vermiyorum şu an sadece anne sütü alıyor ama biraz boğazlı benimki sagdigimdan 120 veriyorum mesela hupletiyor 90 versem ağlıyor istiyor yine.aksamlari bazen yettirmeye zorlanıyorum gün içinde sık emince akşam memeyle kavgaya başlıyor unutturuyorum oyalamaya çalışıyorum falan bir şekilde sütun dolmasını saglmaaya çalışıyorum.saatte 1 bile istiyor akşam saatlerinde süt azalmaya başlayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?