Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben yazın altına yapsa veya ıslak kalsa üşütmez diye düşündüm. Kışın çok zor olur. Gelecek yıl Mayıs Haziran gibi başlarım herhalde.
Ben de ayni sekilde dusunuyorum giydigi kiyafet de az olucak hemen cikarip yetisir tuvalete. Batsa temizlemesi zor olmaz. Bilmiyorum bi yerde denk geldim sasrdm ama nedeni yazmiyordu. Ben de seneye yaz başlamak istiyorum aslinda erken mi olur bilmiyorum da

Yok emzikte almadi gereksiz
Ayy o büyük rahatlık aslında tutsa rahatlık olurdu aşıdan geldim biraz önce aşıyı vurdular ağladı emzik verdim sustu mesela 100 Gr fazla çıkmış evde 5900 geldi asm de.

Ayy o büyük rahatlık aslında tutsa rahatlık olurdu aşıdan geldim biraz önce aşıyı vurdular ağladı emzik verdim sustu mesela 100 Gr fazla çıkmış evde 5900 geldi asm de.
Maşallah kız nazar değmesin. Nasıl taşiyorsun yavruyu maşallah maşallah ama nazar degmesin bizim aşi yarin. Tartılcaz da evde 5 kiloya yakın olcmüstüm bakalm yarin asm de ne çıkacak.

Maşallah kız nazar değmesin. Nasıl taşiyorsun yavruyu maşallah maşallah ama nazar degmesin bizim aşi yarin. Tartılcaz da evde 5 kiloya yakın olcmüstüm bakalm yarin asm de ne çıkacak.
Şimdilik çok sorun olmuyor taşımak ama gittikçe tosunlascaklar o zaman napcaz bakalım.dogum kilomuzda yüksektir biraz canım bizim ondan sanırım.4100 doğmuştu. Aşağı yukarı aynı çıkıyor, bende dün 6 tartmistim 5900 çıktı.

Bence doktoru abartmış. 5200 gayet iyi ayrıca ayda 1 kg almış çocuk daha ne yapsın . Bence zorlama cocugu önceki sayfaları oku gece aynen bu konu konuşuldu. Her çocuk standart kg alacak diye bir şey yok 200 Gr min ladini mi ediyor doktor. Hayret bir şey gerçekten.

Günaydın kızlar kalça usg+tüm batın usg için doktorumuzun önerdiği birkaç yeri aradım 1250 TL altı fiyat yok . Bana çok geldi , özele çektirenler ne kadara çektirdi acaba ?
Ben bebeğe sigorta yaptırmıştım özelde çektirdim para vermedim.

Kizlar benim oglan meme delisi oldu iyice ve biberon asla almiyor , bende sabah ve gece mama vermek istiyorum boyle bisey buldum nette ise yararmi alsamm

Eklentiler

• images (1).webp
    8 KB · Görüntüleme: 69
Bence de canım. Benim ilk çocuk emmedi sağıp verdim. Süt yetmedi hep mama takviyesi yaptım. Ne denediysem olmadı. Ama bu sefer ama vermemeye kararlıyım. Galactago ve I mom latte kullanıyorum. Başka hiç bir şey kullanmıyorum. Bu ikisi yetiyor. O humanalar filan yalanmış. Oglumda günde 3 bardak humana 3 bardak rezene oooo hurmalar incirler... Her şeyi denedim artmadı artmadı. Şimdi sadece düzenli besleniyorum. Vitaminimi alıyorum. Bir de damla. Başlarda arttırmak için sagdim şimdi bıraktım sagmayi da.

Valla ben kavga edince zorlamadim uyuttum. Uyuyunca verdim yavaş yavaş kendisi geçti.

Kizlar benim oglan meme delisi oldu iyice ve biberon asla almiyor , bende sabah ve gece mama vermek istiyorum boyle bisey buldum nette ise yararmi alsamm
Emzirme destek sistemi bu meme ememeyen çocukları memeye alıştırmak için. Tabi bu şeker alabilir ama ugrasmana değer mi onu bilemedim.

Emzirme destek sistemi bu meme ememeyen çocukları memeye alıştırmak için. Tabi bu şeker alabilir ama ugrasmana değer mi onu bilemedim.
Ya meme emerken mamada emmiş olur dedim karni doyar iyice , gece 4 kere kalkti karnini tam doyurmadan emdi emdi yatti ikimizde zombiye döndük

Elimde 3 yıllık bez stoğu var. Ogretemen ben bezler bitene kadar

Ya meme emerken mamada emmiş olur dedim karni doyar iyice , gece 4 kere kalkti karnini tam doyurmadan emdi emdi yatti ikimizde zombiye döndük
12, 2, 4, 6 ve 7.15 te kalkti ve genelde de bu şekilde kalkıyor. Zaten emzir tekrar uyut derken en az yarım saat daha geçiyor ben de çok yorgunum geceleri

Geçen benimde öyle oldu. Bir paket daha almak zorunda kaldım marketten.
Gerçekden paket bitmeden önce sipariş vermek gerekiyo onu anladım iyiki önceden sipariş vermişim ama benimd az kaldı minimum 8 gin sürüyo gelmesi , sleepy hemen kargoya veriyoda ptt geç getiriyo

Benim oğlumda dünden beri aynı bende öyle düşünüyorum. Çünkü normalde rahat bşr çocuk emer uyur ama dünden beri kavga halindeyiz

Bebişinle yaşadığın durum bnmkine çok benziyor. Aslında gündüz bi kç saat uyusalarb bizde dolacağız da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…