- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.981
Meme reddi yaşarken ben bunu kullanmıştım canım bizi memeye döndürdü memnun kalmıştımKizlar benim oglan meme delisi oldu iyice ve biberon asla almiyor , bende sabah ve gece mama vermek istiyorum boyle bisey buldum nette ise yararmi alsamm
Tadını begendı galıba . Aşamalı verdım. Bıraz verdım emzık soktum agzınaOoo helalll
Ne kdar azmı çokmu ilaccc. Bizimki aç olursa tadınıda beğenirse içerTadını begendı galıba . Aşamalı verdım. Bıraz verdım emzık soktum agzına
Böyle böyle bıttı :) doktor yarım saat bişi verme
Ne aç ne tok olsun dedı
Serum fızyolojık gıbıNe kdar azmı çokmu ilaccc. Bizimki aç olursa tadınıda beğenirse içer
Heee kolay gibi duruyo ama yinede iyi cesaretSerum fızyolojık gıbı
Ben kontrollu vermek ıstedım. Kendımden baska kimseye guvenemem o konuda . Cocugun huyunu bıliyorum.yutmaz agzında bırıktırır daha kötüHeee kolay gibi duruyo ama yinede iyi cesaretben yinede sağlık ocağına yaptırıcam
Yemeğen çocuk için zor bi aşı amaa cidden keşke aşı şeklinde olsaydıBen kontrollu vermek ıstedım. Kendımden baska kimseye guvenemem o konuda . Cocugun huyunu bıliyorum.yutmaz agzında bırıktırır daha kötü
Galactago yu sipariş vericektim akşam eczaneyi aradım varmış bugün gidip alıcam başlıycam hemen bir iki gün bile beklemeyeyim dedim. Emzirmeyi çok seviyorum devam etmek için elimden geleni yapıcamBence de canım. Benim ilk çocuk emmedi sağıp verdim. Süt yetmedi hep mama takviyesi yaptım. Ne denediysem olmadı. Ama bu sefer ama vermemeye kararlıyım. Galactago ve I mom latte kullanıyorum. Başka hiç bir şey kullanmıyorum. Bu ikisi yetiyor. O humanalar filan yalanmış. Oglumda günde 3 bardak humana 3 bardak rezene oooo hurmalar incirler... Her şeyi denedim artmadı artmadı. Şimdi sadece düzenli besleniyorum. Vitaminimi alıyorum. Bir de damla. Başlarda arttırmak için sagdim şimdi bıraktım sagmayi da.
Bende geçen hafta verdim baya bir sipariş yarısı ertesi gün yarısı söylendiği günden 1 gün önce geldi
Hadi yaaaa baya iyi demekkiiii en sevdiğim kargosu hemen gelen sitelerBende geçen hafta verdim baya bir sipariş yarısı ertesi gün yarısı söylendiği günden 1 gün önce geldi
Kolay gelsin hemen getiriyor aslında ama diğer kargolar gününden bir gün önce getirdilerHadi yaaaa baya iyi demekkiiii en sevdiğim kargosu hemen gelen sitelerbanada bugun gelicek diyodu dün , bugunde geçikebilir diyo yarın kesin gelir ozman
Vay beeeee bakıyım bidaha bende takip ediyimmmm ozamannnKolay gelsin hemen getiriyor aslında ama diğer kargolar gününden bir gün önce getirdilerbezleri ordan aldım ben e bebekle 50lira fark ediyordu paket başına
Ayvaları yedin mi hamileyken, gamze yapıyomuş yaKızlar oğluşumun gamzesine bakın
Isırıcam ya zor tutuyorum kendimi
Yedim ama ayvadan mı bilmiyorum annem kız kardeşim ben üçümüzde gamzeliyiz genetik midir nedirAyvaları yedin mi hamileyken, gamze yapıyomuş ya
Benım kadar yıyen olmamıstırAyvaları yedin mi hamileyken, gamze yapıyomuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?