Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar benim oglan meme delisi oldu iyice ve biberon asla almiyor , bende sabah ve gece mama vermek istiyorum boyle bisey buldum nette ise yararmi alsamm
Meme reddi yaşarken ben bunu kullanmıştım canım bizi memeye döndürdü memnun kalmıştım
Ama direkt takım halinde alma internetten çok pahalı. Medikalden sadece hortumu al mamayı biberona koyup sistemi kendin kurarsın

Galactago yu sipariş vericektim akşam eczaneyi aradım varmış bugün gidip alıcam başlıycam hemen bir iki gün bile beklemeyeyim dedim. Emzirmeyi çok seviyorum devam etmek için elimden geleni yapıcam

Bende geçen hafta verdim baya bir sipariş yarısı ertesi gün yarısı söylendiği günden 1 gün önce geldi
Hadi yaaaa baya iyi demekkiiii en sevdiğim kargosu hemen gelen siteler banada bugun gelicek diyodu dün , bugunde geçikebilir diyo yarın kesin gelir ozman

Hadi yaaaa baya iyi demekkiiii en sevdiğim kargosu hemen gelen siteler banada bugun gelicek diyodu dün , bugunde geçikebilir diyo yarın kesin gelir ozman
Kolay gelsin hemen getiriyor aslında ama diğer kargolar gününden bir gün önce getirdiler bezleri ordan aldım ben e bebekle 50lira fark ediyordu paket başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…