- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.001
Ayy evet yaa kesinlikle fırsat vermiyor dolsun diyeBebişinle yaşadığın durum bnmkine çok benziyor. Aslında gündüz bi kç saat uyusalarb bizde dolacağız da.
Ozman genetiktirYedim ama ayvadan mı bilmiyorum annem kız kardeşim ben üçümüzde gamzeliyiz genetik midir nedir
Ben ekşi yemeği sevmem hiç gamze yapar diye 1-2 tane yedimde daha fazla gitmedi, bendede gamze var benim bebişinde dudağının yanın ufacık bi gamzesi var ama ayvadan değilmdemekkiBenım kadar yıyen olmamıstırama gamze yok
Hayır kımsede yokBen ekşi yemeği sevmem hiç gamze yapar diye 1-2 tane yedimde daha fazla gitmedi, bendede gamze var benim bebişinde dudağının yanın ufacık bi gamzesi var ama ayvadan değilmdemekki
Seninle eşinde varmı gamze
Eds yöntemi bu mamayi bıraktırmak için kullanılıyor aslında. Işe yarar mı dersen evet yarar ama buda emzirmek gibi yavaş yavaş akıyor mama uzun sürer.Kizlar benim oglan meme delisi oldu iyice ve biberon asla almiyor , bende sabah ve gece mama vermek istiyorum boyle bisey buldum nette ise yararmi alsamm
Mama vermek istiyorum bu ara sık ve az emiyor eşim bulmaya calisiyor emzirme sondası olarak aslinda istediğimEds yöntemi bu mamayi bıraktırmak için kullanılıyor aslında. Işe yarar mı dersen evet yarar ama buda emzirmek gibi yavaş yavaş akıyor mama uzun sürer.
Eşim bulmaya calisiyor canim bende tek sondasini istedim , sendekinin kalinligi ne kadardi?Meme reddi yaşarken ben bunu kullanmıştım canım bizi memeye döndürdü memnun kalmıştım
Ama direkt takım halinde alma internetten çok pahalı. Medikalden sadece hortumu al mamayı biberona koyup sistemi kendin kurarsın
Bnmkinde de yok bnde çok yedim hatta ondan başka bulantı mı kesen yoktu. Lakin gamze felan yok. Ama benim duyduğum ayva yiyince değil ayvalı elinle dokunursan yanağına gamze olur diye duymuştum. Kardeşimde denemişti hatta olmuştu yiğenim gamzeliBenım kadar yıyen olmamıstırama gamze yok
Yaa cok guzeeelKızlar oğluşumun gamzesine bakın
Isırıcam ya zor tutuyorum kendimi
biz kalça için usg için 100 tl ödedik özel hastane ve sağlık sigortamız yokGünaydın kızlar kalça usg+tüm batın usg için doktorumuzun önerdiği birkaç yeri aradım 1250 TL altı fiyat yok . Bana çok geldi , özele çektirenler ne kadara çektirdi acaba ?
Uyyy valla fosur fosur mayalı hamur gibi deseneŞimdilik çok sorun olmuyor taşımak ama gittikçe tosunlascaklaro zaman napcaz bakalım.dogum kilomuzda yüksektir biraz canım bizim ondan sanırım.4100 doğmuştu. Aşağı yukarı aynı çıkıyor, bende dün 6 tartmistim 5900 çıktı.
Aynen ben de baby turco aldm 5 günde anca kargoya verildi hala antepte. Orda mi merkezi acaba hep antepten geliyo ve hep geç geliyoSleepyden aldığım bezler hala gelmedi , antepdem bisiklet sürerek gelse daha hızlı gelirdi kargo yeminleeeeeee sinir oluyorum böyleçocuk büyüdü gelene kadar
Allah seni boşver dolapta neyi satarsn öğret gitsin.Elimde 3 yıllık bez stoğu var. Ogretemen ben bezler bitene kadar
E bebek bebeleriYaa cok guzeeel
Anaa bizim takimdan giymis küçük beyhatta fotisi vardi atayim
Ya ben de öule yapiyorum ama ac uyuyor icim rahat etmiyor. Agliyo agliyo meme veriyorum almiyo emzigi verip uyutuyorum anca sakinliyordu. Smdi emzikle sakinleştirip kucagimsayken emzigi yavaşca alip meme verdim ikidir memeyi aliyor. Yeminle aksiliginden ha sakinleşse alacak da iste kafaya uyku açlik hepsi birden vuruyor o da karar veremiyor napcaginiValla ben kavga edince zorlamadim uyuttum. Uyuyunca verdimyavaş yavaş kendisi geçti.
Ben hiç ayva yemedim ama benimkinin de gamzesi varAyvaları yedin mi hamileyken, gamze yapıyomuş ya
Aaa babu turcodamı antepde merkezi .. valla illallah ettim yaaaa ondan sonra verdiğim 2 kargo geldi bezler gelmedi bilgilendirmede yok.. acil bi durum olmuş olsa gelmicekAynen ben de baby turco aldm 5 günde anca kargoya verildi hala antepte. Orda mi merkezi acaba hep antepten geliyo ve hep geç geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?