Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar benim oglan meme delisi oldu iyice ve biberon asla almiyor , bende sabah ve gece mama vermek istiyorum boyle bisey buldum nette ise yararmi alsamm
Eds yöntemi bu mamayi bıraktırmak için kullanılıyor aslında. Işe yarar mı dersen evet yarar ama buda emzirmek gibi yavaş yavaş akıyor mama uzun sürer.

Eds yöntemi bu mamayi bıraktırmak için kullanılıyor aslında. Işe yarar mı dersen evet yarar ama buda emzirmek gibi yavaş yavaş akıyor mama uzun sürer.
Mama vermek istiyorum bu ara sık ve az emiyor eşim bulmaya calisiyor emzirme sondası olarak aslinda istediğim

Eşim bulmaya calisiyor canim bende tek sondasini istedim , sendekinin kalinligi ne kadardi?

Benım kadar yıyen olmamıstır ama gamze yok
Bnmkinde de yok bnde çok yedim hatta ondan başka bulantı mı kesen yoktu. Lakin gamze felan yok. Ama benim duyduğum ayva yiyince değil ayvalı elinle dokunursan yanağına gamze olur diye duymuştum. Kardeşimde denemişti hatta olmuştu yiğenim gamzeli

Uyyy valla fosur fosur mayalı hamur gibi desene maşallah vallahi nazardan korkarm. Alsinlar kilolari bakalm taşıcaz bi sekilde suan 5 kilo uzun sure tutunca agırlasıyor ama kaldirirken o esnada zorlanmiyorum allahtan

Sleepyden aldığım bezler hala gelmedi , antepdem bisiklet sürerek gelse daha hızlı gelirdi kargo yeminleeeeeee sinir oluyorum böyle çocuk büyüdü gelene kadar
Aynen ben de baby turco aldm 5 günde anca kargoya verildi hala antepte. Orda mi merkezi acaba hep antepten geliyo ve hep geç geliyo

Valla ben kavga edince zorlamadim uyuttum. Uyuyunca verdim yavaş yavaş kendisi geçti.
Ya ben de öule yapiyorum ama ac uyuyor icim rahat etmiyor. Agliyo agliyo meme veriyorum almiyo emzigi verip uyutuyorum anca sakinliyordu. Smdi emzikle sakinleştirip kucagimsayken emzigi yavaşca alip meme verdim ikidir memeyi aliyor. Yeminle aksiliginden ha sakinleşse alacak da iste kafaya uyku açlik hepsi birden vuruyor o da karar veremiyor napcagini

Aynen ben de baby turco aldm 5 günde anca kargoya verildi hala antepte. Orda mi merkezi acaba hep antepten geliyo ve hep geç geliyo
Aaa babu turcodamı antepde merkezi .. valla illallah ettim yaaaa ondan sonra verdiğim 2 kargo geldi bezler gelmedi bilgilendirmede yok.. acil bi durum olmuş olsa gelmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…