- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.021
Yaaaa ne kadar güzellll maşallah gamze çok tatlı oluyo yaaaaBen hiç ayva yemedim ama benimkinin de gamzesi varhatta kuyruk sokumunun oldugu yerde de cukurluk var bişey gamzesi diye geciyor tıbbi bir terimi var da hatrlayamadm. Eşim cocugun dötü başı gamze olmuş demişti
Hemde pttAynen ben de baby turco aldm 5 günde anca kargoya verildi hala antepte. Orda mi merkezi acaba hep antepten geliyo ve hep geç geliyo
Niye şırıngayla sıktın kızzzKızlar popoya şırıngayla zeytinyağı sıkmak alışkanlık yapıyor mudur ?
Yeterli gelmiyor valla azıcık içeriye sıkıyorumNiye şırıngayla sıktın kızzzkulak cubuğuyla azcık sürsen yeterdi kaka için
İşe yarıyor mu ? Zararlı degıldır heralde.Kızlar popoya şırıngayla zeytinyağı sıkmak alışkanlık yapıyor mudur ?
E bebektn ertesı gun gelen karhom da hala gelmedı.Amazondan aldığım kaşık geldi , kolay gelsin kargosu baya iyi cidden hemde takip edebiliyosun. 1 günde geldi resmen
Oioi de bu yeter
Evet dün akşam sıktım sabah beline kadar yaptıİşe yarıyor mu ? Zararlı degıldır heralde.
Ben bizim kızı tarttim 14 günde 370 gram almış. 1 ayda 800 grama yakin alacak .zaten ilk ay 1100 almıştı, 2.ay 950 3.ay 800 .Bence doktoru abartmış. 5200 gayet iyi ayrıca ayda 1 kg almış çocuk daha ne yapsın . Bence zorlama cocugu önceki sayfaları oku gece aynen bu konu konuşuldu. Her çocuk standart kg alacak diye bir şey yok 200 Gr min ladini mi ediyor doktor. Hayret bir şey gerçekten.
Evet hepsi geldi hatta gününden çok önce geldi. Hepsi de harika paketlenmisti. Bundan sonra amazon cuyum
Ucu cok küöük degıl mi şırınganınEvet dün akşam sıktım sabah beline kadar yaptı
Çok sinir bozucu yaaa dağıtımda gözüküp 2-3 gğndür gelmemesi daha sinirE bebektn ertesı gun gelen karhom da hala gelmedı.
Yeterli gelmiyor valla azıcık içeriye sıkıyorum
Ooooo bu aklımızds bulunsunEvet dün akşam sıktım sabah beline kadar yaptı
Zira kulak pamuguyla baya uyariyorum yapmiyorfu icine fiskirtmak işe yariyorsa bende deneyecegimEvet dün akşam sıktım sabah beline kadar yaptı
Bizimki de hemen hemen böyle ama ben gece süt birikince bir yüz damla sagiyorum .o zaman 2.uykuyu 3 saat uyuyor .daha tok tutuyor .tabi her zaman süt bırakmıyorBizimde geceleri uyanma zamanlarımız şimdilik;
1:30
3:30
6:00
8:00 den sonraaa eşim aldı baktı bu haftaaa
Bizim yaklaşık 2 haftadır kendi cikariyor .Ayaklarını hareket ettirirken gidiyor .bazen de kendi gegiriyor. 8 gündür de gaz damlası kullanmiyorumBenim bebiş bugun beni şaşırtıyo, ssabah yapmıştı şimdide yapmış normalde 2 günde bi yapıyodu.
Bu arada bizim sanki gaz sancısıda azaldı gibi sizin nasıl
Gazı bitti. Ya da bitmedi ama yaygaragı degıl artık bilemıyorum3 aylik bebenden yeni bildirimler istiyoruz meselaa cumleye GAZI BİTTİİİ..! diyerek baslayabilirsinSurrender ciğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?