Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben hiç ayva yemedim ama benimkinin de gamzesi var hatta kuyruk sokumunun oldugu yerde de cukurluk var bişey gamzesi diye geciyor tıbbi bir terimi var da hatrlayamadm. Eşim cocugun dötü başı gamze olmuş demişti
Yaaaa ne kadar güzellll maşallah gamze çok tatlı oluyo yaaaa bizi kandırmışlar ayva gamze yapıyo diye

Ben bizim kızı tarttim 14 günde 370 gram almış. 1 ayda 800 grama yakin alacak .zaten ilk ay 1100 almıştı, 2.ay 950 3.ay 800 .
E Ekbl56 amazondan verdiğin şiparişlerinde geldimi söylediği günde
Evet hepsi geldi hatta gününden çok önce geldi. Hepsi de harika paketlenmisti. Bundan sonra amazon cuyum

Bizimde geceleri uyanma zamanlarımız şimdilik;
1:30
3:30
6:00
8:00 den sonraaa eşim aldı baktı bu haftaaa
Bizimki de hemen hemen böyle ama ben gece süt birikince bir yüz damla sagiyorum .o zaman 2.uykuyu 3 saat uyuyor .daha tok tutuyor .tabi her zaman süt bırakmıyor

Benim bebiş bugun beni şaşırtıyo, ssabah yapmıştı şimdide yapmış normalde 2 günde bi yapıyodu.
Bu arada bizim sanki gaz sancısıda azaldı gibi sizin nasıl
Bizim yaklaşık 2 haftadır kendi cikariyor .Ayaklarını hareket ettirirken gidiyor .bazen de kendi gegiriyor. 8 gündür de gaz damlası kullanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…