Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizim yaklaşık 2 haftadır kendi cikariyor .Ayaklarını hareket ettirirken gidiyor .bazen de kendi gegiriyor. 8 gündür de gaz damlası kullanmiyorum
Ben hiç gaz damlası kullanmamıştım kendim çıkartırmaya çalışmıştım ama 1 haftadır bizdede kendi çıkarıyo rahat bi şekilde ıkınması azaldı baya baya bi tek geceleri oluyo az okadar 3 aya yaklaşırken bu hoşuma gitti

O doktor online eğitimle mezun galiba?
Daha ne kadar alacak bu bebe?
Bir anne ancak bu kadar yanlış yönlendirilir. Sen o doktoru değiştir bence.

Bir de sağıp içirmeye uğraşmışsın ya. Emin ol 5 dakikada daha fazlasını emiyordur memeden..

Ben ilk çocuğumda bir doktor yüzünden bağırsak paraziti için antibiyotik içirmeye uğraştım. Gaita testi istemiştim sırf kontrol için.
Sonraki hafta üni hastanesinde doçent doktora götürdüm. Bırak ilacı bu parazit normal herkeste olabilecek bir tür bakteri dedi

Az önce dolu gögsü verdım. Verdıkten somra da sagayım az bile cıksa dolapta bırıkır dedım. Ama hıc cıkmadı

5-10 dk içinde boşalttı memeyı

Benim bebiş bugun beni şaşırtıyo, ssabah yapmıştı şimdide yapmış normalde 2 günde bi yapıyodu.
Bu arada bizim sanki gaz sancısıda azaldı gibi sizin nasıl
Bizimde artık ıkınmalarımız cok azaldı kendisi çıkartabiliyor cok şükür Tabi arada yine ıkınarak uyanıyor ama kaka yapamadıgından büyük ihtimalle cünkü biz haftada 1 kaka yapıyoruz

Bizimde artık ıkınmalarımız cok azaldı kendisi çıkartabiliyor cok şükür Tabi arada yine ıkınarak uyanıyor ama kaka yapamadıgından büyük ihtimalle cünkü biz haftada 1 kaka yapıyoruz
Oooo baya az yapıyomuş benim 2 günde bi şimdilik ama demekki seninkide benimki gibi ilk uyandığında ıkınarak uyanıyo kendini acana ladsr tam uyanıyo gidiyo ıkınmaları. Çok şükür az kaldı tamamen biticek inşallah

Yedim ama ayvadan mı bilmiyorum annem kız kardeşim ben üçümüzde gamzeliyiz genetik midir nedir
Kesinlikle genetik büyük oğlumun benim ve şimdi ki oğlumun iki yanakta gamzeli benim baba tarafından geliyor tüm kuzenler amcam babam hepimiz kocaman derin gamzeliyiz birtek halalarimda yok

günde bir ya da iki kere mama veriyorum mamadan kaynaklıdır dedim mamayı değiştirdim bakalım ben de isterim 2-3 güne bir yapsın vallahi böyle haftada bir zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…