- 12 Kasım 2020
- 84
- 207
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.041
Biz de geceleri parmak emme sesine uyaniyoruzbenim oglum arada yumruğunu emiyor arada baş parmağını hemde sapur şupurrr yaaa parmak emmeye alışmaz umarımmm
Ben hiç gaz damlası kullanmamıştım kendim çıkartırmaya çalışmıştım ama 1 haftadır bizdede kendi çıkarıyo rahat bi şekilde ıkınması azaldı baya baya bi tek geceleri oluyo az okadar 3 aya yaklaşırken bu hoşuma gittiBizim yaklaşık 2 haftadır kendi cikariyor .Ayaklarını hareket ettirirken gidiyor .bazen de kendi gegiriyor. 8 gündür de gaz damlası kullanmiyorum
Tok olunca tabi daha rahat oluyolarrrr yavaş yavaş saha çok cc içmeye başladılar benceBizimki de hemen hemen böyle ama ben gece süt birikince bir yüz damla sagiyorum .o zaman 2.uykuyu 3 saat uyuyor .daha tok tutuyor .tabi her zaman süt bırakmıyor
3 aylik bebenden yeni bildirimler istiyoruz meselaa cumleye GAZI BİTTİİİ..! diyerek baslayabilirsinSurrender ciğimm
Kizlar ben de size bi sey danismak istiyorum.Bebegim 3380 dogdu 1 hafta kuvozde kaldi 3240 la çıktı .
Ilk ay 4200,ikinci ay 5200 cikti kilosu.yani her iki ayda birer kilo almis.Cocuk doktoru dogum kilosuna gore dusunup 200-300 gram eksigi var dedi.az almis biraz sanki dedi
Ben de sutu sagip biberonla vermeyi denedim çünkü cok kisa sureli emiyor 5 dk.60 cc yi bile zar zor iciyor aglayip itiyor biberonu.Acaba midesi mi buyumedi surekli az az emdiği icin.Onun disinda uykusu keyfi fena degil aslinda
Yedim ama ayvadan mı bilmiyorum annem kız kardeşim ben üçümüzde gamzeliyiz genetik midir nedir
Az önce dolu gögsü verdım. Verdıkten somra da sagayım az bile cıksa dolapta bırıkır dedım. Ama hıc cıkmadıO doktor online eğitimle mezun galiba?
Daha ne kadar alacak bu bebe?
Bir anne ancak bu kadar yanlış yönlendirilir. Sen o doktoru değiştir bence.
Bir de sağıp içirmeye uğraşmışsın ya. Emin ol 5 dakikada daha fazlasını emiyordur memeden..
Ben ilk çocuğumda bir doktor yüzünden bağırsak paraziti için antibiyotik içirmeye uğraştım. Gaita testi istemiştim sırf kontrol için.
Sonraki hafta üni hastanesinde doçent doktora götürdüm. Bırak ilacı bu parazit normal herkeste olabilecek bir tür bakteri dedi
Az önce dolu gögsü verdım. Verdıkten somra da sagayım az bile cıksa dolapta bırıkır dedım. Ama hıc cıkmadı
5-10 dk içinde boşalttı memeyı
Evet ya emzik alsa keşke ama onu da almıyor canı isterse sadeceBiz de geceleri parmak emme sesine uyaniyoruz
Bizimde artık ıkınmalarımız cok azaldı kendisi çıkartabiliyor cok şükürBenim bebiş bugun beni şaşırtıyo, ssabah yapmıştı şimdide yapmış normalde 2 günde bi yapıyodu.
Bu arada bizim sanki gaz sancısıda azaldı gibi sizin nasıl
Evet bende kas eksikliği diye biliyorum ama çok güzel duruyor işteGenetik. Çünkü kalıtsal bir problem aslında
Güzellik katsa da aslında bir kas kısalığıymış gamze. Ayva falan hikaye
Oooo baya az yapıyomuş benim 2 günde bi şimdilik ama demekki seninkide benimki gibi ilk uyandığında ıkınarak uyanıyo kendini acana ladsr tam uyanıyo gidiyo ıkınmaları. Çok şükür az kaldı tamamen biticek inşallahBizimde artık ıkınmalarımız cok azaldı kendisi çıkartabiliyor cok şükürTabi arada yine ıkınarak uyanıyor ama kaka yapamadıgından büyük ihtimalle cünkü biz haftada 1 kaka yapıyoruz
Senin profilini yerim yaEvet bende kas eksikliği diye biliyorum ama çok güzel duruyor işte
Kız maşallah bu ne kadar saç boyle
Benim de ilki keldiKız maşallah bu ne kadar saç boylebenimki kel bayağı ortası açık dedeler gibi yanlarda var
Kesinlikle genetik büyük oğlumun benim ve şimdi ki oğlumun iki yanakta gamzeli benim baba tarafından geliyor tüm kuzenler amcam babam hepimiz kocaman derin gamzeliyizYedim ama ayvadan mı bilmiyorum annem kız kardeşim ben üçümüzde gamzeliyiz genetik midir nedir
günde bir ya da iki kere mama veriyorum mamadan kaynaklıdır dedim mamayı değiştirdim bakalım ben de isterim 2-3 güne bir yapsın vallahi böyle haftada bir zor oluyorOooo baya az yapıyomuş benim 2 günde bi şimdilik ama demekki seninkide benimki gibi ilk uyandığında ıkınarak uyanıyo kendini acana ladsr tam uyanıyo gidiyo ıkınmaları. Çok şükür az kaldı tamamen biticek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?