- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.061
maşallah çok güzel saçları varBenim de ilki keldi
Dökülme yok şimdilik :)maşallah çok güzel saçları varbizimkinin şu an saçları dökülüyor çok fazla sizde dökülme oldu mu
Bizimde azaldı canım çok şükür ama gündüz uykularımız yok denilecek kadar az ve gecede uykuya geçişi çok zorlandı.Benim bebiş bugun beni şaşırtıyo, ssabah yapmıştı şimdide yapmış normalde 2 günde bi yapıyodu.
Bu arada bizim sanki gaz sancısıda azaldı gibi sizin nasıl
Evet bazı bebeklerde oluyormuş bazılarında olmuyormuş o kadar çok dökülüyor ki bizimki böyle kafasını öptüğümde ağzım hep saç oluyorDökülme yok şimdilik :)
Sızın baya dçkülüyormus. Yenıler gelecekEvet bazı bebeklerde oluyormuş bazılarında olmuyormuş o kadar çok dökülüyor ki bizimki böyle kafasını öptüğümde ağzım hep saç oluyor
AynenSızın baya dçkülüyormus. Yenıler gelecek
İlk mama verdiğimde bizimde öyle olmuştuda zamanla alıştıııgünde bir ya da iki kere mama veriyorum mamadan kaynaklıdır dedim mamayı değiştirdim bakalım ben de isterim 2-3 güne bir yapsın vallahi böyle haftada bir zor oluyor
Bir bitiyo diğeri başlıyo deseneBizimde azaldı canım çok şükür ama gündüz uykularımız yok denilecek kadar az ve gecede uykuya geçişi çok zorlandı.
Yaaa bizimde dökülüyo hep yatağı saç dolu minik minikmaşallah çok güzel saçları varbizimkinin şu an saçları dökülüyor çok fazla sizde dökülme oldu mu
Evet işe yarıyor canımZira kulak pamuguyla baya uyariyorum yapmiyorfu icine fiskirtmak işe yariyorsa bende deneyecegim
Tam popo deliğine sığıyor sıkıyorum içeriyeUcu cok küöük degıl mi şırınganın
bizim de öğle hatta kafasını bazı yerleri böyle kel kaldıYaaa bizimde dökülüyo hep yatağı saç dolu minik minik
Ben hemen hemen iki aydır mama da veriyorum ne zaman düzelecek bilmiyorum alışması lazımdıİlk mama verdiğimde bizimde öyle olmuştuda zamanla alıştııı
peki çok mu sıkıyorsun az mı sıkınca ağlıyor mu nasıl tepki veriyorTam popo deliğine sığıyor sıkıyorum içeriye
Saçım şekiil
Ya benim bebeğim de artık kısa emiyor göğsüm çabuk boşalıyor acaba hızlı emiyor da ondan mı yoksa sütüm mu azaldı diyorum kaç gündür kafayı sütle bozdum.iki üç tane buzlukta süt vardı onları da verdim 10 günde 250 gram almis.sutum azaldı diye biseyler içip duruyorum mamaya mi baslasam diyorum.ilk başlarda 15 er dakika falan göğüste tutuyordum şimdi bu kadar erken bırakınca sutumden şüphelendim.1 hafta sonra 3 ayı dolacak bebeğimin.artik o kadar hızlı boşaltıyor mudur acaba memeyi ya?Tabi canım ilk bir kaç dakikada alacağını alıyor sonra keyif yapıyor ya da uyukluyor
Ben prima almistim cok once o da antepten gelmisti. Vallahi bilemiyorum tum bezler antepte üretiliyor heraldeAaa babu turcodamı antepde merkezi .. valla illallah ettim yaaaa ondan sonra verdiğim 2 kargo geldi bezler gelmedi bilgilendirmede yok.. acil bi durum olmuş olsa gelmicek
Aynen ptt. Ama onlar uzun süre kargoya vermediler. Ptt de yavaş da. Heralde 10 günde gelir anca. Acelesi yoktu Allahtan.Hemde ptt
En uyuz kargoben de brklıyırum aynı sekılde
Benımde acelesı yokAynen ptt. Ama onlar uzun süre kargoya vermediler. Ptt de yavaş da. Heralde 10 günde gelir anca. Acelesi yoktu Allahtan.
Valla 5 numara kullanmıştım ama artık bebekler büyüdü 5 küçük gelebilir sanki. YouTube da videolar vardı hangi aya hangi numara diye canımEşim bulmaya calisiyor canim bende tek sondasini istedim , sendekinin kalinligi ne kadardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?