- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.081
Hala cocuguna tam guvenemeyen anne profili. Sağları sollari belli olmuyor hoş hiç bi zaman belli olmayacak da en azından o ilk zamanki durumlar olmaz. Sen emin olana kadar 1 ay daha geçerGazı bitti. Ya da bitmedi ama yaygaragı degıl artık bilemıyorum
Gitmez ya aramiyor mu seni. Ptt beni ariyor evde yoksam ve kapıya birakıyorBenımde acelesı yok
Ama kargo gelır gıderse subeden almak zorunda kalırım. Ve bu ptt
Cok yerinde bi cümle100 gün
Gaz bitse ne olacak. Yeni huylar ardısıra geliyor
Doku eksikligi diye biliyorum ben de aynı seyi kastediyoruz belki de. Benim bebenin her yeri eksik o zamanGenetik. Çünkü kalıtsal bir problem aslında
Güzellik katsa da aslında bir kas kısalığıymış gamze. Ayva falan hikaye
Aynen her yer kedi tuyü gibi ve benim de hep agzma kacıyorEvet bazı bebeklerde oluyormuş bazılarında olmuyormuş o kadar çok dökülüyor ki bizimki böyle kafasını öptüğümde ağzım hep saç oluyor
Bence erken olmaz. Çocuklar o bezlerle rahat edemiyorlar. Kınamak gibi olmasın komşumuzun kızı 4 yaşında hala altı bağlı. Annesi bu ay alıştırmaya çalışacağım dedi. O da kreş altı bezli kabul etmiyor diye. Yani çocuk hareket etmekte zorlanır gibi geliyor.Ben de ayni sekilde dusunuyorum giydigi kiyafet de az olucak hemen cikarip yetisir tuvalete. Batsa temizlemesi zor olmaz. Bilmiyorum bi yerde denk geldim sasrdm ama nedeni yazmiyordu. Ben de seneye yaz başlamak istiyorum aslinda erken mi olur bilmiyorum da
Benim oğlanda da var iki tarafta. Ama çok küçük olduğu için Ben Gamze değildir diye düşündüm. Bende de var. Ama çok derin benimki. Büyüyünce mi derinleşir acabaKızlar oğluşumun gamzesine bakın
Isırıcam ya zor tutuyorum kendimi
Bencede genetik çünkü kardeşim annem ben yanaklarımızda var ve üçümüzünde sol gözünün altında var aynı yerdeKesinlikle genetik büyük oğlumun benim ve şimdi ki oğlumun iki yanakta gamzeli benim baba tarafından geliyor tüm kuzenler amcam babam hepimiz kocaman derin gamzeliyizbirtek halalarimda yok
Bizimkinin bildiğin derin ya her görende söylüyo İyice güldüğünde çok belli oluyoBenim oğlanda da var iki tarafta. Ama çok küçük olduğu için Ben Gamze değildir diye düşündüm. Bende de var. Ama çok derin benimki. Büyüyünce mi derinleşir acaba
Bide hepsi aynı fabrikadan çıkıyomuşBen prima almistim cok once o da antepten gelmisti. Vallahi bilemiyorum tum bezler antepte üretiliyor heralde
Çift çizgiyi götür görmez bez almaya başladımHey maşallahhh nasıl yaptın onu
Yaaabizim de öğle hatta kafasını bazı yerleri böyle kel kaldı
Zaten yakında bitcek hepsiBen hemen hemen iki aydır mama da veriyorum ne zaman düzelecek bilmiyorum alışması lazımdı
Hey maşallahhhhÇift çizgiyi götür görmez bez almaya başladımsleepy nin yasaklanan reklam yüzüyüm
Benim ablasından kalan tupper kaşık var. Onu vermemişim bı tek. Onu kullanacajAmazondan aldığım kaşık geldi , kolay gelsin kargosu baya iyi cidden hemde takip edebiliyosun. 1 günde geldi resmen
Oioi de bu yeter
Evet o konuda empati yapinca ben rahatsz oluyorum kim isterki totosunda naylon bişiyle yasamak. Dogumdan sonra hasta bezi depend ped ne varsa kullandik. Cok sinir bişeymiş hasta bezleri.Bence erken olmaz. Çocuklar o bezlerle rahat edemiyorlar. Kınamak gibi olmasın komşumuzun kızı 4 yaşında hala altı bağlı. Annesi bu ay alıştırmaya çalışacağım dedi. O da kreş altı bezli kabul etmiyor diye. Yani çocuk hareket etmekte zorlanır gibi geliyor.
İpana yaa kulakları cinlasin.Hey maşallahhhh#ipana kullanıcısı olsaydı şimdi neler derdi sana
Ay sesli güldümİpana yaa kulakları cinlasin.
Bebesinin altını dolarla bağlıyordur şimdi
Senin bezde ettigin kârÇift çizgiyi götür görmez bez almaya başladımsleepy nin yasaklanan reklam yüzüyüm
Off buna çok güldümİpana yaa kulakları cinlasin.
Lenİpana yaa kulakları cinlasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?