Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benımde acelesı yok
Ama kargo gelır gıderse subeden almak zorunda kalırım. Ve bu ptt
Gitmez ya aramiyor mu seni. Ptt beni ariyor evde yoksam ve kapıya birakıyor burda sadece kargo olarak ptt var iyi geçiniyoruz o yuzden diger kargolarda ariyorkapiya birakın diyorum hatta aşagi bina kapisi acik olmadiginda zemin kattaki dairenin balkonuna koyun dedigim bile oldu

100 gün

Gaz bitse ne olacak. Yeni huylar ardısıra geliyor
Cok yerinde bi cümle bir arkadaşin eşi oglundan için bi kac aya 4 yaşinda olcak büyüyor biraz duzelir heralde artk demisti ben de yok her sene yeni sürum geliyor boşa heves etmeyin başka seyler cikacak demistim. Adamin hevesi kacmistı

Genetik. Çünkü kalıtsal bir problem aslında
Güzellik katsa da aslında bir kas kısalığıymış gamze. Ayva falan hikaye
Doku eksikligi diye biliyorum ben de aynı seyi kastediyoruz belki de. Benim bebenin her yeri eksik o zaman Bizde yok gamze. Anneanne ve dede de var ordan aldiysa bilmiyorum. Iyi denk gelmis.

Bence erken olmaz. Çocuklar o bezlerle rahat edemiyorlar. Kınamak gibi olmasın komşumuzun kızı 4 yaşında hala altı bağlı. Annesi bu ay alıştırmaya çalışacağım dedi. O da kreş altı bezli kabul etmiyor diye. Yani çocuk hareket etmekte zorlanır gibi geliyor.

Kızlar oğluşumun gamzesine bakın
Isırıcam ya zor tutuyorum kendimi
Benim oğlanda da var iki tarafta. Ama çok küçük olduğu için Ben Gamze değildir diye düşündüm. Bende de var. Ama çok derin benimki. Büyüyünce mi derinleşir acaba

Kesinlikle genetik büyük oğlumun benim ve şimdi ki oğlumun iki yanakta gamzeli benim baba tarafından geliyor tüm kuzenler amcam babam hepimiz kocaman derin gamzeliyiz birtek halalarimda yok
Bencede genetik çünkü kardeşim annem ben yanaklarımızda var ve üçümüzünde sol gözünün altında var aynı yerde
Benim oğlanda da var iki tarafta. Ama çok küçük olduğu için Ben Gamze değildir diye düşündüm. Bende de var. Ama çok derin benimki. Büyüyünce mi derinleşir acaba
Bizimkinin bildiğin derin ya her görende söylüyo İyice güldüğünde çok belli oluyo

Amazondan aldığım kaşık geldi , kolay gelsin kargosu baya iyi cidden hemde takip edebiliyosun. 1 günde geldi resmen
Oioi de bu yeter
Benim ablasından kalan tupper kaşık var. Onu vermemişim bı tek. Onu kullanacaj doğduğun ev kaderindir Denizzz

Evet o konuda empati yapinca ben rahatsz oluyorum kim isterki totosunda naylon bişiyle yasamak. Dogumdan sonra hasta bezi depend ped ne varsa kullandik. Cok sinir bişeymiş hasta bezleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…