Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İyi akşamlar kızlar Bu ara pek giremiyorum herkes iyidir inşallah Bu ara benim oğlanın gündüz uykuları azaldı uyusa da çabuk uyanıyor bugün iyiydi gerçi günü gününü tutmuyor, yarın da 2 ay aşımız var inşallah sıkıntısız atlatırız huzursuzluk ateş yapmaz

Kızlar iyi akşamlar bizde bir hafta gecikmeli aşılarımızı olduk dün. Bebeğim doğduğundan beri cok kusuyor ama kilo alımı gelisimi iyi. Hemsire de rota virusu icin 3.ayi bekelyelim biraz daha midesi otursun dedi. Menejit asisi icinde 1 yasinda vurulursa 1 doz yeterli suan vurursak 2 kere daha olmasi gerek dedi. Rotayi icip kusan bebis oldu mu ritayi icenlerin tavsiyesi nedir?

Zaten 3 aydan önce yapılmıyorki rota aşısı. Mecbur bekleyecekti
Ama bebeğin çok kusuyorsa aşıyı da kusma ihtimali yüksek.
Bana aşı için çok aç veya çok tok olmasın demişti.

Ya uyuyunca hemen kaldırıp emziriyordum sonra tekrar yatiriyordum ,ya da uyanınca hemen veriyordum .salladığım için emdikten sonra hemen daliyordu .uyku sersemi emiyorlar .emdikten sonra altını degistirdim .benimki emzik de alsa geri memeyi almıyor. ama tuhaftır o ay 5 dakika emerken 1 ayda 1 kilo aldı. Şimdi 20 dakika emiyor max 800 gram alır.

3 ay değil biz 2.ayda olduk .istersen 2.aydan itibaren olabiliyorsun

Bana kendin de yapabilirsin dedi. Ya ben buranin adi temmuz anneleri olunca herkes temmuzda dogurdu algisi olusmus :) unutuyorum suan 3 aylik olanlari :)

Kusura bakma deniz ve ateş idare ediceksiniz
Valla ben büyük oğlana öyle bir kaşık almamıştım bildiğiniz normal Çelik kaşıkla yedirdim şimdi buna da almayacağım eltimin kızından kalma kaşıklar var onlar bol bol almışlar onları kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…