- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.101
Kusura bakma deniz ve ateşBenim ablasından kalan tupper kaşık var. Onu vermemişim bı tek. Onu kullanacajdoğduğun ev kaderindir Denizzz
Yurt dışındaaa paraya para demiyolardır çocuğu cift vatandaşda yaptı onu düşündü amaİpana yaa kulakları cinlasin.
Bebesinin altını dolarla bağlıyordur şimdi
Ay emziğinin rengi harikaTv izletmicem diyen ananın son durumu, ağalar gibi emzirme yastığındayatırdım keyfi yerinde bile yarın pipi gidicek🛣
Bizimki de emziği uykuya dalarken alıyor uykuda düşüyor haliyle, yarı uyanık halde şapur şapur parmak emiyorEvet ya emzik alsa keşke ama onu da almıyor canı isterse sadece
İpana yaa kulakları cinlasin.
Çok seviyorum bu rengi , 6. Aydan sonrada gece ışık verenlerden alcamAy emziğinin rengi harika
Kızlar iyi akşamlar bizde bir hafta gecikmeli aşılarımızı olduk dün. Bebeğim doğduğundan beri cok kusuyor ama kilo alımı gelisimi iyi. Hemsire de rota virusu icin 3.ayi bekelyelim biraz daha midesi otursun dedi. Menejit asisi icinde 1 yasinda vurulursa 1 doz yeterli suan vurursak 2 kere daha olmasi gerek dedi. Rotayi icip kusan bebis oldu mu ritayi icenlerin tavsiyesi nedir?
Sleepy alana kadar bı vatandaşlık alaydım çocuğumaYurt dışındaaa paraya para demiyolardır çocuğu cift vatandaşda yaptı onu düşündü amaçocuğa kıyafet almasada
Daha ıslak mendil stoğumdan bahsetmiyorum bileSenin bezde ettigin kârinan şu donemde altın doviz kadar degerli bi yatırım aracı da bez gercekten
Ya uyuyunca hemen kaldırıp emziriyordum sonra tekrar yatiriyordum ,ya da uyanınca hemen veriyordum .salladığım için emdikten sonra hemen daliyordu .uyku sersemi emiyorlar .emdikten sonra altını degistirdim .benimki emzik de alsa geri memeyi almıyor. ama tuhaftır o ay 5 dakika emerken 1 ayda 1 kilo aldı. Şimdi 20 dakika emiyor max 800 gram alır.
3 ay değil biz 2.ayda olduk .istersen 2.aydan itibaren olabiliyorsunZaten 3 aydan önce yapılmıyorki rota aşısı. Mecbur bekleyecekti
Ama bebeğin çok kusuyorsa aşıyı da kusma ihtimali yüksek.
Bana aşı için çok aç veya çok tok olmasın demişti.
Altınların vardı bitti miBeynimde roman şarkısı çınladı nedense
Bana kendin de yapabilirsin dedi. Ya ben buranin adi temmuz anneleri olunca herkes temmuzda dogurdu algisi olusmus :) unutuyorum suan 3 aylik olanlari :)Zaten 3 aydan önce yapılmıyorki rota aşısı. Mecbur bekleyecekti
Ama bebeğin çok kusuyorsa aşıyı da kusma ihtimali yüksek.
Bana aşı için çok aç veya çok tok olmasın demişti.
Valaa cidden yazıklar olsunnnSleepy alana kadar bı vatandaşlık alaydım çocuğumayazıklar olsun bizee
Valla ben büyük oğlana öyle bir kaşık almamıştım bildiğiniz normal Çelik kaşıkla yedirdim şimdi buna da almayacağım eltimin kızından kalma kaşıklar var onlar bol bol almışlarKusura bakma deniz ve ateşidare ediceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?