- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.121
Yok beebeeğe eşya almak bez almak çok saçmaymış yaaa bebeğe anne karnında bişi olsa o eşyalar elimizde kalsaaa diye laf yapmıştı bunh derken. Kendisi amerikaya bilet almış hastane ayarlamış 50-60 bin harcamış doğumu orda yapabilmek içinnnnYa çok güldüm aynen öyle Amerikayami gitmişti ozaman bize kızıp
Tabakları oioi 250 tl onu almadım ama yine kıyamadım kaşığını aldım mamayı eline verip kendi yemesi için veririm diyeValla ben büyük oğlana öyle bir kaşık almamıştım bildiğiniz normal Çelik kaşıkla yedirdim şimdi buna da almayacağım eltimin kızından kalma kaşıklar var onlar bol bol almışlaronları kullanırım
Allah'ım birine kızıp ne zaman Amerika ya gitmeyi bana da nasip edeceksinYa çok güldüm aynen öyle Amerikayami gitmişti ozaman bize kızıp
Bkz. İkinci çocuk olmakValla ben büyük oğlana öyle bir kaşık almamıştım bildiğiniz normal Çelik kaşıkla yedirdim şimdi buna da almayacağım eltimin kızından kalma kaşıklar var onlar bol bol almışlaronları kullanırım
Dersten çıkmıştım ben yorumları okumak içinYok beebeeğe eşya almak bez almak çok saçmaymış yaaa bebeğe anne karnında bişi olsa o eşyalar elimizde kalsaaa diye laf yapmıştı bunh derken. Kendisi amerikaya bilet almış hastane ayarlamış 50-60 bin harcamış doğumu orda yapabilmek içinnnnkalkmış bize laf yapıyo
Beş parasız ülkeyi terkeden bir arkadasim yurtdisinda cocuk yapti prima pure kullaniyor :) kimbilir ipananın bebesinin totiau ne kadar rahattir simdi :)Sleepy alana kadar bı vatandaşlık alaydım çocuğumayazıklar olsun bizee
Ooooo okadarmıDersten çıkmıştım ben yorumları okumak için
Kıyafet almama fikri sacmaymis ama vatandaslik konusunda hakkini yememeliyiz :) imkani olan akli basinda hepimiz bu secenegi degerlendirirdik :)Yok beebeeğe eşya almak bez almak çok saçmaymış yaaa bebeğe anne karnında bişi olsa o eşyalar elimizde kalsaaa diye laf yapmıştı bunh derken. Kendisi amerikaya bilet almış hastane ayarlamış 50-60 bin harcamış doğumu orda yapabilmek içinnnnkalkmış bize laf yapıyo
Bizim de pazar günü. Kazamız mübarek olsun..Tv izletmicem diyen ananın son durumu, ağalar gibi emzirme yastığındayatırdım keyfi yerinde bile yarın pipi gidicek🛣
Yok zaten imkanım olsaaa yapardım . Ama eşya almayıp oraya para yatırması saçmaaa oraya bilet alıp herşeyi ayarlayınca bebeğine allah korusun bişi olmuyomu. Düşüncesi komikti. İmkanım olsaydı hep biletmi alır hem odasını hallederdimKıyafet almama fikri sacmaymis ama vatandaslik konusunda hakkini yememeliyiz :) imkani olan akli basinda hepimiz bu secenegi degerlendirirdik :)
Ahaha evett yaAynen her yer kedi tuyü gibi ve benim de hep agzma kacıyor
ayy hadi bakalım yaz bari nasıl gectiğini cok merakk ediyorummmTv izletmicem diyen ananın son durumu, ağalar gibi emzirme yastığındayatırdım keyfi yerinde bile yarın pipi gidicek🛣
Bi sağlık ocağındaki ebeelerde sorun var galiba korkutuyolae bizi allahdan bişi yokVlada yoncambenim merhabalar bugün doktora sordum mermer cilt olduğunu bir sorun olmadığını söyledi. Ciltleri hassas olduğu için belli oluyor, üşüdüğünde falan olur üstünü örtersin falan dedi. Bir sorunu belirtmiyormuş yani. Sağlık ocağındaki hemşire bşy demese ben de öyle düşünüyordum zaten.
Söylerimayy hadi bakalım yaz bari nasıl gectiğini cok merakk ediyorummm
Devlet hastanesinde mi yoksa klinik gibi bir yeer miiSöylerim
Yok direk özel hastanede aldık randevuDevlet hastanesinde mi yoksa klinik gibi bir yeer mii
Öyle ama seni yorar. Benim tavsiyem baska biberon uçları denemen ya da biberon. mesela benim oğlan Dr Brown harici biberon almıyordu. Hep onun ucundan alıp takmıştım bütün biberoaraYa meme emerken mamada emmiş olur dedim karni doyar iyice , gece 4 kere kalkti karnini tam doyurmadan emdi emdi yatti ikimizde zombiye döndük
hayırlı olsun şimdidennnnYok direk özel hastanede aldık randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?