Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya çok güldüm aynen öyle Amerikayami gitmişti ozaman bize kızıp
Yok beebeeğe eşya almak bez almak çok saçmaymış yaaa bebeğe anne karnında bişi olsa o eşyalar elimizde kalsaaa diye laf yapmıştı bunh derken. Kendisi amerikaya bilet almış hastane ayarlamış 50-60 bin harcamış doğumu orda yapabilmek içinnnn kalkmış bize laf yapıyo

Tabakları oioi 250 tl onu almadım ama yine kıyamadım kaşığını aldım mamayı eline verip kendi yemesi için veririm diye

Dersten çıkmıştım ben yorumları okumak için

Kıyafet almama fikri sacmaymis ama vatandaslik konusunda hakkini yememeliyiz :) imkani olan akli basinda hepimiz bu secenegi degerlendirirdik :)

Kıyafet almama fikri sacmaymis ama vatandaslik konusunda hakkini yememeliyiz :) imkani olan akli basinda hepimiz bu secenegi degerlendirirdik :)
Yok zaten imkanım olsaaa yapardım . Ama eşya almayıp oraya para yatırması saçmaaa oraya bilet alıp herşeyi ayarlayınca bebeğine allah korusun bişi olmuyomu. Düşüncesi komikti. İmkanım olsaydı hep biletmi alır hem odasını hallederdim

Vlada yoncambenim merhabalar bugün doktora sordum mermer cilt olduğunu bir sorun olmadığını söyledi. Ciltleri hassas olduğu için belli oluyor, üşüdüğünde falan olur üstünü örtersin falan dedi. Bir sorunu belirtmiyormuş yani. Sağlık ocağındaki hemşire bşy demese ben de öyle düşünüyordum zaten.

Bi sağlık ocağındaki ebeelerde sorun var galiba korkutuyolae bizi allahdan bişi yok

Ya meme emerken mamada emmiş olur dedim karni doyar iyice , gece 4 kere kalkti karnini tam doyurmadan emdi emdi yatti ikimizde zombiye döndük
Öyle ama seni yorar. Benim tavsiyem baska biberon uçları denemen ya da biberon. mesela benim oğlan Dr Brown harici biberon almıyordu. Hep onun ucundan alıp takmıştım bütün biberoara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…