Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gerçekden paket bitmeden önce sipariş vermek gerekiyo onu anladım iyiki önceden sipariş vermişim ama benimd az kaldı minimum 8 gin sürüyo gelmesi , sleepy hemen kargoya veriyoda ptt geç getiriyo
Ben migrostan 99 TL ye eco dan aldım onlarda güzelmiş beğendim. Ben normalde bio natural kullaniyordum. Natural daha naylonumsu geliyor bana bio natural daha pamuksu. Bio natural paketi 120 TL normalde. Eco daha pahalli 99 a çok iyi ayrıca naturaller de indirimdeydi migrosta

Aynen hepsi birden bastırınca ne yapacağını ne bilemiyor. Neyse ki bir yol mutlaka var. Sadece bulmak lazım. Artık kavga etmiyor benimki de biz yatarak emme yolunu bulduk sessiz sakin ve karanlıkta. Onceden TV karwisinda otururken emzirmeye çalışıyordum. Simdi sıkıntı yok çok şükür. Sende bilulmus gibisin bakalım.

3 aylik bebenden yeni bildirimler istiyoruz meselaa cumleye GAZI BİTTİİİ..! diyerek baslayabilirsin @Amy lee ciğimm
Valla bizimkinin bitti. Damallari bırakalı 10 gün oldu. Gaz yok ağlama yok. Bazen farklı huyu tutuyor ama ağlama yok artık. Kedi gibi mirildaniyor acıkınca onun dışında ses yok.

maşallah çok güzel saçları var bizimkinin şu an saçları dökülüyor çok fazla sizde dökülme oldu mu
Bizim kızın da çok döküldü. Baya kel. Şuayip vardı Yasemin Yalçın in tiplemesi ona benzedi. Ama durdu bu ara dökülme.

Kızlar sizin bebeler de gece uykusuna zor geçiyor mu? Uykusu var biliyorum , zaten keyfi de yok. Ama bir türlü uyuyamiyor. Karnı tok, altı temiz, gazını da çıkartıyorum. Yok. Gece 12 ye kadar böyle devam ediyor.
Ben erken uyutmuyorum. Hergun saay 22.30 da banyo. Sonra Giyinme süslenme derken 23.30 gibi emmeye yatıyoruz. Şu an emerek uyumaya devam ediyor. Gaz zamanı gevemiyordu uykuya en son babası sallıyordu. Şimdi emerek uyuyor çok şükür.

Sağıp denedin mi hiç sabahları sutun en bol olduğu zaman 2 memeyi birden emmiyordur herhalde. Bir sahip drne bence. 3 aylık civarında 5-10dk da doyacak kadar emiyormis bebekler. Eğer doymasa ağlar bence.

Benim bebe ilk defa 8 buçukta uyudu hala uyuyor.. gündüzü bana zehir etti ama sürekli kuş uykusundaydı ve dişleri kaşınıyo mememi damaklarıyla sıkıştırıyo ağlıyo emmiyo çıldırdı gezdirmemi istiyo uykuya geçerken mırıldanıyo ağlıyo felaket bir gündü şimdide neden bu kadar uyudu diye fotoğraflRına bakıyorum.. Analık zor

Kızlar sizin bebeler de gece uykusuna zor geçiyor mu? Uykusu var biliyorum , zaten keyfi de yok. Ama bir türlü uyuyamiyor. Karnı tok, altı temiz, gazını da çıkartıyorum. Yok. Gece 12 ye kadar böyle devam ediyor.
Şuan emiyor ama gözler açık. Artık sızıp uyuyakalmıyor hemen. Genelde de 1 gibi uyuyor. Şimdi emme,gaz, alt değişimi sonra kucakta gezme diye diye geçiyor zaman.

Canım hatırlıyorum gruptaydim.ozamanlar hatta benimde tanıdığım kaybetti karnında diye örnek vermiştim bende ama burada öyle tavır yapması çok saçmaydı belkide yazdıkları yalandı şu sultan vardiya Hürrem mi neydi onunki gibi zaten onada basindan beri inanmamıştım

Kız dur beni ne karıştırdın şimdi

Tabakları oioi 250 tl onu almadım ama yine kıyamadım kaşığını aldım mamayı eline verip kendi yemesi için veririm diye
Evet ya kaşık yumuşak olsun çok iyi yapmışsın ama bir tabakta o kadar pahalı olmamalı ama yurtdışından geldiği için öyle tabi sonra Avrupa bizi kiskaniyiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…