- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.141
Ben migrostan 99 TL ye eco dan aldım onlarda güzelmiş beğendim. Ben normalde bio natural kullaniyordum. Natural daha naylonumsu geliyor bana bio natural daha pamuksu. Bio natural paketi 120 TL normalde. Eco daha pahalli 99 a çok iyi ayrıca naturaller de indirimdeydi migrostaGerçekden paket bitmeden önce sipariş vermek gerekiyo onu anladım iyiki önceden sipariş vermişim ama benimd az kaldıminimum 8 gin sürüyo gelmesi , sleepy hemen kargoya veriyoda ptt geç getiriyo
Hadi yarasın minnosaVerdim kızlar
Sonda linki atayım ben sana istersenMama vermek istiyorum bu ara sık ve az emiyor eşim bulmaya calisiyor emzirme sondası olarak aslinda istediğim
Aynen hepsi birden bastırınca ne yapacağını ne bilemiyor. Neyse ki bir yol mutlaka var. Sadece bulmak lazım.Ya ben de öule yapiyorum ama ac uyuyor icim rahat etmiyor. Agliyo agliyo meme veriyorum almiyo emzigi verip uyutuyorum anca sakinliyordu. Smdi emzikle sakinleştirip kucagimsayken emzigi yavaşca alip meme verdim ikidir memeyi aliyor. Yeminle aksiliginden ha sakinleşse alacak da iste kafaya uyku açlik hepsi birden vuruyor o da karar veremiyor napcagini
Benim kız da öyle emzik denemeye devam ediyorum. Ama el daha tatlı.benim oglum arada yumruğunu emiyor arada baş parmağını hemde sapur şupurrr yaaa parmak emmeye alışmaz umarımmm
Valla bizimkinin bitti. Damallari bırakalı 10 gün oldu. Gaz yok ağlama yok. Bazen farklı huyu tutuyor ama ağlama yok artık. Kedi gibi mirildaniyor acıkınca onun dışında ses yok.3 aylik bebenden yeni bildirimler istiyoruz meselaa cumleye GAZI BİTTİİİ..! diyerek baslayabilirsin @Amy lee ciğimm
Senin o arkadaş ipana olmasınBeş parasız ülkeyi terkeden bir arkadasim yurtdisinda cocuk yapti prima pure kullaniyor :) kimbilir ipananın bebesinin totiau ne kadar rahattir simdi :)
Bizim kızın da çok döküldü. Baya kel. Şuayip vardı Yasemin Yalçın in tiplemesi ona benzedi.maşallah çok güzel saçları varbizimkinin şu an saçları dökülüyor çok fazla sizde dökülme oldu mu
Allah'ım su asamaya geçmek istiyorumValla bizimkinin bitti. Damallari bırakalı 10 gün oldu. Gaz yok ağlama yok. Bazen farklı huyu tutuyor ama ağlama yok artık. Kedi gibi mirildaniyor acıkınca onun dışında ses yok.
Şırınganın yarısından az dolduruyorum çeyrek.. hiç tepki vermiyo anlamıyo bile sonrasında gaz masajı uyguluyorum biraz gaz bile çıkartıyopeki çok mu sıkıyorsun az mı sıkınca ağlıyor mu nasıl tepki veriyor
Az kaldı sabretAllah'ım su asamaya geçmek istiyorummaşallah
Ben erken uyutmuyorum. Hergun saay 22.30 da banyo. Sonra Giyinme süslenme derkenKızlar sizin bebeler de gece uykusuna zor geçiyor mu? Uykusu var biliyorum , zaten keyfi de yok. Ama bir türlü uyuyamiyor. Karnı tok, altı temiz, gazını da çıkartıyorum. Yok. Gece 12 ye kadar böyle devam ediyor.
Sağıp denedin mi hiç sabahları sutun en bol olduğu zaman 2 memeyi birden emmiyordur herhalde. Bir sahip drne bence. 3 aylık civarında 5-10dk da doyacak kadar emiyormis bebekler. Eğer doymasa ağlar bence.Ya benim bebeğim de artık kısa emiyor göğsüm çabuk boşalıyor acaba hızlı emiyor da ondan mı yoksa sütüm mu azaldı diyorum kaç gündür kafayı sütle bozdum.iki üç tane buzlukta süt vardı onları da verdim 10 günde 250 gram almis.sutum azaldı diye biseyler içip duruyorum mamaya mi baslasam diyorum.ilk başlarda 15 er dakika falan göğüste tutuyordum şimdi bu kadar erken bırakınca sutumden şüphelendim.1 hafta sonra 3 ayı dolacak bebeğimin.artik o kadar hızlı boşaltıyor mudur acaba memeyi ya?
Şuan emiyor ama gözler açık. Artık sızıp uyuyakalmıyor hemen. Genelde de 1 gibi uyuyor.Kızlar sizin bebeler de gece uykusuna zor geçiyor mu? Uykusu var biliyorum , zaten keyfi de yok. Ama bir türlü uyuyamiyor. Karnı tok, altı temiz, gazını da çıkartıyorum. Yok. Gece 12 ye kadar böyle devam ediyor.
Canım hatırlıyorum gruptaydim.ozamanlar hatta benimde tanıdığım kaybetti karnında diye örnek vermiştim bende ama burada öyle tavır yapması çok saçmaydı belkide yazdıkları yalandı şu sultan vardiya Hürrem mi neydi onunki gibiYok beebeeğe eşya almak bez almak çok saçmaymış yaaa bebeğe anne karnında bişi olsa o eşyalar elimizde kalsaaa diye laf yapmıştı bunh derken. Kendisi amerikaya bilet almış hastane ayarlamış 50-60 bin harcamış doğumu orda yapabilmek içinnnnkalkmış bize laf yapıyo
Kız dur beni ne karıştırdın şimdiCanım hatırlıyorum gruptaydim.ozamanlar hatta benimde tanıdığım kaybetti karnında diye örnek vermiştim bende ama burada öyle tavır yapması çok saçmaydı belkide yazdıkları yalandı şu sultan vardiya Hürrem mi neydi onunki gibizaten onada basindan beri inanmamıştım
Evet ya kaşık yumuşak olsun çok iyi yapmışsın ama bir tabakta o kadar pahalı olmamalı ama yurtdışından geldiği için öyle tabi sonra Avrupa bizi kiskaniyiiiiiiTabakları oioi 250 tl onu almadım ama yine kıyamadım kaşığını aldım mamayı eline verip kendi yemesi için veririm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?