Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Beş parasız ülkeyi terkeden bir arkadasim yurtdisinda cocuk yapti prima pure kullaniyor :) kimbilir ipananın bebesinin totiau ne kadar rahattir simdi :)
Kimbilir kaç para çocuk parası alıyordur devletten.. bizimde burada tek seferlik komik bir rakam veriyorlar 200 mü 300 mu nee

3 ay değil biz 2.ayda olduk .istersen 2.aydan itibaren olabiliyorsun

2.ay aşılarından sonra mı oldu?
Bize 2 aylık karma aşıları olurken 3.ay için gün verdi rotaya. 3 ve 5 te oluyor diye biliyorum..

Bana kendin de yapabilirsin dedi. Ya ben buranin adi temmuz anneleri olunca herkes temmuzda dogurdu algisi olusmus :) unutuyorum suan 3 aylik olanlari :)

Problem sende değil bende
Benim haziran annelerine gitmem gerekiyordu sürpriz şekilde erken doğurunca. Ama gidemedim yabancılık çekerim diye

Kızlar sizin bebeler de gece uykusuna zor geçiyor mu? Uykusu var biliyorum , zaten keyfi de yok. Ama bir türlü uyuyamiyor. Karnı tok, altı temiz, gazını da çıkartıyorum. Yok. Gece 12 ye kadar böyle devam ediyor.
Kaç gündür ara ara bu konu hakkında yazışıyoruz aynı şekilde benim oğlum da uykusu var yatırıyorum emziriyorum kaldırıyorum , her türlü ağlıyor bağırarak karnı tok altı temiz ama bir türlü uykuya geçemiyor ne yapacağımı şaşırıyorum... ayağıma alıyorum bağırıyor , memede ağlıyor sağa sola sallıyor kafasını istemiyor itiyor kucakta alıyorum... yok yani 2 haftadır neredeyse anamı ağlattı

Evet cidden ecl baya pahalı keşke yeni çıktığında tanıtımda alsaydık ucuzdu ozman
Yaaaaa mahidevrannnn
Kız dur beni ne karıştırdın şimdi
Hahahahahah
Evet ya kaşık yumuşak olsun çok iyi yapmışsın ama bir tabakta o kadar pahalı olmamalı ama yurtdışından geldiği için öyle tabi sonra Avrupa bizi kiskaniyiiiiii
Yok yaaa yurtdışından geliyomsandım küçükçekmeceden gelmiş bileydimgider alırdımaman normal tabakda vercem gerek yok okadarıda açtım plastik kokuyo zaten kaşık inşaşşh kokusu gider

Mahidevran ikiz bebekleri ve kocasıyla sprunları olduğunu söyleyen şizofren karı değil miydi? sonra çalıntı ultrason fotoğrafı paylaşınca patladı ruh hastası
Ne ikiz kız 3dü sevgilisinden çocuklar , kocasoyla sevgilisi birbirlerine girmişti karakolluk oldular, sevgilisi hastanede evlenme teklifi etmişti ilk aşkımı neydi vay bee

Mahidevran ikiz bebekleri ve kocasıyla sprunları olduğunu söyleyen şizofren karı değil miydi? sonra çalıntı ultrason fotoğrafı paylaşınca patladı ruh hastası
Önce üçüzdu birini kaybetti... Sonra bu ikisi kaldı ama onlar içinde arada garip garip yalanlar yazıp herkesi bir silkeliyordu... Acabami diyorduk içimizden.. birde bu bebekler sevgilisinden di eşinden ayrılmıştı sanırım bizde ah vah edip dua ediyorduk annesi kabul etsin diye umarım doğru hatırladım..

Sizin kaç günde geçti, korudun yoksa direk kremleyip bezledin mi
İlk 2 gün sadece zordu yani benim içim gidiyodu bezledikçe.. direk kremleyip bezledim. Doktor eve gider gitmez öyle yapmamızı söyledi. 3. Gün mucizevi bir şekilde her bez açmada dahada düzeldi. 9. Gün dikişleri tamamen düştü.

Senin o arkadaş ipana olmasın

Yok canım ipana nın parası vardı. Hatta @M-elek37 e 7 binlik alışveriş taksite bölünür mü diye hayretler etmişti

Ay bu konu açılınca insta fenomeni oyuncu Eylül geliyor aklıma. İlk çocuğunu doğurmadan önce takip ediyordum. Amerika güzellemesi yapıp duruyordu habire. Link vermeye kadar gitti iş
Görgüsüzlüğü ya da reklamı artık her neyse bayınca takibi bırakmıştım

Kızlar sizin bebeler de gece uykusuna zor geçiyor mu? Uykusu var biliyorum , zaten keyfi de yok. Ama bir türlü uyuyamiyor. Karnı tok, altı temiz, gazını da çıkartıyorum. Yok. Gece 12 ye kadar böyle devam ediyor.

Aynen öyleyiz bu aralar. Gündüz yapmıyor ama gece uykusu için uğraştırıyor.
Şimdi uyudu ama kaç tur uyanıp huysuzlandı saymadım. Belki yine uyanır kestiremiyorum
..
Bazen çok geriliyorum, bazen de hazırlıklı davranıyorum

Püffff yaaaa nasıl kremlicem bilmiyorum keşke doğduğunda yaptırsaydım ozman ilk 5 gğn hiç ben altını almamıştım o sıradada geçerdi ahh ahh inşaşlah acısı olmaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…