Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Püffff yaaaa nasıl kremlicem bilmiyorum keşke doğduğunda yaptırsaydım ozman ilk 5 gğn hiç ben altını almamıştım o sıradada geçerdi ahh ahh inşaşlah acısı olmaz bakalım
Canını sıkma sonrası çok rahat olacak 2-3 gün dişini sık kremlemek çok zor değil tepki vermemişti bile ağrı kesici verirsin biraz ağrısı oldukça hemen geçer büyüdükçe daha zor bir hal alıyor

Benim bebe uyurken bile hareketli sürekli bir gerilme ıkınma kafayı çevirme halinde kilo almamasına şaşmamak lazım uyandı diye bakıp duruyorum benide uyutmıyo bir türlü

Bence akşamları damla ver. Sab simplex gibi mesela sindirime yardımcı olacak bir şeyler. O da sen de rahat uyuyun.

Hepimizinki böyleydi. Gaz ve kaka yapma problemi devam ediyor seninkinin

Yeşil kaka alerji mi demek ya bizim ki yeşil oluyor gün içinde
Birkaç sebebi olabiliyor. Önsütü fazla alıp yağlı sütü yeterince almadığında yani memeyi tam boşaltmadığında da yeşil olur. Alerji kaynaklı olduğunda ilaveten huzursuzluk, kan ve ciltte döküntü yoksa çok üzerinde durmuyorlar

2 gece önce gaita tahliline göre süt alerjisi teşhisi kondu ve bende direk kestim fakat koku ve ishal aktif şekilde devam ..
mukus var
Ne tahlili yapıldı ismine bakabildiniz mi? Tüm süt ürünlerini mi kestiniz ve doktor tavsiyesiyle mi? Koku, ishal ve mukus dışında bir belirti var mı? Bezinde kan, ciltte döküntü, huzursuzluk, meme reddi vb.

senistiyorruj son doğumu yaptın hep burdaydın bak doğum yaptıkdan sonra sadece izlemeye konuşmamaya başladın takibimdesin
Hahahaha kendime yoğun anne süsü veriyorum benim bebenin ağzı var dili yok çıktı maşallah şimdi buraya bunları yazıp da imrendirmeyelim sessizce kenarda durayım dedim ama yakalanmışız

Hala hastane koşturmasındayız. Bizi deştikçe deşiyorlar. Bakalım sonu nereye... Yıldız'ı da bebişi de çok merak ediyorum. İnşallah her şey yoluna girmiştir de mutluluktan girip bakamıyordur. Kızıyla güzel güzel vakit geçiriyorlardır. Kimseler hastanelere düşmesin bebek heyecanı dışında

Ya iletişime geçme kısmı çok heyecan verici değil mi? Biraz daha büyüdüğünde karşılık da veriyor. Daha da güzelleşiyor her şey. Benimki 7,5 aylık oldu. Biz hala belli bir düzende değiliz. Dediğin gibi oluyor, tam rayına oturdu diyorsun hop bir şeyi değişiyor. Bir anda uyuyamamaya başlıyor

İyi çok şükür. Bize çocuk göz doktoru erken doğum kaynaklı görme gelişimi biraz daha geç olabilir demişti ki bizimki 36+5'te doğdu

Müthiş bi çelişki

Yok biz 2.ayda hem 3 yerden aşı olduk hem de ağızdan rota virüs aşısı yaptilar

Yarın pipi kesilcek diye yıkayıp yatırıyım dedim, yıkayamadan uyudu, geçnde aynısını yapmıştı. Uyandırdım yıkadım şimdide uyumuyo
Sen de çocuğu niye dürtüyonbirak pis kalsın. Zaten kış geliyor haftada bir yıkasak kar

Ben de erken uyusun diye ugrasmam da uyku o kadar çok bastırıyor ki oyalayamiyoruz. Sürekli mizik mizik

Bir de dün gece sundan emin oldum. Evde herkes yatip uyumadan bizimki de uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…