- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.181
Canını sıkma sonrası çok rahat olacak 2-3 gün dişini sık kremlemek çok zor değil tepki vermemişti bile ağrı kesici verirsin biraz ağrısı oldukça hemen geçer büyüdükçe daha zor bir hal alıyorPüffff yaaaa nasıl kremlicem bilmiyorum keşke doğduğunda yaptırsaydım ozman ilk 5 gğn hiç ben altını almamıştım o sıradada geçerdi ahh ahh inşaşlah acısı olmaz bakalım
Benim bebe uyurken bile hareketli sürekli bir gerilme ıkınma kafayı çevirme halindekilo almamasına şaşmamak lazım uyandı diye bakıp duruyorum benide uyutmıyo bir türlü
Sen her seferinde karışıyorsun el mahkumKız dur beni ne karıştırdın şimdi
Yanlız Şuayip tiplemesini senle benden başka bilen yok benceYaa bende bizim oğlan a Şuayip deyip duruyorumonunda üstler döküldü yanları kaldı
Üçüz bebekleri vardı lütfen. Kocası bir de sevgilisi vardı.Mahidevran ikiz bebekleri ve kocasıyla sprunları olduğunu söyleyen şizofren karı değil miydi?sonra çalıntı ultrason fotoğrafı paylaşınca patladı ruh hastası
Birkaç sebebi olabiliyor. Önsütü fazla alıp yağlı sütü yeterince almadığında yani memeyi tam boşaltmadığında da yeşil olur. Alerji kaynaklı olduğunda ilaveten huzursuzluk, kan ve ciltte döküntü yoksa çok üzerinde durmuyorlarYeşil kaka alerji mi demek ya bizim ki yeşil oluyor gün içinde
Ne tahlili yapıldı ismine bakabildiniz mi? Tüm süt ürünlerini mi kestiniz ve doktor tavsiyesiyle mi? Koku, ishal ve mukus dışında bir belirti var mı? Bezinde kan, ciltte döküntü, huzursuzluk, meme reddi vb.2 gece önce gaita tahliline göre süt alerjisi teşhisi kondu ve bende direk kestim fakat koku ve ishal aktif şekilde devam ..
mukus var
Hahahaha kendime yoğun anne süsü veriyorumsenistiyorruj son doğumu yaptın hep burdaydın bak doğum yaptıkdan sonra sadece izlemeye konuşmamaya başladın takibimdesin
Hala hastane koşturmasındayız. Bizi deştikçe deşiyorlar. Bakalım sonu nereye... Yıldız'ı da bebişi de çok merak ediyorum. İnşallah her şey yoluna girmiştir de mutluluktan girip bakamıyordur. Kızıyla güzel güzel vakit geçiriyorlardır. Kimseler hastanelere düşmesin bebek heyecanı dışındaİyiyim kuzum. 3 gün mükemmel rutinimiz varsa, 5 gün uykusuzluk, huzursuzluk yaşayarak büyümeye devam ediyoruz
Bir öyle bir böyle. Allahtan artık bebeğin dilinden anlıyorum da hemen derinde bir çare bulabiliyorum
Sen nasılsın
Bu arada yıldızdan hala haber yok. Hepimiz onu bekliyoruz
İyi çok şükür. Bize çocuk göz doktoru erken doğum kaynaklı görme gelişimi biraz daha geç olabilir demişti ki bizimki 36+5'te doğdu2 paket almıştım biri bitmek üzere diğerini bu sabah götürüp değiştirdim 2 numaradan den devam
Benimki de ciddi sanırım hep çatık kaşlı hatta tek kaş havada filanama Agu yok arada gülüyor göz teması iyi şükür.
Doktor şuan 1bucuk ay üzerinden görüyor değerlendiriyor oyuzden geri tutuyor ama 1bucuk aylik gibi de değil 4 aylık gibi de değil
27 haftalık doğdu. Sosyal gülümseme çok nadir belkide denk geliyor sadece ama göz teması iyi
Gözlerini kapatKızlar sizin bebeler de gece uykusuna zor geçiyor mu? Uykusu var biliyorum , zaten keyfi de yok. Ama bir türlü uyuyamiyor. Karnı tok, altı temiz, gazını da çıkartıyorum. Yok. Gece 12 ye kadar böyle devam ediyor.
Müthiş bi çelişkiYok beebeeğe eşya almak bez almak çok saçmaymış yaaa bebeğe anne karnında bişi olsa o eşyalar elimizde kalsaaa diye laf yapmıştı bunh derken. Kendisi amerikaya bilet almış hastane ayarlamış 50-60 bin harcamış doğumu orda yapabilmek içinnnnkalkmış bize laf yapıyo
Yok biz 2.ayda hem 3 yerden aşı olduk hem de ağızdan rota virüs aşısı yaptilar2.ay aşılarından sonra mı oldu?
Bize 2 aylık karma aşıları olurken 3.ay için gün verdi rotaya. 3 ve 5 te oluyor diye biliyorum..
Problem sende değil bende
Benim haziran annelerine gitmem gerekiyordu sürpriz şekilde erken doğurunca. Ama gidemedim yabancılık çekerim diye
Sen de çocuğu niye dürtüyonYarın pipi kesilcek diye yıkayıp yatırıyım dedim, yıkayamadan uyudu, geçnde aynısını yapmıştı. Uyandırdım yıkadım şimdide uyumuyo
Ben de erken uyusun diye ugrasmam da uyku o kadar çok bastırıyor ki oyalayamiyoruz. Sürekli mizik mizikBen erken uyutmuyorum. Hergun saay 22.30 da banyo. Sonra Giyinme süslenme derken23.30 gibi emmeye yatıyoruz. Şu an emerek uyumaya devam ediyor. Gaz zamanı gevemiyordu uykuya en son babası sallıyordu. Şimdi emerek uyuyor çok şükür.
Bir de dün gece sundan emin oldum. Evde herkes yatip uyumadan bizimki de uyumuyorBen erken uyutmuyorum. Hergun saay 22.30 da banyo. Sonra Giyinme süslenme derken23.30 gibi emmeye yatıyoruz. Şu an emerek uyumaya devam ediyor. Gaz zamanı gevemiyordu uykuya en son babası sallıyordu. Şimdi emerek uyuyor çok şükür.
Oyyy maşallah minnoşaaaa yaaHahahaha kendime yoğun anne süsü veriyorumbenim bebenin ağzı var dili yok çıktı maşallah şimdi buraya bunları yazıp da imrendirmeyelim sessizce kenarda durayım dedim ama yakalanmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?