Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki deli deli ağlamıyor ama keyfi yok yani. Ve geceleri o kadar sık uyanıyor ki çok yoruluyorum bu ara. Eskiden uyanıp emer uyurdu. Şimdi emdiktenn sonra ağlarken uykuyu iyice aciyor

Ya gülse eglense ben onu zorla uyutmam. Keyfi yok, uykusu var ama yok. Bak saat kaç olmuş 12den beri 4 kere kalktı Hadi kalk sorun değil de bir türlü yine uykuya dalamiyor. Okullar da açıldı. Minikle ilgilenmekten büyüğü göremiyorum bile

O zaman bizimki Gamze olmayabilir. Çünkü derin değil. Çok küçük.

Ben de erken uyusun diye ugrasmam da uyku o kadar çok bastırıyor ki oyalayamiyoruz. Sürekli mizik mizik
Biz 7 8 9 9.30 da uyutmaya çalışıyoruz .Bu saatte uyutmak istiyorsan 6 dan 8 e kadar oyalaman gerekiyor .6 dan sonra uyutmamalisin ama daha küçükler bilmiyorlsr

Daha ıslak mendil stoğumdan bahsetmiyorum bile
Ayyy o ıslak mendil stoğunu ben de yaptım ama her bez değişiminden sonra gidip poposunu yıkayacağımı hiç düşünmemiştim. Yıkanmak çok hoşuna gidiyor. Benim de onun hoşuna giden şeyleri yapmak hoşuma gidiyor

İslak mendillerin 10 da biri bile tükenmedi. Henüz 3 paket ıslak mendil kullandım ama 36 paket ıslak mendil almışım

Bence akşamları damla ver. Sab simplex gibi mesela sindirime yardımcı olacak bir şeyler. O da sen de rahat uyuyun.

Hepimizinki böyleydi. Gaz ve kaka yapma problemi devam ediyor seninkinin
Yok canım benimkinde hiç bir zaman gaz kaka sorunu olmadı ki. Günde 3-4 kere kaka yapar üstten alttan mutlaka gaz çıkarır her emme sonrası. Ama hareketli çok işte
Sen her seferinde karışıyorsun el mahkum
Adımımı değiştirsem ne yapsam
Tam aynısı geçen hatta yataktan düştü yavrum kıpır kıpır
Ben sağına soluna bir şey koymadan hayatta bırakamam. Mesela mutfağa gidiyorum 5 dklığına, altını indirmiş buluyorum tepine tepine üstünü çıkarıyo
O zaman bizimki Gamze olmayabilir. Çünkü derin değil. Çok küçük.
Belki küçüktür gamzesi hem gamze olmasa ne olacak ki

Kimbilir kaç para çocuk parası alıyordur devletten.. bizimde burada tek seferlik komik bir rakam veriyorlar 200 mü 300 mu nee
Onu geçtim doğumdan sonra iznin 8 hafta. Bari onu uzatsalar. Bir de üstüne ücretsiz izin almak zorunda kalıyoruz da gelirini de elinden almış oluyorlar. İki aylık bebeği nereye bırakıp işe gidelim.

Ben seni gamzesiz de severim ama gamze olsa ayrı bir severim

Biz 7 8 9 9.30 da uyutmaya çalışıyoruz .Bu saatte uyutmak istiyorsan 6 dan 8 e kadar oyalaman gerekiyor .6 dan sonra uyutmamalisin ama daha küçükler bilmiyorlsr
Evet 6 dan sonra kısa bir uykusu var. Ondan sonra film kopuyor. Bugün dikkat edeceğim saate. İns faydasını görürüm. Bol bol dua ederim sana ve minik bebeğine de

Off harikasın. Her seferinde popo yıkamak ilk çocuk dimi valla ilkinde hep yikardim bunda hayatı o kadar çok sevmiyorum en iyi ihtimalle ıslak mendili yıkayıp siliyorum. Ama gün içinde sık sık altını açıp havalandıriyorum. Belki de ondan şükürler olsun hiç pişik olmadı

Gece önce yastıkları düşürmüş sonra da arkasından kendini

Evet ilk çocuk. çok huzurlu oluyor poposu yıkanınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…