- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.221
Yanlız Şuayip tiplemesini senle benden başka bilen yok bence
Geceleri beşikte yatırmıyor musunGece önce yastıkları düşürmüş sonra da arkasından kendini
Ya gülse eglense ben onu zorla uyutmam. Keyfi yok, uykusu var ama yok. Bak saat kaç olmuş 12den beri 4 kere kalktıHadi kalk sorun değil de bir türlü yine uykuya dalamiyor. Okullar da açıldı. Minikle ilgilenmekten büyüğü göremiyorum bile
ahahaha valla güzel benzetmeydi buBizim kızın da çok döküldü. Baya kel. Şuayip vardı Yasemin Yalçın in tiplemesi ona benzedi.Ama durdu bu ara dökülme.
Bende yapim deneyim bakalım inşallah bizde de işe yararŞırınganın yarısından az dolduruyorum çeyrek.. hiç tepki vermiyo anlamıyo bile sonrasında gaz masajı uyguluyorum biraz gaz bile çıkartıyo
Yok canım benimkinde hiç bir zaman gaz kaka sorunu olmadı ki. Günde 3-4 kere kaka yapar üstten alttan mutlaka gaz çıkarır her emme sonrası. Ama hareketli çok işte
Siz tekrar götürdünüz mu taburcuktan sonra bize hastanede son rop kontrolü yapıldı artık kontrole gerek yok 8-9 ayında şaşılık polikinligine gidin dediler tekrar genel kontrole götürmelimiyiz?İyi çok şükür. Bize çocuk göz doktoru erken doğum kaynaklı görme gelişimi biraz daha geç olabilir demişti ki bizimki 36+5'te doğdu
Uykusunu bölmüyor aslında ama ben hep uyandı diye tetikte oluyorum beni uyutmuyorSeninki yapamamaktan değil, çok fazla yapmaktan rahatsız olduğu için uyuyamıyor bence.
Onun da çözümü yok. Zamanla azalacak
Bizim ki de başta oyleyd8 şimdi alıştıBen de erken uyusun diye ugrasmam da uyku o kadar çok bastırıyor ki oyalayamiyoruz. Sürekli mizik mizik
Söyle bakalım AlicanBen de biliyorumAlican favoriymdi ama
Ah düşünselee keşke. Bnde bırakıp gidemedim okula, ayrıldım izne. Herkesin anne veya kv si genç değil ki ya da müsait değil ki güvenip bırakabilesin. Bunlar tam süt bebesi.Onu geçtim doğumdan sonra iznin 8 hafta. Bari onu uzatsalar. Bir de üstüne ücretsiz izin almak zorunda kalıyoruz da gelirini de elinden almış oluyorlar. İki aylık bebeği nereye bırakıp işe gidelim.
bilmiyorum ama her zaman benimle dolu olmuyor gece bağlıyorum sabah bakıyorum bir kere filan yapmış oluyor misal tabi her zaman bu şekilde karşılaşmıyorumGeçen burda konuşulmuştu ama çok hatırlayamiyorum bugün gece 12 de bağladım bezi gece her beslemede kontrol ettim sabah 7bucukta anca çişini yaptı kaç saate kadar yapmaması normal çişini
Ben de biliyorumYanlız Şuayip tiplemesini senle benden başka bilen yok bence
Aynen canım .. zaten konuşmaya kalksak ne doğru kiOnu geçtim doğumdan sonra iznin 8 hafta. Bari onu uzatsalar. Bir de üstüne ücretsiz izin almak zorunda kalıyoruz da gelirini de elinden almış oluyorlar. İki aylık bebeği nereye bırakıp işe gidelim.
Benimde normalde öyle oluyordu hatta burda konuşulduktan sonra bende takip ettim uykuda pek yapmıyor ama geceden sabaha da bir kezde olsa çiş yapardı bugece onu da yapmamış şaşırdımbilmiyorum ama her zaman benimle dolu olmuyor gece bağlıyorum sabah bakıyorum bir kere filan yapmış oluyor misal tabi her zaman bu şekilde karşılaşmıyorum
Denedim dün anladi yılannnn çoocummÖyle ama seni yorar. Benim tavsiyem baska biberon uçları denemen ya da biberon. mesela benim oğlan Dr Brown harici biberon almıyordu. Hep onun ucundan alıp takmıştım bütün biberoara
Biz de bugün yaptrdik aşımızı. Suan iyi gibi. Bu arada bizim de bu aralar gündüz uykularimiz az veya kisacik kisacik.İyi akşamlar kızlar Bu ara pek giremiyorum herkes iyidir inşallahBu ara benim oğlanın gündüz uykuları azaldı uyusa da çabuk uyanıyor bugün iyiydi gerçi günü gününü tutmuyor, yarın da 2 ay aşımız var inşallah sıkıntısız atlatırız huzursuzluk ateş yapmaz
Bizim de desenlisi var gercekten cok tatlı. Bu emzikler kac ay kullanıliyor ya. Ikiliden aldm ben. Birini kullaniyorum hemen hemen 1 bucuk ay olduÇok seviyorum bu rengi , 6. Aydan sonrada gece ışık verenlerden alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?