Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Ben de keyfi yerinde olunca kendi haline bırakıyorum. Ama huysuzlanıyor. Ne yerinde ne kucakta durmuyor. Uyuturken de dalamıyor ya da geri uyanıyor.

Sindirim problemi olabilir mi? Akşamdan damla vererek denedin mi?

Yok canım benimkinde hiç bir zaman gaz kaka sorunu olmadı ki. Günde 3-4 kere kaka yapar üstten alttan mutlaka gaz çıkarır her emme sonrası. Ama hareketli çok işte

Seninki yapamamaktan değil, çok fazla yapmaktan rahatsız olduğu için uyuyamıyor bence.
Onun da çözümü yok. Zamanla azalacak

İyi çok şükür. Bize çocuk göz doktoru erken doğum kaynaklı görme gelişimi biraz daha geç olabilir demişti ki bizimki 36+5'te doğdu
Siz tekrar götürdünüz mu taburcuktan sonra bize hastanede son rop kontrolü yapıldı artık kontrole gerek yok 8-9 ayında şaşılık polikinligine gidin dediler tekrar genel kontrole götürmelimiyiz?
Göz teması var nesneleri de izliyor ama

Geçen burda konuşulmuştu ama çok hatırlayamiyorum bugün gece 12 de bağladım bezi gece her beslemede kontrol ettim sabah 7bucukta anca çişini yaptı kaç saate kadar yapmaması normal çişini

Onu geçtim doğumdan sonra iznin 8 hafta. Bari onu uzatsalar. Bir de üstüne ücretsiz izin almak zorunda kalıyoruz da gelirini de elinden almış oluyorlar. İki aylık bebeği nereye bırakıp işe gidelim.
Ah düşünselee keşke. Bnde bırakıp gidemedim okula, ayrıldım izne. Herkesin anne veya kv si genç değil ki ya da müsait değil ki güvenip bırakabilesin. Bunlar tam süt bebesi.

Geçen burda konuşulmuştu ama çok hatırlayamiyorum bugün gece 12 de bağladım bezi gece her beslemede kontrol ettim sabah 7bucukta anca çişini yaptı kaç saate kadar yapmaması normal çişini
bilmiyorum ama her zaman benimle dolu olmuyor gece bağlıyorum sabah bakıyorum bir kere filan yapmış oluyor misal tabi her zaman bu şekilde karşılaşmıyorum

Onu geçtim doğumdan sonra iznin 8 hafta. Bari onu uzatsalar. Bir de üstüne ücretsiz izin almak zorunda kalıyoruz da gelirini de elinden almış oluyorlar. İki aylık bebeği nereye bırakıp işe gidelim.
Aynen canım .. zaten konuşmaya kalksak ne doğru ki

bilmiyorum ama her zaman benimle dolu olmuyor gece bağlıyorum sabah bakıyorum bir kere filan yapmış oluyor misal tabi her zaman bu şekilde karşılaşmıyorum
Benimde normalde öyle oluyordu hatta burda konuşulduktan sonra bende takip ettim uykuda pek yapmıyor ama geceden sabaha da bir kezde olsa çiş yapardı bugece onu da yapmamış şaşırdım

Öyle ama seni yorar. Benim tavsiyem baska biberon uçları denemen ya da biberon. mesela benim oğlan Dr Brown harici biberon almıyordu. Hep onun ucundan alıp takmıştım bütün biberoara
Denedim dün anladi yılannnn çoocumm

Babasi diyor bir almadigimiz bu kalmisti onuda aldik sirada ne var diyor bana dedim her yolu deneyeceğiz işte sus ses etme

Biz de bugün yaptrdik aşımızı. Suan iyi gibi. Bu arada bizim de bu aralar gündüz uykularimiz az veya kisacik kisacik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…