Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biz de bugün yaptrdik aşımızı. Suan iyi gibi. Bu arada bizim de bu aralar gündüz uykularimiz az veya kisacik kisacik.
Şifa olsun canım bebişlerimize Bizde olduk aşımızı şuanlık ateş falan yok ölçüyorum uyuyor şimdi. Dün bizim uykusu iyiydi canım. Hergün değişiyor belli olmuyor. Kilomuz boyumuz da iyi çok şükür

Evet 6 dan sonra kısa bir uykusu var. Ondan sonra film kopuyor. Bugün dikkat edeceğim saate. İns faydasını görürüm. Bol bol dua ederim sana ve minik bebeğine de
İnşallah tutar ve mışıl mışıl uyur ben de bir yerde okumuştum bunu .biz böyle yapıyoruz.asagi yukarı tutuyor

Seninki yapamamaktan değil, çok fazla yapmaktan rahatsız olduğu için uyuyamıyor bence.
Onun da çözümü yok. Zamanla azalacak
Bizimki günde 5 kere yapardi .bıçak gibi kesildi. 2 veya 3 yapıyor. Genelde 2 yapıyor. Gece kakasi da bitti gibi hurremmsultan

Bizim kızın da çok döküldü. Baya kel. Şuayip vardı Yasemin Yalçın in tiplemesi ona benzedi. Ama durdu bu ara dökülme.
Benimkide öyle ortası yok yanları var cikmayaa başladı ama biraz biraz
Söyle bakalım Alican
Hayır "töyle bakalım Alican " olcak o çok severdim jenerik müziği hala aklımda

Benimde normalde öyle oluyordu hatta burda konuşulduktan sonra bende takip ettim uykuda pek yapmıyor ama geceden sabaha da bir kezde olsa çiş yapardı bugece onu da yapmamış şaşırdım
ya çook doymuyorlar ya da dedikleri gibi tutuyorlar ben uyandıgında hemen altını açarsam çişini yapıyor çünkü

Benimkide 3170 dogdu 2 ay bitimi 4800 geldi iyi mi kötü mü bilemedim Dr iyi diyor ama bana ufak geliyor evdeki. Büyük kızım var onla kıyaslamadan duramıyorum annem ve eşim iyi iyi diyorlar motive ediyorlar
küsüratı yazmamıştım benimde 3180 doğdu 2.ayın sonunda 4800 kilo 58 cm boy geldi. Sizin boy ne kadar?

Bizimki günde 5 kere yapardi .bıçak gibi kesildi. 2 veya 3 yapıyor. Genelde 2 yapıyor. Gece kakasi da bitti gibi hurremmsultan
Benimkide ara ara günde 1 yapıyor neden bilmiyorum. Ama genellikle 3-4 oluyor. Geceleri emmeye uyandığında mutlaka kaka yapar ama.

Ben de keyfi yerinde olunca kendi haline bırakıyorum. Ama huysuzlanıyor. Ne yerinde ne kucakta durmuyor. Uyuturken de dalamıyor ya da geri uyanıyor.

Sindirim problemi olabilir mi? Akşamdan damla vererek denedin mi?
Akşam gaz damlası kullanıyorum zaten bilemiyorum ki dillerini çözmek biraz zaman istiyor galiba

Kızlar uyku tulumu alırken neye göre aldınız ya hiç bilemedim ben ne alsam tog değeri yüksek almak istiyorum evim iyi ısınmıyor kışın çünkü. Ama mesela 2 tog tulum kolları açık ee kolları üşümez mi bilenler bi yardım ederse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…