- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.241
Benimkide 3170 dogdu 2 ay bitimi 4800 geldi iyi mi kötü mü bilemedim Dr iyi diyor ama bana ufak geliyor evdeki. Büyük kızım var onla kıyaslamadan duramıyorum annem ve eşim iyi iyi diyorlar motive ediyorlar3100 doğdu. Sürekli yatmıyor hareketli bir bebek gündüzleri az uyuyor malesef
Şifa olsun canım bebişlerimizeBiz de bugün yaptrdik aşımızı. Suan iyi gibi. Bu arada bizim de bu aralar gündüz uykularimiz az veya kisacik kisacik.
İlk kızıma bende Kendim vermiştim bunada kendim vereceğimBen kontrollu vermek ıstedım. Kendımden baska kimseye guvenemem o konuda . Cocugun huyunu bıliyorum.yutmaz agzında bırıktırır daha kötü
İnşallah tutar ve mışıl mışıl uyurEvet 6 dan sonra kısa bir uykusu var. Ondan sonra film kopuyor. Bugün dikkat edeceğim saate. İns faydasını görürüm. Bol bol dua ederim sana ve minik bebeğine de
Bizimki günde 5 kere yapardi .bıçak gibi kesildi. 2 veya 3 yapıyor. Genelde 2 yapıyor. Gece kakasi da bitti gibiSeninki yapamamaktan değil, çok fazla yapmaktan rahatsız olduğu için uyuyamıyor bence.
Onun da çözümü yok. Zamanla azalacak
Banyo yaptım sanıyorlarEvet ilk çocuk.çok huzurlu oluyor poposu yıkanınca.
Benimkide öyle ortası yok yanları varBizim kızın da çok döküldü. Baya kel. Şuayip vardı Yasemin Yalçın in tiplemesi ona benzedi.Ama durdu bu ara dökülme.
HayırSöyle bakalım Alican
ya çook doymuyorlar ya da dedikleri gibi tutuyorlarBenimde normalde öyle oluyordu hatta burda konuşulduktan sonra bende takip ettim uykuda pek yapmıyor ama geceden sabaha da bir kezde olsa çiş yapardı bugece onu da yapmamış şaşırdım
Kutuda 2 tane varya ben birini 3 ay birini 3 ay birini kullanıcamBizim de desenlisi var gercekten cok tatlı. Bu emzikler kac ay kullanıliyor ya. Ikiliden aldm ben. Birini kullaniyorum hemen hemen 1 bucuk ay oldu
küsüratı yazmamıştım benimde 3180 doğdu 2.ayın sonunda 4800 kilo 58 cm boy geldi. Sizin boy ne kadar?Benimkide 3170 dogdu 2 ay bitimi 4800 geldi iyi mi kötü mü bilemedim Dr iyi diyor ama bana ufak geliyor evdeki. Büyük kızım var onla kıyaslamadan duramıyorum annem ve eşim iyi iyi diyorlar motive ediyorlar
Benimkide ara ara günde 1 yapıyor neden bilmiyorum. Ama genellikle 3-4 oluyor. Geceleri emmeye uyandığında mutlaka kaka yapar ama.Bizimki günde 5 kere yapardi .bıçak gibi kesildi. 2 veya 3 yapıyor. Genelde 2 yapıyor. Gece kakasi da bitti gibihurremmsultan
Oyy yavrum benim bir an önce atlatsın iyileşsin inşallahSünnet oldu, eve geldik şimdide şişti pipisi kanaması normal mi, normal mi böyle olması, bu merhemi sürdük, batikonmu alsam acabaaaacıyo çok ağlıyo
Ayyy inşallah yaaa valla şu 2-3 gün geçsinOyy yavrum benim bir an önce atlatsın iyileşsin inşallah
Babası uyumayinca yanına almıs gece. Yastık koymuş ama yastıkların düşeceğini tahmin edememişGeceleri beşikte yatırmıyor musunben sürekli kontrol edmeeyeceğim zaman beşikte yatırıyorum
Akşam gaz damlası kullanıyorum zatenBen de keyfi yerinde olunca kendi haline bırakıyorum. Ama huysuzlanıyor. Ne yerinde ne kucakta durmuyor. Uyuturken de dalamıyor ya da geri uyanıyor.
Sindirim problemi olabilir mi? Akşamdan damla vererek denedin mi?
İlk cişi yaparken ağlar diye duymuştum. Çişini yapınca rahat eder ins annesiSünnet oldu, eve geldik şimdide şişti pipisi kanaması normal mi, normal mi böyle olması, bu merhemi sürdük, batikonmu alsam acabaaaacıyo çok ağlıyo
Belki ilk çişini yaparken ağlamıştır canım hemen iyileşir inşallahhhSünnet oldu, eve geldik şimdide şişti pipisi kanaması normal mi, normal mi böyle olması, bu merhemi sürdük, batikonmu alsam acabaaaacıyo çok ağlıyo
Ooo performansınız süper bakyrm da keyifler gıcır kafalar güzelSleepy alana kadar bı vatandaşlık alaydım çocuğumayazıklar olsun bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?