- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.261
Cocugun ceyizine mi koycen napcenDaha ıslak mendil stoğumdan bahsetmiyorum bile
Benimki de 1 kilo civari almıs. Bakalim onumuzdeki ay nolcak aynen uyku sesemi veriyorum ya da dedigim gibi emzikl3 mayışıp sakinleyince ki dün mesela emzik işi de yaramadi hemen ayıkıyor bu bebelerYa uyuyunca hemen kaldırıp emziriyordum sonra tekrar yatiriyordum ,ya da uyanınca hemen veriyordum .salladığım için emdikten sonra hemen daliyordu .uyku sersemi emiyorlar .emdikten sonra altını degistirdim .benimki emzik de alsa geri memeyi almıyor. ama tuhaftır o ay 5 dakika emerken 1 ayda 1 kilo aldı. Şimdi 20 dakika emiyor max 800 gram alır.
Valla baya acıyı her kıpırdadığındaİlk cişi yaparken ağlar diye duymuştum. Çişini yapınca rahat eder ins annesi
Evet hem çiş hem kıpırdadağında ağlıyoBelki ilk çişini yaparken ağlamıştır canım hemen iyileşir inşallahhh
Geçmiş olsun canımSünnet oldu, eve geldik şimdide şişti pipisi kanaması normal mi, normal mi böyle olması, bu merhemi sürdük, batikonmu alsam acabaaaacıyo çok ağlıyo
Ahahaha evet asgari ucretten dar geçimli ailelerden haberi yoktu arkadasinYok canım ipana nın parası vardı. Hatta @M-elek37 e 7 binlik alışveriş taksite bölünür mü diye hayretler etmişti
Ay bu konu açılınca insta fenomeni oyuncu Eylül geliyor aklıma. İlk çocuğunu doğurmadan önce takip ediyordum. Amerika güzellemesi yapıp duruyordu habire. Link vermeye kadar gitti iş
Görgüsüzlüğü ya da reklamı artık her neyse bayınca takibi bırakmıştım
Epeydir giremedim. Geçmiş olsun canım. İnşaallah kısa sürede atlatır toparlanırSünnet oldu, eve geldik şimdide şişti pipisi kanaması normal mi, normal mi böyle olması, bu merhemi sürdük, batikonmu alsam acabaaaacıyo çok ağlıyo
Oyy kuzum ya benimki hic kanammaisti oyle bir aglama da olmamisti bi sorsaydin doktoruna bol bol krem sür beze yapismasinValla baya acıyı her kıpırdadığında
Evet hem çiş hem kıpırdadağında ağlıyo
Normal kuzum cok gecmis olsun ilk gun boyle geçiyor calpol ver 4 saatte bir ,iyi olur toparlanir inşallahSünnet oldu, eve geldik şimdide şişti pipisi kanaması normal mi, normal mi böyle olması, bu merhemi sürdük, batikonmu alsam acabaaaacıyo çok ağlıyo
Neyse sizede tecrübe olmuş en azından, bizim bu kuduruk bebeler yatağa alınmaz demekkiBabası uyumayinca yanına almıs gece. Yastık koymuş ama yastıkların düşeceğini tahmin edememiş
Deniyoruz.Aynen hepsi birden bastırınca ne yapacağını ne bilemiyor. Neyse ki bir yol mutlaka var. Sadece bulmak lazım.Artık kavga etmiyor benimki de biz yatarak emme yolunu bulduk sessiz sakin ve karanlıkta. Onceden TV karwisinda otururken emzirmeye çalışıyordum. Simdi sıkıntı yok çok şükür. Sende bilulmus gibisin bakalım.
Bebenin keyfi yerinde galibaEeee kizlar ne var ne yokk
Kundak olmayınca bizim de öyle. Bugün 1 kere kundak yapmadım bütün düzen bozulduBiz de bugün yaptrdik aşımızı. Suan iyi gibi. Bu arada bizim de bu aralar gündüz uykularimiz az veya kisacik kisacik.
Ptt artık dışarıdan parça başı işçi çalıştırıyor. Onlar taşeron bile değil.Babyturco bezlerim geldi.sizin de geldi mi?
PTT kargoya verildiği yazıyor
ama getiren kişi hiç PTT'de Çalışan birine benzemiyorbaska kargo gibi
Valla kanıyo hastaneye geldik geri 3 bez değiştirdik kan doldu hep bezOyy kuzum ya benimki hic kanammaisti oyle bir aglama da olmamisti bi sorsaydin doktoruna bol bol krem sür beze yapismasin
Calpol verdim 2 kerede çiş yaparken yanarken normalde kanadı çokNormal kuzum cok gecmis olsun ilk gun boyle geçiyor calpol ver 4 saatte bir ,iyi olur toparlanir inşallah
E bebek gıbı . Koskoca e bebek yaPtt artık dışarıdan parça başı işçi çalıştırıyor. Onlar taşeron bile değil.
Aman gece acıktım diye uyaniyor süt icerken geri uyuyor içtiği de 30 cc ancaya çook doymuyorlar ya da dedikleri gibi tutuyorlarben uyandıgında hemen altını açarsam çişini yapıyor çünkü
İstersem iade ederim sanane .hiç acmasam kapıyı yine alacaktim .zaten e bebekte ne body kalmış, ne bebek ürünü. Geçen yıl aldığım body lerden eser kalmamışE bebek gıbı . Koskoca e bebek ya
Kargom geldı sınırlendım iade ettım kapıda. Adam sinirlendinıye getırdınız buraya kadar dedı . Musterı hızmetleri de kapıda iade yapın dedı.
Söyledım inanmadı mal .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?