Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki de 1 kilo civari almıs. Bakalim onumuzdeki ay nolcak aynen uyku sesemi veriyorum ya da dedigim gibi emzikl3 mayışıp sakinleyince ki dün mesela emzik işi de yaramadi hemen ayıkıyor bu bebeler kanmiyorlar

Ahahaha evet asgari ucretten dar geçimli ailelerden haberi yoktu arkadasin 7000 liraya az buldugu donemde asgari ucret 5500 bile degildi 4250 di tek seferde 7000 nasil vericektiysek sonra rkonomik kriz var derler ekonomik kriz bize var ipana gibilere yok napti acaba cok merk ediyorum bebeginin gelecegini amerikada kurmaya basladimi acaba

Deniyoruz. 2 kere öyle kandrdm da. 3. Kez yemedi. Yine yılmam denerim sonunda pes edecek

Babyturco bezlerim geldi.sizin de geldi mi?
PTT kargoya verildiği yazıyor
ama getiren kişi hiç PTT'de Çalışan birine benzemiyorbaska kargo gibi

Biz de bugün yaptrdik aşımızı. Suan iyi gibi. Bu arada bizim de bu aralar gündüz uykularimiz az veya kisacik kisacik.
Kundak olmayınca bizim de öyle. Bugün 1 kere kundak yapmadım bütün düzen bozuldu
1 kere düzgün uyumazsa o gün emme uyku bozuluyor .
Bir de bugün gerizekalinin biri kapıya bastı.
Bir de yine su bitti.3 4 güne su istemekten yoruldum.zaten 35 tl .geçen gün üşendim musluk suyu içtim hasta oldum .valla bence durumu olmayanlar asla çocuk yapmasın. Su bile icemezler

Oyy kuzum ya benimki hic kanammaisti oyle bir aglama da olmamisti bi sorsaydin doktoruna bol bol krem sür beze yapismasin
Valla kanıyo hastaneye geldik geri 3 bez değiştirdik kan doldu hep bez bekletiliyo hastanede
Normal kuzum cok gecmis olsun ilk gun boyle geçiyor calpol ver 4 saatte bir ,iyi olur toparlanir inşallah
Calpol verdim 2 kerede çiş yaparken yanarken normalde kanadı çok

Lanet yaz git işte 33 derece nedir ? Valla kızlar bence bizim cocuklar sıcaktan emmedi uyumadı. Havalar soğuyunca ne güzel emdi benimki .bak bugün sicak yine az emdi .zaten ter olayını saymıyorum
Bir daha planlı cocuk yaparsam asla ekimde hamile kalmayacağım.

Ptt artık dışarıdan parça başı işçi çalıştırıyor. Onlar taşeron bile değil.
E bebek gıbı . Koskoca e bebek ya
Kargom geldı sınırlendım iade ettım kapıda. Adam sinirlendi nıye getırdınız buraya kadar dedı . Musterı hızmetleri de kapıda iade yapın dedı.
Söyledım inanmadı mal .

ya çook doymuyorlar ya da dedikleri gibi tutuyorlar ben uyandıgında hemen altını açarsam çişini yapıyor çünkü
Aman gece acıktım diye uyaniyor süt icerken geri uyuyor içtiği de 30 cc anca tabi doymaz ama ona rağmen yapiyodu çişini sanırım tutasi geldi 3 gündür de kaka yapmıyor

İstersem iade ederim sanane .hiç acmasam kapıyı yine alacaktim .zaten e bebekte ne body kalmış, ne bebek ürünü. Geçen yıl aldığım body lerden eser kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…