- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.281
Ay bu ayda 2 kilo alan bebeler nasıl alıyor aklım almıyor. Ben 2 saatte bir emziriyorum .gece de emziriyorum .bunlar 24 saat memede mi ? Hiç mi hareket etmiyor bu çocuklar.Aman gece acıktım diye uyaniyor süt icerken geri uyuyor içtiği de 30 cc ancatabi doymaz ama ona rağmen yapiyodu çişini sanırım tutasi geldi 3 gündür de kaka yapmıyor
Valla biz daha yeni birlikteyiz ama 1 ayda 500 gram aldi yani beslemesi çok zor bi çocuk tikanmalari da cabası biberonla anne sütüyle besleniyor ama çevremdeki kimse beslemeye cesaret edemiyor babası dahil çünkü çok tıkanıyorAy bu ayda 2 kilo alan bebeler nasıl alıyor aklım almıyor. Ben 2 saatte bir emziriyorum .gece de emziriyorum .bunlar 24 saat memede mi ? Hiç mi hareket etmiyor bu çocuklar.
oy kıyamam kuzummm yaaa cok gecmiş olsunnSünnet oldu, eve geldik şimdide şişti pipisi kanaması normal mi, normal mi böyle olması, bu merhemi sürdük, batikonmu alsam acabaaaacıyo çok ağlıyo
Evet gece uykuyu tercih ediyor benimki de. Kaka haftada bir bizimdeAman gece acıktım diye uyaniyor süt icerken geri uyuyor içtiği de 30 cc ancatabi doymaz ama ona rağmen yapiyodu çişini sanırım tutasi geldi 3 gündür de kaka yapmıyor
Alla alla niye böyle olmuş peki o kadar kan gelmesi falan doktor ne dedi? iyidir inşallahValla kanıyo hastaneye geldik geri 3 bez değiştirdik kan doldu hep bezbekletiliyo hastanede
Calpol verdim 2 kerede çiş yaparken yanarken normalde kanadı çok
Oglum yarım saatte bir memede ama cok aman aman sütüm yok belkide doymadıgından sürekli meme istiyor 24 saat memede olsa da 2 kilo almıyorlar yani birde doktorlar emdikce süt cogalr diyor ya bence yalan cogalsa benimki çoğalırdıAy bu ayda 2 kilo alan bebeler nasıl alıyor aklım almıyor. Ben 2 saatte bir emziriyorum .gece de emziriyorum .bunlar 24 saat memede mi ? Hiç mi hareket etmiyor bu çocuklar.
Valla bilmiyorum ama doktor yaşlı yanlış bişimi yaptı naptı anlamadımAlla alla niye böyle olmuş peki o kadar kan gelmesi falan doktor ne dedi? iyidir inşallahvalla gözümm korkmuyor değil
Valla keyfi yerinde bugun masallah diyeyimBebenin keyfi yerinde galiba
Katiliyorum bizde mahvolmustuk sicaklardan,simdi 30 derece mis gibi oldu cocuk ,artik sicaklarin ağzı kırıldı burda geceleri üşüyoruzLanet yaz git işte33 derece nedir ? Valla kızlar bence bizim cocuklar sıcaktan emmedi uyumadı. Havalar soğuyunca ne güzel emdi benimki .bak bugün sicak yine az emdi .zaten ter olayını saymıyorum
Bir daha planlı cocuk yaparsam asla ekimde hamile kalmayacağım.
Geçmiş olsun canım. Özel mi devlet mi hastane, lokal anestezi mi yapıldı. Bzmde pazar günü heycanla bekliyorum. Eşimde pazartesi izin aldı bnmle kalacak.Valla bilmiyorum ama doktor yaşlı yanlış bişimi yaptı naptı anlamadım
allah korusun yapmaz herhalde yaniiiValla bilmiyorum ama doktor yaşlı yanlış bişimi yaptı naptı anlamadım
Katiliyorum bizde mahvolmustuk sicaklardan,simdi 30 derece mis gibi oldu cocuk ,artik sicaklarin ağzı kırıldı burda geceleri üşüyoruz
Şu guzelim uykudan bizimde elimize geçermiii anoooowEki Görüntüle 3131031 biz ankara da böyleyiz. Dedesinin evine ziyarete geldik. 1 haftadır buradayız hep böyleyiz. Babaların evi serin vallaha.
Kolik mi kız seninkiValla keyfi yerinde bugun masallah diyeyim
Gerci aksam 8 de basliyor benimki çıldırmaya
Kolikimsi gibi ama degil bende anlamadimKolik mi kız seninki
allahım biz mersinde yanıyoruz yaaaaaa yanıyoruzEki Görüntüle 3131031 biz ankara da böyleyiz. Dedesinin evine ziyarete geldik. 1 haftadır buradayız hep böyleyiz. Babaların evi serin vallaha.
Bağırsak florasi hala düzene girmediği için gaz çıkarırken çok az kaka da çıkıyor sıvı ama 3-4 gündür tam anlamıyla kaka yapmadı normalde hergun 1 kez yapardı sanırım bagirsaklar dönüşüme uğruyor kabız olsa gaz çıkarirken de çıkmaz di dimi 3-4 gün daha yapmaması normal ozaman acaba bu çocuk hergun kaka yapıyor diye mi az kilo alıyordu bazı günler 3 - 4 kez yapıyorduEvet gece uykuyu tercih ediyor benimki de. Kaka haftada bir bizimde
Yanlış hatirlamiyosam izmirdeydin dimi sende cidden geceleri baya serin mis gibi uyunuyor tabi uyunabilirseKatiliyorum bizde mahvolmustuk sicaklardan,simdi 30 derece mis gibi oldu cocuk ,artik sicaklarin ağzı kırıldı burda geceleri üşüyoruz
Yok kuzum antepteyimYanlış hatirlamiyosam izmirdeydin dimi sende cidden geceleri baya serin mis gibi uyunuyor tabi uyunabilirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?