Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aman gece acıktım diye uyaniyor süt icerken geri uyuyor içtiği de 30 cc anca tabi doymaz ama ona rağmen yapiyodu çişini sanırım tutasi geldi 3 gündür de kaka yapmıyor
Ay bu ayda 2 kilo alan bebeler nasıl alıyor aklım almıyor. Ben 2 saatte bir emziriyorum .gece de emziriyorum .bunlar 24 saat memede mi ? Hiç mi hareket etmiyor bu çocuklar.

Ay bu ayda 2 kilo alan bebeler nasıl alıyor aklım almıyor. Ben 2 saatte bir emziriyorum .gece de emziriyorum .bunlar 24 saat memede mi ? Hiç mi hareket etmiyor bu çocuklar.
Valla biz daha yeni birlikteyiz ama 1 ayda 500 gram aldi yani beslemesi çok zor bi çocuk tikanmalari da cabası biberonla anne sütüyle besleniyor ama çevremdeki kimse beslemeye cesaret edemiyor babası dahil çünkü çok tıkanıyor oyuzden ayda 2 kiloyu anca rüyamızda görürüz biz

Oglum yarım saatte bir memede ama cok aman aman sütüm yok belkide doymadıgından sürekli meme istiyor 24 saat memede olsa da 2 kilo almıyorlar yani birde doktorlar emdikce süt cogalr diyor ya bence yalan cogalsa benimki çoğalırdı

Katiliyorum bizde mahvolmustuk sicaklardan,simdi 30 derece mis gibi oldu cocuk ,artik sicaklarin ağzı kırıldı burda geceleri üşüyoruz

Katiliyorum bizde mahvolmustuk sicaklardan,simdi 30 derece mis gibi oldu cocuk ,artik sicaklarin ağzı kırıldı burda geceleri üşüyoruz
biz ankara da böyleyiz. Dedesinin evine ziyarete geldik. 1 haftadır buradayız hep böyleyiz. Babaların evi serin vallaha.

Evet gece uykuyu tercih ediyor benimki de. Kaka haftada bir bizimde
Bağırsak florasi hala düzene girmediği için gaz çıkarırken çok az kaka da çıkıyor sıvı ama 3-4 gündür tam anlamıyla kaka yapmadı normalde hergun 1 kez yapardı sanırım bagirsaklar dönüşüme uğruyor kabız olsa gaz çıkarirken de çıkmaz di dimi 3-4 gün daha yapmaması normal ozaman acaba bu çocuk hergun kaka yapıyor diye mi az kilo alıyordu bazı günler 3 - 4 kez yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…