- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.301
Aaa yanlış hatirliyomusum olsun buralar da serinYok kuzum antepteyim
Noldu diye geri gittim sayfalara da uzuldum ya çok geçmiş olsun ya inşallah ciddi bisey olmamıştır yanlış bisey yapmasınlar da Allah korusun haber et bizedeValla bilmiyorum ama doktor yaşlı yanlış bişimi yaptı naptı anlamadım
Gittin de nerden buldun@ekeblad kizz gel heleee dedikodun yapilmis
Bu meme uykusu. Yani keyf uykusu 5 dakikalık. Size paylaştıktan sonra uyandı kaldığı yerden devam ediyorŞu guzelim uykudan bizimde elimize geçermiii anoooow
Bnde kırıkkale de yanıyorum normalde birde evim güneş alıyor ki sorma. Ama annemlerin evi yüksekte olduğu için ankarada serin. Çok iyi bu açıdan.allahım biz mersinde yanıyoruz yaaaaaa yanıyoruz
Senin çiçeğin nasıl, sen nasılsınNoldu diye geri gittim sayfalara da uzuldum ya çok geçmiş olsun ya inşallah ciddi bisey olmamıştır yanlış bisey yapmasınlar da Allah korusun haber et bizede
YorumsuzzzGittin de nerden buldun
Ama kafamız nasıl güzelOoo performansınız süper bakyrm da keyifler gıcır kafalar güzel
Bizim iki tane merhem vardı ve bu değildi birisi hatta antibiyotikli.merhem di... Evde çok az kan oldu bezinde neredeyse yok gibiydi bardak koyduk ya belki ondandir... Ben beş saat arayla calpol verdim sende ver canım illaki acısı vardır yavrunun inşallah bu akşamı kolay atlatır... Allah damatliginida göstersin canimSünnet oldu, eve geldik şimdide şişti pipisi kanaması normal mi, normal mi böyle olması, bu merhemi sürdük, batikonmu alsam acabaaaacıyo çok ağlıyo
Nediyo kız bu sanki öyle bir şey mi dedi kadın@ekeblad kizz gel heleee dedikodun yapilmis
Kimse sana bunu yaptın demediki zatenBurda da benim dedikodum yapılmış hahah gidip son yazdığımı okuyun bari anne sütünü yermedim mamayi üstün göstermedim anlaşılan siz okuduğunuzu anlayamıyorsunuz
Mesajımda bahsettiğim kişi öyle bir izlenim vermiş, haziran anneleri topiğine de uzun yazı yazmış yargılamış bazı anneleri girin bakın ne diyeyim yaniKimse sana bunu yaptın demediki zaten
Biz farklı bir şey konuştuk sen farklı bir şey anlatmışsın kendi topiğinde
Canım.bazi annelerin sütü daha fazla yagli oluyormus benim.oglan 1800 aldı bir ayda doktorda bu aciklamayi yaptı ilk oglumda böyle her a en az 1.5 kg alarak ilerlemişti .. mesela dayımın kızınin sütü şu gibiymis hiç kilo aldırmıyormus bebeklerine kimisininkide böyle.oliyor bence tamamen kişiye özel birşey mesela annemde hiç sütü olmamos abimde bende ikinci ayda mamaya başlamışız ve sütü hiç gelmemis o gelen ilk aylardada hiç kilo alamamisiz.. ben anneme çeksem benimde öyle olurdu ama tam tersi oldu çok şükürAy bu ayda 2 kilo alan bebeler nasıl alıyor aklım almıyor. Ben 2 saatte bir emziriyorum .gece de emziriyorum .bunlar 24 saat memede mi ? Hiç mi hareket etmiyor bu çocuklar.
Antibiyotik bu baticonla aynı değil. Sur mutlaka. Hadi hayırlı olsun Ateş beyeSünnet oldu, eve geldik şimdide şişti pipisi kanaması normal mi, normal mi böyle olması, bu merhemi sürdük, batikonmu alsam acabaaaacıyo çok ağlıyo
Kudurmaaa kizzzBurda da benim dedikodum yapılmış hahah gidip son yazdığımı okuyun bari anne sütünü yermedim mamayi üstün göstermedim anlaşılan siz okuduğunuzu anlayamıyorsunuz
He onu görmedim ama senin bahsettiğin gibi bir konu konuşulmadı burda yaniMesajımda bahsettiğim kişi öyle bir izlenim vermiş, haziran anneleri topiğine de uzun yazı yazmış yargılamış bazı anneleri girin bakın ne diyeyim yani
Biz arıtma taktırdık en sonundaKundak olmayınca bizim de öyle. Bugün 1 kere kundak yapmadım bütün düzen bozuldu
1 kere düzgün uyumazsa o gün emme uyku bozuluyor .
Bir de bugün gerizekalinin biri kapıya bastı.
Bir de yine su bitti.3 4 güne su istemekten yoruldum.zaten 35 tl .geçen gün üşendim musluk suyu içtim hasta oldum .valla bence durumu olmayanlar asla çocuk yapmasın. Su bile icemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?