- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.341
Ben sürekli emziriyorum ama arttığını görmüyorum çünkü çocuğunm sürekli meme istiyor demekki çok doymuyor mama verdiğim zaman 2 saat süt istemiyor mesela o doyuruyor. Anne sütü alıp 2 saat ağlamadan durduğunu asla bilmiyorumBuna kesinlikle katılıyorum. Emdikce gelmiyor .vücut aninda mi üretecek. Öyle emmeyle süt cogalsa buzagilari hep emzirirler.bir de saginca bir sonraki emmeye sütun artıyor. Tamamiyle değil
Allah Allah niye öyle oldu ki acaba. İnşallah bir an evvel düzelir canım ya yazık. ,Kan gelmemesi gerekiyomuş, bu doktor normal dedi ki öyle bişi imkansızzz eğer kanarsa tekrar dikiş atarız dedi, normalse niye dikiş atsın, bizi sakinleştirmeye çalışıyo… bizim 3 bez kan oldu remsen hemen gittik hastaneye çok şükür şimdi durdu, tamponladıksardık inşaşlah kanamaz çok ağladı( valla çok araştır yaşlı olmasın kesinlikle
Özelde yaptırdımm hastanede lokal anestezi oldu zatenn işlemin ortasında çok ağlamaya başladı hissetti sanırım ..başında beklicez
İnşallah valla korkttummm baya sabahdan ber o ağlıyp ben ağlıyorum çok canı yandışuanlık tamponla sarıldı bekliyoruz inşaşlah tekrar kanaması olmaz
İnşallah bizim baya kanama oldueşim sünnetten sonra ağladı sussun diye omuzuna aldı acaba oyuzden mi oldu anlamadım calpol ve antibyotik veriyorum, bez sarılı pipide oyuzden krem süremiyoruz şuan kanamayı durdurmak amacımız inşallah atlatır
Çok sağol canımCanım çok geçmiş olsun Allah damat olduğu günleri de göstersin inşallah
Bence bu iişi hep yapana gitmek daha iyi, eli alışıyo en azından yapıyo geçiyor. Bizimki kesin ayda yılda bi geliyo yapamadımı ne oldu anlamadım. Oyuzden eminim senin gidiceğin yer güzeldirpeki doktor neden böyle olduğunu söylemedi mi ? İniye kanıyormuş üç tane bezi neden o kadar kanlı olmuş ? Of bilmiyorum korkmaya başladım Mersin’de yaptıracağım zaten doktor sünnet diye bir yer var orada yaptıracağız yaptırın herkes çok memnun inşallah bizde memnun kalırız size de çok geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir
Aynen dediğin gibi bencede omzumuza aldığımız içinde sıkıntı olmuş olabilir ama doktorun yanında aldık keşke alma deseydi. Bardak olayını söyledim gerek yok dedi . Şuan açık altı bezlemiyorum ama bezlersemde bardaklıcam bende valla şuan bende pişmanım , kesildi illa acıcak ona alıştırmıltım kendimide , kanamayı görünce baya üzüldü herkes inşallah 1-2 güne tam iyileşirCanım bizim doktorumuz da inan 85 yaşında vardı kadındı bir sıkıntı yaşamadık ama bize tembih etti hem bardak koydu hem de yanındaki hemşire bebeği 3 gün omuzunuza yatırmayın dedi kesinlikle o kısma gelecek şekilde tutmayın dedi bize bir iki tutuş gösterdi belki de omuzuna yasladığı için kanama yaptı canım çünkü çok yeniydi düşünsene bir yerimize dikiş atıldığını oraya bir güç uygulansa kanamaz mı benim de oğlan sünnet aşamasında yazmıştım sana da bir ağladı kıyameti koparttı sanırım o da hissetti Ben de o an çok pişman oldum acaba yaptırmasa mıydım diye neyse ki sonrası zor geçmedi siz de atlatırsınız inşallah izi gene haberdar et İnan üzüldüm çünkü bebekler daha kendilerini anlatamıyorlar İnşallah sonrası kolay geçer canım benim Allah yardımcınız olsun
Ahh ahhh ..İnşallah çok sağolAllah Allah niye öyle oldu ki acaba. İnşallah bir an evvel düzelir canım ya yazık. ,
Geçmiş olsun yoncam ve de hayırlı olsun, klips yöntemi ile sünnet ettirmiştik biz çocukları. Pipiye bir aparat koydukları için bezlemek taşımak çok rahat olmuştu çünkü temas etmiyordu. Taşıma şeklinden olmuş olabilir kanamaAynen dediğin gibi bencede omzumuza aldığımız içinde sıkıntı olmuş olabilir ama doktorun yanında aldık keşke alma deseydi. Bardak olayını söyledim gerek yok dedi . Şuan açık altı bezlemiyorum ama bezlersemde bardaklıcam bende valla şuan bende pişmanım , kesildi illa acıcak ona alıştırmıltım kendimide , kanamayı görünce baya üzüldü herkes inşallah 1-2 güne tam iyileşir
Aynen mamaya değil mamaya karşı bazılarının bakış açısına karşıyım ben .Yani böyle her durumda hadi mamaya başla diyenlere .benim de sütüm kesilebilir azalabilir .o zaman tabiki vereceğim ve iyiki var diyeceğim .iyiki var çünkü olmasa pirinç unu falan gibi saçma sapan şeylere muhtaç olacaktık.
İnşallah canım dualarımdasınizAynen dediğin gibi bencede omzumuza aldığımız içinde sıkıntı olmuş olabilir ama doktorun yanında aldık keşke alma deseydi. Bardak olayını söyledim gerek yok dedi . Şuan açık altı bezlemiyorum ama bezlersemde bardaklıcam bende valla şuan bende pişmanım , kesildi illa acıcak ona alıştırmıltım kendimide , kanamayı görünce baya üzüldü herkes inşallah 1-2 güne tam iyileşir
Çok sağollllGeçmiş olsun yoncam ve de hayırlı olsun, klips yöntemi ile sünnet ettirmiştik biz çocukları. Pipiye bir aparat koydukları için bezlemek taşımak çok rahat olmuştu çünkü temas etmiyordu. Taşıma şeklinden olmuş olabilir kanama
Kesinlikle katılıyorummmmAynen mamaya değil mamaya karşı bazılarının bakış açısına karşıyım ben .Yani böyle her durumda hadi mamaya başla diyenlere .benim de sütüm kesilebilir azalabilir .o zaman tabiki vereceğim ve iyiki var diyeceğim .iyiki var çünkü olmasa pirinç unu falan gibi saçma sapan şeylere muhtaç olacaktık.
Kendim de mama versem yine de anne sütü veremedigime içim buruk olur .üzülmem çünkü karnı doyuyor.
Kuzum ya kıyamamKan gelmemesi gerekiyomuş, bu doktor normal dedi ki öyle bişi imkansızzz eğer kanarsa tekrar dikiş atarız dedi, normalse niye dikiş atsın, bizi sakinleştirmeye çalışıyo… bizim 3 bez kan oldu remsen hemen gittik hastaneye çok şükür şimdi durdu, tamponladıksardık inşaşlah kanamaz çok ağladı( valla çok araştır yaşlı olmasın kesinlikle
Özelde yaptırdımm hastanede lokal anestezi oldu zatenn işlemin ortasında çok ağlamaya başladı hissetti sanırım ..başında beklicez
İnşallah valla korkttummm baya sabahdan ber o ağlıyp ben ağlıyorum çok canı yandışuanlık tamponla sarıldı bekliyoruz inşaşlah tekrar kanaması olmaz
İnşallah bizim baya kanama oldueşim sünnetten sonra ağladı sussun diye omuzuna aldı acaba oyuzden mi oldu anlamadım calpol ve antibyotik veriyorum, bez sarılı pipide oyuzden krem süremiyoruz şuan kanamayı durdurmak amacımız inşallah atlatır
Len geçen bir soru sordum kimse cevap vermedi, ne zaman oturtacağız bebeleri
6 aya kadar oturma diyorlar banaBen yavaştan uzanır şekilde oturtmaya başladım bazen tamda oturtuyorum ama en fazla bir dakika falan,.. sanırım çocuktan çocuğa değişen birşey gelişimi ile alakalı benimki biraz topluca oturunca yigilmiyor baya oturuyor.. ayaklarının ustunede bi on saniye kadar basıyor.. istersen yavaştan benim gibi denemelere başla tabii dediğim gibi bebeğin gelişimine de bağlı iki aylık kontrolde 6.800 kg olmuştu
Yaa evet büyükler söylüyor ben ilk oğlumda da aynı şeyleri yaptım birşey olmadı oda iriydi kiloluydu.. altı aylık gibi de oturtmuyorum tabii yatar gibi yapıyorum zaten herşeyden hemen sıkılıyor ağlıyor durdurmak için her yolu deniyorum6 aya kadar oturma diyorlar bana
Gerçekden öyle ağlarken elini tutuyorum onunla konuşuruyorum sakinliyo, ağlamaya başladım oda ağladı hissediyo sanki, kıyamam bebeğime yaaKuzum ya kıyamaminşallah en kısa sürede iyileşir. Sonra olsa bunu daha çok hissedecekti .Sen de çok üzülme onun sana ihtiyacı var .onun için güçlü ol .Sen güçlü ol ki o senin desteğini hissetsin
Bizde dün olduk asilarimizi, bana hemşire 2.5 ml vermemi söyledi ateş olursa.oda içinden çıkan kaşıkla yarım olcek yapıyormuş sanırım yarım çay kaşığı azmi geldi acaba etki edemedi o yuzden diye geldi aklımaa
Aile hekimimiz ilk 6ay hep çay kaşığıyla veriyorsun dediBizde dün olduk asilarimizi, bana hemşire 2.5 ml vermemi söyledi ateş olursa.oda içinden çıkan kaşıkla yarım olcek yapıyormuş sanırım yarım çay kaşığı azmi geldi acaba etki edemedi o yuzden diye geldi aklıma
E ozaman onla da pek alakalı değil mişHerkes farklı şeyler söylüyor çok kaka yapan çok kilo almazmış yani benim oğlum yapmıyor ama çok da kilo almadı hep bir çelişki aslında
Amin inşallahOkurken tüylerim diken diken oldu Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?