Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Buna kesinlikle katılıyorum. Emdikce gelmiyor .vücut aninda mi üretecek. Öyle emmeyle süt cogalsa buzagilari hep emzirirler.bir de saginca bir sonraki emmeye sütun artıyor. Tamamiyle değil
Ben sürekli emziriyorum ama arttığını görmüyorum çünkü çocuğunm sürekli meme istiyor demekki çok doymuyor mama verdiğim zaman 2 saat süt istemiyor mesela o doyuruyor. Anne sütü alıp 2 saat ağlamadan durduğunu asla bilmiyorum

Allah Allah niye öyle oldu ki acaba. İnşallah bir an evvel düzelir canım ya yazık. ,

Bence bu iişi hep yapana gitmek daha iyi, eli alışıyo en azından yapıyo geçiyor. Bizimki kesin ayda yılda bi geliyo yapamadımı ne oldu anlamadım. Oyuzden eminim senin gidiceğin yer güzeldir

Aynen dediğin gibi bencede omzumuza aldığımız içinde sıkıntı olmuş olabilir ama doktorun yanında aldık keşke alma deseydi. Bardak olayını söyledim gerek yok dedi . Şuan açık altı bezlemiyorum ama bezlersemde bardaklıcam bende valla şuan bende pişmanım , kesildi illa acıcak ona alıştırmıltım kendimide , kanamayı görünce baya üzüldü herkes inşallah 1-2 güne tam iyileşir

Geçmiş olsun yoncam ve de hayırlı olsun, klips yöntemi ile sünnet ettirmiştik biz çocukları. Pipiye bir aparat koydukları için bezlemek taşımak çok rahat olmuştu çünkü temas etmiyordu. Taşıma şeklinden olmuş olabilir kanama

Aynen E Ekbl56 hiç mamaya laf yapmazz kaç kere konuştuk çünkü hiç kötü yorum yaptığını hatırlamıyorum
Aynen mamaya değil mamaya karşı bazılarının bakış açısına karşıyım ben .Yani böyle her durumda hadi mamaya başla diyenlere .benim de sütüm kesilebilir azalabilir .o zaman tabiki vereceğim ve iyiki var diyeceğim .iyiki var çünkü olmasa pirinç unu falan gibi saçma sapan şeylere muhtaç olacaktık.
Kendim de mama versem yine de anne sütü veremedigime içim buruk olur .üzülmem çünkü karnı doyuyor.

İnşallah canım dualarımdasıniz inşallah bundan sonra acımaz kanamaz huzurla uyur bu gece

Çok sağollllkeşke bizde öyle yaptırsaydık ben hiç bilmiyodum böyle şeyleri

Kesinlikle katılıyorummmm

Kuzum ya kıyamam inşallah en kısa sürede iyileşir. Sonra olsa bunu daha çok hissedecekti .Sen de çok üzülme onun sana ihtiyacı var .onun için güçlü ol .Sen güçlü ol ki o senin desteğini hissetsin

Len geçen bir soru sordum kimse cevap vermedi, ne zaman oturtacağız bebeleri
Ben yavaştan uzanır şekilde oturtmaya başladım bazen tamda oturtuyorum ama en fazla bir dakika falan,.. sanırım çocuktan çocuğa değişen birşey gelişimi ile alakalı benimki biraz topluca oturunca yigilmiyor baya oturuyor.. ayaklarının ustunede bi on saniye kadar basıyor.. istersen yavaştan benim gibi denemelere başla tabii dediğim gibi bebeğin gelişimine de bağlı iki aylık kontrolde 6.800 kg olmuştu oğlum boy kilo yerinde olunca böyle şeyler daha erken olabiliyor canim

6 aya kadar oturma diyorlar bana

Kuzum ya kıyamam inşallah en kısa sürede iyileşir. Sonra olsa bunu daha çok hissedecekti .Sen de çok üzülme onun sana ihtiyacı var .onun için güçlü ol .Sen güçlü ol ki o senin desteğini hissetsin
Gerçekden öyle ağlarken elini tutuyorum onunla konuşuruyorum sakinliyo, ağlamaya başladım oda ağladı hissediyo sanki, kıyamam bebeğime yaa

Aile hekimimiz ilk 6ay hep çay kaşığıyla veriyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…