- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.381
Kakada beyaz parcalar yazınca çıkıyor. Ordan bakarsan fikir sahibi olursunHiç incelemedim canım yumusakmi diye ama kakasinda aynen beyaz pütürler oluyor her zaman... Hazmetme olayını bilmiyorum bazen günde bir bazen dört günde bir kaka yapıyor..
Biz rota virüs aşısı da olduk belki ondan da dediEmzir dedi bana da ay valla saglık calısanları da 2ye ayrılmış biri öyle diyorsa diğeri başka bir şey diyor anlamıyorumm
Saol canım çok bilgilendirici bir video şuan içim daha rahat, düştü de biraz ateşi daha iyi oynuyor şimdi yavrumDoğru atabildimmi bilmiyorum ama bu bizim doktor 4 ay asisinda ates yükselince birebir aradım aynılarını söyledi normalde carpolun içinden çıkan kasık 5 ml ölçekli benim bebek 3 kilo olduğundan yarısını ver dedi 2 cc verdim 4 saatte tamamen etki etti
Evet olabilir bizim cocuk doktorumuz da 3. ay doldugunda 1. doz 5. ay doldugunda 2. doz rota aşısı olacaksın dediBiz rota virüs aşısı da olduk belki ondan da dedi
Kusar falan diye
Ağladi mı ? Benimki cok agladi ya. Sabah aşıdan 1 saat sonra emzirip saat 11 gibi vermistim. eczane yarim olcek verilcek çay kaşıgıyla 1 tane verebilirsin yani dedi. Ben de o kadar verdm. Aksam 5 bucuk gibi ateşi gelmeye başladi. Üstüne de sabah ogle akşam yazmıslar. Ben de 8 saatte bi sanarak bekledim üstunü cikardim atletle durdu. 6 bucujta emziriyim en iyisi artiyor dedim emmedi. Sagdigim sütten verdm anca 20 cc icti. Baktim iş ciğrından cıkıyor 7 ye dogru calpol verdm bi baktm yarım ölcek bi cay kaşıgı etmiyor. O yüzden tam yarım olcek verdm ama bekledigim için galiba 37 civarı olan ateş arttı da arttı. Aglamaya başladi. Sabırla bekledik ama 1 saat oldu gecmedi ben artk stres oldum sonra bi yarim saat daha agladı ve sakinleşti. Cocuk 1.5 saat agladi ve calpol anca etki etti. 1 saat olup gecmeyince saglik ocagindaki hemşireye yazdm. 4 saatte bir verebilirsin dedi. Bileydim hiç beklemez verirdim. Bu denli artmazdı. Sinir oldum niye düzgunce soylemiyorlar ki ustüne sabah ogle akşam yazdiriyorlar. Şuan ac bi sekilde uyudu kaldı. Uyandırip süt versem mi bilemedim. Ağlamak da öyle böyle bi aglama degil. Sanki etini koparıyorlar o derece. Içim parcalandı. Oturdum Ağladim resmen1 çay kaşığı dedi sağlık ocağındaki doktor canım ben 37 buçuk olunca çok çıkmayınca ondan yarım verdim sonra yükseldi canım şimdi biraz düştü
Aslında aşı olup eve gelince atesi yukselmeden vereceksin .sonra zor düşüyor. Tamam atesi yükselsin bağışıklık kazansın istiyoruz da sonra da ağlıyorlar. Bence öyle de bağışıklık kazanırlar.Bizimki fazla ağlamadı canım emzirdim orda sakinledi yolda gelirlerse uyudu. Aynen bende 37 buçuk olunca yarım çay kaşığı verdim düşmedi şimdi biraz daha iyi ama var yine de ateş vercem yine ateş düşürücü biraz zman geçsin. Şuan var mı ateşi
Ben ilk defa görüyorum bu soruyu.Len geçen bir soru sordum kimse cevap vermedi, ne zaman oturtacağız bebeleri
öyle valla cımbızla laf alıyoruz agızlarındann olan da çocuklarımıza oluyor. Cok gecmiş olsunnn şifa olsun inşallahAğladi mı ? Benimki cok agladi ya. Sabah aşıdan 1 saat sonra emzirip saat 11 gibi vermistim. eczane yarim olcek verilcek çay kaşıgıyla 1 tane verebilirsin yani dedi. Ben de o kadar verdm. Aksam 5 bucuk gibi ateşi gelmeye başladi. Üstüne de sabah ogle akşam yazmıslar. Ben de 8 saatte bi sanarak bekledim üstunü cikardim atletle durdu. 6 bucujta emziriyim en iyisi artiyor dedim emmedi. Sagdigim sütten verdm anca 20 cc icti. Baktim iş ciğrından cıkıyor 7 ye dogru calpol verdm bi baktm yarım ölcek bi cay kaşıgı etmiyor. O yüzden tam yarım olcek verdm ama bekledigim için galiba 37 civarı olan ateş arttı da arttı. Aglamaya başladi. Sabırla bekledik ama 1 saat oldu gecmedi ben artk stres oldum sonra bi yarim saat daha agladı ve sakinleşti. Cocuk 1.5 saat agladi ve calpol anca etki etti. 1 saat olup gecmeyince saglik ocagindaki hemşireye yazdm. 4 saatte bir verebilirsin dedi. Bileydim hiç beklemez verirdim. Bu denli artmazdı. Sinir oldum niye düzgunce soylemiyorlar ki ustüne sabah ogle akşam yazdiriyorlar. Şuan ac bi sekilde uyudu kaldı. Uyandırip süt versem mi bilemedim. Ağlamak da öyle böyle bi aglama degil. Sanki etini koparıyorlar o derece. Içim parcalandı. Oturdum Ağladim resmen
Ben reçeteyi okudum 2.5 ml diyor o da plastik kaşığın yarısı kadar .çay kaşığından daha cok .öyle verdim .Hem uyudu hem de en fazla 36.5 a kadar çıktı. O da ateş değil. Bence çay kaşığı biraz az yani reçeteye göre de az .Valla bu sağlık ocağı çalışanları beni verem ediyorAğladi mı ? Benimki cok agladi ya. Sabah aşıdan 1 saat sonra emzirip saat 11 gibi vermistim. eczane yarim olcek verilcek çay kaşıgıyla 1 tane verebilirsin yani dedi. Ben de o kadar verdm. Aksam 5 bucuk gibi ateşi gelmeye başladi. Üstüne de sabah ogle akşam yazmıslar. Ben de 8 saatte bi sanarak bekledim üstunü cikardim atletle durdu. 6 bucujta emziriyim en iyisi artiyor dedim emmedi. Sagdigim sütten verdm anca 20 cc icti. Baktim iş ciğrından cıkıyor 7 ye dogru calpol verdm bi baktm yarım ölcek bi cay kaşıgı etmiyor. O yüzden tam yarım olcek verdm ama bekledigim için galiba 37 civarı olan ateş arttı da arttı. Aglamaya başladi. Sabırla bekledik ama 1 saat oldu gecmedi ben artk stres oldum sonra bi yarim saat daha agladı ve sakinleşti. Cocuk 1.5 saat agladi ve calpol anca etki etti. 1 saat olup gecmeyince saglik ocagindaki hemşireye yazdm. 4 saatte bir verebilirsin dedi. Bileydim hiç beklemez verirdim. Bu denli artmazdı. Sinir oldum niye düzgunce soylemiyorlar ki ustüne sabah ogle akşam yazdiriyorlar. Şuan ac bi sekilde uyudu kaldı. Uyandırip süt versem mi bilemedim. Ağlamak da öyle böyle bi aglama degil. Sanki etini koparıyorlar o derece. Içim parcalandı. Oturdum Ağladim resmen
Bende paniklemistim düşmek yerine yükseliyor diye ama beklemek lazımmış maşallah aman iyi olsun tekrar yukselmesin inşallahSaol canım çok bilgilendirici bir video şuan içim daha rahat, düştü de biraz ateşi daha iyi oynuyor şimdi yavrum
Ben oturtacagim 3.ay bitsin .hatta erkek çocuğu erken bile oturabilirmis kici düz olurmuş .kızı geç oturtun diyorlarBen ilk defa görüyorum bu soruyu.Bende geçen uygulamalarin birinde okudum 3 aydan sonra ufak ufak denemelere başlamak lazımmış 6 ayda tam oturabilir olacaklarmis.
Ya yıkamayın demedikleri gibi emzirmeyin de demediler şaka gibiBize yarım saat emzirmeyin dediler verem asisi olduğu için. Ben de öncesinde emzirdim .sonra da hemen aşı oldu
Bende oturtucam abisini de oturtmuştum.Ben oturtacagim 3.ay bitsin .hatta erkek çocuğu erken bile oturabilirmis kici düz olurmuş .kızı geç oturtun diyorlar
Bizimkinin duz olma ihtimali yok çünkü o bir hatayli ve yağlı yiyecek
Hem aldığım oyuncaklarla oynasın artık. Garibim yattığı yerden bakıyor
Sekiz bucukta sakinledi şuan uyuyor. Cok üzüldüm keske erken vereydim calpolu bi de bi cay kaşıgından fazla verseydim keske.Bizimki fazla ağlamadı canım emzirdim orda sakinledi yolda gelirlerse uyudu. Aynen bende 37 buçuk olunca yarım çay kaşığı verdim düşmedi şimdi biraz daha iyi ama var yine de ateş vercem yine ateş düşürücü biraz zman geçsin. Şuan var mı ateşi
Bir de hareketliyse oturtabilirmissinBen yavaştan uzanır şekilde oturtmaya başladım bazen tamda oturtuyorum ama en fazla bir dakika falan,.. sanırım çocuktan çocuğa değişen birşey gelişimi ile alakalı benimki biraz topluca oturunca yigilmiyor baya oturuyor.. ayaklarının ustunede bi on saniye kadar basıyor.. istersen yavaştan benim gibi denemelere başla tabii dediğim gibi bebeğin gelişimine de bağlı iki aylık kontrolde 6.800 kg olmuştu oğlum boy kilo yerinde olunca böyle şeyler daha erken olabiliyor canim
Bende ilk aşıda öyle oldum napcagimi bilemedim dün tekrar asi oldu eve geldik biraz süt icirip ateş ölçtum 36.9 du direk calpol verdim hiç ateşi filan beklemeden 2 saat sonra ölçtügümde 37.4 tu daha da yükselmedi. İlacın etkisi olana kadar ateş iyice yükseliyor cocuk baygın düşüyor hiç durmadan ağlıyor bu sefer baştan verince rahat ettim sadece hafif huzursuzdu ama ateş yükselmediAğladi mı ? Benimki cok agladi ya. Sabah aşıdan 1 saat sonra emzirip saat 11 gibi vermistim. eczane yarim olcek verilcek çay kaşıgıyla 1 tane verebilirsin yani dedi. Ben de o kadar verdm. Aksam 5 bucuk gibi ateşi gelmeye başladi. Üstüne de sabah ogle akşam yazmıslar. Ben de 8 saatte bi sanarak bekledim üstunü cikardim atletle durdu. 6 bucujta emziriyim en iyisi artiyor dedim emmedi. Sagdigim sütten verdm anca 20 cc icti. Baktim iş ciğrından cıkıyor 7 ye dogru calpol verdm bi baktm yarım ölcek bi cay kaşıgı etmiyor. O yüzden tam yarım olcek verdm ama bekledigim için galiba 37 civarı olan ateş arttı da arttı. Aglamaya başladi. Sabırla bekledik ama 1 saat oldu gecmedi ben artk stres oldum sonra bi yarim saat daha agladı ve sakinleşti. Cocuk 1.5 saat agladi ve calpol anca etki etti. 1 saat olup gecmeyince saglik ocagindaki hemşireye yazdm. 4 saatte bir verebilirsin dedi. Bileydim hiç beklemez verirdim. Bu denli artmazdı. Sinir oldum niye düzgunce soylemiyorlar ki ustüne sabah ogle akşam yazdiriyorlar. Şuan ac bi sekilde uyudu kaldı. Uyandırip süt versem mi bilemedim. Ağlamak da öyle böyle bi aglama degil. Sanki etini koparıyorlar o derece. Içim parcalandı. Oturdum Ağladim resmen
Benimki baya agladi valla bagisiklik kazanmistir kesin. Üzüluyor insan. Ben iyice yukselmeden kontrol altina aliyim istedim ama 4 saatte bi verilebildigini bilmiyordum.Aslında aşı olup eve gelince atesi yukselmeden vereceksin .sonra zor düşüyor. Tamam atesi yükselsin bağışıklık kazansın istiyoruz da sonra da ağlıyorlar. Bence öyle de bağışıklık kazanırlar.
Gecmıs olsun canım. Napıyor suan ?Çok sağollllkeşke bizde öyle yaptırsaydık ben hiç bilmiyodum böyle şeyleri
Biraz ağladı canım ebe biraz emzir sankinlesin dedi emzirdim yolda da gelirken uyudu gündüz iyiydi akşam üstü çıktı ateş 37,5 olunca bende yarım çay kaşığı verdim ama etki etmedi 38 oldu başka da yükselmedi şimdi 37,1 düştü bende Baktım içeriğine 6 saatte bir diye vermedim canım 11 buçuk gibi tekrar vercem çıkarsa inşallah çıkmaz. Bana sağlık ocağında ateş yapmayada bilir dediler olursa da şu saat aralığında ver diye bilgilendirmediler canım. Bizimkinin emmesinde sorun olmadı canım memede uyuyor bırakınca mızmızlanıyordu şimdi daha iyi bakınıyor oynuyor kendi kendineAğladi mı ? Benimki cok agladi ya. Sabah aşıdan 1 saat sonra emzirip saat 11 gibi vermistim. eczane yarim olcek verilcek çay kaşıgıyla 1 tane verebilirsin yani dedi. Ben de o kadar verdm. Aksam 5 bucuk gibi ateşi gelmeye başladi. Üstüne de sabah ogle akşam yazmıslar. Ben de 8 saatte bi sanarak bekledim üstunü cikardim atletle durdu. 6 bucujta emziriyim en iyisi artiyor dedim emmedi. Sagdigim sütten verdm anca 20 cc icti. Baktim iş ciğrından cıkıyor 7 ye dogru calpol verdm bi baktm yarım ölcek bi cay kaşıgı etmiyor. O yüzden tam yarım olcek verdm ama bekledigim için galiba 37 civarı olan ateş arttı da arttı. Aglamaya başladi. Sabırla bekledik ama 1 saat oldu gecmedi ben artk stres oldum sonra bi yarim saat daha agladı ve sakinleşti. Cocuk 1.5 saat agladi ve calpol anca etki etti. 1 saat olup gecmeyince saglik ocagindaki hemşireye yazdm. 4 saatte bir verebilirsin dedi. Bileydim hiç beklemez verirdim. Bu denli artmazdı. Sinir oldum niye düzgunce soylemiyorlar ki ustüne sabah ogle akşam yazdiriyorlar. Şuan ac bi sekilde uyudu kaldı. Uyandırip süt versem mi bilemedim. Ağlamak da öyle böyle bi aglama degil. Sanki etini koparıyorlar o derece. Içim parcalandı. Oturdum Ağladim resmen
Saglikocagi full bebe doluydu hep aşiya gelmişler o ara kadın bana şu kadar ver söyle sıklikta ver demedi. Eczanede ne yazildiysa ona uydum ben de hofföyle valla cımbızla laf alıyoruz agızlarındann olan da çocuklarımıza oluyor. Cok gecmiş olsunnn şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?