Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
6 aya kadar oturma diyorlar bana
3 4 ay da baslanmaliymis 6.ayda ek gıdaya geçtiğinde oturarak yemesi gerektiğinden zor oluyormuş uzmanlar öyle diyor bulursam atarım dinlediğim uzmanı. Ayrıca ben her alt değiştirmeden sonra filan ellerini tutup oturur pozisyona çekiyorum sonra kaldırıyorum ayaktaysam kucağımda oturtur gibi yaparak gezdiriyorum otururken bacağıma oturuyorum destekli oturma yöntemleri

1 bucuk saat agladk. Ateşi yükseliyor diye calpol verdim ama ne kadar geç etki etti. Belki de etki etmedi bilmiyorum. Perişan oldu cocuk

Benim sütüm de yağlı. Sagip dolaba koyduğumda bembeyaz oluyor altında su birikmiyor. İlk zamanlar birikirdi .ama bizim kızın kakası hep o yaglarla dolu oluyor .hatta bugün baktım iyice eziliyor. Yani senin yağlı olsa ds bebek hazmedemeyince olmuyor

Hiç incelemedim canım yumusakmi diye ama kakasinda aynen beyaz pütürler oluyor her zaman... Hazmetme olayını bilmiyorum bazen günde bir bazen dört günde bir kaka yapıyor..

Gerçekden öyle ağlarken elini tutuyorum onunla konuşuruyorum sakinliyo, ağlamaya başladım oda ağladı hissediyo sanki, kıyamam bebeğime yaa
Hissetmez mi ya onlarin hisleri oyle güçlü ki .Sen ona iyilesecegini şöyle. Büyüyünce canın yanmayacak kurtuldun de .Hem de kurtuldu insan bir kan aldırıyor da canı nasil yanıyor. Allah evlatlarımızı korusun .Ben şahsen şöyle diyorum .Allahim ikizimi de sağlık sıhhat ver,hastalık vereceksen de bana ver .
Bir de anne sütünde şöyle bir şey varmış. Bebek hasta ya diyelim emmeye başlar başlamaz tukuruguyle annenin memesini emiyor ya o sırada ona uygun süt uretilirmis .hatta bebek hastalıktan memeyi tutmuyorsa mesela bogazi acıyor ya da bir yeri ağrıyor bebeğin tukurugunu oraya surup biraz sagarsan bebege uygun süt uretiliyormus .Bu bilgi bana çok ilginç gelmişti

Evet öyleymiş hatta 2. ay aşısında oğlum cok aglamıştı ebe hemen yan odaya giidp emzir demişti bana hemen emzirdim ne huysuzluk yaşadık ne ateş bilmem belki anında emzirdiğim içinde

1 bucuk saat agladk. Ateşi yükseliyor diye calpol verdim ama ne kadar geç etki etti. Belki de etki etmedi bilmiyorum. Perişan oldu cocuk
Bizimki fazla ağlamadı canım emzirdim orda sakinledi yolda gelirlerse uyudu. Aynen bende 37 buçuk olunca yarım çay kaşığı verdim düşmedi şimdi biraz daha iyi ama var yine de ateş vercem yine ateş düşürücü biraz zman geçsin. Şuan var mı ateşi

Evet öyleymiş hatta 2. ay aşısında oğlum cok aglamıştı ebe hemen yan odaya giidp emzir demişti bana hemen emzirdim ne huysuzluk yaşadık ne ateş bilmem belki anında emzirdiğim içinde
Bize yarım saat emzirmeyin dediler verem asisi olduğu için. Ben de öncesinde emzirdim .sonra da hemen aşı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…