- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.361
Evet sadece sünnet üzerine zaten cok dolu 1 ay sonraya randevu veriyor falanBence bu iişi hep yapana gitmek daha iyi, eli alışıyo en azından yapıyo geçiyor. Bizimki kesin ayda yılda bi geliyo yapamadımı ne oldu anlamadım. Oyuzden eminim senin gidiceğin yer güzeldir
3 4 ay da baslanmaliymis 6.ayda ek gıdaya geçtiğinde oturarak yemesi gerektiğinden zor oluyormuş uzmanlar öyle diyor bulursam atarım dinlediğim uzmanı. Ayrıca ben her alt değiştirmeden sonra filan ellerini tutup oturur pozisyona çekiyorum sonra kaldırıyorum ayaktaysam kucağımda oturtur gibi yaparak gezdiriyorum otururken bacağıma oturuyorum destekli oturma yöntemleri6 aya kadar oturma diyorlar bana
6 aya kadar oturma diyorlar bana
1 bucuk saat agladk. Ateşi yükseliyor diye calpol verdim ama ne kadar geç etki etti. Belki de etki etmedi bilmiyorum. Perişan oldu cocukŞifa olsun canım bebişlerimizeBizde olduk aşımızı şuanlık ateş falan yok ölçüyorum uyuyor şimdi. Dün bizim uykusu iyiydi canım. Hergün değişiyor belli olmuyor. Kilomuz boyumuz da iyi çok şükür
Anladım. Ben de hep bi twnesini kullanyrm suanlik. Ne kdr süre kullanilir bilememistmKutuda 2 tane varya ben birini 3 ay birini 3 ay birini kullanıcam
Benimki hala gelmediBabyturco bezlerim geldi.sizin de geldi mi?
PTT kargoya verildiği yazıyor
ama getiren kişi hiç PTT'de Çalışan birine benzemiyorbaska kargo gibi
gördüm gördüm
Benim sütüm de yağlı. Sagip dolaba koyduğumda bembeyaz oluyor altında su birikmiyor. İlk zamanlar birikirdi .ama bizim kızın kakası hep o yaglarla dolu oluyor .hatta bugün baktım iyice eziliyor. Yani senin yağlı olsa ds bebek hazmedemeyince olmuyorCanım.bazi annelerin sütü daha fazla yagli oluyormus benim.oglan 1800 aldı bir ayda doktorda bu aciklamayi yaptı ilk oglumda böyle her a en az 1.5 kg alarak ilerlemişti .. mesela dayımın kızınin sütü şu gibiymis hiç kilo aldırmıyormus bebeklerine kimisininkide böyle.oliyor bence tamamen kişiye özel birşey mesela annemde hiç sütü olmamos abimde bende ikinci ayda mamaya başlamışız ve sütü hiç gelmemis o gelen ilk aylardada hiç kilo alamamisiz.. ben anneme çeksem benimde öyle olurdu ama tam tersi oldu çok şükür
Bana 2.5 ml verirsin demişti, çok şükür ihtiyacımiz olmadı.prospektuse de bakdim aynı şey yazıyor 2.5 ml diye 2 ay aşısı olan bebekler için.Aile hekimimiz ilk 6ay hep çay kaşığıyla veriyorsun dedi
Hiç korkma ozmanEvet sadece sünnet üzerine zaten cok dolu 1 ay sonraya randevu veriyor falan
Hiç incelemedim canım yumusakmi diye ama kakasinda aynen beyaz pütürler oluyor her zaman... Hazmetme olayını bilmiyorum bazen günde bir bazen dört günde bir kaka yapıyor..Benim sütüm de yağlı. Sagip dolaba koyduğumda bembeyaz oluyor altında su birikmiyor. İlk zamanlar birikirdi .ama bizim kızın kakası hep o yaglarla dolu oluyor .hatta bugün baktım iyice eziliyor. Yani senin yağlı olsa ds bebek hazmedemeyince olmuyor
Aman maşallah1 çay kaşığı dedi sağlık ocağındaki doktor canım ben 37 buçuk olunca çok çıkmayınca ondan yarım verdim sonra yükseldi canım şimdi biraz düştü
Hissetmez mi ya onlarin hisleri oyle güçlü ki .Sen ona iyilesecegini şöyle. Büyüyünce canın yanmayacak kurtuldun de .Hem de kurtulduGerçekden öyle ağlarken elini tutuyorum onunla konuşuruyorum sakinliyo, ağlamaya başladım oda ağladı hissediyo sanki, kıyamam bebeğime yaa
nasıl oldu şimdi nasıl tampon hala duruyor muHiç korkma ozman
Evet öyleymiş hatta 2. ay aşısında oğlum cok aglamıştı ebe hemen yan odaya giidp emzir demişti bana hemen emzirdim ne huysuzluk yaşadık ne ateş bilmem belki anında emzirdiğim içindeHissetmez mi ya onlarin hisleri oyle güçlü ki .Sen ona iyilesecegini şöyle. Büyüyünce canın yanmayacak kurtuldun de .Hem de kurtulduinsan bir kan aldırıyor da canı nasil yanıyor. Allah evlatlarımızı korusun .Ben şahsen şöyle diyorum .Allahim ikizimi de sağlık sıhhat ver,hastalık vereceksen de bana ver .
Bir de anne sütünde şöyle bir şey varmış. Bebek hasta ya diyelim emmeye başlar başlamaz tukuruguyle annenin memesini emiyor ya o sırada ona uygun süt uretilirmis .hatta bebek hastalıktan memeyi tutmuyorsa mesela bogazi acıyor ya da bir yeri ağrıyor bebeğin tukurugunu oraya surup biraz sagarsan bebege uygun süt uretiliyormus .Bu bilgi bana çok ilginç gelmişti
Bizimki fazla ağlamadı canım emzirdim orda sakinledi yolda gelirlerse uyudu. Aynen bende 37 buçuk olunca yarım çay kaşığı verdim düşmedi şimdi biraz daha iyi ama var yine de ateş vercem yine ateş düşürücü biraz zman geçsin. Şuan var mı ateşi1 bucuk saat agladk. Ateşi yükseliyor diye calpol verdim ama ne kadar geç etki etti. Belki de etki etmedi bilmiyorum. Perişan oldu cocuk
Ben çok memnunumMigrosun Minies bebek bezini denemek istiyorumm inşallah güzeldir kullananlar var mıydı aranızda kızlaar
Bende bugün kullandım gayet güzel ince yapılı sızma falan olmadı, baby me daha kalındı ben ondan da cok memnundum e bebek bezindenBen çok memnunum
Bize yarım saat emzirmeyin dediler verem asisi olduğu için. Ben de öncesinde emzirdim .sonra da hemen aşı olduEvet öyleymiş hatta 2. ay aşısında oğlum cok aglamıştı ebe hemen yan odaya giidp emzir demişti bana hemen emzirdim ne huysuzluk yaşadık ne ateş bilmem belki anında emzirdiğim içinde
Emzir dedi bana da ay valla saglık calısanları da 2ye ayrılmış biri öyle diyorsa diğeri başka bir şey diyor anlamıyorummBize yarım saat emzirmeyin dediler verem asisi olduğu için. Ben de öncesinde emzirdim .sonra da hemen aşı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?