Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok canım olmamış kötü düşünmeyelim. Ben daha az verdim ilacı keşke 1 tam çay kaşığı verseydim

Sabah benimki de sakindi uyudu emdi yattı benimkine ben sabah da verdm biraz sicaklamis gibiydi cunku. Sabah 11 de vermistim. Gün boyu kendi yattigi yerde kendi uyudu falan ama 5 bucuktan sonra kötu oldu bileydim hemen verirdim ilacı bekleyince iyice arttı ateş. Calpol de neymis 1.5 saatte etki ediyor garip yani

Aynen canım sonuna kadar sana katıliyorum

Ah ya valla öyle. Ac vermeyim dedim hem daha saati dolmadi dedim süt icirmek istedim sonra calpol veriyim dedim. O ara inler gibiydi zaten. Bekledikce artti. O kadar uzüldüm ki hatrladikca sinir oluyorum aglmak geliyor içimden. Ama yok artk beklemem hemen veririm ilacı.

Saglikocagi full bebe doluydu hep aşiya gelmişler o ara kadın bana şu kadar ver söyle sıklikta ver demedi. Eczanede ne yazildiysa ona uydum ben de hoff keşke burayı okusaydm burayı da okuyamadim bugün
burası gercekten bilgi konusunda çok işime yarıyor ben yazmadan öncede her gün okurdum

Doğru ek gıdaya geçmeden oturması lazım oğlanları ben 4. Ayda oturttum ama kızlar 6 ay diyorlar da neye dayanarak bilmiyorum

Bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Sonrasında çok huysuzlandı. Bir çay kaşığı calpol verdim. Bir süre sonra emzirdim. Sonrasında çok fena kustu fışkırtarak korktum bir an anlamadım ne olduğunu. Niye öyle oldu ki

Bizimkinde maalesef genetik bir göz durumu çıktı. 10 haftalıkken teşhis kondu. Çocuk göz doktoru da o zaman söyledi zaten doğumda değil. Rop yapılmadı

Ağlarım ama

Bu gecey iyi geçeririz umarım aşı olan anneler olarak, uykum var bebem uyudu ama ya ateşi çıkarsa diye uyumak istemiyorum Ne kadar daha ateş yapar kızlar yoksa bi daha çıkmaz mı ateşi
Ayni sekilde başindayım. Smdi sagdigim sütü verdim ilac verdm tekrar. Saat 7 gibi vermistm. 4 saat oldu. Bi dakika bile beklemedim. O kadar korktum ki. 4 saat olur olmaz verdm. Şuan elimde ateşölçer bekliyorum tepesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…