- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.421
Sağlık ocağındaki ateş olmasa bile huysuzluk olur dedi canım bizimde ateşimiz düştü uyumuştu yatağına yatırdım uyandı ama öyle bakınıyor sallıyorum inşallah uyucakBiz de ateş yok ama çok huysuzlandı ya
Ben bir daha şurup vermedim düştüğü için. Bilmiyorum ki canım ama dediğin gibi alarm kurmak daha iyi yoksa benim oğlan artık geceleri uzun uyuyor onun sesiyle uyanıyordum emzirmeyeAlarm kurup saat başi veya 2 saattebi kalksak mi nasıl yapsak
Ben de gündüz verdim şurup ama şimdi tekrar vermedim dalamıyor benim ki de. Öksürüyor hapşırıyor burunda hırıltı da var. Otribebe sıktım. Uyumazsa içireceğim tekrar . Umarım hasta değildir. Öksürük geçicidirSağlık ocağındaki ateş olmasa bile huysuzluk olur dedi canım bizimde ateşimiz düştü uyumuştu yatağına yatırdım uyandı ama öyle bakınıyor sallıyorum inşallah uyucak
Ben de sallıyorum şuan uyur muhtemelen biraz once kendi sızdı karyolada ben de yerine yatirmak istedim uyandi. O kadar bitkin düstü ki yavrucugum. Ben boyle aglama gormedim. Dısardan duyan bebeğe işkence ediyorum sanar. Vicdanım rahatsz.Sağlık ocağındaki ateş olmasa bile huysuzluk olur dedi canım bizimde ateşimiz düştü uyumuştu yatağına yatırdım uyandı ama öyle bakınıyor sallıyorum inşallah uyucak
Ben verdm valla benimki 38 in ustüne cikti cunku. Alarm kurcam kesin. Benimki de uzun uyudugu oluyor hele simdi yorgun kesinlikle uyanmaz kendiliginden .Ben bir daha şurup vermedim düştüğü için. Bilmiyorum ki canım ama dediğin gibi alarm kurmak daha iyi yoksa benim oğlan artık geceleri uzun uyuyor onun sesiyle uyanıyordum emzirmeye
Öksurük de yapiyor muymuş aşıBen de gündüz verdim şurup ama şimdi tekrar vermedim dalamıyor benim ki de. Öksürüyor hapşırıyor burunda hırıltı da var. Otribebe sıktım. Uyumazsa içireceğim tekrar . Umarım hasta değildir. Öksürük geçicidir
Yok yapmaz da alerjik bir tepki olabilir mi acaba dedim sadeceÖksurük de yapiyor muymuş aşı
HimmYok yapmaz da alerjik bir tepki olabilir mi acaba dedim sadece
İnşallah değildir canım burnu tıkalı olduğu için yapıyo olabilir. Burnu açılınca rahatlarBen de gündüz verdim şurup ama şimdi tekrar vermedim dalamıyor benim ki de. Öksürüyor hapşırıyor burunda hırıltı da var. Otribebe sıktım. Uyumazsa içireceğim tekrar . Umarım hasta değildir. Öksürük geçicidir
Kıyamam ya yavrulara çok etkilendiler ne güzel düzenimiz vardı inşallah alt üst olmaz, bende kurdum canım uyur kalırım bi de eşime de dedim sen uyanırsan sende bak ateşine diye. 36 lara indi canım bizimBen de sallıyorum şuan uyur muhtemelen biraz once kendi sızdı karyolada ben de yerine yatirmak istedim uyandi. O kadar bitkin düstü ki yavrucugum. Ben boyle aglama gormedim. Dısardan duyan bebeğe işkence ediyorum sanar. Vicdanım rahatsz.
Ben verdm valla benimki 38 in ustüne cikti cunku. Alarm kurcam kesin. Benimki de uzun uyudugu oluyor hele simdi yorgun kesinlikle uyanmaz kendiliginden .
Sana da geçmiş olsun canım, çocuk olunca insan kendi ağrılarını sızılarını unutuyor onlar iyi olsunda yeter diyoruz.Bi de bugün bana da tetanoz yaptilar yaakaş la goz arası aşi oldum resmen. O degil kolum ağrıyor ama bebegim bu haldeyken agrisini falan farketmedim. Hamileyken cok agriyor diye vıdi vıdı eden ben bebek olunca demek umursanmiyor ağrılar gormezden geliyor insan. Bugün baya da kendimi ihmal ettm ya hayirlisi
Belki de tükürük kaçmıştır boğazınaÖksürmeye başladı benim kız, modum yerlerde şu an 2 aylık bebeği hasta ettim
Benimkide tükürüğünü genzine cok kaciriyor ve gun icinde 2..3 kere öksürüyor oyle bi durumu olabilirmiYok yapmaz da alerjik bir tepki olabilir mi acaba dedim sadece
aaaaaa çok iyiymiş denemek lazımHissetmez mi ya onlarin hisleri oyle güçlü ki .Sen ona iyilesecegini şöyle. Büyüyünce canın yanmayacak kurtuldun de .Hem de kurtulduinsan bir kan aldırıyor da canı nasil yanıyor. Allah evlatlarımızı korusun .Ben şahsen şöyle diyorum .Allahim ikizimi de sağlık sıhhat ver,hastalık vereceksen de bana ver .
Bir de anne sütünde şöyle bir şey varmış. Bebek hasta ya diyelim emmeye başlar başlamaz tukuruguyle annenin memesini emiyor ya o sırada ona uygun süt uretilirmis .hatta bebek hastalıktan memeyi tutmuyorsa mesela bogazi acıyor ya da bir yeri ağrıyor bebeğin tukurugunu oraya surup biraz sagarsan bebege uygun süt uretiliyormus .Bu bilgi bana çok ilginç gelmişti
Tampon düştü kendi kendineeeebardak koyup kapattım altını kan durdu gerisi önemli değil illa çiş yapınca yanıyo illaaa kanaması çok kötü olmuştunasıl oldu şimdi nasıl tampon hala duruyor mu
Çokkk sağolllGecmıs olsun canım. Napıyor suan ?
Eve geldiniz mi hastanede misinizTampon düştü kendi kendineeeebardak koyup kapattım altını kan durdu gerisi önemli değil illa çiş yapınca yanıyo illaaa kanaması çok kötü olmuştu
Kayınvalidem istesem seve seve ve çok güzel bakar. Çok da iyi anlaşırım, beni de çok sever. Ama el kadar bebe, nasıl bırakıp işe gideyim. Ayrıca baksalar bile bizde kalmak zorundalar. Ev ev üstüne olmuyor. Eşler de rahata alışıyor, sorumluluk sahibi olmuyor. Bir sürü handikap yaniAh düşünselee keşke. Bnde bırakıp gidemedim okula, ayrıldım izne. Herkesin anne veya kv si genç değil ki ya da müsait değil ki güvenip bırakabilesin. Bunlar tam süt bebesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?