- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.441
Kıyamam yaaaaÖksürmeye başladı benim kız, modum yerlerde şu an 2 aylık bebeği hasta ettim
Çok şükür şuan iyi bardak koydummm beze değmiyo ömrümden ömür gitmişti ciddenAllah Allah noldu varmı bir skntisi ne dedi doktor
Lavaboda suya tutuyorum. Leğen falan çok zor olur. Onu zaten günde bir kez duş alırken kullanıyorum.Banyo yaptım sanıyorlarben pamukla siliyorum .maalesef bizim banyo biraz küçük ve su çok dengesiz geliyor. Leğenle yıkamak da ne biliyim
Geldik 7 gibi gelmiştik uyudu 10 gibi uyandı altını açtık tampon düştü durdu kanamaaaa artık sabaha kadar beklicez allahdan ağlamıyo çok şükürEve geldiniz mi hastanede misiniz
Çok sağol canımmmyoncambenim geçmiş olsun canım Allah damatlığını da göstersin inşallah Haftaya da bizim oğlan sünnet olcak inşallah sorunsuz atlatırız bizde. Bu gün aşı oldu etkiledi oğlumu inşallah sünnet olunca çok etkilemez hemen iyileşirler
İki saatte bir kur bencede ateşini ölçer genel durumuna bakarsın canımBen de sallıyorum şuan uyur muhtemelen biraz once kendi sızdı karyolada ben de yerine yatirmak istedim uyandi. O kadar bitkin düstü ki yavrucugum. Ben boyle aglama gormedim. Dısardan duyan bebeğe işkence ediyorum sanar. Vicdanım rahatsz.
Ben verdm valla benimki 38 in ustüne cikti cunku. Alarm kurcam kesin. Benimki de uzun uyudugu oluyor hele simdi yorgun kesinlikle uyanmaz kendiliginden .
Bende şimdiden nasıl olur nasıl geçer inşallah çok canı yanmaz diye dua etmeye başladım, doktorumuzun önerdiği bi yer canım kendi yeğenini, eltim oğulunu da orda sünnet ettirmiş güzel güvenilir bi yer randevu bulmakta zorlandık baya dolu hergün o yüzden orayı tercih ettik inşallah bizde memnun kalırız.Çok sağol canımmmayyy inşallah sorunsuz atlatırsın cidden ömrümden ömür gitttii bugun, kendi canım çok tatlı gelirdi şimdi bide o ekledi..
Kesinlikle araştır güzel bi yerde yaptır, ve hep yapan bi yer olsunnn eli alışık olsun yapan yerin
iyi cok şükür bir an önce atlatırsınız inşallahTampon düştü kendi kendineeeebardak koyup kapattım altını kan durdu gerisi önemli değil illa çiş yapınca yanıyo illaaa kanaması çok kötü olmuştu
Canım çok şükürÇokkk sağolll
Tamponu düştü kanaması durdu gibii çok şükür biraz kendine geldi keyfi yerinde bardak kapattık bezledik beklicez bugun sabaha kadar o şekilde, çocuk ağlamadığı kadar ağladı bugun çok
Valla cok zor ya minicik bebekler daaha bende cook üzülüyorum böyle şeyler okuyuncaÇok sağol canımmmayyy inşallah sorunsuz atlatırsın cidden ömrümden ömür gitttii bugun, kendi canım çok tatlı gelirdi şimdi bide o ekledi..
Kesinlikle araştır güzel bi yerde yaptır, ve hep yapan bi yer olsunnn eli alışık olsun yapan yerin
Aman ağlamasın ve kanama olmasın da. O fucidin kremi sürebiliyorsan sur antibiyotik. Aslında Fito filan da sürülür mü acaba. Deri yenileyici özelliği var. Poposu catlayinca oğluma doktor vermişti. Ama pipiye sormadan sürülmez tabi. Bu kadarla geçmiş olsun inşallah.Geldik 7 gibi gelmiştik uyudu 10 gibi uyandı altını açtık tampon düştü durdu kanamaaaa artık sabaha kadar beklicez allahdan ağlamıyo çok şükür
1.5 yasinda cocugu suan krese baslatmis. Hayatindan gayet memnun :) o cocukla almanya italya hollanda gezdi. 300 tl aldım burada tek seferlik... Coğrafya kaderdir :)Kimbilir kaç para çocuk parası alıyordur devletten.. bizimde burada tek seferlik komik bir rakam veriyorlar 200 mü 300 mu nee
Bizim sularda ben yanıyorum bebeği yikayamamLavaboda suya tutuyorum. Leğen falan çok zor olur. Onu zaten günde bir kez duş alırken kullanıyorum.
Canım geçmiş olsun minik erkek iyimi inşallah hemencecik iyileşirÇok şükür şuan iyi bardak koydummm beze değmiyo ömrümden ömür gitmişti cidden
Belki de tükürük kaçmıştır boğazına
Ben de öyle düşündüm ilk ama öyle değil sanırım geniz akıntısı var. Yarın doktor yolları göründü yine, nerde hata yaptım da üşüttüm bilmiyorum moralim çok bozulduBenimkide tükürüğünü genzine cok kaciriyor ve gun icinde 2..3 kere öksürüyor oyle bi durumu olabilirmi
Hava değişiminden olmuştur canım kendini suçlama lütfen.Ben de öyle düşündüm ilk ama öyle değil sanırım geniz akıntısı var. Yarın doktor yolları göründü yine, nerde hata yaptım da üşüttüm bilmiyorum moralim çok bozuldu
Kesinlikle. Bnmki bakamaz baksa iyi bakar şahsen istermiyim bnde istemem. Aramız ne kadar iyi de olsa uzakta olduğumuz için bal kaymak bazen yeri geldiğinde limoni olabiliyor da. Ama süt bebesi kendim bakmak varken dediğiniz gibi neden başkası baksın ki.Kayınvalidem istesem seve seve ve çok güzel bakar. Çok da iyi anlaşırım, beni de çok sever. Ama el kadar bebe, nasıl bırakıp işe gideyim. Ayrıca baksalar bile bizde kalmak zorundalar. Ev ev üstüne olmuyor. Eşler de rahata alışıyor, sorumluluk sahibi olmuyor. Bir sürü handikap yani
Bizim de 36 bucuk civariydi simdi 36.8 tetikteyim bakalmKıyamam ya yavrulara çok etkilendiler ne güzel düzenimiz vardı inşallah alt üst olmaz, bende kurdum canım uyur kalırım bi de eşime de dedim sen uyanırsan sende bak ateşine diye. 36 lara indi canım bizim
Aynen vallahi şuan ustune falan yatmışım kaşınıyor falan ama inan gözüne gözükmüyor insanın. Simďi emzirdim bekliyorum bi saat sonra yine bakcam. Yükselir gibiyse hemen ilaç vercem mecburSana da geçmiş olsun canım, çocuk olunca insan kendi ağrılarını sızılarını unutuyor onlar iyi olsunda yeter diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?