Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Banyo yaptım sanıyorlar ben pamukla siliyorum .maalesef bizim banyo biraz küçük ve su çok dengesiz geliyor. Leğenle yıkamak da ne biliyim
Lavaboda suya tutuyorum. Leğen falan çok zor olur. Onu zaten günde bir kez duş alırken kullanıyorum.

Çok sağol canımmm ayyy inşallah sorunsuz atlatırsın cidden ömrümden ömür gitttii bugun, kendi canım çok tatlı gelirdi şimdi bide o ekledi..
Kesinlikle araştır güzel bi yerde yaptır, ve hep yapan bi yer olsunnn eli alışık olsun yapan yerin

İki saatte bir kur bencede ateşini ölçer genel durumuna bakarsın canım

Bende şimdiden nasıl olur nasıl geçer inşallah çok canı yanmaz diye dua etmeye başladım, doktorumuzun önerdiği bi yer canım kendi yeğenini, eltim oğulunu da orda sünnet ettirmiş güzel güvenilir bi yer randevu bulmakta zorlandık baya dolu hergün o yüzden orayı tercih ettik inşallah bizde memnun kalırız.

Canım çok şükür kendi cocugum gibi üzüldüm aynı süreçten geçtik belki ondandır insanın yüreği paramparça oluyor annelik nasıl bir duygu keşke ilk hemen bardağı koysaydi doktor ve sizi uyarsalardi çocuğu öyle tutmayın diye bize üç gün dediler hemde soylemeselerdi bizimde hiç aklimiza gelmezdi inan ... Neyse keyfi yerine gelmiş o mutlu olunca biraz olsun unutursunuz ya birde bence bardağı en azından iki gün koyun biz her bez değiştirme de yeniledik bardağı üç gün boyunca ve çift bardak koyduk sert olsunki kırılmasın diye yeterince acı çekmiş ateş daha çekmesin kuzum

Valla cok zor ya minicik bebekler daaha bende cook üzülüyorum böyle şeyler okuyunca

Geldik 7 gibi gelmiştik uyudu 10 gibi uyandı altını açtık tampon düştü durdu kanamaaaa artık sabaha kadar beklicez allahdan ağlamıyo çok şükür
Aman ağlamasın ve kanama olmasın da. O fucidin kremi sürebiliyorsan sur antibiyotik. Aslında Fito filan da sürülür mü acaba. Deri yenileyici özelliği var. Poposu catlayinca oğluma doktor vermişti. Ama pipiye sormadan sürülmez tabi. Bu kadarla geçmiş olsun inşallah.

Kimbilir kaç para çocuk parası alıyordur devletten.. bizimde burada tek seferlik komik bir rakam veriyorlar 200 mü 300 mu nee
1.5 yasinda cocugu suan krese baslatmis. Hayatindan gayet memnun :) o cocukla almanya italya hollanda gezdi. 300 tl aldım burada tek seferlik... Coğrafya kaderdir :)

Kesinlikle. Bnmki bakamaz baksa iyi bakar şahsen istermiyim bnde istemem. Aramız ne kadar iyi de olsa uzakta olduğumuz için bal kaymak bazen yeri geldiğinde limoni olabiliyor da. Ama süt bebesi kendim bakmak varken dediğiniz gibi neden başkası baksın ki.

Sana da geçmiş olsun canım, çocuk olunca insan kendi ağrılarını sızılarını unutuyor onlar iyi olsunda yeter diyoruz.
Aynen vallahi şuan ustune falan yatmışım kaşınıyor falan ama inan gözüne gözükmüyor insanın. Simďi emzirdim bekliyorum bi saat sonra yine bakcam. Yükselir gibiyse hemen ilaç vercem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…