Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tampon düştü kendi kendineeeebardak koyup kapattım altını kan durdu gerisi önemli değil illa çiş yapınca yanıyo illaaa kanaması çok kötü olmuştu
Çok gecmis olsun canım. Hayirlı olsun bu arada. Inş çabuk toparlar. Insan korktugu seyden yargilanıyor vallahi. Için ferah tutmaya calıs.

Belki midesini üşütmustur canım biraz sıcak tut sar sarmala geçmez yine kusarsa bir doktora götür en azından için rahat eder varsa birşey de ona göre ilaç verir birşey yaparlar her aşı her hastalık her farkli şey bebeleri çok etkiler uzulme sabah daha iyi uyanır inşallah.

Ah inşallah sabah öksürük devam ederse götüreceğiz. Çok sık emzirdim belki onun da etkisi oldu sanırım. Hemen uzun tulum giydirdim üşütmüştür diye. 3. Bebeğim ama insan gerçekten resetleniyor bazı konularda

İnşallah ozaman sorun olmaz inşallah

Çok şükür bizim ateş çıkmadı canım saat başı kalktım 2 kere emdi şimdi uyuyor. Kısa kollu yatırmıştım kolları elleri soğuktu uzun kollu giydirdim.
Benimkinin de gece boyu ateşi cıkmadi elh. Aynen sürekli uyandım. 2 kere emdi simdi de 8 gibi emzirdim iyi gorunuyor oyun halısında. Başi hafif sıcak ama bilmiyorum ölcüyorum hala. Kollar buz gibi cidden.

Vallaaa direk kesildi hemen bezleyebilirsin yanınızda olduğunuzu hissettirin kıcağınjza alabilirisniz diyince bizde aldık bilmediğimiz için , yavrumda cidden kucağa alınınca sustuuu ahh ahh evet bizde öyle yapıyorız bardağo, allahdan gecemiz güzel çekti. Kanama olmasında yanmasına fln zaten kendimizi hazırlamıştık, bende 2-3 gün bekletirim bardağı beeze değmesin

Maşallah aman ağlamasinlar cidden. Kan falan da yoksa sükür. Bu gece bi kaçımıza zor geçti ama elhamdülillah iyiyiz hepimiz gibi görünüyor.

Ayy bize doktor tek batikon verdi, ben 2 eczane dolaştıp merhem aldım sadece, 2 eczacıda sünnette bu en iyisi dediler. Gece süremedikde acır tekrar ağlar diye , uyanınxa sürücez ayy inşallah allahdan gece güzel geçti

Çok gecmis olsun canım. Hayirlı olsun bu arada. Inş çabuk toparlar. Insan korktugu seyden yargilanıyor vallahi. Için ferah tutmaya calıs.
gerçekden öyleeee
Maşallah aman ağlamasinlar cidden. Kan falan da yoksa sükür. Bu gece bi kaçımıza zor geçti ama elhamdülillah iyiyiz hepimiz gibi görünüyor.
Evet yaaa noldu bize vallaaa aşı olanda çok oldu sanırım bugun minicikler yaa kıyamam

yoncambenim canım çok geçmiş olsun, nasıl oldu ateş paşa ? Rabbim şifa versin inşallah evlatlarımızın hiç canı yanmasın
Ayy evetttt yanmasın yaaa dertlerini anlatamıyolar minikler, çok şükür gece biraz iyi geçti kanaması olmasın yeter geri kalan halledilir bi şekilde gülüyo şuan ya o yetiyo

Çok çok geçmiş olsun sizede yaaa ah kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…