- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.461
Çok gecmis olsun canım. Hayirlı olsun bu arada. Inş çabuk toparlar. Insan korktugu seyden yargilanıyor vallahi. Için ferah tutmaya calıs.Tampon düştü kendi kendineeeebardak koyup kapattım altını kan durdu gerisi önemli değil illa çiş yapınca yanıyo illaaa kanaması çok kötü olmuştu
Sürekli şunu yaptım ondan mu bunu yaptım ondan mı diye kendimi yiyorum şu anHava değişiminden olmuştur canım kendini suçlama lütfen.
Belki midesini üşütmustur canım biraz sıcak tut sar sarmala geçmez yine kusarsa bir doktora götür en azından için rahat eder varsa birşey de ona göre ilaç verir birşey yaparlarAz önce yine fışkırtarak kustu. Uyumadı da doğru düzgün. Aşılar düzenimizi alt üst etti. Aşıdan mı hasta mı onu da anlamıyorum. Şimdi yine calpol verdim ateş yok ama huzursuzluk devam ediyor. Yoruldu resmen. Of umarım hasta değildir ya
Ah inşallahBelki midesini üşütmustur canım biraz sıcak tut sar sarmala geçmez yine kusarsa bir doktora götür en azından için rahat eder varsa birşey de ona göre ilaç verir birşey yaparlarher aşı her hastalık her farkli şey bebeleri çok etkiler uzulme sabah daha iyi uyanır inşallah.
Çok şükür bizim ateş çıkmadı canım saat başı kalktım 2 kere emdi şimdi uyuyor. Kısa kollu yatırmıştım kolları elleri soğuktu uzun kollu giydirdim.Bizim de 36 bucuk civariydi simdi 36.8 tetikteyim bakalm
Fark ne ki çocuk çocuk işte uzmanlar cinsiyet ayrımı yapmıyor benim çevremde de var bin tane şey söylüyorlar ama ben başladım minik minikDoğru ek gıdaya geçmeden oturması lazım oğlanları ben 4. Ayda oturttum ama kızlar 6 ay diyorlar da neye dayanarak bilmiyorum
YaaaAğlarım ama
Bebisin nasıl olduAh inşallahsabah öksürük devam ederse götüreceğiz. Çok sık emzirdim belki onun da etkisi oldu sanırım. Hemen uzun tulum giydirdim üşütmüştür diye. 3. Bebeğim ama insan gerçekten resetleniyor bazı konularda
İnşallah ozaman sorun olmaz inşallahBende şimdiden nasıl olur nasıl geçer inşallah çok canı yanmaz diye dua etmeye başladım, doktorumuzun önerdiği bi yer canım kendi yeğenini, eltim oğulunu da orda sünnet ettirmiş güzel güvenilir bi yer randevu bulmakta zorlandık baya dolu hergün o yüzden orayı tercih ettik inşallah bizde memnun kalırız.
Benimkinin de gece boyu ateşi cıkmadi elh. Aynen sürekli uyandım. 2 kere emdi simdi de 8 gibi emzirdim iyi gorunuyor oyun halısında. Başi hafif sıcak ama bilmiyorum ölcüyorum hala. Kollar buz gibi cidden.Çok şükür bizim ateş çıkmadı canım saat başı kalktım 2 kere emdi şimdi uyuyor. Kısa kollu yatırmıştım kolları elleri soğuktu uzun kollu giydirdim.
Vallaaa direk kesildi hemen bezleyebilirsin yanınızda olduğunuzu hissettirin kıcağınjza alabilirisniz diyince bizde aldık bilmediğimiz için , yavrumda cidden kucağa alınınca sustuuuCanım çok şükürkendi cocugum gibi üzüldüm aynı süreçten geçtik belki ondandır insanın yüreği paramparça oluyor annelik nasıl bir duygu keşke ilk hemen bardağı koysaydi doktor ve sizi uyarsalardi çocuğu öyle tutmayın diye bize üç gün dediler hemde soylemeselerdi bizimde hiç aklimiza gelmezdi inan ... Neyse keyfi yerine gelmiş o mutlu olunca biraz olsun unutursunuz ya birde bence bardağı en azından iki gün koyun biz her bez değiştirme de yeniledik bardağı üç gün boyunca ve çift bardak koyduk sert olsunki kırılmasın diye yeterince acı çekmiş ateş daha çekmesin kuzum
Dertlerini bile anlatamıyolar cidden zormuşValla cok zor ya minicik bebekler daaha bende cook üzülüyorum böyle şeyler okuyunca
Maşallah aman ağlamasinlar cidden. Kan falan da yoksa sükür. Bu gece bi kaçımıza zor geçti ama elhamdülillah iyiyiz hepimiz gibi görünüyor.Vallaaa direk kesildi hemen bezleyebilirsin yanınızda olduğunuzu hissettirin kıcağınjza alabilirisniz diyince bizde aldık bilmediğimiz için , yavrumda cidden kucağa alınınca sustuuuahh ahh evet bizde öyle yapıyorız bardağo, allahdan gecemiz güzel çekti. Kanama olmasında yanmasına fln zaten kendimizi hazırlamıştık, bende 2-3 gün bekletirim bardağı beeze değmesin
Ayy bize doktor tek batikon verdi, ben 2 eczane dolaştıp merhem aldım sadece, 2 eczacıda sünnette bu en iyisi dediler. Gece süremedikde acır tekrar ağlar diye , uyanınxa sürücezAman ağlamasın ve kanama olmasın da. O fucidin kremi sürebiliyorsan sur antibiyotik. Aslında Fito filan da sürülür mü acaba. Deri yenileyici özelliği var. Poposu catlayinca oğluma doktor vermişti. Ama pipiye sormadan sürülmez tabi. Bu kadarla geçmiş olsun inşallah.
Çok teşekkür ederimm inşallah hemen geçsinCanım geçmiş olsun minik erkek iyimi inşallah hemencecik iyileşir
Çok gecmis olsun canım. Hayirlı olsun bu arada. Inş çabuk toparlar. Insan korktugu seyden yargilanıyor vallahi. Için ferah tutmaya calıs.
Evet yaaa noldu bize vallaaa aşı olanda çok oldu sanırım bugun minicikler yaa kıyamamMaşallah aman ağlamasinlar cidden. Kan falan da yoksa sükür. Bu gece bi kaçımıza zor geçti ama elhamdülillah iyiyiz hepimiz gibi görünüyor.
Ayy evetttt yanmasın yaaa dertlerini anlatamıyolar minikler, çok şükür gece biraz iyi geçti kanaması olmasın yeter geri kalan halledilir bi şekildeyoncambenim canım çok geçmiş olsun, nasıl oldu ateş paşa ? Rabbim şifa versin inşallah evlatlarımızın hiç canı yanmasın
Çok çok geçmiş olsun sizede yaaa ah kıyamamAh inşallahsabah öksürük devam ederse götüreceğiz. Çok sık emzirdim belki onun da etkisi oldu sanırım. Hemen uzun tulum giydirdim üşütmüştür diye. 3. Bebeğim ama insan gerçekten resetleniyor bazı konularda
Ben ogun foto attımda sen yazdığında ama etiket yapmadığım için görmemişsindirLen geçen bir soru sordum kimse cevap vermedi, ne zaman oturtacağız bebeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?