- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.481
Ben hiç inanmamıştım onun mücadeleyi bırakacağınaValla buluscaz diye suslendim püslendim gittim normalde kuvezden servise alınan bebekleri giydirmeden direk getiriyorlar benimki fazla uzun kalınca baya yoğun bakımda popüler olmuş onu da suslemis hemşireler iki dirhem bi çekirdek giydirmislerserviste odada beklememi söylediler ne mümkün yoğun bakım kapısında bekledim eşimle şey gibiydi Sinan Çetin'e film gibi vardı ya Kapı açılacak mı gelecek mi hele o müziği kulaklarımda yankılanmisti resmen bekleme süresi arttıkça odaya geçip basbasa kalınca da rahat vermediler eşim annem kaynanam gorumcelerim herkes görüntülü arama derdinde onları da anlıyorum da bi huzur vermediler herkesi hallettikten sonra mucizeme sıkı sıkı sarıldım muhabbet sohbet kuvez günlerinden filan gözümün içine içine bakıyordu sanki o baktıkça insanın içi eriyor ben hala birlikte olduğumuza inanamıyorum bazen gidip uzun uzun besiginde izliyorum hala uyurken göğüs kafesinin hareket edip etmediğini dikkatle inceliyorum nerelerden ciktin geldin ne zorluklari aştın diyorum hep kendimi o dogum yaptigim gece neler yasadigimi yogun bakimda yari baygin aglaya aglaya ortaligi yiktigimi sabah uyandigimda icimdeki o boslugu karnimda hareketlerini hissetmeyisimi düşünürdüm ama bebegim o gece neler yasadi hastane tahlil listesine bakiyorum dogdugu gece 1 de 3 te sabah 5 te kan idrar bir suru tahlil yapmislar cani nasil acimistir kokumu degil ama sesimi taniyordu sesimi aramismidir yada anne sicakligini anladım annelik ilk hamile olduğun zamandan itibaren kucağına hiç almadan kodlaniyor insana ama Babalık vakit gecirdikce hissediliyor Rabbım isteyen bekleyen nerde varsa herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Baya da uzun oldu içimi dökmeye de ne çok ihtiyacım varmış
Çok çok teşekkür ederim
Tam yengeçler yaaaBu geceyi de atlattık
Herkes için zor bir geceymis anlaşılan. Ne diyoruz:Sağlık olsun
Benim minik kuşuma da nazar değmiş. Gece başında nazar duası açtım. Hem ağladı hem dinledi. Ahh duygusal oğlum. Bu hayat seni yer yer
Beni de 3 ay ondan ayrı ayakta tutan ona olan inancımdıBen hiç inanmamıştım onun mücadeleyi bırakacağınaçok şükür bugüne
Çok şükür canım sevindim bİzimki de daha yeni uyandı emiyor ölçtüm yok ateşi çıkmaz inşallah bi dahaBenimkinin de gece boyu ateşi cıkmadi elh. Aynen sürekli uyandım. 2 kere emdi simdi de 8 gibi emzirdim iyi gorunuyor oyun halısında. Başi hafif sıcak ama bilmiyorum ölcüyorum hala. Kollar buz gibi cidden.
Kızlar ne kdar calpol verdiniz? Çarşambaya bizimde aşılar var sizden sonra korktum açıkçası. İlk aşıda ebe bana bir çay kaşığı demişti gerekirse ama ateşlenmedi vermedimÇok şükür canım sevindim bİzimki de daha yeni uyandı emiyor ölçtüm yok ateşi çıkmaz inşallah bi daha
Bi öksürük salginidir almis basini gidiyor cevremdedeEvet okullar açıldı ve hastalıklarla başladık. Bebeği nasıl korurum bilmiyorum. Iki büyük sürekli öksürüyor.
Sabah soluğu doktorda aldık. Aşıdan dedi doktor. Öksürük de çok ağlamaktan olmuş muhtemelen dedi. Yine de ilaç yazdı ilerlerse kullanırsın diyeBebisin nasıl oldu
Teşekkürler
Benimkiler de öksürüyor. Hatta antibiyotik başladıkEvet okullar açıldı ve hastalıklarla başladık. Bebeği nasıl korurum bilmiyorum. Iki büyük sürekli öksürüyor.
Öksürüyor arada ama aşıdan çok ağlamaktan dedi doktor. İlk defa aşılar bu kadar etkiliyor. Oğluşlarda hiç hissetmedik etkileriniMikan canım naptınız bebiş nasil öksürüyor mu hala
Doktora gittik, calpol ver dedi 5-6 saate bir. Akşama kadar toparlar inşallah. Kötüleşirse ara beni dedi numarasını verdi doktorMikan Bebegin nasil oldu bugün iyidir insallah
Teşekkür ederim
PropolisEvet okullar açıldı ve hastalıklarla başladık. Bebeği nasıl korurum bilmiyorum. Iki büyük sürekli öksürüyor.
Valla buluscaz diye suslendim püslendim gittim normalde kuvezden servise alınan bebekleri giydirmeden direk getiriyorlar benimki fazla uzun kalınca baya yoğun bakımda popüler olmuş onu da suslemis hemşireler iki dirhem bi çekirdek giydirmislerserviste odada beklememi söylediler ne mümkün yoğun bakım kapısında bekledim eşimle şey gibiydi Sinan Çetin'e film gibi vardı ya Kapı açılacak mı gelecek mi hele o müziği kulaklarımda yankılanmisti resmen bekleme süresi arttıkça odaya geçip basbasa kalınca da rahat vermediler eşim annem kaynanam gorumcelerim herkes görüntülü arama derdinde onları da anlıyorum da bi huzur vermediler herkesi hallettikten sonra mucizeme sıkı sıkı sarıldım muhabbet sohbet kuvez günlerinden filan gözümün içine içine bakıyordu sanki o baktıkça insanın içi eriyor ben hala birlikte olduğumuza inanamıyorum bazen gidip uzun uzun besiginde izliyorum hala uyurken göğüs kafesinin hareket edip etmediğini dikkatle inceliyorum nerelerden ciktin geldin ne zorluklari aştın diyorum hep kendimi o dogum yaptigim gece neler yasadigimi yogun bakimda yari baygin aglaya aglaya ortaligi yiktigimi sabah uyandigimda icimdeki o boslugu karnimda hareketlerini hissetmeyisimi düşünürdüm ama bebegim o gece neler yasadi hastane tahlil listesine bakiyorum dogdugu gece 1 de 3 te sabah 5 te kan idrar bir suru tahlil yapmislar cani nasil acimistir kokumu degil ama sesimi taniyordu sesimi aramismidir yada anne sicakligini anladım annelik ilk hamile olduğun zamandan itibaren kucağına hiç almadan kodlaniyor insana ama Babalık vakit gecirdikce hissediliyor Rabbım isteyen bekleyen nerde varsa herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Baya da uzun oldu içimi dökmeye de ne çok ihtiyacım varmış
Propolis
Polen
Bal
Arı sütü karısımı kullanıyorum ben 4 senedir . %100 hıxbır sey işe yaramaz ama en azından azaltır hastalıgı. Biz de işe yarıyor
Rüşvet teklıf ettım ben. Kantine cok özenıyor
Kardesıne dokunmadıgın hergün 1 ₺
Bırıktır kantinden ıstedıgını al dedım.
Eger kurala uymayı unutursa verdıklerımı gerı alıcam ve sıfırlanacak
Dogru ya da yanlıs umurumda değil.
Ben bebek hastalıgından korkuyorum, cunku ne nefes alabılıyor
Ne beslenebılıyor dogru duzgun. Uzak kalması şart. En azından bi 4-5 ay boyunca
Bugün 2 aylık aşımızı olduk kızlar 37,5 oldu ateşi yarım çay kaşığı calpol verdim saat 5 buçukta şimdi 38 ateşi tekrar mı versem yarım çay kaşığı şurup acaba vücudu normal sıcaklıkta hatta elleri ayakları soğuk başı sıcak sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?