Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben hiç inanmamıştım onun mücadeleyi bırakacağına çok şükür bugüne

Tam yengeçler yaaaminik kıyamam

Ben hiç inanmamıştım onun mücadeleyi bırakacağına çok şükür bugüne
Beni de 3 ay ondan ayrı ayakta tutan ona olan inancımdı Rabbım kimseyi evladından ayırmasın evladiyla sınamasın şükür bu günümüze

Benimkinin de gece boyu ateşi cıkmadi elh. Aynen sürekli uyandım. 2 kere emdi simdi de 8 gibi emzirdim iyi gorunuyor oyun halısında. Başi hafif sıcak ama bilmiyorum ölcüyorum hala. Kollar buz gibi cidden.
Çok şükür canım sevindim bİzimki de daha yeni uyandı emiyor ölçtüm yok ateşi çıkmaz inşallah bi daha

Çok şükür canım sevindim bİzimki de daha yeni uyandı emiyor ölçtüm yok ateşi çıkmaz inşallah bi daha
Kızlar ne kdar calpol verdiniz? Çarşambaya bizimde aşılar var sizden sonra korktum açıkçası. İlk aşıda ebe bana bir çay kaşığı demişti gerekirse ama ateşlenmedi vermedim
1 çay kaşığı çok az değil mi daha ağızda kaybolur o.

Bebisin nasıl oldu
Sabah soluğu doktorda aldık. Aşıdan dedi doktor. Öksürük de çok ağlamaktan olmuş muhtemelen dedi. Yine de ilaç yazdı ilerlerse kullanırsın diye
Teşekkürler
Evet okullar açıldı ve hastalıklarla başladık. Bebeği nasıl korurum bilmiyorum. Iki büyük sürekli öksürüyor.
Benimkiler de öksürüyor. Hatta antibiyotik başladık
Mikan canım naptınız bebiş nasil öksürüyor mu hala
Öksürüyor arada ama aşıdan çok ağlamaktan dedi doktor. İlk defa aşılar bu kadar etkiliyor. Oğluşlarda hiç hissetmedik etkilerini
Mikan Bebegin nasil oldu bugün iyidir insallah
Doktora gittik, calpol ver dedi 5-6 saate bir. Akşama kadar toparlar inşallah. Kötüleşirse ara beni dedi numarasını verdi doktor

Evet okullar açıldı ve hastalıklarla başladık. Bebeği nasıl korurum bilmiyorum. Iki büyük sürekli öksürüyor.
Propolis
Polen
Bal
Arı sütü karısımı kullanıyorum ben 4 senedir . %100 hıxbır sey işe yaramaz ama en azından azaltır hastalıgı. Biz de işe yarıyor

Rüşvet teklıf ettım ben. Kantine cok özenıyor
Kardesıne dokunmadıgın hergün 1 ₺
Bırıktır kantinden ıstedıgını al dedım.
Eger kurala uymayı unutursa verdıklerımı gerı alıcam ve sıfırlanacak
Dogru ya da yanlıs umurumda değil.
Ben bebek hastalıgından korkuyorum, cunku ne nefes alabılıyor
Ne beslenebılıyor dogru duzgun. Uzak kalması şart. En azından bi 4-5 ay boyunca

Ne zor zamanlar Ya Rabbim.
Ben iki hafta bekledim küvezden çıkmasını. Ama ikinci haftasında emzirmeye giriyordum. Yanımda toparlanıp götürememek çok koyuyordu.

Kısa süre kalacağım için yoğun bakımın içinde emziriyordum.
Emzirme seansları sırasında asistanlar, hemşireler durumu kritik bebekleri veya kaybedilenleri konuşurken kulak misafiri oluyorsun.
Yeri geliyor doktor başka bir bebeğe müdahale ediyor sen oradayken.
Olduğun yerden görebildiğin bebekleri birbiriyle kıyaslıyorsun.
Hemşireler başka bebekleri doyurup temizlerken başka bir bebek ağlamaya başlıyor. Onlara normal gelse de sen alıp kucaklamak istiyorsun.

Yoğun bakımın kapısından eli boş çıkmak çok kötü. İyi diye avutuyorsun kendini.
Doktor siz yarın taburcusunuz dediği zamanki yüz ifadesi hep aklımda.

Sen ne kadar çok bekledin ya. Allah ayırmasın sizi. Bunları anı olarak yazıya dök mutlaka

Ama noktalama işaretlerine dikkat ederek

Ay yaramaz mı ya.
Benim sadık yarim propolisim.
Neredeyse çaya çorbaya dökcem baharat gibi

Benimkinin ikinci haftada boğazı şişti burnu akıyor mesela. Tenefüste koşturup terliyorlar da.
Beeo nun propolisli spreyini sıkıyorum. Arı sütü ve multivitamin içiyor. Ama olacak oluyor işte

Ve uzak tutamıyorum bebekten

Az vermişsin şurubu. Bir çay kaşığı gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…