- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.501
Beeo nun içeriği az bıraz canım. Mesela egrıcayır varAy yaramaz mı ya.
Benim sadık yarim propolisim.
Neredeyse çaya çorbaya dökcem baharat gibi
Benimkinin ikinci haftada boğazı şişti burnu akıyor mesela. Tenefüste koşturup terliyorlar da.
Beeo nun propolisli spreyini sıkıyorum. Arı sütü ve multivitamin içiyor. Ama olacak oluyor işte
Ve uzak tutamıyorum bebekten
Beeo nun içeriği az bıraz canım. Mesela egrıcayır var
Onun daha fazla propolıs oranı .
Olmazsa olmazım kesınlıkle
Teşekkür ederimmm
Evet var . Propolis oranı daha yuksek bee denBoğaz spreyi bir tek onu gördüm. Eğriçayırın da varsa alırım.
Eğriçayır
Beeo
Arı mucizesi
Ersağ
Hepsinden kullandım
Ama genel olarak hepsinden memnunum.
Arılar çok önemli
Saçmalama lütfen. Böyle konularda ne yaptım ne yapmasaydim demek yerine önüne bakacaksın. Bebekler hasta olur. Sadece nasıl iyi ederim nasıl rahat ettirin diye bak. Kendini yiyip bitirme lütfen. Çabucak atlatacaktir.Sürekli şunu yaptım ondan mu bunu yaptım ondan mı diye kendimi yiyorum şu an
Ben 37.5 de yarım. Çay kaşığı verdim canım ama çok geç etki etti. Doktor 1 çay kaşığı demişti ben fazla çıkmadın diye yarım verdim keşke 1 çay kaşığı verseydim birde şu kadar saat sonra tekrar verebilirsin demedi içeriğini okudum 6 saat yazıyordu bekledim sonra da düştü zaten ateşi. Her çocuk bir olmuyor canım ateşi çıkmayanda oluyormuş huysuzluk yapar demişt doktor sen yine de 1 çay kaşığı ver canımKızlar ne kdar calpol verdiniz? Çarşambaya bizimde aşılar var sizden sonra korktum açıkçası. İlk aşıda ebe bana bir çay kaşığı demişti gerekirse ama ateşlenmedi vermedim
1 çay kaşığı çok az değil mi daha ağızda kaybolur o.
Evet canım ebe 37.8 falan olursa ver dedi bende 37.5 olunca yarım verdim o yüzden ama dediğin gibi keşke 1 çay kaşığı verseydim şükür daha da yükselmediAz vermişsin şurubu. Bir çay kaşığı gerekiyor.
Şimdi nasıl canım ağlaması falan var mı kanaması yok değil mi her şey yolundadır inşallahTeşekkür ederimmm
Canım yapacak bişi yok. Takma kafana . Burnuna dıkkat et tıkalı olmasınSürekli şunu yaptım ondan mu bunu yaptım ondan mı diye kendimi yiyorum şu an
Çok şükür bin şükür gözünaydın canım Allah bir daha hiç ayırmasın sağlıklı ömürler versinValla buluscaz diye suslendim püslendim gittim normalde kuvezden servise alınan bebekleri giydirmeden direk getiriyorlar benimki fazla uzun kalınca baya yoğun bakımda popüler olmuş onu da suslemis hemşireler iki dirhem bi çekirdek giydirmislerserviste odada beklememi söylediler ne mümkün yoğun bakım kapısında bekledim eşimle şey gibiydi Sinan Çetin'e film gibi vardı ya Kapı açılacak mı gelecek mi hele o müziği kulaklarımda yankılanmisti resmen bekleme süresi arttıkça odaya geçip basbasa kalınca da rahat vermediler eşim annem kaynanam gorumcelerim herkes görüntülü arama derdinde onları da anlıyorum da bi huzur vermediler herkesi hallettikten sonra mucizeme sıkı sıkı sarıldım muhabbet sohbet kuvez günlerinden filan gözümün içine içine bakıyordu sanki o baktıkça insanın içi eriyor ben hala birlikte olduğumuza inanamıyorum bazen gidip uzun uzun besiginde izliyorum hala uyurken göğüs kafesinin hareket edip etmediğini dikkatle inceliyorum nerelerden ciktin geldin ne zorluklari aştın diyorum hep kendimi o dogum yaptigim gece neler yasadigimi yogun bakimda yari baygin aglaya aglaya ortaligi yiktigimi sabah uyandigimda icimdeki o boslugu karnimda hareketlerini hissetmeyisimi düşünürdüm ama bebegim o gece neler yasadi hastane tahlil listesine bakiyorum dogdugu gece 1 de 3 te sabah 5 te kan idrar bir suru tahlil yapmislar cani nasil acimistir kokumu degil ama sesimi taniyordu sesimi aramismidir yada anne sicakligini anladım annelik ilk hamile olduğun zamandan itibaren kucağına hiç almadan kodlaniyor insana ama Babalık vakit gecirdikce hissediliyor Rabbım isteyen bekleyen nerde varsa herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Baya da uzun oldu içimi dökmeye de ne çok ihtiyacım varmış
Canım ben de bir çay kaşığı verdiğim zaman 4-5 Damla daha veriyorum çay kaşığına damlatıp çünkü dişi de olmadığı için zaten ilacın yarısı kaşıkta kalıyor istersen sen de öyle yapKızlar ne kdar calpol verdiniz? Çarşambaya bizimde aşılar var sizden sonra korktum açıkçası. İlk aşıda ebe bana bir çay kaşığı demişti gerekirse ama ateşlenmedi vermedim
1 çay kaşığı çok az değil mi daha ağızda kaybolur o.
Çok haklısın kendimi suçlayarak çok zaman kaybediyorum, dediğini uygulayacağımSaçmalama lütfen. Böyle konularda ne yaptım ne yapmasaydim demek yerine önüne bakacaksın. Bebekler hasta olur. Sadece nasıl iyi ederim nasıl rahat ettirin diye bak. Kendini yiyip bitirme lütfen. Çabucak atlatacaktir.
Geçmiş olsun canım hava değişimi çok normal buÇok haklısın kendimi suçlayarak çok zaman kaybediyorum, dediğini uygulayacağım
Dün baya hırıltılıydı otribebe sıktım rahatladıCanım yapacak bişi yok. Takma kafana . Burnuna dıkkat et tıkalı olmasın
Çok ağlamaktan boğazı tahriş olmuş dedi doktor, aşılar tüm düzenimizi alt üst ettiGeçmiş olsun canım hava değişimi çok normal bu
Verılır ama önce bılegıne sür ve kızarıklıkvar mı dıye bak. Alerjı var mı yok mu anlamak ıcın. Ama polen yerıne propolıs tavsıye ederımPolen nasıl kullanılıyor bilen var mı? Bir de 3 yaşa verilebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?