Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Beeo nun içeriği az bıraz canım. Mesela egrıcayır var
Onun daha fazla propolıs oranı .

Olmazsa olmazım kesınlıkle

Beeo nun içeriği az bıraz canım. Mesela egrıcayır var
Onun daha fazla propolıs oranı .

Olmazsa olmazım kesınlıkle

Boğaz spreyi bir tek onu gördüm. Eğriçayırın da varsa alırım.
Eğriçayır
Beeo
Arı mucizesi
Ersağ

Hepsinden kullandım
Ama genel olarak hepsinden memnunum.
Arılar çok önemli

Sürekli şunu yaptım ondan mu bunu yaptım ondan mı diye kendimi yiyorum şu an
Saçmalama lütfen. Böyle konularda ne yaptım ne yapmasaydim demek yerine önüne bakacaksın. Bebekler hasta olur. Sadece nasıl iyi ederim nasıl rahat ettirin diye bak. Kendini yiyip bitirme lütfen. Çabucak atlatacaktir.

Ben 37.5 de yarım. Çay kaşığı verdim canım ama çok geç etki etti. Doktor 1 çay kaşığı demişti ben fazla çıkmadın diye yarım verdim keşke 1 çay kaşığı verseydim birde şu kadar saat sonra tekrar verebilirsin demedi içeriğini okudum 6 saat yazıyordu bekledim sonra da düştü zaten ateşi. Her çocuk bir olmuyor canım ateşi çıkmayanda oluyormuş huysuzluk yapar demişt doktor sen yine de 1 çay kaşığı ver canım

Çok şükür bin şükür gözünaydın canım Allah bir daha hiç ayırmasın sağlıklı ömürler versin

Canım ben de bir çay kaşığı verdiğim zaman 4-5 Damla daha veriyorum çay kaşığına damlatıp çünkü dişi de olmadığı için zaten ilacın yarısı kaşıkta kalıyor istersen sen de öyle yap

Saçmalama lütfen. Böyle konularda ne yaptım ne yapmasaydim demek yerine önüne bakacaksın. Bebekler hasta olur. Sadece nasıl iyi ederim nasıl rahat ettirin diye bak. Kendini yiyip bitirme lütfen. Çabucak atlatacaktir.
Çok haklısın kendimi suçlayarak çok zaman kaybediyorum, dediğini uygulayacağım

Polen nasıl kullanılıyor bilen var mı? Bir de 3 yaşa verilebilir mi?
Verılır ama önce bılegıne sür ve kızarıklıkvar mı dıye bak. Alerjı var mı yok mu anlamak ıcın. Ama polen yerıne propolıs tavsıye ederım
Tabı ıcırebılırsen . Onun yerıne ballı karısım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…