- 23 Ekim 2018
- 16.264
- 37.610
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.521
Bir arkadaş polen verdi tane tane olandan onu değerlendireyim demiştimVerılır ama önce bılegıne sür ve kızarıklıkvar mı dıye bak. Alerjı var mı yok mu anlamak ıcın. Ama polen yerıne propolıs tavsıye ederım
Tabı ıcırebılırsen . Onun yerıne ballı karısım olur
Anladım. Polen o sekılde vermedım hıc bılemıyorumBir arkadaş polen verdi tane tane olandan onu değerlendireyim demiştim
Tamam teşekkürlerAnladım. Polen o sekılde vermedım hıc bılemıyorum
Yazık yavrum benim nasıl öyle tahriş ettiyseÇok ağlamaktan boğazı tahriş olmuş dedi doktor, aşılar tüm düzenimizi alt üst etti
Alerjikse verme evetTamam teşekkürleryoğurda süte katılıyormuş ama küçük oğlum alerjik bir bünyeye sahip risk almasam daha iyi olur
Ben tuvalet iletisimi için çok hevesliydim doğumdan önce , bir sürü notlar almıştım kitap ve videolardan. Ama doğum sezeryana dönünce başta bir toparlanamadim, sonra günde 7 kez kaka yapıyordu daha bu hafta 1 e indi. Ama ben 2 kez tuvalete tuttum ıkınirken ikisinde de yaptı 20 sn içinde ve rahatladı . Çisleri yakalamak şuan çok zor sinyali alıyorum aslında ama kakalar için ben sinyali gördükçe götüreceğim artık.Bence erken olmaz. Çocuklar o bezlerle rahat edemiyorlar. Kınamak gibi olmasın komşumuzun kızı 4 yaşında hala altı bağlı. Annesi bu ay alıştırmaya çalışacağım dedi. O da kreş altı bezli kabul etmiyor diye. Yani çocuk hareket etmekte zorlanır gibi geliyor.
Bebekler için ideal oda sıcaklığı 22-23 derece . Baktığın markanın tog değerine eş değer dereceye bakıp al . Ben 1 tog aldım 6-12 ay ergopouch marka tulum. Kışın içinde zıbın ve alt üst takım, sonbaharda sadece zıbın üstüne ideal olur diye düşünüyorum . Bide 2 tog defactodan alacağım ne olur ne olmaz . Kollar açık modellerden alma kış içinKızlar uyku tulumu alırken neye göre aldınız ya hiç bilemedim ben ne alsamtog değeri yüksek almak istiyorum evim iyi ısınmıyor kışın çünkü. Ama mesela 2 tog tulum kolları açık ee kolları üşümez mi bilenler bi yardım ederse çok sevinirim
Biraz ağladı canım ebe biraz emzir sankinlesin dedi emzirdim yolda da gelirken uyudu gündüz iyiydi akşam üstü çıktı ateş 37,5 olunca bende yarım çay kaşığı verdim ama etki etmedi 38 oldu başka da yükselmedi şimdi 37,1 düştü bende Baktım içeriğine 6 saatte bir diye vermedim canım 11 buçuk gibi tekrar vercem çıkarsa inşallah çıkmaz. Bana sağlık ocağında ateş yapmayada bilir dediler olursa da şu saat aralığında ver diye bilgilendirmediler canım. Bizimkinin emmesinde sorun olmadı canım memede uyuyor bırakınca mızmızlanıyordu şimdi daha iyi bakınıyor oynuyor kendi kendine
Kızlar benim bebeğin dogdugundan beri hep sıcaklığı 37 derecedir daha hiç 36.8 bile görmedim derecede. Doktor bebek sıcaklıginin 37.5 e kadar normal olduğunu sonrası ateş baslangici demişti .Bizim de 36 bucuk civariydi simdi 36.8 tetikteyim bakalm
Ay canım ya. Bak gördün mu senin hatan değil. Yavrum ağlamaktan olmuşSabah soluğu doktorda aldık. Aşıdan dedi doktor. Öksürük de çok ağlamaktan olmuş muhtemelen dedi. Yine de ilaç yazdı ilerlerse kullanırsın diye
Teşekkürler
Benimkiler de öksürüyor. Hatta antibiyotik başladık
Öksürüyor arada ama aşıdan çok ağlamaktan dedi doktor. İlk defa aşılar bu kadar etkiliyor. Oğluşlarda hiç hissetmedik etkilerini
Doktora gittik, calpol ver dedi 5-6 saate bir. Akşama kadar toparlar inşallah. Kötüleşirse ara beni dedi numarasını verdi doktor
Ben geçen hafta sokmaya niyetlendim ama çok soğuktu kendim bile giremedim.Günaydın herkese, bebeğini denize sokan oldu mu ? 2 ay bitti bizim babası sokalim diyor, sizler denediniz mi? Bir de bez/mayo ne kullandiniz ?
Aşırı huzursuz oldu uyanık olduğu süre boyunca ağladıYazık yavrum benim nasıl öyle tahriş ettiyse
Böyle oldu bize uyku tulumu. Kisin daha iyi olur katlanincaKızlar uyku tulumu alırken neye göre aldınız ya hiç bilemedim ben ne alsamtog değeri yüksek almak istiyorum evim iyi ısınmıyor kışın çünkü. Ama mesela 2 tog tulum kolları açık ee kolları üşümez mi bilenler bi yardım ederse çok sevinirim
Bol bol emzirmeye çalış bence. Ben boğazım tahriş olunca çok su içmeye çalışırım aynı mantıkla bakarsak bebeisler de sıvı almak isteyebilir. Bebeğe boğaz spreyi yada pastil de verilmiyor.Çok ağlamaktan boğazı tahriş olmuş dedi doktor, aşılar tüm düzenimizi alt üst etti
Amin inşallahAy canım ya. Bak gördün mu senin hatan değil. Yavrum ağlamaktan olmuşbir an evvel toparlar inşallah
Memeyi de reddediyor çoğunlukla. 2 kere güzel emdi dün ikisinde de fışkırtarak kustu. Bebek için mi kullanacağımBol bol emzirmeye çalış bence. Ben boğazım tahriş olunca çok su içmeye çalışırım aynı mantıkla bakarsak bebeisler de sıvı almak isteyebilir. Bebeğe boğaz spreyi yada pastil de verilmiyor.Benim sesim kısılır sürekli. Mesleki hastalık işte. Konuyla alakası yok. Ama vocalzone ses kısıklığına iyi geliyor. Ama emzirirken kullanılır mı acaba
Benim oglan cok uyanık onu anladimAnteplililili canım eds hortumunu denedin mi işe yaradı mı sende?
Benim oglan cok uyanık onu anladimhem hortumu anladi hemde mama geldigi icin meme emmek istemedi baktim meme reddi olacak hic zorlamadim çöpe attim bizde boule işe yaramadi
O zaman Memede mama takviyesi yapabilirsin sende işe yarar bence mamayi ictigi icin , benimki mama tadini sevmiyor direkt hic şansim yokTam sıpa ya
Benimki mama içiyor az geldiği zaman sinirleniyorda memede işe yarar mı acaba diye düşündüm
Her annenin doğrusu kendinePropolis
Polen
Bal
Arı sütü karısımı kullanıyorum ben 4 senedir . %100 hıxbır sey işe yaramaz ama en azından azaltır hastalıgı. Biz de işe yarıyor
Rüşvet teklıf ettım ben. Kantine cok özenıyor
Kardesıne dokunmadıgın hergün 1 ₺
Bırıktır kantinden ıstedıgını al dedım.
Eger kurala uymayı unutursa verdıklerımı gerı alıcam ve sıfırlanacak
Dogru ya da yanlıs umurumda değil.
Ben bebek hastalıgından korkuyorum, cunku ne nefes alabılıyor
Ne beslenebılıyor dogru duzgun. Uzak kalması şart. En azından bi 4-5 ay boyunca
Allahimmm ne kadar güzel bebeklerimiz var. Hepsini içime sokasim geliyorBöyle oldu bize uyku tulumu. Kisin daha iyi olur katlanincaşuan içinde kayboldu yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?