Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir arkadaş polen verdi tane tane olandan onu değerlendireyim demiştim

Ben tuvalet iletisimi için çok hevesliydim doğumdan önce , bir sürü notlar almıştım kitap ve videolardan. Ama doğum sezeryana dönünce başta bir toparlanamadim, sonra günde 7 kez kaka yapıyordu daha bu hafta 1 e indi. Ama ben 2 kez tuvalete tuttum ıkınirken ikisinde de yaptı 20 sn içinde ve rahatladı . Çisleri yakalamak şuan çok zor sinyali alıyorum aslında ama kakalar için ben sinyali gördükçe götüreceğim artık.
Bebekler için ideal oda sıcaklığı 22-23 derece . Baktığın markanın tog değerine eş değer dereceye bakıp al . Ben 1 tog aldım 6-12 ay ergopouch marka tulum. Kışın içinde zıbın ve alt üst takım, sonbaharda sadece zıbın üstüne ideal olur diye düşünüyorum . Bide 2 tog defactodan alacağım ne olur ne olmaz . Kollar açık modellerden alma kış için
Bizim de 36 bucuk civariydi simdi 36.8 tetikteyim bakalm
Kızlar benim bebeğin dogdugundan beri hep sıcaklığı 37 derecedir daha hiç 36.8 bile görmedim derecede. Doktor bebek sıcaklıginin 37.5 e kadar normal olduğunu sonrası ateş baslangici demişti .

Ay canım ya. Bak gördün mu senin hatan değil. Yavrum ağlamaktan olmuş bir an evvel toparlar inşallah

Böyle oldu bize uyku tulumu. Kisin daha iyi olur katlaninca şuan içinde kayboldu yavrum

Eklentiler

• IMG_20220917_122440.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20220917_122455.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 79
Çok ağlamaktan boğazı tahriş olmuş dedi doktor, aşılar tüm düzenimizi alt üst etti
Bol bol emzirmeye çalış bence. Ben boğazım tahriş olunca çok su içmeye çalışırım aynı mantıkla bakarsak bebeisler de sıvı almak isteyebilir. Bebeğe boğaz spreyi yada pastil de verilmiyor. Benim sesim kısılır sürekli. Mesleki hastalık işte. Konuyla alakası yok. Ama vocalzone ses kısıklığına iyi geliyor. Ama emzirirken kullanılır mı acaba

Memeyi de reddediyor çoğunlukla. 2 kere güzel emdi dün ikisinde de fışkırtarak kustu. Bebek için mi kullanacağım oluyor mu öyle

Anteplililili canım eds hortumunu denedin mi işe yaradı mı sende?
Benim oglan cok uyanık onu anladim hem hortumu anladi hemde mama geldigi icin meme emmek istemedi baktim meme reddi olacak hic zorlamadim çöpe attim bizde boule işe yaramadi

Benim oglan cok uyanık onu anladim hem hortumu anladi hemde mama geldigi icin meme emmek istemedi baktim meme reddi olacak hic zorlamadim çöpe attim bizde boule işe yaramadi

Tam sıpa ya
Benimki mama içiyor az geldiği zaman sinirleniyorda memede işe yarar mı acaba diye düşündüm

Her annenin doğrusu kendine valla harika bı taktik olmuş bence. Ben de uygulardim ama bizimkinin okulunda kantin Yokk. Kendime uyarlamaliyim

N

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…