Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biz de carsamba aşı olduk sağlık ocagina goturmeden yarim saat once calpol verdim bir cay kasığı. Oglen 1.45de asi oldu 6 da tekrar calpol verdim 37.2 idi bjrdaha da vermedim cok sukur zorlamadi. Gec uyudu annem aldı nöbeti devr :)

Kızlar benim bebek 2 aylık oldu bugun ve bu ay 700 gram almış sadece doktor iyi dedi ama bana az geldi 4850 olmuşuz
Canım kötü değil ki benim kız da 4950 olmuştu 2 aylık kontrolde. İlla her bebek 1 kg alacak diye bir kural yok ki. Bu ay 700 alır bir bakmışsın öbür ay 1200 almış. Önemli olan sağlıklı olması. Kiloya bu kadar takilmayalim bence.

Saglıklı cok şükür de anne stü bide günde bir yada iki kez 60 cc mama veriyorum mamayı arttırsammı siyede bir düşündüm açıkcası

Evet canım daha yeni doğduğu zamanlar 37.4 olmuştu ateşi benimde mastitten dolayı ateşim çıkmıştı o zman doktorumuz 37 bebekler için normal demişti. Bende 37.5 olunca o yüzden yarım çay kaşığı verdim. Her bebek farklıdır tabiki yine de takip etmek gerek, bu aşılar kaç gün ateş yapar acaba ebe 2 gün yıkamayın dedi.

Bende sipariş verirken 3 numaradan yanlışlıkla külot bez almışım iade ile uğraşmadım inşallah kullanışlıdır 112 Li paket almıştım birde
Kullandım mi bezleri. Bana da bir arkadsim hediye bez getirmiş sağ olsun. Ama külot bez ne yaapsam bilemedim.

Kullandım mi bezleri. Bana da bir arkadsim hediye bez getirmiş sağ olsun. Ama külot bez ne yaapsam bilemedim.
Kullanıyorum canım güzel hemen giydiriyorum daha kolay geldi bana ama bizim oğlan genelde bezini açınca çişini yapıyor her yerimiz çiş oluyor o yüzden hemen giydirmeye çalışıyorum normal bezle karışık kullanıyorum gündüzleri kullanıyorum

Eklentiler

• image.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 54
Saglıklı cok şükür de anne stü bide günde bir yada iki kez 60 cc mama veriyorum mamayı arttırsammı siyede bir düşündüm açıkcası
Doymuyorsa olabilir ama duyuyorsa sırf kilo alsın diye fazla besleme bence. Benim bir arkadsim oğlunu aşırı besliyordu. Kilo alsın diye sadece anne sütu versede sürekli zorla emsiriyordu. çocuk içip içip kusuyordu. Ek gıdaya geçince zorla yedirdi çocuk kustu. Evet baya tombul bir çocuk oldu. Şimdi zayıflatmak için doktor geziyor. Abur cubur.....
Benim oğlan hep zayıftı. İlk 6 ay anne sütü artı mama. 6 aydan sonra ek gıda arti mama. Çocuk hep zayıftı. Ama boyu da aşırı uzundu. Hep 3 yaş büyük kıyafet giydiriyorum zayıf olsa da. Şimdi 9 yaşında 13 yaş giyiyor. Normalde sağlıklı beslenen de bir çocuk her şeyi yer ayrım yapmaz. Pandemiye biraz abur cubura alıştı. O da normal yemeğini yedikten sonra üstüne bir adet çikolata talebi var. Az göbek yaptı ama hala diğer arkadaşın çocuğundan zayıf ve uzun. Dolayısıyla kiloya takılma

O zaman değiştirmeye filan uğraşmayım bende gündüz kullanirim senin gibi 96 li iki paket almış bir de sağ olsun.

Yani akşam saatlerin de sütüm azalıyor hissediyorum o yüzden cok aglıyor memede ve mamayı verince içip rahatca uykuya geçebiliyor ordan anlıyorum . Ama onun dışında boştan yere mama vermiyordum doktor şimdi bu mamayı 90 cc ye cıkarabilirsin dedi . Bende öyle tombul bi bebek olsun derdinde degilimde acaba açmı kaldı düşüncesi üzdü beni

Hımm valla benimki araliksz 1 1.5 saat kesin agladi. Öksürmesi yok cok şukür. Çok geçmiş olsun belki tahriş olmustur aglarken falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…