- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.561
O da doğruGece tak ne olacak kı :)
Benim bebegin de hep 36.6 civarinda olurdu. 37 yi aşinca ben ilac da versem etki edene kadar 38 i gectik 39 a yol aldik. O yuzden 36.8 de tetikte durdum 37 yi gorsem belki müdahale ederdim ilac verirdim. Calpol masallah 2 saatte anca etki ediyor o vakte kadar cocuk cekecegini cekiyor zatenBen tuvalet iletisimi için çok hevesliydim doğumdan önce , bir sürü notlar almıştım kitap ve videolardan. Ama doğum sezeryana dönünce başta bir toparlanamadim, sonra günde 7 kez kaka yapıyordu daha bu hafta 1 e indi. Ama ben 2 kez tuvalete tuttum ıkınirken ikisinde de yaptı 20 sn içinde ve rahatladı . Çisleri yakalamak şuan çok zor sinyali alıyorum aslında ama kakalar için ben sinyali gördükçe götüreceğim artık.
Bebekler için ideal oda sıcaklığı 22-23 derece . Baktığın markanın tog değerine eş değer dereceye bakıp al . Ben 1 tog aldım 6-12 ay ergopouch marka tulum. Kışın içinde zıbın ve alt üst takım, sonbaharda sadece zıbın üstüne ideal olur diye düşünüyorum . Bide 2 tog defactodan alacağım ne olur ne olmaz . Kollar açık modellerden alma kış için
Kızlar benim bebeğin dogdugundan beri hep sıcaklığı 37 derecedir daha hiç 36.8 bile görmedim derecede. Doktor bebek sıcaklıginin 37.5 e kadar normal olduğunu sonrası ateş baslangici demişti .
Aliyorsa dene bence. Ben sagdigim sütü veriyordum gece 80 CC den fazla icmiyordu. Seninki kadarlikken. 90 dene bakalım içerse devam edersinYani akşam saatlerin de sütüm azalıyor hissediyorum o yüzden cok aglıyor memede ve mamayı verince içip rahatca uykuya geçebiliyor ordan anlıyorum . Ama onun dışında boştan yere mama vermiyordum doktor şimdi bu mamayı 90 cc ye cıkarabilirsin dedi . Bende öyle tombul bi bebek olsun derdinde degilimde acaba açmı kaldı düşüncesi üzdü beni
Bazı günler tüm gün bağırıyor benimki de ne yapsam susmuyor suçlu hissetme kendini bu hafta rota aşısı var zaten olmayan düzenimiz hepten bozulacakÇok ağlamaktan boğazı tahriş olmuş dedi doktor, aşılar tüm düzenimizi alt üst etti
Maşallah cok iyi canim. Ben 4 saatte bir verilebilecegini bileydim ilaci erken verirdim. Ikinci kez verecegimde bekledim o ara ateşi biraz vardı ama ilaç saatini bekledm sonra verdm o ara etki edesiye ateş aldı basını gitti. Baya bi agladık. Dogdugundan beri aglamadigi kadar dün agladı hepsini tüketti diyebilirim.Biz de carsamba aşı olduk sağlık ocagina goturmeden yarim saat once calpol verdim bir cay kasığı. Oglen 1.45de asi oldu 6 da tekrar calpol verdim 37.2 idi bjrdaha da vermedim cok sukur zorlamadi. Gec uyudu annem aldı nöbeti devr :)
Rota ya da dıgerlerı bızde olumsuz bır etkı yapmadıBazı günler tüm gün bağırıyor benimki de ne yapsam susmuyor suçlu hissetme kendini bu hafta rota aşısı var zaten olmayan düzenimiz hepten bozulacak
Tamam canım deneyim bakalım bu hortumun numaraları falan var sanırım?O zaman Memede mama takviyesi yapabilirsin sende işe yarar bence mamayi ictigi icin , benimki mama tadini sevmiyor direkt hic şansim yok
Teşekkürler canımBöyle oldu bize uyku tulumu. Kisin daha iyi olur katlanincaşuan içinde kayboldu yavrum
Bnm kp arıcıluk yapıyor sağolsun bir kısmı parasıyla bir kısmı hediye olacak şekilde balımızı gönderiyor. Polen ve propolis dahil. Lakin lakin propolis katı olandan. Onu da böyle kullanamadım yutabilşyorsın sadece.Boğaz spreyi bir tek onu gördüm. Eğriçayırın da varsa alırım.
Eğriçayır
Beeo
Arı mucizesi
Ersağ
Hepsinden kullandım
Ama genel olarak hepsinden memnunum.
Arılar çok önemli
İnşallah etkilemez rotaBazı günler tüm gün bağırıyor benimki de ne yapsam susmuyor suçlu hissetme kendini bu hafta rota aşısı var zaten olmayan düzenimiz hepten bozulacak
Nette bakmıstımBnm kp arıcıluk yapıyor sağolsun bir kısmı parasıyla bir kısmı hediye olacak şekilde balımızı gönderiyor. Polen ve propolis dahil. Lakin lakin propolis katı olandan. Onu da böyle kullanamadım yutabilşyorsın sadece.
Evet canim ama ven numarasina hic bakmadim aldigi yer bu olur yenidogan icin demisTamam canım deneyim bakalım bu hortumun numaraları falan var sanırım?
Ama daha 5 gün var .25 gram alsa 125 gram ederKızlar benim bebek 2 aylık oldu bugun ve bu ay 700 gram almış sadece doktor iyi dedi ama bana az geldi4850 olmuşuz
Yaparsada öyle saldım ki canım zaten canı isterse sürekli bağırıyor canı isterse uyuyor psikolojim bozuldu artıkRota ya da dıgerlerı bızde olumsuz bır etkı yapmadı
Tamam canım çok teşekkür ederimEvet canim ama ven numarasina hic bakmadim aldigi yer bu olur yenidogan icin demis
Yok kanaması çok şükür sabah kremini sürdük bardak kapatıp bezledik keyfi yerinde bugun çok şükürrrrŞimdi nasıl canım ağlaması falan var mı kanaması yok değil mi her şey yolundadır inşallah
Çok çok teşekkür ederimmmNe kadar çok sayfa birikmiş 2 gündür oku oku bitmedi. Öncelikle dün bir çok bebemiz aşı olmuş ,geçmiş olsun sağlık versin aşılar .
yoncambenim geçmiş olsun Ateş Beye bugünü çok rahat geçsin
Emme refleksini tatmin etmek için benimki de öyle yapıyorKızlar bebegım sürekli eli agzında emiyor diş için çok erken dimi niye böyle yapıyot bu çocuk cuk cuk emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?