Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
P
Benim bebegin de hep 36.6 civarinda olurdu. 37 yi aşinca ben ilac da versem etki edene kadar 38 i gectik 39 a yol aldik. O yuzden 36.8 de tetikte durdum 37 yi gorsem belki müdahale ederdim ilac verirdim. Calpol masallah 2 saatte anca etki ediyor o vakte kadar cocuk cekecegini cekiyor zaten

Aliyorsa dene bence. Ben sagdigim sütü veriyordum gece 80 CC den fazla icmiyordu. Seninki kadarlikken. 90 dene bakalım içerse devam edersin Süt arttırmak icin takviyelerden deniyorsundur gerçi ama. Ben oğlumda arttırmak için o humanalardan dünya kadar içtim fayda etmedi. Şimdi sadece galactago ve I mom latte kullanıyorum. Bir de süt azalınca sagmakda arttırıyor. Deneyebilirsin ama azsa da canını sıkma dedim ya bende oğlumda süt artı mama gittim. Hatta 5. Ayda aşırı azaldı sütüm ilk zaman buzluğa attiklarimi verdim.

Maşallah cok iyi canim. Ben 4 saatte bir verilebilecegini bileydim ilaci erken verirdim. Ikinci kez verecegimde bekledim o ara ateşi biraz vardı ama ilaç saatini bekledm sonra verdm o ara etki edesiye ateş aldı basını gitti. Baya bi agladık. Dogdugundan beri aglamadigi kadar dün agladı hepsini tüketti diyebilirim.

Boğaz spreyi bir tek onu gördüm. Eğriçayırın da varsa alırım.
Eğriçayır
Beeo
Arı mucizesi
Ersağ

Hepsinden kullandım
Ama genel olarak hepsinden memnunum.
Arılar çok önemli
Bnm kp arıcıluk yapıyor sağolsun bir kısmı parasıyla bir kısmı hediye olacak şekilde balımızı gönderiyor. Polen ve propolis dahil. Lakin lakin propolis katı olandan. Onu da böyle kullanamadım yutabilşyorsın sadece.

Nette bakmıstım
Z.yagında beklet uzun süre

Şimdi nasıl canım ağlaması falan var mı kanaması yok değil mi her şey yolundadır inşallah
Yok kanaması çok şükür sabah kremini sürdük bardak kapatıp bezledik keyfi yerinde bugun çok şükürrrr ama dünden yorgun düşmüş uyudu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…