Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok geçmiş olsun ya bak kendini üzdüğün gibi sebep sen filan değilsin bakamamakta değil asi bütün çocukların dengesini düzenini bozuyor yaptirsak bi dert yaptırmasak bin
Yaaa bi elimde kızım gaz cikariyordum yazarken fazlaca karışmış olabilir ama hepsini not aldım tarih tarih gün gün gram gram gelişimini.
İşte girip görmek te çok zor bırakıp gelmek te hiç görememek te ben birkez kucağıma alamadığım bebeğim için 3bucuk ay süt sagdim birkez doğumda dahil yüzünü göremedim anca fotoğraf onu da bazen çekiyorlar bazen içerisi uygun değil başka bebege müdahale ediliyor diyolar. Video bile çekmediler de eşim tartıştı 10 saniyelik bi video çektirdik günlerce izledim.
Sabah tesadüfen 2015 te bi kadının yazdıklarını gördüm 27 haftalık doğum ve 2 sene kuvezde komada kalan bebek 8 dişi çıkmış 13 kilo olmuş ama uyuyor entube. 25 aylikken ölmüş bebegi..
Sayfalarca okudum kadının yazdıklarını kalktım kendi bebeğime onun içinde sarıldım onun cennet kuşu içinde.
Beterin beteri var hep iyi olsunda tek görmeyeyim diyodum bugün birkez daha şükür ettim. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın

Kızlar bebegım sürekli eli agzında emiyor diş için çok erken dimi niye böyle yapıyot bu çocuk cuk cuk emiyor
Disten değil bildiğim kadarıyla ellerini kesfederken ilk yaptıkları eylem ellerini emmek mis hatta yumruk yapıp emmek. sonra biseylere dokunmak ellerini incelemek olarak devam ediyormuş süreç

Öncekilerde aşıların etkisini yaşamayınca afalladım, çok şükür daha iyi ama huysuzluk devam.

Güzel şeyler oku kendini üzecek şeyler okuma. Çok şükür çok güçlü bir bebeğin var üstesinden geldi zorlukların. Hayattaki tüm zorluklar karşısındaki duruşu böyle olur inşallah

Aynen. En azından bir 6 ay doğum izni vermeleri gerekiyor ama nerdeee

Ayy evetttt yanmasın yaaa dertlerini anlatamıyolar minikler, çok şükür gece biraz iyi geçti kanaması olmasın yeter geri kalan halledilir bi şekilde gülüyo şuan ya o yetiyo
Çok geçmiş olsun canım. Hemencecik tamamen iyileşsin. Ben de sünnet olsun istiyorum ama eşim asla kabul etmiyor. Şimdi yaşadıklarını görünce ben de bir acaba dedim. Çok zor gerçekten. Neyse ki atlattınız

Ben de sabah uyandığında mutlaka tuvalete götürüyorum. Bazan kaka, bazen çiş, bazen ikisini de yapıyor. Hiç boş çevirmedi sağolsun gece bezine çok nadir yapıyor, o yüzden sabah mutlaka tuvalette yapıyor. Ben de çok heves etmiştim ama dediğin gibi sezaryen ile mümkün değildi.

Kızlar biz aşı olurken hemşire calpol için “çok çok zorlanırsanız verin. Ateş 38 i geçerse. Aşının mantığındaki ağrı kesici veya ateş düşürücü kullanmak tersmiş. Amaç zaten vücudun savunma mekanizmasını devreye sokup hastalığa karşı antikor üretmek. Calpol bu antikorların oluşumunu engelliyor.” dedi. Bizim ateş 37,8 e kadar çıktı ama ben şurup vermedim. Duş aldırdım, dışarı çıkardım çok şükür toparladı.

Bazı günler tüm gün bağırıyor benimki de ne yapsam susmuyor suçlu hissetme kendini bu hafta rota aşısı var zaten olmayan düzenimiz hepten bozulacak

Rota aşısı pek etkilemiyor korkma..

Hatta kakada bir fark olur mu diye sordum. Olmaz dedi ebe.
İlk çocukta da yaptırdım ama hatırlamıyordum

Valla ne güzel. Kaynağından direk

Alışım için bazı yöntemler var ama çok bilgim yok. Su bazlı kullanıyoruz biz. O suda veya içecekte kolay karışıyor.
Diğer su bazlı olmayan sıvı propolis suya katınca karışmıyor bardağa yapışıyor. Ekmeğe falan damlatıp yemek gerekiyor onu. O da çocuk için problem.

Su bazlıyı kaşığa damlatıp büyüğe şurup diye içirebiliyorum. Tabi arkasından su içiyor

Bir de zeytinyağında, alkolde bekletme yöntemleri var galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…