- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.581
Bizimkide öylee yapıyor şuanKızlar bebegım sürekli eli agzında emiyor diş için çok erken dimi niye böyle yapıyot bu çocuk cuk cuk emiyor
Çok geçmiş olsun ya bak kendini üzdüğün gibi sebep sen filan değilsin bakamamakta değil asi bütün çocukların dengesini düzenini bozuyor yaptirsak bi dert yaptırmasak binSabah soluğu doktorda aldık. Aşıdan dedi doktor. Öksürük de çok ağlamaktan olmuş muhtemelen dedi. Yine de ilaç yazdı ilerlerse kullanırsın diye
Teşekkürler
Benimkiler de öksürüyor. Hatta antibiyotik başladık
Öksürüyor arada ama aşıdan çok ağlamaktan dedi doktor. İlk defa aşılar bu kadar etkiliyor. Oğluşlarda hiç hissetmedik etkilerini
Doktora gittik, calpol ver dedi 5-6 saate bir. Akşama kadar toparlar inşallah. Kötüleşirse ara beni dedi numarasını verdi doktor
Yaaa bi elimde kızım gaz cikariyordum yazarken fazlaca karışmış olabilirNe zor zamanlar Ya Rabbim.
Ben iki hafta bekledim küvezden çıkmasını. Ama ikinci haftasında emzirmeye giriyordum. Yanımda toparlanıp götürememek çok koyuyordu.
Kısa süre kalacağım için yoğun bakımın içinde emziriyordum.
Emzirme seansları sırasında asistanlar, hemşireler durumu kritik bebekleri veya kaybedilenleri konuşurken kulak misafiri oluyorsun.
Yeri geliyor doktor başka bir bebeğe müdahale ediyor sen oradayken.
Olduğun yerden görebildiğin bebekleri birbiriyle kıyaslıyorsun.
Hemşireler başka bebekleri doyurup temizlerken başka bir bebek ağlamaya başlıyor. Onlara normal gelse de sen alıp kucaklamak istiyorsun.
Yoğun bakımın kapısından eli boş çıkmak çok kötü. İyi diye avutuyorsun kendini.
Doktor siz yarın taburcusunuz dediği zamanki yüz ifadesi hep aklımda.
Sen ne kadar çok bekledin ya. Allah ayırmasın sizi. Bunları anı olarak yazıya dök mutlaka
Ama noktalama işaretlerine dikkat ederek
Aminnn cumlemizinkine inşallah sağlıklı uzun ömürleri olsunÇok şükür bin şükür gözünaydın canım Allah bir daha hiç ayırmasın sağlıklı ömürler versin
Ordakinden önce dogurmuştum o yüzden bugun tam 60 günlükAma daha 5 gün var .25 gram alsa 125 gram eder
Disten değil bildiğim kadarıyla ellerini kesfederken ilk yaptıkları eylem ellerini emmek mis hatta yumruk yapıp emmek. sonra biseylere dokunmak ellerini incelemek olarak devam ediyormuş süreçKızlar bebegım sürekli eli agzında emiyor diş için çok erken dimi niye böyle yapıyot bu çocuk cuk cuk emiyor
Öncekilerde aşıların etkisini yaşamayınca afalladım, çok şükür daha iyi ama huysuzluk devam.Çok geçmiş olsun ya bak kendini üzdüğün gibi sebep sen filan değilsin bakamamakta değil asi bütün çocukların dengesini düzenini bozuyor yaptirsak bi dert yaptırmasak bin
Yaaa bi elimde kızım gaz cikariyordum yazarken fazlaca karışmış olabilirama hepsini not aldım tarih tarih gün gün gram gram gelişimini.
İşte girip görmek te çok zor bırakıp gelmek te hiç görememek te ben birkez kucağıma alamadığım bebeğim için 3bucuk ay süt sagdim birkez doğumda dahil yüzünü göremedim anca fotoğraf onu da bazen çekiyorlar bazen içerisi uygun değil başka bebege müdahale ediliyor diyolar. Video bile çekmediler de eşim tartıştı 10 saniyelik bi video çektirdik günlerce izledim.
Sabah tesadüfen 2015 te bi kadının yazdıklarını gördüm 27 haftalık doğum ve 2 sene kuvezde komada kalan bebek 8 dişi çıkmış 13 kilo olmuş ama uyuyor entube. 25 aylikken ölmüş bebegi..
Sayfalarca okudum kadının yazdıklarını kalktım kendi bebeğime onun içinde sarıldım onun cennet kuşu içinde.
Beterin beteri var hep iyi olsunda tek görmeyeyim diyodum bugün birkez daha şükür ettim. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın
Canım bır sekılde buyuyecekler. Allah bıze sabır ve rahatlık versınYaparsada öyle saldım ki canım zaten canı isterse sürekli bağırıyor canı isterse uyuyor psikolojim bozuldu artık
Aynen. En azından bir 6 ay doğum izni vermeleri gerekiyor ama nerdeeeKesinlikle. Bnmki bakamaz baksa iyi bakar şahsen istermiyim bnde istemem. Aramız ne kadar iyi de olsa uzakta olduğumuz için bal kaymak bazen yeri geldiğinde limoni olabiliyor da. Ama süt bebesi kendim bakmak varken dediğiniz gibi neden başkası baksın ki.
Çok geçmiş olsun canım. Hemencecik tamamen iyileşsin. Ben de sünnet olsun istiyorum ama eşim asla kabul etmiyor. Şimdi yaşadıklarını görünce ben de bir acaba dedim. Çok zor gerçekten. Neyse ki atlattınızAyy evetttt yanmasın yaaa dertlerini anlatamıyolar minikler, çok şükür gece biraz iyi geçti kanaması olmasın yeter geri kalan halledilir bi şekildegülüyo şuan ya o yetiyo
Günaydın herkese, bebeğini denize sokan oldu mu ? 2 ay bitti bizim babası sokalim diyor, sizler denediniz mi? Bir de bez/mayo ne kullandiniz ?
Zühre ana diye bir karışım varmış. Bir bak istersenBir arkadaş polen verdi tane tane olandan onu değerlendireyim demiştim
Ben de sabah uyandığında mutlaka tuvalete götürüyorum. Bazan kaka, bazen çiş, bazen ikisini de yapıyor. Hiç boş çevirmedi sağolsunBen tuvalet iletisimi için çok hevesliydim doğumdan önce , bir sürü notlar almıştım kitap ve videolardan. Ama doğum sezeryana dönünce başta bir toparlanamadim, sonra günde 7 kez kaka yapıyordu daha bu hafta 1 e indi. Ama ben 2 kez tuvalete tuttum ıkınirken ikisinde de yaptı 20 sn içinde ve rahatladı . Çisleri yakalamak şuan çok zor sinyali alıyorum aslında ama kakalar için ben sinyali gördükçe götüreceğim artık.
Bebekler için ideal oda sıcaklığı 22-23 derece . Baktığın markanın tog değerine eş değer dereceye bakıp al . Ben 1 tog aldım 6-12 ay ergopouch marka tulum. Kışın içinde zıbın ve alt üst takım, sonbaharda sadece zıbın üstüne ideal olur diye düşünüyorum . Bide 2 tog defactodan alacağım ne olur ne olmaz . Kollar açık modellerden alma kış için
Kızlar benim bebeğin dogdugundan beri hep sıcaklığı 37 derecedir daha hiç 36.8 bile görmedim derecede. Doktor bebek sıcaklıginin 37.5 e kadar normal olduğunu sonrası ateş baslangici demişti .
İlk defa duydum güzel bir şeye benziyor deniyim bu sene bakalımZühre ana diye bir karışım varmış. Bir bak istersen
Merf_xl diye bir eczacı var instagramda. Kadına gerçekten çok güveniyorum. O hep tavsiye ediyor.İlk defa duydum güzel bir şeye benziyor deniyim bu sene bakalım
Dün baya hırıltılıydı otribebe sıktım rahatladı
Bazı günler tüm gün bağırıyor benimki de ne yapsam susmuyor suçlu hissetme kendini bu hafta rota aşısı var zaten olmayan düzenimiz hepten bozulacak
İçeriği doğal denemek lazımMerf_xl diye bir eczacı var instagramda. Kadına gerçekten çok güveniyorum. O hep tavsiye ediyor.
Bnm kp arıcıluk yapıyor sağolsun bir kısmı parasıyla bir kısmı hediye olacak şekilde balımızı gönderiyor. Polen ve propolis dahil. Lakin lakin propolis katı olandan. Onu da böyle kullanamadım yutabilşyorsın sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?