- 23 Ekim 2018
- 16.264
- 37.610
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.601
Dün aşıdan sonra çok huysuzlandı çok ağladı uyumadı ve sonra sürekli hapşırdı ve öksürdü gece. 2 kere de fışkırtarak aşırı miktarda kustu. Öksürük olunca korktum çünkü benim oğlanlar da hasta. Uzak tutmaya çalışıyorum ama kaşla göz arasında yine dibindeler kızın. Bulaşmıştır diye korktum ama doktor çok ağlamaktan boğazı tahriş olmuş gibi duruyor dedi gözlemle dedi çok şükür bugün daha iyi öksürük baya azaldı, öyle işte doğduğundan beri en zor gecemizdi oturup ağlayacaktım neredeyseBebek hasta mı? Geçmiş olsun
Eski mesajları okuyamıyorum çok olunca. Arada kaynıyor.
Kızlar bebegım sürekli eli agzında emiyor diş için çok erken dimi niye böyle yapıyot bu çocuk cuk cuk emiyor
Çok geçmiş olsun ya bak kendini üzdüğün gibi sebep sen filan değilsin bakamamakta değil asi bütün çocukların dengesini düzenini bozuyor yaptirsak bi dert yaptırmasak bin
Yaaa bi elimde kızım gaz cikariyordum yazarken fazlaca karışmış olabilirama hepsini not aldım tarih tarih gün gün gram gram gelişimini.
İşte girip görmek te çok zor bırakıp gelmek te hiç görememek te ben birkez kucağıma alamadığım bebeğim için 3bucuk ay süt sagdim birkez doğumda dahil yüzünü göremedim anca fotoğraf onu da bazen çekiyorlar bazen içerisi uygun değil başka bebege müdahale ediliyor diyolar. Video bile çekmediler de eşim tartıştı 10 saniyelik bi video çektirdik günlerce izledim.
Sabah tesadüfen 2015 te bi kadının yazdıklarını gördüm 27 haftalık doğum ve 2 sene kuvezde komada kalan bebek 8 dişi çıkmış 13 kilo olmuş ama uyuyor entube. 25 aylikken ölmüş bebegi..
Sayfalarca okudum kadının yazdıklarını kalktım kendi bebeğime onun içinde sarıldım onun cennet kuşu içinde.
Beterin beteri var hep iyi olsunda tek görmeyeyim diyodum bugün birkez daha şükür ettim. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın
Dün aşıdan sonra çok huysuzlandı çok ağladı uyumadı ve sonra sürekli hapşırdı ve öksürdü gece. 2 kere de fışkırtarak aşırı miktarda kustu. Öksürük olunca korktum çünkü benim oğlanlar da hasta. Uzak tutmaya çalışıyorum ama kaşla göz arasında yine dibindeler kızın. Bulaşmıştır diye korktum ama doktor çok ağlamaktan boğazı tahriş olmuş gibi duruyor dedi gözlemle dedi çok şükür bugün daha iyi öksürük baya azaldı, öyle işte doğduğundan beri en zor gecemizdi oturup ağlayacaktım neredeyse
Öyle gerçekten yeterki sağlıklı olsunlar olalım her şeyin üstesinden gelinir, teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Aşı ve mikrop birleşince mi oldu acaba?
İnşallah çabuk atlatır.
İnsan iyi olsun da gerekirse uyumasın diyor bu zamanlarda. Çok çaresiz hissediyor bilirim..
Çok şükür yaaaa dün aklımı aldıda şuan iyiÇok geçmiş olsun canım. Hemencecik tamamen iyileşsin. Ben de sünnet olsun istiyorum ama eşim asla kabul etmiyor. Şimdi yaşadıklarını görünce ben de bir acaba dedim. Çok zor gerçekten. Neyse ki atlattınız
Aşidan sonra duş almaması gerekiyordu amaKızlar biz aşı olurken hemşire calpol için “çok çok zorlanırsanız verin. Ateş 38 i geçerse. Aşının mantığındaki ağrı kesici veya ateş düşürücü kullanmak tersmiş. Amaç zaten vücudun savunma mekanizmasını devreye sokup hastalığa karşı antikor üretmek. Calpol bu antikorların oluşumunu engelliyor.” dedi. Bizim ateş 37,8 e kadar çıktı ama ben şurup vermedim. Duş aldırdım, dışarı çıkardım çok şükür toparladı.
2. Ay aşı olan anneler dünden beri perişan vallahi. Bugun benimkinin de ateş indi ciktı. Ama cok fazla olmadı o yuzden ilac vermedim. Dün yeterince perişan olmustuk bugun de bi huysuz ne istedigi belirsiz. Uyutsam uyumaz emzirsem agla gezidiririm kucagimda aglar oyun halisina koyuyorum agliyor emzik veriyorum atiyor agliyor2. Ay aşısı bizi dağıttı. Dünden beri huzursuz,az uyuyor. Sürekli meme istiyor ama fazla geliyor kusuyor. Ateş çıkıp iniyor. İnşallah yarına geçer artık.
Sakral gamze bizde de var hatta korktum ben usg çektirdikBen hiç ayva yemedim ama benimkinin de gamzesi varhatta kuyruk sokumunun oldugu yerde de cukurluk var bişey gamzesi diye geciyor tıbbi bir terimi var da hatrlayamadm. Eşim cocugun dötü başı gamze olmuş demişti
Evet var. Mint yeşili ve kırmızı yeni doğan için bildiğim kadarı ile şimdi onun büyüğü kullanilmaliTamam canım deneyim bakalım bu hortumun numaraları falan var sanırım?
Canım ben internetten bulup aradım İstanbulmus o zaman ordan kiralamistim. Eve kargoyla yolladılar. Sonra geri kargoyla yolladım.Morkahve canım Ankara da oturuyordun sanırım süt sağma makinesi kiralamıştın bende kiralamak istiyorum da sen nereden kiralamıştın?
Aşıyı tam iki aylıkken yaptırmadın mi canım? Sağlık ocağı bizi de Ekim'de çağıracakmis yani iki ayı biraz geçiyor. Günü gününe olmuyor mu anlamadimKızlar biz aşı olurken hemşire calpol için “çok çok zorlanırsanız verin. Ateş 38 i geçerse. Aşının mantığındaki ağrı kesici veya ateş düşürücü kullanmak tersmiş. Amaç zaten vücudun savunma mekanizmasını devreye sokup hastalığa karşı antikor üretmek. Calpol bu antikorların oluşumunu engelliyor.” dedi. Bizim ateş 37,8 e kadar çıktı ama ben şurup vermedim. Duş aldırdım, dışarı çıkardım çok şükür toparladı.
Evet var. Mint yeşili ve kırmızı yeni doğan için bildiğim kadarı ile şimdi onun büyüğü kullanilmali
Canım ben internetten bulup aradım İstanbulmus o zaman ordan kiralamistim. Eve kargoyla yolladılar. Sonra geri kargoyla yolladım.
Eday Medikal
Ben oglumda burdan kiralamistim. Ama şimdi 2. El medela pump in style aldım. Aynı profesyonel makine gibi bulursam onada bakabilirsin.
Su geçirmez bant yapıştırıp duş aldırdım ben.Aşidan sonra duş almaması gerekiyordu ama
Ben tam 62 günlükken yaptırdım. 2. Ay bitikten sonra yapılıyor. 3. Ayın içerisindeyken yaptırılabiliniyor.Aşıyı tam iki aylıkken yaptırmadın mi canım? Sağlık ocağı bizi de Ekim'de çağıracakmis yani iki ayı biraz geçiyor. Günü gününe olmuyor mu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?