Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebek hasta mı? Geçmiş olsun
Eski mesajları okuyamıyorum çok olunca. Arada kaynıyor.
Dün aşıdan sonra çok huysuzlandı çok ağladı uyumadı ve sonra sürekli hapşırdı ve öksürdü gece. 2 kere de fışkırtarak aşırı miktarda kustu. Öksürük olunca korktum çünkü benim oğlanlar da hasta. Uzak tutmaya çalışıyorum ama kaşla göz arasında yine dibindeler kızın. Bulaşmıştır diye korktum ama doktor çok ağlamaktan boğazı tahriş olmuş gibi duruyor dedi gözlemle dedi çok şükür bugün daha iyi öksürük baya azaldı, öyle işte doğduğundan beri en zor gecemizdi oturup ağlayacaktım neredeyse

Amin.
Bugün doğum yaptığım hastaneye gittim başka bölüme kontrol için. Anılarım canlandı

O yalnızlığı, dikişli halde uzun süre ayakta kalmanın acısını biraz sonra bebeğimi emzirecek olmanın telaşıyla arka plana atarak yürümem, doktorun ağzından sihirli taburculuk kelimesini duymak için gün saymam falan. Tuhaf oldum işte..

Allah bizi mutlu sona kavuşturdu çok şükür. Nerede varsa yardımcısı olsun. Güç kuvvet versin.

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Aşı ve mikrop birleşince mi oldu acaba?
İnşallah çabuk atlatır.
İnsan iyi olsun da gerekirse uyumasın diyor bu zamanlarda. Çok çaresiz hissediyor bilirim..

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Aşı ve mikrop birleşince mi oldu acaba?
İnşallah çabuk atlatır.
İnsan iyi olsun da gerekirse uyumasın diyor bu zamanlarda. Çok çaresiz hissediyor bilirim..
Öyle gerçekten yeterki sağlıklı olsunlar olalım her şeyin üstesinden gelinir, teşekkür ederim

Çok şükür yaaaa dün aklımı aldıda şuan iyi vallaa iyi bi yere yaptırısanız bişi olmaz

Aşidan sonra duş almaması gerekiyordu ama

2. Ay aşısı bizi dağıttı. Dünden beri huzursuz,az uyuyor. Sürekli meme istiyor ama fazla geliyor kusuyor. Ateş çıkıp iniyor. İnşallah yarına geçer artık.
2. Ay aşı olan anneler dünden beri perişan vallahi. Bugun benimkinin de ateş indi ciktı. Ama cok fazla olmadı o yuzden ilac vermedim. Dün yeterince perişan olmustuk bugun de bi huysuz ne istedigi belirsiz. Uyutsam uyumaz emzirsem agla gezidiririm kucagimda aglar oyun halisina koyuyorum agliyor emzik veriyorum atiyor agliyor

Ben hiç ayva yemedim ama benimkinin de gamzesi var hatta kuyruk sokumunun oldugu yerde de cukurluk var bişey gamzesi diye geciyor tıbbi bir terimi var da hatrlayamadm. Eşim cocugun dötü başı gamze olmuş demişti
Sakral gamze bizde de var hatta korktum ben usg çektirdik

Morkahve canım Ankara da oturuyordun sanırım süt sağma makinesi kiralamıştın bende kiralamak istiyorum da sen nereden kiralamıştın?
Canım ben internetten bulup aradım İstanbulmus o zaman ordan kiralamistim. Eve kargoyla yolladılar. Sonra geri kargoyla yolladım.
Eday Medikal

Ben oglumda burdan kiralamistim. Ama şimdi 2. El medela pump in style aldım. Aynı profesyonel makine gibi bulursam onada bakabilirsin.

Aşıyı tam iki aylıkken yaptırmadın mi canım? Sağlık ocağı bizi de Ekim'de çağıracakmis yani iki ayı biraz geçiyor. Günü gününe olmuyor mu anlamadim

Evet var. Mint yeşili ve kırmızı yeni doğan için bildiğim kadarı ile şimdi onun büyüğü kullanilmali

2-3 ay için açık yeşilmiş canım teşekkür ederim

Tamam canım çok sağol bende ki yeterli gelmiyor gibi profesyonel bir makine kullansam daha iyi olur diye düşünüyorum sütümü artırmam lazım bebeğim tam boşaltmıyor çünkü az gelmeye başlayınca sıkılıp bırakıyor

Aşıyı tam iki aylıkken yaptırmadın mi canım? Sağlık ocağı bizi de Ekim'de çağıracakmis yani iki ayı biraz geçiyor. Günü gününe olmuyor mu anlamadim
Ben tam 62 günlükken yaptırdım. 2. Ay bitikten sonra yapılıyor. 3. Ayın içerisindeyken yaptırılabiliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…