Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet o konuda empati yapinca ben rahatsz oluyorum kim isterki totosunda naylon bişiyle yasamak. Dogumdan sonra hasta bezi depend ped ne varsa kullandik. Cok sinir bişeymiş hasta bezleri.
Doğum temmuz ortası olunca depend çok rahatsız etti beni terletiyor fln bebeklerin de işi zor hem altları bağlı hem uzun süre yat yat

Dr görünce sorun yok derse sorun çıkmıyor ben pimpirik olduğumdan usg istedi Dr
ben eve gelince gordüm ya dr a da sormadm acikcası sadece delik vs varsa diye endişe ettim. Aslinda ben korona olmustum 6 haftalik hamileyken inanilmaz ateşlenmistim. Ateş bebegin omurilik gelişimini etkiliyormus ilk haftalar. O sebeple hep aklma takilıydi. Görünce omurilikle alakalı bisey mi ki dedim baktm delik vs var mi diye. Bi engel var spina bfida mi ne oyle bişey. Ondan korkuyordum ama kötuyü cagırmadm şuan bi durum yok gibi.kalça usg de ordan bakarlar mi bilmiyorum bakarlarsa sorarım belki

Huzursuzluk var da gazdan sanırım kan döküntü yok galiba alerji değil

Bakarlar canım sor sen evet spina ama seninkinde sorun yoktur delik açıksa sorun oluyormuş bende de var babasına da var galiba bizimki biraz genetik yatkınlık oldu

_Rumy_ canım bizim akşam saat 5 te yine ateşi çıktı 37.6 oldu 1 çay kaşığı şurup verdim yarım saat sonra düştü çok şükür yine kontrol ediyorum şuan yok kaç gün sürüyor bu ateş yapmadı acaba tedirginim hep sürekli kontrol ediyorum

Ben onu hamileyken okudum Allahim gece boyu ağla ağla içim çıktı hep sonunun iyi bitmesini istedim ama bitmedi .Ben de o dönemde benim bebegin kilosu az diye üzülüyordum. Onu okuyunca şükrettim

Bizim de öyle acayip dökülüyor saçları.. Yenisi çıkacak heralde Bi müddet sonra bi de bizimki saçlarını yolluyo nedense
Benim doğuştan böyle dokulmuyor ama çok çıkmıyorda.ne olcak bakalım zamanla çıkar herhalde.bizimkide çekiyor saçını ozellikle emerken falan eli hep saçında.

Ateşi bilmiyorum ama huzursuzluğu 1 hafta sürebilir dedi doktor

Ateşi bilmiyorum ama huzursuzluğu 1 hafta sürebilir dedi doktor
Bizimki 3 gün çok az emdi sürekli uyudu. Hiç atesi çıkmadı ama vücudu uykuyla savaştı virüslerle.o 3 günde belki 10 gram aldı. O kadar az süt içti. Her bebekte farklı oluyor ama bana o aşı sistemi saçma geldi .Bir anda bebeklere çok yuklenmiyorlar mi .bildiğim kadarıyla 3.ayda aşı yok .arkadaş koysana o aşıların birini de 3.aya .Ne gerek var bu kadar virüse

Bizde de ateş olmadı neyseki, kesinlikle çok fazla 3 aşı. 3. Aya koymasalar bile birer hafta arayla yapılabilir bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…