- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.621
Aynen sakral gamze dogru. Ben baktm delik var mi diye olmayinca sorun etmedim bi an ne bu oldum ama araştrinca içim rahat etti. Usg cektrmeyi dusünmemistim. O kısim kıllı bi deSakral gamze bizde de var hatta korktum ben usg çektirdik
Hee cok mantıklı iyi olmuş o zamanSu geçirmez bant yapıştırıp duş aldırdım ben.
Bizim de öyle acayip dökülüyor saçları.. Yenisi çıkacak heralde Bi müddet sonra bi de bizimki saçlarını yolluyo nedenseKız maşallah bu ne kadar saç boylebenimki kel bayağı ortası açık dedeler gibi yanlarda var
Dr görünce sorun yok derse sorun çıkmıyor ben pimpirik olduğumdan usg istedi DrAynen sakral gamze dogru. Ben baktm delik var mi diye olmayinca sorun etmedim bi an ne bu oldum ama araştrinca içim rahat etti. Usg cektrmeyi dusünmemistim. O kısim kıllı bi de
Doğum temmuz ortası olunca depend çok rahatsız etti beni terletiyor fln bebeklerin de işi zor hem altları bağlı hem uzun süre yat yatEvet o konuda empati yapinca ben rahatsz oluyorum kim isterki totosunda naylon bişiyle yasamak. Dogumdan sonra hasta bezi depend ped ne varsa kullandik. Cok sinir bişeymiş hasta bezleri.
Benimki de yoluyor. Bayadir da döküluyor yenileri cıkti bile hatta. Bi yandan da hala döküyoruz.Bizim de öyle acayip dökülüyor saçları.. Yenisi çıkacak heralde Bi müddet sonra bi de bizimki saçlarını yolluyo nedense
Bizim normalde bu ayın 13 ünde ikinci ay oluyor ama sağlık ocağı Ekim'de aşıyı açıp çağıracakmis. Peki boy kilo ölçümü yaptılar mı ikinci ayda? Bize çocuk doktoru yaptı sadeceBen tam 62 günlükken yaptırdım. 2. Ay bitikten sonra yapılıyor. 3. Ayın içerisindeyken yaptırılabiliniyor.
Dr görünce sorun yok derse sorun çıkmıyor ben pimpirik olduğumdan usg istedi Dr
Huzursuzluk var da gazdan sanırım kan döküntü yok galiba alerji değilBirkaç sebebi olabiliyor. Önsütü fazla alıp yağlı sütü yeterince almadığında yani memeyi tam boşaltmadığında da yeşil olur. Alerji kaynaklı olduğunda ilaveten huzursuzluk, kan ve ciltte döküntü yoksa çok üzerinde durmuyorlar
Bakarlar canım sor sen evet spina ama seninkinde sorun yoktur delik açıksa sorun oluyormuş bende de var babasına da var galiba bizimki biraz genetik yatkınlık olduben eve gelince gordüm ya dr a da sormadm acikcası sadece delik vs varsa diye endişe ettim. Aslinda ben korona olmustum 6 haftalik hamileyken inanilmaz ateşlenmistim. Ateş bebegin omurilik gelişimini etkiliyormus ilk haftalar. O sebeple hep aklma takilıydi. Görünce omurilikle alakalı bisey mi ki dedim baktm delik vs var mi diye. Bi engel var spina bfida mi ne oyle bişey. Ondan korkuyordum ama kötuyü cagırmadm şuan bi durum yok gibi.kalça usg de ordan bakarlar mi bilmiyorum bakarlarsa sorarım belki
Kıyamam ya iyi çok şükür atlattınız bunu daYok kanaması çok şükür sabah kremini sürdük bardak kapatıp bezledik keyfi yerinde bugun çok şükürrrrama dünden yorgun düşmüş uyudu hep
Genelde 1kilo alıyolar her ayKızlar bebisler aylık kaç kilo alıyorlar? Dogum kilosu ve 2 aylık kilosu ne kadar oldu? Simdiden masallah hepsine
Ben onu hamileyken okudum Allahim gece boyu ağla ağla içim çıktıÇok geçmiş olsun ya bak kendini üzdüğün gibi sebep sen filan değilsin bakamamakta değil asi bütün çocukların dengesini düzenini bozuyor yaptirsak bi dert yaptırmasak bin
Yaaa bi elimde kızım gaz cikariyordum yazarken fazlaca karışmış olabilirama hepsini not aldım tarih tarih gün gün gram gram gelişimini.
İşte girip görmek te çok zor bırakıp gelmek te hiç görememek te ben birkez kucağıma alamadığım bebeğim için 3bucuk ay süt sagdim birkez doğumda dahil yüzünü göremedim anca fotoğraf onu da bazen çekiyorlar bazen içerisi uygun değil başka bebege müdahale ediliyor diyolar. Video bile çekmediler de eşim tartıştı 10 saniyelik bi video çektirdik günlerce izledim.
Sabah tesadüfen 2015 te bi kadının yazdıklarını gördüm 27 haftalık doğum ve 2 sene kuvezde komada kalan bebek 8 dişi çıkmış 13 kilo olmuş ama uyuyor entube. 25 aylikken ölmüş bebegi..
Sayfalarca okudum kadının yazdıklarını kalktım kendi bebeğime onun içinde sarıldım onun cennet kuşu içinde.
Beterin beteri var hep iyi olsunda tek görmeyeyim diyodum bugün birkez daha şükür ettim. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın
Benim doğuştan böyleBizim de öyle acayip dökülüyor saçları.. Yenisi çıkacak heralde Bi müddet sonra bi de bizimki saçlarını yolluyo nedense
Ateşi bilmiyorum ama huzursuzluğu 1 hafta sürebilir dedi doktor_Rumy_ canım bizim akşam saat 5 te yine ateşi çıktı 37.6 oldu 1 çay kaşığı şurup verdim yarım saat sonra düştü çok şükür yine kontrol ediyorum şuan yok kaç gün sürüyor bu ateş yapmadı acaba tedirginim hep sürekli kontrol ediyorum
Bizimki 3 gün çok az emdi sürekli uyudu. Hiç atesi çıkmadı ama vücudu uykuyla savaştı virüslerle.o 3 günde belki 10 gram aldı. O kadar az süt içti. Her bebekte farklı oluyor ama bana o aşı sistemi saçma geldi .Bir anda bebeklere çok yuklenmiyorlar mi .bildiğim kadarıyla 3.ayda aşı yok .arkadaş koysana o aşıların birini de 3.aya .Ne gerek var bu kadar virüseAteşi bilmiyorum ama huzursuzluğu 1 hafta sürebilir dedi doktor
Bizde de ateş olmadı neyseki, kesinlikle çok fazla 3 aşı. 3. Aya koymasalar bile birer hafta arayla yapılabilir bence deBizimki 3 gün çok az emdi sürekli uyudu. Hiç atesi çıkmadı ama vücudu uykuyla savaştı virüslerle.o 3 günde belki 10 gram aldı. O kadar az süt içti. Her bebekte farklı oluyor ama bana o aşı sistemi saçma geldi .Bir anda bebeklere çok yuklenmiyorlar mi .bildiğim kadarıyla 3.ayda aşı yok .arkadaş koysana o aşıların birini de 3.aya .Ne gerek var bu kadar virüse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?