Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doğumun her türlüsünün hatıraları anıları çok özel. Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin kimsenin kucagini boş bırakmasın
Ben onu hamileyken okudum Allahim gece boyu ağla ağla içim çıktı hep sonunun iyi bitmesini istedim ama bitmedi .Ben de o dönemde benim bebegin kilosu az diye üzülüyordum. Onu okuyunca şükrettim
Valla sabahtan beri bi değişiğim ya aynen ağla ağla içim çıktı. birde öyle sürüklüyor ki insani sanki roman okuyomus gibi halbuki bi kadının gerçekleri yaşadıkları ne zor Yarabbim. Birkez daha şükür etmemiz gereken çok şey var olduğunu anımsadım sarstı ama iyi de geldi

Aynen canım katılıyorum minicik bünyelerine ağır geliyor zaten gaz sancıları falan zorlanıyoruz birde böyle aşı olunca iyice huysuzlanıyolar

Aynen canım katılıyorum minicik bünyelerine ağır geliyor zaten gaz sancıları falan zorlanıyoruz birde böyle aşı olunca iyice huysuzlanıyolar
Kesin bizim aşı takvimi de eğitim takvimi gibi 500 kere değişime uğramıştır
Yarın bir gün bu da değişir

Selam mamiler

Nasılsınız? Özledim sizi.

Hastane, tedavi, eve dönüş, büyük çocuğu küçüğe ve yokluğumuzda ki günleri unutturmaya alıştırma günleri, normal günlere adapte olma, gazıydı kusmasıydı derken dağıldım gelemedim hiç buralara.
Herkes iyi mi

Kızlar, hastane tipi pompa kıralasam
Faydasını gorurmuyum? Benınkının cekim gücü cok kötü bence . Gögüsü yarım bırakıyor
Faydası olur tabi olmaz mı çekiş güçleri yüksek. Ben ilk çocukta kiraladım ama çok geç kaldım. Benim sütüm iyice azalmisti. Ama benzer durum yaşayan arkadsim kiraladı çok faydasını gordu. Bende bu sefer de kiralayim dedim. Sonra dolapta 2. El hastane tipine çok yakın bir model aldım. Biberonu filan aparatları 0 ni aldım. İstersen atayım aldığım modeli. En sonda bile kullanmıyorum. Çekim gücü çok iyi. Ama hastane tipio kiralayıp deneyebilirsin. Atmıştım yukarda linkini kiraladigim yerin.

Surrender bende lansinoh vardı onunla sagdigimda çıkanın iki katı çıktı yeni aldığım pompayla.
Ya bende de medela var ama bence çekim gücü iyi değil. Ben akşam üstleri yoğun ağlama krizleri yaşıyordum mama denedim ve çocuk lıkır lıkır içip uyudu. Günde 1kez mama veriyorum o yüzden 3-5 arası genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…