- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.641
Ateş olmasında canım diğer türlü bi şekilde oyalanıyorAteşi bilmiyorum ama huzursuzluğu 1 hafta sürebilir dedi doktor
Kötü yorumlara da denk gelıyorum aslındaE bebekte kötü yorum yapınca yayinlamiyorlarben de diyorum niye her şey çok iyi .
Doğumun her türlüsünün hatıraları anıları çok özel. Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin kimsenin kucagini boş bırakmasınAmin.
Bugün doğum yaptığım hastaneye gittim başka bölüme kontrol için. Anılarım canlandı
O yalnızlığı, dikişli halde uzun süre ayakta kalmanın acısını biraz sonra bebeğimi emzirecek olmanın telaşıyla arka plana atarak yürümem, doktorun ağzından sihirli taburculuk kelimesini duymak için gün saymam falan. Tuhaf oldum işte..
Allah bizi mutlu sona kavuşturdu çok şükür. Nerede varsa yardımcısı olsun. Güç kuvvet versin.
Valla sabahtan beri bi değişiğim ya aynen ağla ağla içim çıktı.Ben onu hamileyken okudum Allahim gece boyu ağla ağla içim çıktıhep sonunun iyi bitmesini istedim ama bitmedi .Ben de o dönemde benim bebegin kilosu az diye üzülüyordum. Onu okuyunca şükrettim
Aynen canım katılıyorum minicik bünyelerine ağır geliyor zaten gaz sancıları falan zorlanıyoruz birde böyle aşı olunca iyice huysuzlanıyolarBizimki 3 gün çok az emdi sürekli uyudu. Hiç atesi çıkmadı ama vücudu uykuyla savaştı virüslerle.o 3 günde belki 10 gram aldı. O kadar az süt içti. Her bebekte farklı oluyor ama bana o aşı sistemi saçma geldi .Bir anda bebeklere çok yuklenmiyorlar mi .bildiğim kadarıyla 3.ayda aşı yok .arkadaş koysana o aşıların birini de 3.aya .Ne gerek var bu kadar virüse
Kesin bizim aşı takvimi de eğitim takvimi gibi 500 kere değişime uğramıştırAynen canım katılıyorum minicik bünyelerine ağır geliyor zaten gaz sancıları falan zorlanıyoruz birde böyle aşı olunca iyice huysuzlanıyolar
İşte bence 50 kötü yorum varsa bence birini yayınlıyorlar. Benimkileri yayinlamadilar kaç gün oldu .Kötü yorumlara da denk gelıyorum aslında
Gaz mı kaldı artıkDisarda yemek yemek ne pahalanmis .2 kisi 550 tl verdik .
sakın gitmeyin hem gaz yapar bosverin
Çok acıklayıcı yapma alttan mesaj verici yaz yayınlarlar , öyle çok sert yazınca trendyolda yayınlamıyoE bebekte kötü yorum yapınca yayinlamiyorlarben de diyorum niye her şey çok iyi .
ssevilll nasılsın ? Bayadir görmüyorum yazdığıni belki de denk gelmiyor ? İyisindir umarim
Kızlar, hastane tipi pompa kıralasam
Faydasını gorurmuyum? Benınkının cekim gücü cok kötü bence . Gögüsü yarım bırakıyor
Siz bahsedince o ne diye baktım. Benim oğlum da delik varDr görünce sorun yok derse sorun çıkmıyor ben pimpirik olduğumdan usg istedi Dr
Kız yeni gördüm dur hhele
Faydası olur tabi olmaz mı çekiş güçleri yüksek. Ben ilk çocukta kiraladım ama çok geç kaldım. Benim sütüm iyice azalmisti. Ama benzer durum yaşayan arkadsim kiraladı çok faydasını gordu. Bende bu sefer de kiralayim dedim. Sonra dolapta 2. El hastane tipine çok yakın bir model aldım. Biberonu filan aparatları 0 ni aldım. İstersen atayım aldığım modeli. En sonda bile kullanmıyorum. Çekim gücü çok iyi. Ama hastane tipio kiralayıp deneyebilirsin. Atmıştım yukarda linkini kiraladigim yerin.Kızlar, hastane tipi pompa kıralasam
Faydasını gorurmuyum? Benınkının cekim gücü cok kötü bence . Gögüsü yarım bırakıyor
Kız nasıl açıksa nasıl sorunBakarlar canım sor sen evet spina ama seninkinde sorun yoktur delik açıksa sorun oluyormuş bende de var babasına da var galiba bizimki biraz genetik yatkınlık oldu
Ya bende de medela var ama bence çekim gücü iyi değil. Ben akşam üstleri yoğun ağlama krizleri yaşıyordum mama denedim ve çocuk lıkır lıkır içip uyudu. Günde 1kez mama veriyorum o yüzden 3-5 arası genelde.Surrender bende lansinoh vardı onunla sagdigimda çıkanın iki katı çıktı yeni aldığım pompayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?