Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
2. Eller cok eskı ve baya kullanılmıs oldugu ıcın elımdekınden farklı oldugunu dusunmedım.

Oraya yazdım galıba. Hatta bır ıkı kişiye " şunu alın sızın olur, 2 aylık uxret karsılıgında " dıye yorum yapmıs. Yoksa bırı sen mısın
Yok ben yorum yazmadim bende okudum o yorumları. Ben telefonunu buldum eşim aradı. Aslında bizde kiralasak mi diye düşünmüştük. Eşimi ikna edip satmış

Ama hangi modeli sende ki ben lansinohla denedim bunla denedim baya çıkarıyor.

Kızlar, hastane tipi pompa kıralasam
Faydasını gorurmuyum? Benınkının cekim gücü cok kötü bence . Gögüsü yarım bırakıyor
Ben hastane tipi kıraladim çift başlıklı medela önerdiler makine problemliydi sanırım uğraşmadim değiştirdim baybvacc kullandım 3 ay hala duruyor arada sagiyorum da çıkmıyor süresi bitince teslim etcem

Son düzenleme:
Kızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
Neredeyse çoğumuz yaşadık bu sorunu ben ayva çekirdeği jeli yapıp sürdüm Bepanthol sürdüm mustelanin meme ucu kremini yikamaya gerek yok ondan aldım sürdüm hangisi iyi geldi bilmiyorum ama tamamen geçmesi kırk günü buldu... İlk oğlum da kan geliyordu uçlarından hep yara olmuştu ama mecbur emzirdim çünkü emzirmeyince yada sagmayinca mastıt olmak kaçınılmaz oluyor ve odaha da zor bir süreç.. ben birde göğüslerim açık gezdim hep zaten tişört falan deyince çok açıyordu sürekli kuru tuttum ve dediklerimi dönüşümlü sürdüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…