- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.681
Bence arayıp görüşün. Önce kiraların begenirsen alırsın. Bize deneyin beğenmezseniz yollarınız dediler. Ben memnun kaldım.Gormedım foto .
Acıkcası denemek ıstıyorum 1 ay . Süt bendekı gıbı cıkıyorsa elımde patlamasın sonra
Gormedım foto .
Acıkcası denemek ıstıyorum 1 ay . Süt bendekı gıbı cıkıyorsa elımde patlamasın sonra
Benım sagdıgımın 2 katı cıksın yeter valla . Whatsaptan yazdım. Sabah dönerBence arayıp görüşün. Önce kiraların begenirsen alırsın. Bize deneyin beğenmezseniz yollarınız dediler. Ben memnun kaldım.
Atarım modeli, belki çekim gücü azalmıştır bir yakınım verdi. Sağa takıyorum, sola mochi 40-40 çıkıyor mesela.Ama hangi modeli sende ki ben lansinohla denedim bunla denedim baya çıkarıyor.
Uykunun çok etkisi var. Ama mochi ile aynı çıkıyorsa bence de çekim gücü azalmış gibi geldi. Nasılsın bu arada kız okula başladı miAtarım modeli, belki çekim gücü azalmıştır bir yakınım verdi. Sağa takıyorum, sola mochi 40-40 çıkıyor mesela.
Dinlenemiyorum da oda bir sebep olabilir.
Alerjik mi acaba benim de gece çok burnum tıkanır. Çok fena bir şeyGecelerı burnu cok tıkanıyor yahu . Uyurken agzını da acmıyor
Bilmem. Ortamdan da olabılır.Alerjik mi acaba benim de gece çok burnum tıkanır. Çok fena bir şey
E çok açıklayıcı olmayacaksa niye yazıyoruz ki .millete fikir versin işteÇok acıklayıcı yapma alttan mesaj verici yaz yayınlarlar , öyle çok sert yazınca trendyolda yayınlamıyo
Ben Bayadir sagmiyorum. 15 gündür bıraktım. Çünkü buzlukta koyacak yer yok. Çocufa gece biberonla veriyrodum vermez oldum. Şimdi sağıp deneyim dedim 100 çıktı. Son sagdigim gunlerde 200 civari çıkıyordu. Ama bebe emmeden uyuyordu huy yapıp. Şimdi bebe emdi uyudu öyle sagdim. Bilmem süt mu azaldı yoksa bebe mi emdiBenım sagdıgımın 2 katı cıksın yeter valla . Whatsaptan yazdım. Sabah döner
Açsa da ağzından nefes alabilir mi artikGecelerı burnu cok tıkanıyor yahu . Uyurken agzını da acmıyor
Ya olsun sonra sesli sesli yapiyor ,bi de kaka çıkıyor ardındanGaz mı kaldı artık
Uyanıkken hayır . Ama uyurken acıyorum alıyır agzından. Sonra kapıyor tabıAçsa da ağzından nefes alabilir mi artik
Kazene yazdığı mesajdan başka haber alamadıkyoncambenim canım yıldızdan haber var mı?
Annem diyo ki bende öyle çok yaparmışım annem çok korkarmış hatta noluyo bu çocuğa diyeKızlar
Bu rem uykusu benı korkutuyor
Kutsal damacana dıyeyım sız gözlerin bakısını anlarsınız
Tövbe tövbe
OffffSaclarim dökülmeye basladi ,korkulu rüyamdı artik gerçek oldu off offf
Zamanla geciyo biraz mecbur sabretmen gerekiyoKızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
Benim oglanda yapıyor ama bana gülme geliyor havaya bakiyo geri yere bakıyo o an bi değişik hallerAnnem diyo ki bende öyle çok yaparmışım annem çok korkarmış hatta noluyo bu çocuğa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?