Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
Ben plastik kalkan almıştım ilk zamanlar sütüm akıyodu onun içinde birikiyodu, biriken sütte bir iki güne iyileştirdi hiç krem kullanmadım ben

Benim oglanda yapıyor ama bana gülme geliyor havaya bakiyo geri yere bakıyo o an bi değişik haller
Benimkide yapıyo öncesinde hızlı hızlı nefes alıyo sonra bi göz devirmeler ağlamaya çalışıp sonra gülmeler banada çok komik geliyo valla

Kızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
Lansinoh krem silinmesine gerek yok ben kullandım her emzirme sonrası ve göğüs kslkanı ile nemli kalmasını sağladım. 40 çıkınca alışır canım artık krem sürmüyorum kalkanda yok

Benimkide yapıyo öncesinde hızlı hızlı nefes alıyo sonra bi göz devirmeler ağlamaya çalışıp sonra gülmeler banada çok komik geliyo valla
Tam tarif ettin simdi

Gobegi inip inip kalkiyo o an ve surat bayhan gibi ,gozler bağımsızlığını ilan etmis

Nereden aldin bende bakayim resim veya link atabilrimisin sana zahmet
Gratis gibi yerlerde satılıyor b12 d vitamini folik asit gibi gebelikten kalan vitaminler varsa onları da içmeye devam et canım hamileyken içermediğin kan ilacından iki kutu bitirdim

Eklentiler

• B74430A3-E976-4146-8532-0376D5082B5D.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 37
Benım makıne de gelsın
Emınım tek gogusten 100 -120 cc cıkaracak. Gogsumden süt gelıyor ama makıne cekmıyor.
Fazlasında gozum yok
Çark dönsün yeter

Kızlar, hastane tipi pompa kıralasam
Faydasını gorurmuyum? Benınkının cekim gücü cok kötü bence . Gögüsü yarım bırakıyor
Bende 1 aylık kiraladim duruyor hala bu ayda uzatacagim ne olur ne olmaz . Ama benim sagmaya vakit olmuyor en fazla 2 saat dayandığı için , gece de 2 saate 1 uyanıyor o yüzden sagacak vakit kalmıyor . Babyvacc kiraladık 130 CC çıkıyor genelde
Ervo medikal ege üniversitesi karşısında
Bende burdan kiraladım dediğin markanın aynısını, arkadaşıma da doktoru babyvacc önerdi , memnunuz şimdilik. Surrender bak burası şehir dışına da gönderiyordu en son 350 tlydi aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…