- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.701
Ben plastik kalkan almıştım ilk zamanlar sütüm akıyodu onun içinde birikiyodu, biriken sütte bir iki güne iyileştirdi hiç krem kullanmadım benKızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
Urban care nin biotin toniği ni kullanıyorum canım ben dipleri güçlendiriyor yine dökülüyor ama çok daha azSaclarim dökülmeye basladi ,korkulu rüyamdı artik gerçek oldu off offf
Nereden aldin bende bakayim resim veya link atabilrimisin sana zahmetUrban care nin biotin toniği ni kullanıyorum canım ben dipleri güçlendiriyor yine dökülüyor ama çok daha az
Benimkide yapıyo öncesinde hızlı hızlı nefes alıyo sonra bi göz devirmeler ağlamaya çalışıp sonra gülmelerBenim oglanda yapıyor ama bana gülme geliyor havaya bakiyo geri yere bakıyo o an bi değişik haller
Lansinoh krem silinmesine gerek yok ben kullandım her emzirme sonrası ve göğüs kslkanı ile nemli kalmasını sağladım. 40 çıkınca alışır canım artık krem sürmüyorum kalkanda yokKızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
Tam tarif ettin simdiBenimkide yapıyo öncesinde hızlı hızlı nefes alıyo sonra bi göz devirmeler ağlamaya çalışıp sonra gülmelerbanada çok komik geliyo valla
Gratis gibi yerlerde satılıyor b12 d vitamini folik asit gibi gebelikten kalan vitaminler varsa onları da içmeye devam et canım hamileyken içermediğin kan ilacından iki kutu bitirdimNereden aldin bende bakayim resim veya link atabilrimisin sana zahmet
Ama itiraf edeyim ilk zamanlar bende korkuyodum öyle yapınca bir şey oldu sanıyodumTam tarif ettin simdi
Gobegi inip inip kalkiyo o an ve surat bayhan gibi ,gozler bağımsızlığını ilan etmis
Benim de aksine küçük küçük her yerden çıkıyor. Zaten gür bir sacim varSaclarim dökülmeye basladi ,korkulu rüyamdı artik gerçek oldu off offf
Ben de demin duşta taradim 1 avuç geldi elime Bayadir tarayinca gelmiyordu.Neyse burada hoş sohbet etmem saclarimin döküldüğü gercegini degistirmiycekkk ben biraz yas tutup geleyim kel kalcam diyeeee
Sesli eşlik etmese problem yokAma itiraf edeyim ilk zamanlar bende korkuyodum öyle yapınca bir şey oldu sanıyodum
O küçük cıkanlar en sevmedıgım saçlarBenim de aksine küçük küçük her yerden çıkıyor. Zaten gür bir sacim var
Sen kesin acıklayıcı pat pat yazmışsındırE çok açıklayıcı olmayacaksa niye yazıyoruz ki .millete fikir versin işte
Benım makıne de gelsınBen Bayadir sagmiyorum. 15 gündür bıraktım. Çünkü buzlukta koyacak yer yok. Çocufa gece biberonla veriyrodum vermez oldum. Şimdi sağıp deneyim dedim 100 çıktı. Son sagdigim gunlerde 200 civari çıkıyordu. Ama bebe emmeden uyuyordu huy yapıp. Şimdi bebe emdi uyudu öyle sagdim. Bilmem süt mu azaldı yoksa bebe mi emdi
Ervo medikal ege üniversitesi karşısındaAstrıtın dedıgı yer mı ?
Bende 1 aylık kiraladim duruyor hala bu ayda uzatacagim ne olur ne olmaz . Ama benim sagmaya vakit olmuyor en fazla 2 saat dayandığı için , gece de 2 saate 1 uyanıyor o yüzden sagacak vakit kalmıyor . Babyvacc kiraladık 130 CC çıkıyor geneldeKızlar, hastane tipi pompa kıralasam
Faydasını gorurmuyum? Benınkının cekim gücü cok kötü bence . Gögüsü yarım bırakıyor
Bende burdan kiraladım dediğin markanın aynısını, arkadaşıma da doktoru babyvacc önerdi , memnunuz şimdilik.Ervo medikal ege üniversitesi karşısında
Bu mesaj sonrası gidip göğsümu sagasim geldi , bakalım çok gaza geldimTakıcam memeleri makıneye
Vurucam kırbacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?