- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.721
Oda zor ya bana da vermişti korktum ki burun dan girip diğerinden çıkıyorSerum fızyolojık sıktım duzeldı nefesı. Her gece mecbur sıkıuorum
Her seyinin yolunda olmasına sevindim, daha da iyi olacaktırSelam canım iyiyiz birazcık zamanla daha da iyi olacağızGüzel havaları kaçırmadan son bir tatil yapalım dedik
Sen nasılsın?
Yok yahu o kadar zor degıl bence :) . Sırt ustu verıyorumOda zor ya bana da vermişti korktum ki burun dan girip diğerinden çıkıyor
Bır gogsum dolu anca 3 saat sonra emer . Ama makıneye guvenıp yarım yamalak bosaltmak ıstemıyorum.Bu mesaj sonrası gidip göğsümu sagasim geldi , bakalım çok gaza geldim
Canım benımkı maalesef gunduzleri emmede sorun cıkarıyor bana. Yoksahıc sağma ısıne girmem asıeı yorucu bır sey. Gunduz memede kavga halındeyız . Sılıkon gogus ucuyla emzıeıyorum ve savaş cıkıyor .Bende 1 aylık kiraladim duruyor hala bu ayda uzatacagim ne olur ne olmaz . Ama benim sagmaya vakit olmuyor en fazla 2 saat dayandığı için , gece de 2 saate 1 uyanıyor o yüzden sagacak vakit kalmıyor . Babyvacc kiraladık 130 CC çıkıyor genelde
Bende burdan kiraladım dediğin markanın aynısını, arkadaşıma da doktoru babyvacc önerdi , memnunuz şimdilik.Surrender bak burası şehir dışına da gönderiyordu en son 350 tlydi aylık
Az kaldı senin sukur en azından gündüzleri gıda ile desteklenecek. Geceleri bir şekilde emiyor seninki zatenCanım benımkı maalesef gunduzleri emmede sorun cıkarıyor bana. Yoksahıc sağma ısıne girmem asıeı yorucu bır sey. Gunduz memede kavga halındeyız . Sılıkon gogus ucuyla emzıeıyorum ve savaş cıkıyor .
3 ay doldu cok şükür. 2 ay daha gecse ek gıdaya baslauacagım
O zaman bu kadar sıkıntıya gırmem. Araya öğün sokarım .
2 aydır yıprandım valla
Ara sıra seni dinlEndiricek biriLeri olsa keşke yanına gelip. Yada eşinBebeğim ilk defa aralıksız 3 buçuk saat uyudunasıl güzel bir şeymis aralıksız 2.5 saat uyudum uzun zamandir uyumamistim ,uykumu almış gibiyim şimdiden
Fırsat varken sağ . Sonra belkı yoruldugun ıcın sütün azalacak . Bir an önce hepımız ıcın zaman ek gıda donemıne gecsınAz kaldı senin sukur en azından gündüzleri gıda ile desteklenecek. Geceleri bir şekilde emiyor seninki zatenGerçekten sağma işi bana zor geliyor , aslında zevkli ama vakit bulamiyorum . Şuan uyurdum direk normalde ama burdan gazla sağım yapıyorum , 1 ay sonra özel derslere başlayacağım doğru düzgün depolama yapamadim hiç daha
Hepsiburadadan aldım anteğten geldi ama içinden kötüler de çıktı bir daha netten bez almam heralde pamukla bir yerde toplanıp taş gibi olmuş bazılarındaBabyturco bezlerim geldi.sizin de geldi mi?
PTT kargoya verildiği yazıyor
ama getiren kişi hiç PTT'de Çalışan birine benzemiyorbaska kargo gibi
Ben hıc o soyledğin seyle karsılasmadımHepsiburadadan aldım anteğten geldi ama içinden kötüler de çıktı bir daha netten bez almam heralde pamukla bir yerde toplanıp taş gibi olmuş bazılarında
Uyku tulumu kaç aya uyumlu aldın canım benim de artık alıp giydirmem lazımBen tuvalet iletisimi için çok hevesliydim doğumdan önce , bir sürü notlar almıştım kitap ve videolardan. Ama doğum sezeryana dönünce başta bir toparlanamadim, sonra günde 7 kez kaka yapıyordu daha bu hafta 1 e indi. Ama ben 2 kez tuvalete tuttum ıkınirken ikisinde de yaptı 20 sn içinde ve rahatladı . Çisleri yakalamak şuan çok zor sinyali alıyorum aslında ama kakalar için ben sinyali gördükçe götüreceğim artık.
Bebekler için ideal oda sıcaklığı 22-23 derece . Baktığın markanın tog değerine eş değer dereceye bakıp al . Ben 1 tog aldım 6-12 ay ergopouch marka tulum. Kışın içinde zıbın ve alt üst takım, sonbaharda sadece zıbın üstüne ideal olur diye düşünüyorum . Bide 2 tog defactodan alacağım ne olur ne olmaz . Kollar açık modellerden alma kış için
Kızlar benim bebeğin dogdugundan beri hep sıcaklığı 37 derecedir daha hiç 36.8 bile görmedim derecede. Doktor bebek sıcaklıginin 37.5 e kadar normal olduğunu sonrası ateş baslangici demişti .
Valla bilmiyorum ki satıcı olarak da özellikle baby turco yazandan aldımBen hıc o soyledğin seyle karsılasmadım
Konak var mı sizde bizde konak da var eşim diyor kafası mı kaşınıyor acabaBenimki de yoluyor. Bayadir da döküluyor yenileri cıkti bile hatta. Bi yandan da hala döküyoruz.
Aynen emerken yolluyo saçını başınıBenim doğuştan böyledokulmuyor ama çok çıkmıyorda.ne olcak bakalım zamanla çıkar herhalde.bizimkide çekiyor saçını ozellikle emerken falan eli hep saçında.
Canım senin oğlan büyük değil mi sorun olsa yürüyemezsinSiz bahsedince o ne diye baktım. Benim oğlum da delik varo zaman üstünde durmamistim.
Canım ben de netten okuduğum kadar açık olandan omurilik sıvısı akıyormuş galiba enfeksiyon vs kas güçsüzlük yürüme problemleri menenjite yatkınlık vs okumuştum bebeklere usg yapıyorlar büyüklere mr yaparlar varsa Bi göster için rahat etsinKız nasıl açıksa nasıl sorunbenim oglanda delik var
Ah ah ilk günler resmen ağlardım 40 dolunca rahatlıyor sunKızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?