Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selam canım iyiyiz birazcık zamanla daha da iyi olacağız Güzel havaları kaçırmadan son bir tatil yapalım dedik

Sen nasılsın?
Her seyinin yolunda olmasına sevindim, daha da iyi olacaktır
Bizde 1 ay aşılarından sonra daha serin diye Ayvalık tarafına kaçtık pazartesi İzmir'e dönüyoruz . Burda her sabah akşam 2 saat yürüyüş yapıyoruz ,iyice alıştı kız dışarı çıkmaya . Evimizde burda kurduğumuz duzeni bakalım oturtabilevem miyiz onun endişesi var bakalım

Canım benımkı maalesef gunduzleri emmede sorun cıkarıyor bana. Yoksahıc sağma ısıne girmem asıeı yorucu bır sey. Gunduz memede kavga halındeyız . Sılıkon gogus ucuyla emzıeıyorum ve savaş cıkıyor .
3 ay doldu cok şükür. 2 ay daha gecse ek gıdaya baslauacagım
O zaman bu kadar sıkıntıya gırmem. Araya öğün sokarım .
2 aydır yıprandım valla

Az kaldı senin sukur en azından gündüzleri gıda ile desteklenecek. Geceleri bir şekilde emiyor seninki zaten Gerçekten sağma işi bana zor geliyor , aslında zevkli ama vakit bulamiyorum . Şuan uyurdum direk normalde ama burdan gazla sağım yapıyorum , 1 ay sonra özel derslere başlayacağım doğru düzgün depolama yapamadim hiç daha

Fırsat varken sağ . Sonra belkı yoruldugun ıcın sütün azalacak . Bir an önce hepımız ıcın zaman ek gıda donemıne gecsın

Babyturco bezlerim geldi.sizin de geldi mi?
PTT kargoya verildiği yazıyor
ama getiren kişi hiç PTT'de Çalışan birine benzemiyorbaska kargo gibi
Hepsiburadadan aldım anteğten geldi ama içinden kötüler de çıktı bir daha netten bez almam heralde pamukla bir yerde toplanıp taş gibi olmuş bazılarında

Uyku tulumu kaç aya uyumlu aldın canım benim de artık alıp giydirmem lazım

Kız nasıl açıksa nasıl sorun benim oglanda delik var
Canım ben de netten okuduğum kadar açık olandan omurilik sıvısı akıyormuş galiba enfeksiyon vs kas güçsüzlük yürüme problemleri menenjite yatkınlık vs okumuştum bebeklere usg yapıyorlar büyüklere mr yaparlar varsa Bi göster için rahat etsin

Kızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
Ah ah ilk günler resmen ağlardım 40 dolunca rahatlıyor sun
İki göğsün de mi öyle ben de mastit olmuştum o göğsüm çok acıyordu
Emzirmeden önce karbonatlı suyla sil mutlaka sonra göğsünü sık sütünle sil
Bana garmastan pomad iyi geldi her emzirmeden sonra sürdüm her emzirmeden önce de beyaz sabunlu suyla yıkadım

Surrender kız bizim de burnu tıkanıyor galiba gece emzirip yatırdım uyumadım Bi ara 3 kez öksürdü sonra değişik bir yutkunma yaptı bunlar geniz akıntısı mı acaba her gün serum fizyo yapıyoz ama tam açmayı beceremiyor muyuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…